- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
Ugyanúgy csináltam, mint eddig, de most megjavult.
-
M_o_g_y_i
őstag
Ha egy alkalmazást az alapértelmezettről átállítok egy specifikus másikra, de vissza szeretném állítani, akkor mi a teendőm?
Értsd pl.: tárcsázáskor kérdezi a telefon, hogy az alap tárcsázó, Skype vagy Viber legyen alkalmazva.
Na ezelőtt csak a Skype volt, ezért fixen az alap tárcsázóra állítottam.
De most a Viber miatt vissza kéne rakni, de nem tudom melyik ponton kell a Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelése menüben.
De ugyanígy volt már máskor is, hogy nagy sietségben véletlenül "lefixáltam" a képek megjelenítését is. -
TRob1
veterán
válasz
rebelinside #41989 üzenetére
Jah, nevéből ítélve nem lesz ios-ra.
De mikor olvastam, zárójelben még mintha nem lett volna félmegoldásnak ios is írva, csak a dropbox.
-
-
dokee78
félisten
-
TRob1
veterán
válasz
rebelinside #41986 üzenetére
-
rebelinside
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan pénzügyeket követő appot ajánlani, ami tud szinkronizálni android és iOS között? (vagy dropboxra, és van iOS-re is, az is félmegoldás lenne)
Én a PocketMoneyt találtam, de arra sokan panaszkodtak a kommentekben.
-
barnam_
nagyúr
Ma frissült az SPB TV, ez már működik CM7-el
Legalábbis mobilneten megy.
-
xSide
őstag
válasz
Forestjo #41979 üzenetére
A keresőbe beírtakat next-nél a google alakitaná mobil nézetűre, rohadt idegesítő.
Viszont az url mezőbe beírva tablet.idokep.hu, m.idokep.hu, idokep.hu jól működik éppúgy mint bármilyen url cím.
(ne keresőbe írd az url-t)
Tehát a next-be rakott google search a rossz, de lehet javítani a keresők beállításánál.
Én az amazon-t írtam át erre:
http://www.google.com/?q= -
randras
veterán
Tudtok ajánlani normális widgeteket facebookhoz és gmailhez?
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok!
Az Opera Mini Next még mindig béta? Mert a névjegyben ez nem szerepel.
Mindenesetre nekem sajnos az Időkép időjárás oldala a Next-en nem akar jól megjelenni (mint valami rosszul kódolt oldal), azt írja, hogy a "Google nem támogatja". Milyen hülyeség ez? A sima Mini visz mindent. Amúgy talán tényleg gyorsabb valamennyivel. Akkor most jelenleg melyik a jobb böngésző?Egyáltalán mi a különbség?
-
tomy86
addikt
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Most jutottam hozzá egy Galaxy Wifi 4.2-höz. Sajna ebben nincs GSM modul, így csak wifin lehet vele netezni. Viszont jó lenne ha néha útközben is lenne netem rajta. Van egy Nokia E72-öm is, amin viszont van mobilnet. Van-e valami olyan program amivel a Nokiához bluetooth-on kapcsolódva, azt modemként tudnám használni?? A Nokiára létezik egy JoikuSpot nevű program ami wifis hotspot-ot csinál a készülékből, de ehhez a Galaxy sajna nem tud csatlakozni. Hiába van bekapcsolva, a Galaxy-n nem látszik a wifi.
Előre is köszi a segítséget.
-
shaggy
aktív tag
Tudnátok nekem olyan widgetet mondani amit ki tudok rakni főképernyőre és mutatja mennyi mb töltöttem le?
És minden hónapban 0 kezdi. -
spiritex
veterán
válasz
petipetya #41969 üzenetére
De, ez egy kínai olcsótablet, 30 ropi, viszont benne vannak a Google alkalmazások az említett helyen: Beállítások/Alkalmazások/Összes, csak onnan nem indíthatók.
Az ApkInstaller-rel el is tudom indítani őket, mert van Launch parancs, csak hát nem a legkényelmesebb..(#41971) tomy86
Óóóóóó, akkor érdekes, kiherélték.. -
spiritex
veterán
"mert a AppDrawer-ben hiányoznak az Alkalmazások közül"
Ezt írtam feljebb. Nincsenek ott.(#41966) tomy86
Hozzá kell tennem, hogy ez egy tablet, és ha tartom az ujjam a kezdőképernyőn, akkor ez jön fel: Válasszon tapétát innen: Élő háttérképek, Galéria, Háttérképek. Ennyi.
Hmmm... Egyébként 4.0.3-ról van szó, Kernel: 3.0.8+Lehet, hogy Go Launcher kell ennek is, mint a telómnak! Ott is megoldott hasonló furcsaságokat, amikbe anno belefutottam.
-
spiritex
veterán
válasz
jackbacsi87 #41964 üzenetére
Na várjunk, ez nem ilyen egyszerű! Csak egy helyen látom az említett app-okat, a Beállítások/Alkalmazások/Összes alatt, itt viszont hiába tartom rajta az ujjam, nem történik semmi..
-
spiritex
veterán
ICS-nél hogy lehet kirakni a kezdőképernyőkre gyárilag feltelepített app-okat, mint a GooglePlayStore, GMail, Maps, stb, mert a AppDrawer-ben hiányoznak az Alkalmazások közül, a kezdőképernyőn pedig már hiába tartja az ember az ujját, nincs az mint régen, hogy választani lehetne Widgetet, Appot, stb. A Beállításoknál, az Alkalmazások kezelésénél sincs olyan, hogy kezdőképernyőre kirak, csak Kényszerített leállítás, Eltávolítás, stb?
-
jackbacsi87
senior tag
s voice-ot próbálta valaki?Elvileg minden ICS telóra elérhető.Link itt.
Nálam néha FC-zik, meg bizonyos beállítások nem elérhetők.
Van több féle telepítési leírás, érdemes próbálgatni. -
RootRulez
félisten
válasz
gipsztigris #41960 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
Viper26 #41954 üzenetére
Widgetlockerrel tuti megy. Azzal minden widgetet ki lehet rakni a zárképernyőre
-
Viper26
nagyúr
Olyat progit keresnék amivel lock-ra kirakható az időjárás...előre is köszi!
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Melyik kamera programot ajánlanátok sima képek készítéséhez? Nem szeretnék szűrőket, szegélyeket, mintákat variálni, csak szép, jó minőségű képeket lőni. (A gyári kamera app valamiért törlődött és nem tudom visszatenni. Próbáltam bemásolni a system/app könyvtárba, átírtam a Permissiont rw-r--r--, de így sem megy...
)
-
Sziasztok!
Szerintetek a BeWeather & Widgets Pro vagy az AccuWeather Platinum a jobb?
-
Necc
addikt
válasz
cintula187 #41946 üzenetére
Szolgáltatás fut a háttérben?
Terminálba (nem kell root): ps -a |grep com.imdbHa fut akkor lehet hogy a go launcher nem szereti, ha nem fut akkor valószínűleg az android zárja be mert betelt a memória.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Ics -n szeretném megvaltoztatni azt a kepernyokepet, ami hívás alatt látható. Nem a tarcsazoet, hanem a következő ablak.
Konkrétan a hívó fél neve túl kicsi, azt szeretném növelni.
Tud erre valaki valamilyen megoldást?Köszönöm
-
cintula187
addikt
IMDB widgettel van az alábbi gondom. Amióta go launcher van fent nem frissíti a híreket, csak ha törlöm és újra kirakom a widgetet. Van erre valami megoldás?
-
ko9
addikt
Üdv!
Egy olyan SMS kezelő app kéne, ami tudja a "régi féle" SMS kezelést, ergo nem ezt a beszélgetésest, hanem külön vannak az elküldött/beérkezett SMSek. Néztem a Handcentet és a Go SMS-t is de nem találtam benne ilyen funkciót.
Köszönöm előre is -
darvinya
titán
válasz
Forestjo #41938 üzenetére
Kiválasztja a legnagyobb db-lel rendelkező frekvencia tartományt és ahhoz igazítja a hangerőt.
(ez akkor jó csak, min. 512Mbit/s-os tömörítésű alap anyag van és nem felkonvertált)
De nem érdemes bekapcsolni, mert akkor az összes többi beállítást(EQ, Mélyhang kiemelés, SRS) lekapcsolhatja. -
Forestjo
senior tag
Helló!
A DSP manager progiban mit jelent az, hogy: "Dinamikus Tömörítési Tartomány"? Érdemes ezt bekapcsolni? -
bluobluo75
őstag
válasz
atillaahun #41864 üzenetére
Ok végül megtaláltam...
Háát mitmondjak?!elég fura videókat készít, de láttam elő van készítve FullHD-ra is, csak ugye nem támogatott
Jó volna egy tuti beállítás ennél az LGCamera proginál, amivel rendes videót lehet rögzíteni! -
punky10
addikt
Így hétvége előtt nagyon élénkek a fantáziák...Jönnek a jobbnál jobb ötletek.
darvinya:szép dolog,hogy az asszonyra (is...)gondolsz,de reméljük nem csak az agyadban jó...
-
-
spiritex
veterán
válasz
RootRulez #41915 üzenetére
Szia!
A Watch TV-t és a Live TV (Flash)-t próbáld ki.
Plussz van még egy link, a www.livescorehunter.com, amit sokszor használok sportmeccsek követésére, ha nem vagyok tv közelben.
Más:
Ha jól emlékszem kb. 1 éve beszéltünk arról, hogy kéne egy olyan app. ami hívás alatt minden perc 50. vagy 55. másodpercében sípol egyet. Azóta sikerült esetleg találnod ilyet? -
Necc
addikt
válasz
petipetya #41917 üzenetére
Jó most oké hogy én kideríthetem hogy egy szám hordozott vagy sem, minden szolgáltatónak van egy saját központi száma ahol ez ingyenesen lekérhető, ezzel tisztába voltam, a kérdés inkább arra vezethető vissza, hogy ezt a lekérést te hogyan tudnád beépíteni egy alkalmazásba?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! SPB TV-n kívül tudtok még progikat amivel TV-zni lehet? Este lehet azon kell néznem a Csehország : Magyarország meccset és inkább több alternatívám legyen...
-
F-ECT$
titán
A Where's my water-ben sikerült már megszerezni valakinek a Played for 10 days achit? (Az elmúlt 10 napban mindig lenyomtam legalább 1 pályát, de egyelőre nem adta meg.)
-
toth_janika
őstag
Hello! Lehet rossz totyikban kérdezek, de akkor pls irányítsatok jó helyre!
Szóval tegnap felraktam azt a csoda QQ launchert! Nem is rossz, csak hát kikapcs-bekapcs után nem találta a SIM kártyát a telefon! CM9 (multiboot) alatt rendben van.
Ne mondom QQ Launcher clear default, Go set default, restart, és működik. Sztetek okozhat egy launcher ilyen problémát? -
benfolds
őstag
válasz
punky10 #41837 üzenetére
nagyon jó, köszi szépen! esetleg olyan telefon hívás számláló appot tud valaki, amelyikkel nem csak a hívás időpontja szerint lehet csoportosítani a hívásokat, hanem szolgáltató szerint is (okostarifa 180 - 90 perc hálózaton belül, 90 perc hálózaton kívül)? mert oké, hogy a call meter ng-n be lehet állítani, hogy mittudomén a hétvégi hívások olcsóbbak, de arra nincs lehetőség, hogy hálózaton belüli és a hálózaton kívülre menő hívásokat külön számolja. :/ és még azt sem lehet megcsinálni, hogy csinálok két csoportot, és kézzel beállítgatom, hogy ki hova tartozik (mondjuk ha lehetne sem csinálnám meg). egyébként a nálunk elterjedt percalapú híváshoz (minden megkezdett perc x ft) a számlázás módja / az első és az azt követő számlázási egységek másodpercben menüpontban a 60/1-et kell beállítani, ugye?
-
Necc
addikt
Én még azért se raknám fel.
A mai mobilokon az IGAZI antivírus = emberi agy + olvasási képesség.
Sajnos a kettő közül az utóbbival nemigen szokott rendelkezni a jónép, pedig nagyon egyszerű a kártékony programokat elkerülni:
1) megbízható forrásból telepítsünk (play store)
2) olvassuk el mi a rákra kér engedélyeket az alkalmazás! (a read contacts/sms + net usage eleve legyen rettentően gyanús, pláne pl. egy időjárás alkalmazásnál!)
3) lehetőleg használjunk tűzfalat, alapból tiltsuk le az alkalmazások nethozzáférését, és mi magunk engedélyezzük amit akarunk. Annak ellenére hogy szinte az összes tűzfal csak az iptables-ben turkál, jobb mint a semmi.
4) józan paraszti ész: ha a banki ügyeidet is mobilról intézed, azt értelemszerűen csak böngészőn keresztül tedd https kapcsolat mellett, ne pedig mindenféle "app"-al ezt is... -
RootRulez
félisten
válasz
St3ven #41900 üzenetére
Most WIUI féle ROM-ot használok, abban van egy Tűzfal (DND) nevű app, ami tudja, ami kell nekem.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest