- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #40198 üzenetére
Recovery-t miért kellene felrakni? Ha romot cseréltél, gondolom már fent van a recovery. És ha ezt az appot időbe tellik felrakni (jelzem csak egyszer kell, mikor elkészíted vele a zip-et), akkor számítsd bele, hogy a TB-t is fel kell rakni.
Nem értem a kötözködést, senki nem fikázta a TB-t, pusztán felmerült egy alternatíva.
-
atillaahun
veterán
-
balewi
aktív tag
A beállításai megmaradtak, 9 sor, 7 oszlop, mégis eltolódott minden.
Ha gép elött leszek, akkor kiteszek képet, hogy egyértelmű legyen. -
TRob1
veterán
válasz
balewi #40194 üzenetére
Há' visszateszed a régit.
Ha nincs kedved átállítani a programban a rácsméretet pár klikkel.
(#40193) CoolBoy323:
Csak PC-n szedem le a Romokat, és nem csomagolok ki-be sosem, csak Total Commanderrel belemásolom ami kell, kitörlöm ami nem kell.(Én már csak ilyen "különc" vagyok
)
De attól függetlenül tényleg nem rossz alternatíva, sokaknak jól jöhet...
-
balewi
aktív tag
Tudja valaki hogyan tudnék visszatérni egy program frissítés elötti verziójára?
Konkrétan: most frissült a GO launcher és megváltozott a képernyő aránya (nem tudom jobban megfogalmazni), ikonok, widgetek mérete, helye megváltozott.
Mivel a háttérképemhez igazodva volt beállítva minden ez így nagyon zavaró, meg nincs kedven megint psd-t szeresztgetni. -
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #40191 üzenetére
Fel sem rakok úgy romot, hogy bele ne tenném előtte rögtön a TBP-t és a RE-t.
És ha már pap: Én inkább a pap lányát választanám.
(#40193) CoolBoy323 :
Persze, de nekem meg az extra kell: a pap lánya(vagy ha maradunk az Androidnál, az appjaim mentései, adatai...)
-
CoolBoy323
nagyúr
szerintem is ez jobb, ámbár másabb, mint a titanium!
(nem mellesleg nekem a MyBackup jobban bejön, igaz, nem használható annyi mindenre, de amire kell nekem, arra jó, a TB azt sem tudom, mi mire képes, annyi felesleges cucc van benne)
sokkal egyszerűbb egy zipet felrakni rom flash után, mint utána "vergődni" h előbb fel a TB blablabla...
de hát kinek a pap, kinek a paplan
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Olyan hangfelvevőt keresek, ami garantáltan képes több órányi (kb 3-4) anyagot felvenni. mert volt olyan tapasztalatom, hogy 30 percnél megállt, mintha korlátolva lett volna.
Előre is köszönöm -
gipsztigris
addikt
válasz
everest140 #40187 üzenetére
Isten őrizz, hogy én veszekedni akarnék!
....ha én veszekszem ,az általában eléggé feltűnő jelenség.
-
everest140
tag
válasz
gipsztigris #40182 üzenetére
Igen, a Titanium Backup is tud ilyet + az 1 alap alkalmazás a telefonra, a nagy tudása miatt. Ez is azt csinálja mint a TB, csak ez Recoveryből flash-eli a ROM ba az appokat. De ezen ne vesszünk már össze, hogy melyik a hasznosabb.
Ez így ment, az úgy
-
Mr X
veterán
válasz
gipsztigris #40185 üzenetére
Akkor egy újabb előny, ez ingyenes megoldás.
-
Mr X
veterán
válasz
gipsztigris #40182 üzenetére
és atillaahun:
Nem kell minden egyes appot végignyomkodni a telepítéshez, csak recovery-ben felflasheled a zip-et. A Titaniumban ugye (nem a pro-ról van szó) minden appnál rá kell nyomni a telepítésre. Ráadásul elég nagy zűröket tud okozni, ha az alkalmazások adatit is mentetted, és más romra állítod vissza őket. Ha meg nem, akkor nem nyertél vele semmit.
Semmiben nem más, mint ha fájlkezelőben másolná be az ember, csak gyorsabb, és nem minden romban van alapból root képes filekezelő.
-
Kobe
veterán
poweramp al kapcsoaltban érdekelne, hogy hogy lehet kirakni a progit a deskre, mindenhol látom hogy van ilyen widget szerű felülete mint ami ICS ben alapból van a lejátszónak de nekem nem sikerül kitenni sajna, csak az ikonját
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #40176 üzenetére
Mert ha sűrűn cserélgetsz romot, akkor ebbe a zipbe belerakod azokat az appokat, amit mindig használsz, és pár gombnyomással fenn van az összes.
-
everest140
tag
válasz
CoolBoy323 #40174 üzenetére
Nagyon hasznos program!
-
atillaahun
veterán
válasz
De miért is olyan jó ötlet ez?
-
TRob1
veterán
válasz
Maradok a Titanium-os visszaállításnál az adatokkal együtt, és Romot se cserélek naponta többször...
De azért köszi a tippet.
-
CoolBoy323
nagyúr
Sikerült találnom egy olyan programot, ami azt tudja, h a telepített programjainkból csinál egy recoveryből flashelhető zip-et!
ez valami eszméletlen jó 5let, és a lényeg, h a program MŰKÖDIK!!!
tökéletes, ajánlott mindenkinek, aki naponta többször cserél romot(egy kis furcsaság van benne, hogy a régi marketet tette fel nekem, de úgyis fog frissíteni automatikusan... ennyi baja legyen, vagyis van
)
-
Deck
titán
Tudok olyan játékokat amikkel wifi vagy bluetooth segítségével lehet egymás ellen játszani? Minden féle érdekelne, de főleg biliárd
-
stefi68
addikt
A Real Apk Leecher-t én is használom appok letöltésére (pl fordításokhoz). Nem kell szórakozni a telefonról való levadászással, így egyszerűbb.
Viszont az itthoni gépemen (W7) már nem működik egy ideje.
Azt írja ki, hogy: "Cannot load the list of apps. Please check your internet connection."
Adatok jól vannak kitöltve, ugyan úgy mint a melóhelyi gépemen (XP).
Próbálkoztam a tűzfal letiltásával (NIS), de hiába. Régebbi verziókat is próbáltam, de ugyanez.
Valami tipp?(#40170) RootRulez: Pontosan így volt.
-
darvinya
titán
C64 emultátorban, hogyan lehet .t64 file-okat látszatni, hogy elinduljon?
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #40150 üzenetére
Mert mielőtt megcsinálta nem volt bennem biztos, hogy: "elég minimális különbségek vannak köztük, hogy érdemes legyen ezzel foglalkozni".
-
Deck
titán
Van net telefonon wifivel meg gépen is
Egyszerűen csak kíváncsiságból érdekelt
-
Mr X
veterán
válasz
Braddock #40167 üzenetére
"Találtam egyszer egy leírást, aminek a segítségével lelehetett playről tölteni az appokat számítógépre."
Egyébként én is használom, például mikor romot szabok saját ízlésemre, letöltöm pc-re az appokat, és bele tudom pakolni a rom telepítőjébe, így automatikusan felkerülnek.
-
TRob1
veterán
válasz
stefi68 #40159 üzenetére
Most teszteld le a "szemétdomb" (fb) appokat is.
Meg a különféle időjárás widgeteket...
Aztán a különféle csevegőket (Nimbuzzz, IM, ... stb)Csak hogy ne unatkozz.
(viszont vkiknek meg segítesz ezáltal
)
(#40162) Mr X:
Jaja, főleg azt ha pl. telefonon elindítok egy játékot, de közbe leteszem, mert elkezdek TV-n nézni egy filmet. Milyen hosszú filmet tudok megnézni úgy, hogy nem merül le közben a telefon amin fut a játék? -
Deck
titán
Találtam egyszer egy leírást, aminek a segítségével lelehetett playről tölteni az appokat számítógépre. De sajnos nem találom. Nem tudja valaki hol találhattam meg? Vagy ha tudja leírni?
-
stefi68
addikt
Igen, számomra is ez derült ki leginkább, hogy nem lényegesen nagyok a különbségek.
Eddig is tudtuk, hogy a GO a "legéhesebb", de hogy csak ilyen kis különbség legyen köztük az valóban meglepő...(#40153) petipetya: Igen lehetne még variálni a tesztet különböző körülmények között, de perpill ennyi időt szántam rá. A lehetőség adott....
-
barnam_
nagyúr
Akik jártas a CM7 témaszerkesztésben, azoktól kérdezném, hogyan lehet kikapcsolni egy téma áttetszőségét? Van ez a MEIZU nevű téma, ami az egyik kedvencem, de idióta módon áttetsző szinte az összes program, ami persze szépen le is lassítja a telefont...
Hogy lehetne ezt kikapcsolni? -
TRob1
veterán
válasz
stefi68 #40148 üzenetére
Köszönjük. Ez a táblázat arra pont elég hogy lássuk, egyáltalán nem érdemes foglalkozni a Launcherek memó használatával.
(Nem mintha eddig érdekelt volna mi mennyit fogyaszt, de ettől függetlenül köszi a megerősítést.
)
(#40150) atillaahun:
+1(#40153) petipetya:
Na ezt már durvábbnak nevezem...Még jó hogy egyáltalán nem is tetszik a Sense.
-
RBJ
addikt
az andri alapból nem tudja az mp3 lejátszani vagy csak nálam van bibi.?
-
stefi68
addikt
Nos, ebéd utáni szieszta helyett csináltam egy kis statisztikát az egyes launcherek memória (RAM) használatáról.
A táblázatbani elhelyezkedés nem a memóriahasználat mértékének sorrendiségét tükrözi.
Próbáltam azonos körülményeket teremteni: Mindegyiken 3 képernyő, ugyanazok a widget-ek kihelyezve....
Az oszlopokban három különböző alkalmazással szolgáltatott memória adatok láthatók.
A 2. oszlop egy Memory Usage nevű alkalmazásnál két érték is szerepel (xx/yy). Ez a pillanatnyi/maximális memória használatot jelenti. (Egyébként ajánlani tudom ezt a programot, egyszerű és nagyszerű, ilyen célra tökéletes)
A adatokhoz még annyit hozzáfűznék, hogy egyes launchereknek még vannak kiegészítőik is, pl. GO-nal a Notification; A Lightning-nek az LL Setup, LL Widget melyek további memóriát "esznek" még ezen felül
-
beci
őstag
Erre valaki esetleg?
[link] -
-
LÁZ
addikt
-
Ronyn
senior tag
-
Ronyn
senior tag
válasz
gipsztigris #40120 üzenetére
Slick látja a csoportot, a csoport beszélgetést nem tudom
Azt is használom már jó pár éve,gyengébbek kedvéért nem csak androidon -
chab7
addikt
Más: tegnap küldött a voda egy sms-t hogy majdnem elértem a forgalmi keretemet (a lassítás előttit) és hogy 92160 kB-nál tartok. A két forgalom figyelő ami fent van pedig ezeket mutatja:
My Data Manager: 91 MB
Traffic Counter: 93.8 MBÉn azt mondom, hogy ezek jó értékek, tehát a két app megbízható mert ki tudja mennyit forgalmaztam még azután, hogy a voda napózta ezt és elküldte az sms-t. Az sms küldés időpontjában már wifin voltam, és hát mindkét esetben nagyon kicsi eltérés van az sms-ben kapott adat és az appok adata között. Ráadásul az app többet mutat (ez akár lehet, hogy több valós forgalom is mert a voda naplózás után még lehetett forgalom) így nem történhet meg, hogy már elérted a limitet de az app meg kevesebbet mutasson. Max hamarabb mutatja kicsivel és van tűrés
Szóval én a két forgalomfigyelő appot ezek alapján ajánlom akiknek szüksége van ilyesmire. (Nekem csak annyiból hogy nagyjából lássam mennyi van még a lassításig. A TC pedig a percszámláló widgetje miatt van csak fent.) -
chab7
addikt
Egyetlen kérdés ami kimaradt a kérdésedből hogy melyik eszközön akarod a másolási műveleteket végezni.
Mert az ES tud olyat hogy "Lan shares".
Itt a gépeden megosztott mappában tudsz "kotorni" és onnan dolgokat felmásolni. Ha ezeket a másolásokat a telefonról akarod elvégezni akkor tökéletes.
Ha meg a gépeden akarod látni az sd-kártyád tartalmát és úgy akarsz másolni akkor arra meg a nemrég itt bemutatott solid explorert tudom ajánlani, abban van gombnyomásra ftp megosztás és akkor meg a gépen látod a telefon (sd-kártya) mappáit és a gépen tudod végezni a műveleteket. -
artiny
őstag
Hogyan derítsem ki,hogy mitől villan fel a képernyőm úgy ,hogy nem nyúlok hozzá?
Nem is lehet megmondani,hogy mennyi idő elteltével kezdi ezt csinálni...egyszer csak elkezdi csinálni van hogy minden 5 mp elkezd felvillan a kepernyo ..
Mivel tudom leállitani sorba a futó dolgokat? -
Tyer
őstag
Sziasztok!!!
Lehet már elegetek van a kérdésemböl, de hogy oldjam meg az akku problémém??? -
atillaahun
veterán
válasz
barnam_ #40131 üzenetére
Én se értem, pedig ez lenne az egyik legalapabb dolog egy fájlkezelőben, de engem már nem is érdekel, volt egy időszakom amikor lelkesen írkáltam a fejlesztőknek, hogy ez miér van, azt hogy lehet megcsinálni, lehet-e amazt javítani, de úgy kb. 10-ből 1 válaszol, vagy az érdemleges választ, úgyhogy azóta teszek rá ha valami nem megy. Keresek inkább olyan programot, ahol megy, ha meg nincs akkor szomorkodom.
-
Kobe
veterán
még egy kérdés
most es explorert használok, de ha jól látom ez nem tud olyat hogy wifin keresztül gépről rá lehessen pakolni a fileokat a megadott mappába. Létezik valami olyan file manager ami tudja ezt ?
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #40125 üzenetére
Még abban sem vagyok biztos, hogy ezen típusú programok mindegyike a RAM használatot jelzi, lehet hogy az adott alkalmazás méretét (tárhely használatát) írják ki
-
bakos1
tag
válasz
gipsztigris #40124 üzenetére
Köszi Gipsz. Nem rossz, de ennél se lehet válogatni a live-ok közül.
-
atillaahun
veterán
válasz
stefi68 #40122 üzenetére
A gyári feladatkezelő alaphangon hazudik, akárcsak az akku statisztika. Én a TaskXP-t használom RAM vizsgálgatásra, nem mondom hogy tökéletes, de szerintem még az áll a legközelebb a valósághoz.
(#40123) -=Libria=-
Mobo Player-t használok egy éve, apró hibái ellenére szeretem, sok mindent tud, és kényelmes. -
Kobe
veterán
helló
tud valaki ajánlani valami ingyenes, könnyen kezelhető, mindenevő filmlejátszót ?
-
stefi68
addikt
Tudtok olyan alkalmazást ami hitelesen jelzi egy futó program memóriahasználatát?
Launchereket szeretném összehasonlítani ilyen téren....Amivel eddig néztem: gyári feladatkezelő, TaskXp, Quick System Info, mind más eredményt adott (pl GO Launcher-nél 17-27 MB).
-
bakos1
tag
Azt hogy tudnám megoldani, hogy a lockscreenem úgy nézzen ki, mint a GS3-é? Vagy ötlet esetleg, hogy a Touch Ripples-t kirakni a lock-ra? Nem találok semmit amivel lehetne.Mindegyik live lockscreen proginál csak a saját témákat lehet alkalmazni.
Üdv. -
beci
őstag
Sziasztok.
Tud valaki olyan msn klienst,ahol a telóm elülső kamerája használható msn kameraként? -
lalakov
senior tag
Egy ismerosom Galaxy Gio-n kiprobalta a C64-es jatekokat. Nalam Galaxy S-en bar betolti a jatekot, elinditani mar nem hajlando (emulator=frodo). Megjelennek az iranyito gombok, de mintha nem lennenek aktivak. Igy ha tuz gombbal indulna a jatek nem tortenik semmi sem. Tud valaki megoldast ra?
-
tacsk0
aktív tag
Sziatok!
Motorola motolux telefonra letoltottem az ingyenes utorrentet, bealitottam a felhasznalo nevet es jelszot a gepen plusz a mobilon is. Nos a kapcsolat letrejott latom mit toltok fel le mibol mennyi van meg ilyenek. De az istenert nem tudok telefonrol hozza adni torrent fileot.
Valaki tudna segiteni?Letoltom a torrent fileot telefonra, az utorrentben local file kivalasztom es nem tortenik semmi. Athuzni attudok fileot geprol telora ezen a remoton keresztul, de torrentet hozza adni nem.
Udv tacsek
-
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan appot ajánlani, amivel hangosítani tudom a maxhoz képest a hangszorót, külső hangszórót, mikrofont. Köszönöm!
-
Dominic1
csendes tag
Sziasztok, kaptam egy Apptoyz Appracer nevű távirányítós autót, a gond csak annyi hogy a program amivel működik az csak ios-re van, és semmi olyan hírt nem találtam ami arra utalna hogy elkezdték volna a fejlesztést androidra. Valahogy meglehetne oldani hogy működjön a kocsi droidos telefonnal is?
-
LÁZ
addikt
üdv, abban tudna nekem vki segiteni, hogy a play-ről letöltött live wallpaper vajon hova mentődik a telefonon.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest