- Apple asztali gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Billentyűzetből melyiket jó letölteni?
-
dokee78
félisten
Nem tudom mi van a magyar Androidos blogoldalakkal,de alig frissülnek,van amelyiken jó ha havonta van egy új cikk.
-
tomy86
addikt
-
KMT
addikt
válasz
atillaahun #43092 üzenetére
Jó kérdés...
-
atillaahun
veterán
Szinkronizálásról volt szó korábban, ott nem igazán mutatkozik meg ez a különbség, inkább csak súlyos MB-ok töltögetésénél.
Bár belegondolva a dologba, felvetődik egy másik kérdés is, amit szerintem nem tisztáz a videó, hogy pl. a WiFi 10 percen keresztül mondjuk állandó 50 kBps-el forgalmazva ugyanannyit fogyaszt-e mint 100 KBps-el töltve? Mert számomra nyilvánvaló, hogy nem arányos a fogyasztás a sebességgel, a kérdés csak az hogy mennyire nem.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A [Holo Launchert] ismeritek, ill. mi a véleményetek róla?
Én [ebben a cikkben] olvastam róla, és nem tűnik rossznak ez sem, csak nem tudom milyen launcher, mert még nem is hallottam róla eddig,
mit gondoltok, gyengébb telefonra a Zeam mellé/helyett érdemes megpróbálni?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
chab7
addikt
Szerintem az ilyen kérdéseket az android OS topicba. Ez az androidon használatos programok topicja, nem a készülék specifikus dolgoké
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
action movie fx-hez hasonló programot keresnék androidra!
Találtam is egyet ,de sajna nem kompatibilis RAY-el,nem tudom miért
Ismertek más ilyen programot?
Slow motion progi is érdekelne,ha van Androidra! -
radai
csendes tag
sziasztok
netán van valakinek kinai táblagépe mert kellene egy kis segitség alap állásba tettem a gépem és most nem tudom hogy állitsam be a nyelvet mert minden kinaiul van jól jönne egy kis segitség
elöre is köszi -
KMT
addikt
válasz
atillaahun #42739 üzenetére
Ha tovább nézed, benne van, hogy mivel gyorsabban lejön wifi-n az adott adat, így végeredményben az fogyasztja a legkevesebbet.
-
fdisk
őstag
Én ezt használom:lgCamera
Kipróbáltam sok appot,de eddig ez a nyerő nálam. -
gatto_
senior tag
válasz
SG3rg0 #43082 üzenetére
A One X-ben azért sokkal jobb kamera van. Irigykedem is.
Próbálkozz, hátha rálelsz valami remek dologra. Aztán oszd meg velem, ha találtál.
Olyan kéne, ami nem effektezik, hanem csak simán fényképez 4-5 Mpixeles felbontásban, és láthatóan jobb képet csinál mint a gyári app.
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Kellene nekem egy diktafon szerű program...
Olyan kellene, ami magas minőséggel dolgozik, illletve a háttérben fut, tehát ha mondjuk megnézném a telefont vagy véletlen megnyomnám egy gombját, akkor nem az van, h egy nagy piros rec vagy a mikrofon van a kijelzőn...
És akár 2-3 órát is fel lehet vele venni..Köszi....
-
gatto_
senior tag
Ja, bocs összekevertem. Én a Camera ZOOM FX-re gondoltam. Ez amit te szeretnél ilyen instagram féle effektező program. Ez akár jó is lehet.
-
gatto_
senior tag
válasz
SG3rg0 #43074 üzenetére
Hol olvastad ezt? Nekem fent van, próbálgattam, de csodákra ne számíts. Sajnos a Desire S kamerája alapból nem a csúcskategória enyhén szólva. Szar hardverből pedig semelyik szoftver nem tud várat építeni.
A Desire S alap gyári kamera szoftvere tök jól konfigurálható, minden állítható, szinte olyan mint egy digitális fényképező menüje. Ez az FX camera app kb. ugyanezt tudja, így inkább olyan telefonokra ajánlanám, amiknek a gyári szoftvere gyenge. Van jópár ilyen, olcsóbb kategóriában főleg.
De ha gondolod próbáld ki. Én megtettem, fent is van a telefonomon, de semmivel nem csinál jobb képeket szerintem, mint a gyári app. -
SG3rg0
őstag
Google Play-en hogy lehet fizetni? FxCamera megéri megvenni? Desire S telefonom van, azt olvastam jobb képeket lehet csinálni ezzel az appal.
-
Nospa
tag
sziasztok, tud valaki valamilyen magyar betűkészletet? ICS 4.0.4-re
-
Dicker
őstag
Max Payne holnaputántól elérhető lesz a Store-ban.
Annak szólok, akit érdelek. -
szata.68
senior tag
Helló
Smart Keyboard-ot használok. A bajom az,hogy így nem tudok fordított ékezeteket írni,ezért pl egy "ő",vagy "í" betű után nem tudok 160 karaktert írni. Letöltöttem a magyar szótárt hozzá,de így sem jött be.
Mit kellene átállítanom? -
Blackey
csendes tag
Sziasztok!
Most lett pár napja felfrissítve az Xperia Ray telefonom 4.0-ás androidra és azóta a WIFI-t pocsékul érzékeli :S
Az előbb voltam kb 2 lépésre a routertől és semmi...eddig tökéletesen működött azóta semmi és nem tudom merre van a boot menü, hogy overlock-ba vissza lehessen állítani vagy valami.Inkább Cyanogen-t szeretnék, mert páromnak is az van és semmi baja nem volt vele.
Előre is nagyon köszi!!! -
radai
csendes tag
köszi de nekem ez mind kinaiul van azt hittem veszek egy gépet és üzemel a gyártot nem érem utol mert csak rendelést vesz fel és nem válaszol semmire honnan kellene letöltenem valamit hogy ujra üzemeljen rendesen mint eddig nagyon nem vagyok spiler ebben mert egész más irányú beállitotságu vagyok de ha tudsz egy linket ahonnan lekell valamit tölteni hogy jó legyen nagy szeretettel fogadnám köszi
-
canniball
nagyúr
Az SD Maid nálatok mennyi ideig végzi az adatbázis-optimalizálást? Amikor indítottam azt írta 1-5 perc, ehhez képest már egy órája teker...
-
Necc
addikt
-
Deck
titán
Gondoltam rá, hogy veszek playen egy PS1, és GBA emulátort. Megtudnátok mondani melyiket érdemes? Melyik a legjobb közülük?
-
Necc
addikt
válasz
speed3456 #43037 üzenetére
Ennél jobban már nem biztos hogy tudok segíteni, ugyanis az androidos linux nagyon erősen eltér a "szabvány" linuxtól (én a debian linuxot ismerem elsősorban).
Fájlkezelővel ami tud a root könyvtártól matatni, keress rá, hogy létezik-e /system/bin/iptables fájl.
Ha nem, akkor nincs benn a ROM-ban.Parancssorból:
ls /system/bin | grep iptables
vagy
ls /system/xbin | grep iptables
Ha simán visszaírja hogy "iptables" az azt jelenti, hogy a ROMod tartalmazza a fájlt, ergo valószínűleg a kernel nem támogatja, ha viszont nem jelez vissza egyik parancsra se semmit, akkor nincs is a bináris parancsfájl a ROModban, ezért nem működik.
#43039: az eredeti CM ROM lehet hogy az, csakhogy sajnos elég sokan előszeretettel testreszabják a ROMokat, és ez a testreszabás sokszor az illető emberkének nem tetsző vagy feleslegesnek vélt modulok, fájlok és apk -t IQ nélküli gyomlálását jelenti, és teszik mindezt "helytakarékosság" meg "erőforrástakarékosság" címszóval, aztán néznek mint borjú az újkapura ha ezmegaz nem megy, vagy hogy állandóan újraindul, mert szerencsétlen rendszer egy kigyomlált library-t próbálna behívni...
-
Altbrucke
tag
válasz
speed3456 #43033 üzenetére
figyelj a CM elég jó rom és sokan használják tuti hogy engedi csak neked is engedélyezned kell valahol a beállításaiban
2.3.5 nél darky-t használtam azzal nem volt semmi gondom
a mostaninál ugyan olyan hiba üzim volt mint neked ameddig a ROM beálllításban meg nem találtam a megoldást.
mondom nekem egy pipa bekattintásával megoldódott -
SG3rg0
őstag
HTC-mel kapott micro sd kicserélem egy nagyobb micro sd-re ( 32gb ) és átmásolom a nagyobbra a cuccokat, ebből nem lesz gond?
-
gtamate2
veterán
Régebben volt egy app amivel át lehetett jobban látni anno a marketet, most van ilyen a playre is? Már elfelejtettem a program nevét, de annak idején ilyen must haveként emlegette mindenki itt a fórumon, mert már akkor is átláthatatlan volt a káosz.. na de most.
Szóval nem tudja valaki a nevét?
Köszönöm előre is -
speed3456
aktív tag
válasz
Altbrucke #43031 üzenetére
jó lenne de ezzel se megy, tényleg a rom miatt, vagy beállítás miatt. "az ön op.rendszer kernelje nem támogatja a netfilter-t,így az avast! Tűzfal nem fog működni. Megoldásként tegyen be egy ROM-t teljes netfilter támogatással." akkor csak tegyek fel egy másik romot és megoldódik a probléma?
-
speed3456
aktív tag
Valakinek van még ötlete? :S
Necc: Sajnos mégsem oldódott meg, ez biztos vmi hiba a programban, kiírja hogy fut de mégsem, amint állítok valamit benne bejön ez a hibaüzenet és kikapcsol. Szóval nem megy :S
-
radai
csendes tag
Sziasztok !
segitségre lenne szükségem Androidos 4.0 táblagépem ezt csinálja és nem tudom hogy mit tegyek?Mi van olyankor a tábla gépen azt irja ki hogy a rendszer UI alkalmazasása sajnos leállt.,olyankor mi a teendöm hogy tudom ezt kiküszöbölni?? sürgös lenne mert szerdán reggel utazunk és meg vagyok átkozva mert kivettem a szekrényböl a Hp fénképező gépet és az sem indul pedig ugy tettem el hogy akkor még jó volt és igy voltam a Hp 316 osal is most meg ez a táblagép csinál velem ilyet amugy megnyilik de idönkint feljön ez az ablak és várja hogy ok és utána lemegy
-
dokee78
félisten
Mobiladat mérésére egy alternatíva,nem is rossz.
-
Necc
addikt
válasz
speed3456 #43008 üzenetére
Tudtommal szinte az összes kernelben van iptables támogatás, nem lehet hogy a CM piszkálta meg egy picit?
Debug: terminálba írd be:
su
mount -o remount,rw /system
mount -o remount,ro /system
exitHa bármelyik lépésnél hibába fut, akkor valami gond van a rootolással vagy a mount paranccsal (nem megfelelő busybox?)
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Amit gmailre lementek sms backup+-szal, azt nem tudom a telóra visszaimportálni?
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Egy kollégámnak segítenék, de tapasztalatlan vagyok a dologban. Segítsetek kérlek:
Hogyan lehet pl. egy Exchange fiókban tárolt névjegyzésket (100-200 névjegyet) áttenni Gmail címjegyzékbe?
Másképpen fogalmazva:
Hogyan tudnánk az egyik fiókban (Exchange) tárolt adatokat (névjegyek) egy mozdulattal átteni egy másik fiókba (Gmail)?
Ami egy picit talán nehezít, hogy az Exhange elérésünk csak OWA-n keresztül megy (illetve a napokban már nem is MS Exhnage, hanem WM Ware ZIMBRA), így pl. outlook-ból nem tudjuk kiexportálni.
Ötlet?
Köszi,
Balázs -
speed3456
aktív tag
no az van hogy feltettem a droidwall-t és amior be akarom kapcsolni ezt írja ki:
Mi ilyenkor a teendő?
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok ajánlani valami app-ot hogy ha az értesítési sávon kapok valami jelzést azt rezgéssel bizonyos időközönként figyelmeztessen. Pl Viber üzenetet kapok de az értesítő hangja egyszerűen pocsék és nem veszem észre. Ha rezegne akkor lehet hogy felfigyelnék a zsebemben rá.
A Missed Call reminder ajánlotta valaki de pl a viber üzentre nem jelez.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mazda topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest