- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Nem rossz a Feel UX
Frog Design -
Victoryus94
őstag
Ismertek olyan programot, amivel profilokat lehet létrehozni, és időzíteni pl a wi-fi ki/be kapcsolását? Olyasmira gondoltam, hogy pl 16-20óráig automatikusan bekapcsol a wi-fi, 0-5ig repülőgép mód.. stb. éjszaka lecsökken a fényerő.. (Samsung Galaxy Mini 2, Android 2.3.6)
-
kymco
veterán
-
TRob1
veterán
Én még 23Ft-ért vettem decemberben... mondjuk azóta se használtam összesen 5 percnél tovább.
Ugyanez igaz a SlideIT Keyboard-ra is.
(#43893) kymco:
Jah, amúgy nem rossz, de nekem vhogy a Go jobban kézre áll.(#43894) Narxis:
Természetesen.
Azt a Task izét viszont nem használom semmilyen verzióban. -
dokee78
félisten
Frissült a Swiftkey X
Nem tudok ékezetet előhozni -
scapegt
őstag
Call Meter 3G beállításaiban tud valaki segíteni?
1. és legfontosabb kérdésem az lenne, hogy a program hogy mér? Értem ezalatt az időtartamot. Ugyanis beállítási lehetőségként az van benne csak, hogy az e dátum előtti adatok alapján nem számol. Tehát ha nekem minden hó 19-én van zárás, akkor megadom neki hogy 2012.06.20-tól számoljon, akkor ő minden hónap 20-tól fog számolni vagy onnantól kezdve mindent számol? Mert annak nincs értelme, az előbbi kellene nekem.A másik...Vodafone Mátrix 1 csomagom van, arra kellene jól belőni. Írtam már a magyar illetőnek, aki a programban is szerepel, de napok óta nem válaszol.
Mindennemű segítséget szívesen veszek és előre is megköszönök
-
royalka
őstag
Csókolomsztok.. Van lehetőség arra hogy tudjam mérni partnerenkét a beszélt időt/ sms-t havi szinten?
-
Melack
veterán
Helló!
Azt meg tudja nekem mondani vki, hogy a Google Mapsben letárolt területeket hol tudom megnézni? Magyarán hogy miket mentettem le? Illetve azokat az SD kártyán hol tárolja a program? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Ha jól látom le is van árazva, csapjatok le rá mert ez egy brutálisan jó keyboard, főleg azoknak akiknek nem jön be a swype.
-
tresh
veterán
Sziasztok!
[link] a képen látható időjárás widgetet szeretném feltenni az sgs-re mert csak ez tetszik, mindenféle időjárás widget-et néztem már marketen (ingyenes) de ezt nem találom a gyári 2.3.6 ba pedig ez már nincs benne
Tudnátok segíteni hogy ezt vagy esetleg hasonló kinézetűt hol találok?
-
TRob1
veterán
-
vadkörte
addikt
Üdvözlöm a társaságot!
Samsung Galaxy ACE-re keresek task list programot. Elősorban olyat ami több tevékenységi listát is kezel éás megkülönböztet, pl. több bevásárló lista, (tipikus pasi vagyok, ha 3 dolognál többet kell vásároli kettőt tuti elfelejtek, vagy más veszek helyette...
) bevásárló listák üzletenkénti bontásban, találkozók, emlékeztetők, stb...
Abban kérném a segítségeteket, hogy jelenleg melyik az a to do list app, ami a fenti kritériumoknak leginkább megfelel. A megjelenés számomra sokadlagos szempont, nem csicsára van szükségem, hanem logikus működésre egyszerű kezelhetőségre és könnyű konfigurálhatóságra.
(a keress a Play-en típusú tanácsokat osztogatók kérem mellőzzék a klaviatúra használatát!)Előre is köszönöm!
-
válasz
helixP #43870 üzenetére
Csak, nem biztos, hogy a készüléken levő alkalmazás figyelembe veszi a szín módosítást. Eddig három naptárt próbáltam a Jorte, aCalendar, és a Business Calendart ill. a telefon saját naptárját, de egyiket sem befolyásolta az eseményszín megváltoztatása a gmailos naptárban.
-
boroskola
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok olyan app-ról, amely az értesítési sávban %-ban mutatja az adatforgalmat (azaz az adott kvóta hány %-a lett elhasználva az adott pillanatig)?
Koszi szepen!
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan program, ami rögzíti a telón futó skype beszélgetést?
-
Sziasztok!
Hogyan lehet egy adott naptárhoz tartozó színt megváltoztatni?
Az a problémám, hogy a magyar névnapok naptár piros színt kapott, a google fiókomhoz tartozó pedig valami rózsaszínt. Így ha belépek a naptárba, akkor alig lehet észrevenni, ha van egy esemény bejegyzés, mert a névnapokat is egy kis négyzettel jelöli havi nézetben, mint az eseményeket és a két szín nagyon összeolvad. -
darvinya
titán
-Hiába kiabálok, ordítok evvel az okos android-dal a füle botját sem mozdít.
Kell egy app ami rákényszeríti a helyettem való élet leélésre, mert már olyan okos vagyok.
Ez a buta féltégla meg nem épít házat.-darvinya
-
gyuszmó
őstag
Üdv
A Google search állandóan kidob,nem tudom használni ,jártatok már így vele?
köszi -
Koga777
tag
válasz
vik1228 #43760 üzenetére
Talán a Mobile OCR Free képes erre a leírása alapján, hogy milyen minőségben, az kérdéses. Van fizetős változata is.
-
bakos1
tag
Melyik progival tudom beállitani a telót, hogy du. 6-kor váltson át néma üzemmódba reggel 6-ig, de az ébresztő
3-kor működjön rendesen?
-
Asbee
veterán
Ez az akciós mass efectet nem lehet megvenni?
T-Mobile Samsung Nexus S
Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országába -
Érdemes lenne megvásárolni 230Ft-ért? Ha jól tudom utána is kell havidíjat fizetni.
-
Dottore
addikt
Egy olyan programra lenne szükségem amivel ismétlődő jelzést, jelzéseket tudok beállítani adott időpontokra.
Tehát teszem azt reggel 07:30 és szimpla csipogással jelez egyet, aztán 08:00 és így tovább.Rengeteg mindent próbáltam, de az nem jó ha a jelzést nekem kell manuálisan leállítanom. Pont ez lenne a lényege. Csipog, hallom, ennyi volt, következő. Ne kelljen már telefont előszedni, odamenni, eltenni, ilyenek.
-
St3ven
addikt
Srácok, másfél éve használom ugyanazt a gagyi telót (sajna nem telik rendesre), és akármilyen romot varázsoltam rá, vagy akármilyen sms kezelő progit tettem fel, elég gyakran (véletlenszerű jelleggel) megduplázza a beérkező sms-eket.
Van olyan appról tudomásotok, ami a teljesen ugyanolyan tartalmú sms-ek duplikált példányait a megérkezést követően azonnal törli?
Így csak az értesítést kellene kétszer meghallgatnom, és legalább a dupla sms-ek törlésétől megkímélném magam.
Esetleg valami alternatív "megoldás" a problémára?
-
Ronyn
senior tag
-
-
(jan)
őstag
Uraim!
Azt hogy lehet megoldani hogy a 0.facebook.com on kivül semmi más ne generálhasson adatforgalmat ?
-
Ronyn
senior tag
-
zoli62
addikt
Tegnap óta sokkal gyorsabban merül a Galaxy S. Eredeti hyári szoftver van rajta. Létezik, hogy ez egyetlenegy azóta feltelepített híváskezelő app miatt van, ami a fejlesztő leírása szerint is indításkor "beül" a memóriába? Különösebb feladatkezelőt nem használok, csak a gyárit.
-
Ronyn
senior tag
-
mrpet
tag
Szerintetek tényleg lehet Androidot telepíteni X1-re?
-
kenny123
addikt
Adott egy teljesen szűz SE X8. Legegyszerűbben hogy kaphatok rá root jogot? Net miatt kellene droidwall, barátnőmnek mindig leszedi a pénzét.
Köszi
-
doddencs
senior tag
Longest Day Deals a play-en.
Használja valaki a repligo pdf readert? Egy képekkel teli pdf-fel mennyire birkózik meg? Mert például az ezPdf minden oldalnál másodperceket tölt, ha nagy a pdf.
-
mrpet
tag
Nem tudjátok lesz új "engribördsz" vagy halott futó?
-
darvinya
titán
Akkor jó egy app, ha van valami haszna.
Haszna akkor van, ha az adott dolgot segíti és nem pótolja.
Ha már pótolja akkor mi értelme van a user-nek.
Maximum hülyére okosítja user-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest