- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
Ki mondta, hogy a 8800gts-t meg kell vernie?!? Amúgy meg natív dx10 alatt meg meg is fogja. (GI tesztnél látszik.) Aki most 2600XT-t vesz, az olcsón akar az árához képest elfogadható sebességet/minőséget/tudást. A 8800gts meg még eléggé sokáig nem lesz elérhető azoknak, akik max 30-at költenének VGA-ra... Mindent az árához képest nézz.
Az ára pedig a 8600GT-nél is olcsóbb, ezért jobb ha azzal hasonlítgatod. Ha meg nem 2 hónapra vesz vki vga-t, akkor most a 2 közül a 2600XT-vel jár jobban.
Nekem is a BMW-k tetszenek, de ha egyszer nincs 7-8 misim rá, akkor nem az én buxámhoz igazított termék. Veszem az olcsóbbat, ami még elfogadható számomra. A 8800gts-nek meg sztem nem elfogadható az ára. Pár éve többször is költöttem nettó 60eFt körüli kártyára, de most nincs rá lehetőségem. De ha lenne is della rá, akkor sem vga-ra költeném...
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő