- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
Ki mondta, hogy a 8800gts-t meg kell vernie?!? Amúgy meg natív dx10 alatt meg meg is fogja. (GI tesztnél látszik.) Aki most 2600XT-t vesz, az olcsón akar az árához képest elfogadható sebességet/minőséget/tudást. A 8800gts meg még eléggé sokáig nem lesz elérhető azoknak, akik max 30-at költenének VGA-ra... Mindent az árához képest nézz.
Az ára pedig a 8600GT-nél is olcsóbb, ezért jobb ha azzal hasonlítgatod. Ha meg nem 2 hónapra vesz vki vga-t, akkor most a 2 közül a 2600XT-vel jár jobban.
Nekem is a BMW-k tetszenek, de ha egyszer nincs 7-8 misim rá, akkor nem az én buxámhoz igazított termék. Veszem az olcsóbbat, ami még elfogadható számomra. A 8800gts-nek meg sztem nem elfogadható az ára. Pár éve többször is költöttem nettó 60eFt körüli kártyára, de most nincs rá lehetőségem. De ha lenne is della rá, akkor sem vga-ra költeném... -
Olasza
aktív tag
Csupán annyit akartam vele mondani, hogy a DX9-es tesztek nem mérvadóak a jövőt tekintve. DX10-ben az ati a nyerő, míg aki max részletességgel és felbontással akár játszani, az vegyen felsőkategóriát!
Mivel itt már nem külön vertex és pixel shaderek vannak, nem veheti fel egy arra optimalizált játékban a versenyt. Ez a DX10 forradalmian új technológia, csak még nem jöttek rá, hogy mit lehet vele kezdeni. Ennyi pénzért pedig szerintem megéri. Majd jövőhéten már szerintem be fogok tudni számolni.
Mod: be'lelkes'edtem!
[Szerkesztve] -
De egy tisztességes középkategória nem is 30k alatti indulóárral kerül piacra...
Szerintem ezt sokan leírták előttem, és én is megerősítem. Jelenleg sajnos az igazi középkategória hiányzik, amely 50-60k környékén kapható. Vagy ha nagyon akarjuk, mondhatjuk, hogy a 8800GTS 320 középkategóriás, de annak ATI/AMD fronton nincs ellenfele jelenleg.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest