- Házimozi belépő szinten
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
jani8787
tag
Valaki tud olyan email kliens progit, ha ingyenes még jobb, de nem muszáj, hogy be lehet állítaani, hogy ne tárolja az összes levelet ami az email fiókomba van, hanem csak mondjuk az utolsó hetit, ugyan úgy mint a gmail alkalmazás, de nekem freemailhez kellene. Esetleg az még jobb lenne ha ebben törlök levelet, azt törli a freemailból is!? Köszi.
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Aki jártas a játékokban dobna rám egy privit? Kellene egy kis segítség
-
tomy86
addikt
válasz
e-newsee #43696 üzenetére
Magyar-románt nem tudok, de ez megy offline is (első indításkor letölti az adatbázist): Dictionary Romanian English
-
e-newsee
addikt
Sziasztok,
Tud valaki bármilyen román-magyar szótárt droidra?
Szükség esetén román-angol is jó, a lényeg, hogy offline legyen.
Előre is köszi! -
Richee11
senior tag
fel akarok telepíteni egy teljesen ingyenes alkalmazást és azt írja ki, hogy "nem sikerült a telepítés az usb háttértáron vagy az sd kártyán" . ez miért lehet?
amúgy valki tud egy jó képszerkesztőt telefonra? -
TRob1
veterán
válasz
Keeperv85 #43682 üzenetére
Ahogy magyarfatál is mondja, a hardver árában van benne (legalábbis én így tudom, persze lehet hogy félreinformáltak, hisz ugye kis hazánkban ez már sokszor bebizonyosodott a történelem során
)
De egyébként meg lényegtelen is user szempontból, mert Ingyenesen használhatja... ha fizetősnek hívnánk, akkor olyan lenne mint pl. a mobilnet vagy a telefondíj - havonta fizetnénk. De amíg nem kell havonta (hetente/naponta/percenként...stb) fizetni a gps-ért, addig nyugodtan mondhatjuk hogy ingyenes, még ha bele is magyarázzák a hardver (vagy szerinted a szoftver) árába, amikbe bármit bele lehet(ne) magyarázni.ui. A benzin árában is benne van az útdíj.... mégis fizetünk az autópálya használatáért, ami a mi adózott pénzünkből épült, és abból is javítják.
-
-
Keeperv85
nagyúr
Nem erről beszélek ám csak félreértitek. A Google a saját sarát vállalja át helyetted. A GPS műholdak katonai tulajdonban vannak. Ha használni szeretnéd őket, akár PNA, akár más eszközzel akkor licenc díjat kell fizetned. Amikor megveszel egy ilyen eszközt, akkor megveszed vele a szoftvert, aminek az árában ez a díj benne van. Ha nem kapsz ilyen szoftvert, akkor megvehetsz egyet, aminek az árában szintén benne van ez a díj!
-
TRob1
veterán
válasz
Keeperv85 #43675 üzenetére
Ember!! Tudom hogy telefonevésben jó vagy (meg egyéb telefonos ügyekben is), de hogy az istenbe ne lenne a gps ingyenes?
Akkor a pna-k használata is lóvés lenne. Meg nehogy má' a gugli átvállalja pl a sygic meg a navigon sarát, de a saját navijuk meg fizetős legyen? Ezt gondold át légyszi, vagy magyarázd meg a mi, halandók számára is érthetően. Kösziiii.
-
Ronyn
senior tag
válasz
AceOwner #43668 üzenetére
Röviden: ha van internet akkor gyorsabban talál jelet, de anélkül is működni fog, elég a gpst engedelyezni adatkapcsolat nem kötelező.
Viszont, mivel a telefonban gyengébb a gps vevő mint az autós naviban, ezért nem art ha van hozzá internet, így könnyebben tud pozicionálni.
Egyébként, a gps ebben az esetben is minimális adatforgalmat generál -
AceOwner
csendes tag
rendben, köszi skacok, de a GPS használata viszont már generál adatforgalmat (vagyis számla emelkedést) ugye?
Vagyis a Mobilos számlámon megjelenik plusz költségként? Nem régóta van Androidos telóm, nnna. És egyelőre mobil internet előfizetésem sincs, otthoni vagy máshol elérhető szabad Wifire szoktam csatizni. Amúgy akkor faterom kocsijában levő GPS készülék is -ami hagyományos, csak GPS készülék- folyamatosan a műholdak alapján irányít? Értem én hogy a mozgás így érzékelhető, de akkor ha az, ami a kocsiban működik GPS készülék, ha annak működése (kapcsolat) ingyenes, akkor a telómon is az lehet? Mármint a GPS használata? Bocsi de kezdő vok nnna, ha gáz a kérdésem akkor ide is jöhet magyarázó: bagira88@freemail.hu
-
darvinya
titán
-Nézem ezt az Ericsson GA628-as, de istenért sem veszi a HSPA+ internet meg a GPS-t… Ej, de vacak ez a kézi tárcsázó.-
-
petipetya
nagyúr
válasz
konigjanos #43647 üzenetére
Még valami eszembe jutott. A klasszikus módszer sem használ? Alkalmazások kezelése / összes / Gtalk / adatok, gyorsítótár, cache stb. törlése.
-
dokee78
félisten
Szegény égeti magát itt is.
-
Ronyn
senior tag
válasz
AceOwner #43648 üzenetére
Hat azért gps kell hozza nem gondolod...
Anélkül honnan tudná hogy hol vagy???
Az minden navihoz kell amikor is ha egyébként offline...
Az offline csak annyit jelent, hogy a térképet nem a netrol tölti le, hanem az már a telefonon van.
Kapcsolod bég a gps-t és menni fog. -
AceOwner
csendes tag
Sziasztok,
leszedtem a Sygic navi rendszert a MArketről, ma, 2012. juni 17-én. Nagy nehezen feltelepült (mindíg a kari telítettségét problémázta), szal install majd beállítások, Magyarország kiválasztása, majd elkezdtem hogy honnna hova szeretnék menni (egy adott településen belül a város egyik pontjából a másikba tehát uaz város csak más utca). Beállítottam a hangot is, majd a jobb alsó sarokban található 'kész-re katt. Innentől kezdve semmit nem csinált a Galaxy ACE-m, GPS Kapcsolatot hiányolt, nem is adtam neki műholdas elérést hiszen én offline navihoz ragaszkodom. Na a lényeg hogy a hang hogy merre induljak v valami meg sem nyikkant, ja a térképet viszont úgy mutatta h EU-majd úgy zummoltam rá hogy MO, majd csiptetős zoommolással tapi-tapi és így a városra. Magátol nem csinálta azt sem hogy hely beazonosítása ahol állok vagy valami, hogy elkezdte volna mondani az irányokat. Csak annyi hogy mutatja az általam zoommolt szokványos map-ot. Na elindultam kocsival A pontból a B-be melyeket elvileg megadtam neki, de semmi hogy változott volna a térképen a helyzetem és hang magyarázta volna az irányt. Semmi. Viszont a telóm tőle belassult rendesen. Mindenesetre többször megcsináltam a Syiccel elejitől uezt hogy hely megadás, cél megadás, stb, de semmi. Nálam nem jött össze. Lehet h azzért mert demo verzió, szerial numbert sem tudom hol találok, asszem csak 30 napos, lehet h azért mert a GPS is a wifi is és a mobil internetem is ki volt kapcsolva.De ha offline, akkor úgy gondolom semmi műholdas / netes kapcsolat nem kell. Szal nekem ez a progi nem akart összejönni, Van valakinek javaslata mi miatt nem indult nálam a Sygic? Köszi előre is, részletes javaslatot itt is megköszönném: bagira88@freemail.hu. Másik navi progi is érdekelne androidra, ami offline és net nélkül megy . Ui.: a kocsiban lévő GPS készüléken IGO-s, jol megy évek óta és offline. Magunk szoktunk frissíteni hozzá.Hasonló a telómon nem ment vajjon miért? Segítsetek please, fontos lenne a telómra offline és free navis rendszer. Köszi az építő javaslatot. -
petipetya
nagyúr
válasz
konigjanos #43645 üzenetére
Semmit sem kell telepíteni, megy az magától is (nálam).
Igen, a sima Gtalkot kell indítani és akinél ott van a kamera ikon, azzal tudsz videótelefonálni.
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok! HTC-re lehet valahogy google talk video chat-et telepíteni?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
darvinya #43631 üzenetére
...és ennek mi köze a recoveryhez??!! Ami mellesleg ugyan az az összes rendszer alatt...
Új FW nincs, új rendszer van. A FW és az SW itt meglehetősen külön van. A recovery restore pedig MINDENT töröl mielőtt a pontos másolatát visszateszi az EGÉSZ rendszernek...
Olyan - ha már Windows példa volt . mint a Northon Ghost..
-
darvinya
titán
válasz
#40993792 #43633 üzenetére
Én sem.
Pont ezért is, meg azt sok szemét is visszakerül.
Ez olyan mint a XP-n kitalált marhaság ami akkor is csak több gondot okozott mint sem segített volna.
Ha már új fw akkor tiszta lap, és csak gmail-es naptár, címtár, könyvjelző amit megtartok.
Az ICS-alatti biztonsági mentést sem engedélyezem a gmail-lel. -
_stick_
őstag
Üdv! Holo launcher. Ha el van mentve a samsung kezdőlap alapértelmezettnek, hogyan tudom újra elhozni, hogy hozza fel a választó ablakot?
-
Teasüti
nagyúr
Tudtok minimalista sms kezelőket sallangok és extrák nélkül?
-
scapegt
őstag
Köszönöm annak, aki ajánlotta a Call Meter 3G-t és annak is, aki belinkelt egy cikket, melyben "tesztelték".
Megismerkedtem a progival, de egy problémám adódott rögtön az elején. Nem találom benne azt, hogy 20-tól a köv. hónap 19-ig "számlázzon". Mindenkinek más a számlázási ciklusa, mégsincs a programban ilyen beállítási lehetőség, vagy csak én nem láttam. Olyat találtam, hogy "Mérés kezdete (E dátum előtti naplók figyelmen kívül lesznek hagyva)". Ha megadom neki, hogy 2012.05.20. akkor minden hónap 20-ig "számláz"?
A Mátrix 1 csomagot beállítottam, bár szerintem nem sikerült jól, viszont leellenőrizni még nem tudom, mert csak 1 hete kerültem át ebbe a csomagba, így vegyesen számolja majd a Voda is. Ha netán sikerült jól beállítani, kirakom az oldalra a beállításait a Mátrix 1 csomagnak. Ha nem okoskodtam ki jól a paramétereket, akkor valaki segíthetne
-
darvinya
titán
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #43619 üzenetére
Köszi a tippet, kipróbálom.
szerk.: nem jó így se
szerk.: de, most mégis úgy tűnik, hogy megy -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #43615 üzenetére
(#43615) atillaahun szerkesztve.
Meg a Gmail-nek is nyomhatsz még pluszba egy data törlést. Nekem is sokszor szarta már össze magát különböző módokon, de ezek így általában helyrerakták.
-
randras
veterán
BlueStacks-el nem is lehet netrádión keresztül hallgatott zenét lesoundhoundolni??
-
St3ven
addikt
válasz
Keeperv85 #43612 üzenetére
Annyit látok egyelőre, hogy van egy olyan címke a telón (is), hogy "Important", na ott akármit csinálok, olvasatlan marad az üzi. Lehet ez hat ki az "Inbox"-ban lévő üzenetre.
@atillaahun:
Dehogy volt, pont azért raktam vissza recoveryből, hogy ne kelljen semmi programot újra feltenni, hanem ott folytassam a használatot, ahol az ICS előtt abbahagytam. -
atillaahun
veterán
Létezik olyan camera app amivel videófelvétel közben lehet zoomolni a hangerőgombokkal?
-
batai15
félisten
válasz
dokee78 #43580 üzenetére
Jó gondoltam hogy tudájátok mi az.Röviden profil automatizáló.Pl vagy sémák szerint, vagy akár egyáni sémát létre hozva be állíthatjuk hogy pl este 7 kor kapcsoljon rezgő módra és mondjuk kapcsolja be a wifit stb-
Idézzek rusi tesztjéből:
Smart actions névre keresztelt okosság, ami egyfajta intelligens profilkezelő. De itt ne szimpla csengési profilokra gondoljunk, hanem annál sokkal többre. A létrehozott profiloknál számos opciót állíthatunk be, így egyetlen profilváltással teljesen átállíthatjuk a telefon funkciót, illetve automatizálhatunk dolgokat. Például csinálunk egy autós profilt, ahol megadjuk, hogy automatikusan kapcsoljon be a Bluetooth (a kihangosítóhoz) és a GPS (a navigációhoz, de akár a Google Navigáció is elindítható vele) vagy épp aktiválhatunk egy bejövő híváskorlátozást, átállíthatjuk a csengőhangot, a háttérképet, küldhetünk SMS-t, elindíthatunk alkalmazásokat vagy egy weboldalt, letilthatjuk a szinkronizálást és még számos más lehetőség áll rendelkezésre. -
St3ven
addikt
Ezzel kapcsolatban tud valaki mondani valami okosat?
Visszaraktam recoveryből a 2.3-at, de azóta csak "felesben" megy a szinkron a gmailen: ha megnyitok egy emailt a telómon, az olvasatlan marad a netes gmail felületen belépbe.
Mi lehet a gond?
-
Mr.C
őstag
válasz
Cartman023 #43603 üzenetére
5 csillag mit akartok? legjobb app! (igaz csak 1 véleményből)
-
dokee78
félisten
Aki még mindig nem találta meg a kedvenc kamera appját tehet ezzel egy próbát.
Nekem tettszik és elfér még a másik 5 mellett.
Aktív témák
Hirdetés
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Fotó állvány eladó
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest