Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Zé_Mester #1651 üzenetére
Őööö, legutóbb olyan 2004 körül került kezembe, akkor már elég gáz volt, meg nagyon ritkán itt-ott belebotlok 1-1 számba.
Olyan 96-tól voltam igazán lelkes olvasó kb. 2002-2003-ig, mikor is más kiadóhoz került a lap, így a cikkírók nagyrészétől is megváltak (vagy ők az újságtól)... Az onnan eltelt 1-2 évig amig még vettem a lapot, azt vettem észre, hogy nem produkálták az előző gárda színvonalát, de ettől még lehet, hogy azóta felnőttek a feladathoz (vagy én nőttem fel, és már nem érdekel annyira az egész).
Ugyanez az 576 kbyte, azt is élmény volt olvasni, néha fetrengtem a röhögéstől, valahogy volt egy feelingje a dolognak... Csak az meg asszem megszünt, a konzol-t meg sose olvastam, mert egyszerűen akkor abszolute nem érdekeltek a konzolok...
Hogy on is legyek: megnéztem én is az anandtech-es tesztet, hát dx10 alatt tényleg nem egy nagy durranás a kártya (persze a 8600 sem), nem tudom hogy mit akarnak ezekkel a kártyákkal... Max régi játékok+hd video gyorsítás amire értelmesen lehet használni őket.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest