Hirdetés

Aktív témák

• Rolcsi20

senior tag

olvasgattam itt az első kb 50hozzászólást, ahol a 128 vs 256 ról vitáztatok, hogy miért nem éri meg nekik a 256os most, arra nem gondoltatok hogy kijött az 2900, most kijön a 2600as és ez még CSAK 2db kártya a piacon? amíg nv.ből van már ha jól tom van vagy 5-6féle, nézőpont kérdése. szal szerintem az atinál egyelőre kiadják ezt, bezsebelik a sok pénzt érte, ha már feljesztették, és szerintem év elejére vagy még a karácsonyi szezonra kidobnak egy mondjuk 2700at vagy 2800at, ami valszín 2560bites lesz, jó nagy HZ-es stb....beárazzák szépen 60k környékére, 2900 lesz még úgy 80ért a 2600meg 35-40körül....és már jól is jártak. Ha most kiadnának egy, a középkategória csúcsán lévő kártyát azzal mit érnek el? mindenki megveszi azt mert jobb mint a 8600gts, és aztán nem tudnak mit kiadni csak felsőkategória alját, az meg nem lesz célszerű a 8800gts320 miatt. Így teszik jól, előbb megvetetik a kevésbé jót ami amúgy is sok pént őrölt fel a fejlesztésénél, aztán kiadnak 1 mégjobbat hogy szépen cseréld le arra ha akarod, és sokan meg is fogják tenni, főleg ha 8800gts-sel 1 szinten vagy a közelébe lesz olcsóbban :U ez szvsz volt :DDD

Aktív témák