- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
finecsa
tag
válasz
tomy86 #50184 üzenetére
Amit te linkeltél az a 90 ingyen t-mobil sms-t tartalmazza.
Ha pl. valaki más az "extra percdíj csökkentés" kedvezményt választotta, akkor nem kicsit kell átszerkeszteni a díjcsomagok-tarifákat és a szabályokat is a programban. Annyira át kellene variálni, hogy már egyszerűbb egy újat csinálni. -
Necc
addikt
válasz
tomy86 #49375 üzenetére
Nem tudom mobilnal mekkora "divat" a szamhordozas, nem abban a korben dolgozom, de vezetekes szamoknal oriasi, bar nem tudok konkret statisztikat hirtelen felmutetni, de a szamaink legalabb fele hordozott.
Igy azert elegge megkerdojelezheto hogy hogyan szamolja ki az ember azt a 60-40%-ot -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
tomy86 #49375 üzenetére
Majdnem megvagyok, beállítottam kétféle tarifát, egyiket hálózaton belüli, másikat kívüli hívásokra, mindkettőnél megadtam havidíjat (1554 ill. 1036Ft, a 2590 60% ill. 40%-a) ami ugye lebeszélhető, viszont az SMS-t sehogy sem tudom a hálón belüli hívás (1554) keretéhez hozzárendelni.
Ez azért lenne praktikus, mert a hálózaton kívül keret (1036) gyorsan le fog fogyni, így az SMS-eket a telenor nyilván az 1554-es keretből fogja levonni. Magyarul nem tudod hogy kell az SMS és hálón belüli lebeszélhetőséget egy közös keret (1554Ft) alá vonni?
Többiek: ha megvan a végleges változat, megosztom a beállítást vagy feltöltöm a CallMeter szerverére.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
tomy86 #49125 üzenetére
Köszi
Sikerült így áthelyezni, engedélyeket w r r ráadtam (bár azt se tudom mit jelent
) Teló újra indít...
Nem tudom mi oldja meg a problémámat, de gondolom veszteni valóm nincs ha kipróbálom ezt a megoldást ugye?
Semmi változás market és gmail is kidob ugyan az az üzenet.
Akkor csak a backup és gyári alaphelyzet visszaállítása maradt vagy levél a supportnak (tudnak magyarul?
)
Köszi mindenkinek a segítséget
ui: bepken akkor most kellene még valamit csinálnom, hogy mountolom? Gondolom nem deamon tools-al mint pc-n?
-
Krisz79
őstag
válasz
tomy86 #46269 üzenetére
Nekem a fogyasztás kiszámitása nem tünik jónak.
Pedig már 4 tankolás bekerült,illetve odométerrel használom.
De még mindig a fogyasztás: l/100 km diagramján a kép közepén 1 fehér pötty van.
A Havi átlagos fogyasztás l/100km a 7es skálánál van 1 fehér oszlop,aminek az alján 0.03van.
Szerintem itt valami nincs jól beállitva. -
-
atala
addikt
válasz
tomy86 #44156 üzenetére
Most már igen.
Nem tudta exportálni az OVI-ból az üzeneteket.Egyetlen módszer sikerült. Nokia PC Suite- szinkronizálás, és az üzenetek elmentése (sajnos egyesével) vmg formátumban.
Utána a MyPhoneExplorer programmal rá tölteni az sms-eket az új androidra.Köszi mindenkinek a segítséget.
-
Ronyn
senior tag
válasz
tomy86 #43477 üzenetére
Amíg a simkartyanak nincs baja addig nem nehéz beallitani, én is vegigcsinaltam már sokszor,
Csak egyszer hiába rakosgattam a kártyát bármilyen telefonba, nem ment a net,pedig mindegyik telefon jól volt beallitva (más kartyaval volt net )
És hidd el be tudom állítani a telefonon az apn beállitasokat ...úgyhogy nem azzal volt gond!!
És mondjuk bármit is mond az üfsz, addig nem volt netem amíg a kozpontbol meg nem butykoltek a kártyát...És nem ilyen egyszerű letiltas vagy ilyesmi baja volt,hanem egyszer csak nem volt net,(az lehet hogy esetleg ujraindult pont a teló, nem emlékszem ), szóval a kartyaval lett balami bibi...
Egyébként nem egy sima üfsz néni mondta, aki csak a szokásos szöveget mondja, és fingja nincs az egészről, (az nem is tudta megoldani a gondot) hanem a technikai osztályról egy ürge, és nincs okom hogy nem higgyek neki.... -
Ronyn
senior tag
válasz
tomy86 #43472 üzenetére
Mert alapvetoen a kártyán kell hogy rajta legyen, nem a telefonon, vagy a net az független a kartyatol?
Egyébként sem én találtam ki, hanem én is így jártam...
Az üfsz mondta hogy az nem elég hogy a telefonon beallitom, ha a kártyán meg nincs meg.Nem a kártyáról tölti le a beállításokat.
Viszont nem is a kártyára tölti be, hanem a telefonra, ami nem elég
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tomy86 #43153 üzenetére
O.o.. nem egészen erre értettem azt, hogy "összerakni"... Nos, akkor inkább mutatom részletekben. Úgy érthetőbb lesz, amit nem sikerült megfogalmazni.
Adott a ICS alap órája, rém egyszerű, semmit sem tud igazából. Egyetlen dolog kell belőle: megérintve be lehet állítani az ébresztést. Róla van szó:
Van nekem már egy másik. Ellenben az előzővel ennek viszont nincs meg a forráskódja. Azon kívül viszont az égvilágon semmit sem tud, ami látszik is belőle. Ebből hiányzik az, hogy legalább az ébresztés ablakig elvigyen. Viszont ott van az a két mező, amit valahogy át kéne tennem az alapba. Ezért keresek egy olyan verziót, ami lehetőleg nyílt kódú és meg tudnám nézni hogy oldották meg ezt a két "kijelzést". Egyszerűnek tűnik elsőre, de nem az...
A skin nem gond, azt meg tudom csinálni.Ez a másik:
-
fatal`
titán
-
spiritex
veterán
-
gipsztigris
addikt
-
-
stefi68
addikt
válasz
tomy86 #37930 üzenetére
Kössz, megnézem ezt is.
(#37927) darvinya: órához valóban semmi köze a hetek számának, de én azt írtam: óra-dátum widget-et keresek
Make Your Clock: igen, ezt használom a kezdetektől de az a gyanúm ez élesztgeti fel a telefont időnként. Időjárás adatok frissítését természetesen nem kérem tőle.
-
nimfas
addikt
válasz
tomy86 #36417 üzenetére
vmi még nem klappol...
megcsináltam, de most a naplóknál nem jelzi az egyes hívások díjait.... csak annyit:
Hívás (Kimenő) dátum, idő
tarifa: kimenő hívások
szabály: kimenő hívások
távoli szám: (telszám)
hossz: (idő)Tehát ebből még mindig nem látom, hogy mennyit beszéltem le vagy mennyi van vissza :-S
(próbáltam az időt 60/1-ben megadni, mert eddig így jó volt... ez volt a mp alapja)
-
nimfas
addikt
válasz
tomy86 #36408 üzenetére
Köszi most sirály lett :-D
Még annyi lenne, hogy mikor nézegettem akkor láttam olyat, hogy melyik legyen a hónapváltó nap a számlálásnál... most meg sehol nem találom.
Megnéztem a telefonszámlát és ott láttam, hogy 1-e a számlázás kezdete.Azt be lehet állítani esetleg, hogy hónap 1-étől az utolsó napig számolja az összeget, majd következő hónap első napján újrakezdje?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
nimfas
addikt
válasz
tomy86 #36403 üzenetére
díjcsomagok:
név: ingyenes
számlázási időszak: X-elve
tarifák összevonása: kimenő hívás
keret típusa: korlátlan
havidíj: 0
majd....
szabályoknál:
legalsó lett az ingyenes nevű
aktív: true
cél típus: hívások
tarifa:kimenő hívások
keret nincs túllépve: false
irány: kimenő
roaming hívás:nem számít
.
.
.
tartalmazott számok: ingyenes hívások
kizárt számok: egyik sem...ezek ellenére sem megy :-(
Megnéznéd a saját telódban, mi hogy van belőve hogy megy?
-
TRob1
veterán
válasz
tomy86 #35587 üzenetére
Na várjál... ha az ott is lenne, ahhoz meg semmi más nem kell, simán át lehet tenni pc-re minden nélkül. És mi az hogy az ES teszi oda? Csinál minden appról egy plusz mentést? (Neked se rootolt a telefonod, igaz?)
ES File E. használók! Mindenkinek ott a backups mappába az összes telepített appja? (Rootolt és rootolatlan telefon tulajok jelentkezését is várom
)
(#35588) Aggregátor:
Pedig szerintem ha ez neked fontos, akkor megér 800Ft-ot(vagy egy sétát a virágboltba)
-
BRIKLY
veterán
válasz
tomy86 #34563 üzenetére
Bicikli,és séta...
Csak egy pofon egyszerű kell, ami sebességet,és távot ír. semmi több nem kell.ez jónak néz ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest