Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz Zé_Mester #1651 üzenetére

Őööö, legutóbb olyan 2004 körül került kezembe, akkor már elég gáz volt, meg nagyon ritkán itt-ott belebotlok 1-1 számba.
    Olyan 96-tól voltam igazán lelkes olvasó kb. 2002-2003-ig, mikor is más kiadóhoz került a lap, így a cikkírók nagyrészétől is megváltak (vagy ők az újságtól)... Az onnan eltelt 1-2 évig amig még vettem a lapot, azt vettem észre, hogy nem produkálták az előző gárda színvonalát, de ettől még lehet, hogy azóta felnőttek a feladathoz (vagy én nőttem fel, és már nem érdekel annyira az egész).
    Ugyanez az 576 kbyte, azt is élmény volt olvasni, néha fetrengtem a röhögéstől, valahogy volt egy feelingje a dolognak... Csak az meg asszem megszünt, a konzol-t meg sose olvastam, mert egyszerűen akkor abszolute nem érdekeltek a konzolok...

Hogy on is legyek: megnéztem én is az anandtech-es tesztet, hát dx10 alatt tényleg nem egy nagy durranás a kártya (persze a 8600 sem), nem tudom hogy mit akarnak ezekkel a kártyákkal... Max régi játékok+hd video gyorsítás amire értelmesen lehet használni őket.

Aktív témák