- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Aktív témák
-
cintula187
addikt
Hi.Egy olyan.viszonylag jól működő appot keresek,amive a telo hangerejét tudnám növelni.
-
cintula187
addikt
Gáz van, nekem ott van a billentyűzetnél a mikorofon, de nem engedi letölteni hozzá a kigészítőt.
-
cintula187
addikt
Hi!
Ma reggel óta nem talál az ad away hostokat. Újraraktam és úgy sem. Másnál is van ez a hiba? -
cintula187
addikt
Frissített a Mort Player. A mappakeresésen változtattak valamit,aminek nálam az az eredménye,hogy miután frissítette a lejátszandó mappákat a dal nevére bökve nem jönnek elő a mappák,hanem egy alkalmazás leállt nem várt módon de.stoleit.folderplayer folyamat miatt.
-
cintula187
addikt
-
-
cintula187
addikt
Megvolt első bankkártyás vásárlásom playről. Badass icon pack 225huf
De két sms jött a banktól. 0,98USD -ről
Olvastam hogy van kártya reg díjuk de ez más lesz.Az egyik üzenetben:
0,98USD
google.com/ch
google +gsam labs
google.com/chmásik üzenet
1usd
google.com/ch
google.google.com/ch -
cintula187
addikt
Hi!
Hogy lehet ill. be lehet e állítani youtube on, hogy kikapcsolt képernyővel is folytatódjon a lejátszás?
-
cintula187
addikt
hali
my profiles - go contacs -al lenne gondom. VAn 3 féle profil mindegyik 3 kül. csengöhanggal. És van pár kontakt akiknek egyedi csengőhangjuk van amikkel csengeniük kéne de egy ideje elfelejti ezt és az általános csengőhangokkal csörögnek. Mit lehet evvel kezdeni?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #44032 üzenetére
Emberek miért nem akar ez a rohadék semmilyen hangot se kiadni riasztáskor?
Myprofiles van még fent ami bekavarhat de ott is van a notificationnek hang. Jorte jelzett eddig.
Fura hogy a gyári naptár is hangtalan. -
cintula187
addikt
válasz
LordRajZoL #44028 üzenetére
Meguntam mert nem értettük meg egymást.
Business calendarban nem találom hogy milyen hanggal jelezzen.
Valamint hogy milyen gyakran frissitsen gmailböl? -
cintula187
addikt
Csak úgy eltüntek a magyar névnapok a jorte ban. Hol tudom őket visszarakatni?
-
cintula187
addikt
IMDB widgettel van az alábbi gondom. Amióta go launcher van fent nem frissíti a híreket, csak ha törlöm és újra kirakom a widgetet. Van erre valami megoldás?
-
cintula187
addikt
Ismét Golocker kérdésem van; Lezárt képernyőn a hangerőgombok megnyomására nem szeretném ha bekapcsolna a képernyő. Ezt hol lehet beállítani?
-
cintula187
addikt
Go dialer vagy go contact (nem tudom ez melyikhez tartozik) lenne az a porblémám, ha a nem fogadott hívásokat megnézem nem törli ki az értesitési sávból csak onnan manuálsan törlöm az eseményt. Hol lehet ezen állitani?
köszi
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #41355 üzenetére
Elnézést. Mindegyik kijelzössel mükszik csak a dark al nem. PErsze hogy nem mert az tetszett a legjobban
-
cintula187
addikt
Sz alábbi gondom van. Nemrég végre belőttem a a Noledet, hogy klafa ikonokkal jelezze a nem fogadott sms, hivásokat stb. Ezért bosszant, hogy a frissiben felrakott Go locker-el összeakad. Mert ugye az is jelni igaz nem ikonok mozgatásával, hanem a képernyöt bekapcsolva az eseményeket. Csakhogy a noled ha be van kapcsolva egyszerüen nem lehet feloldani a zárat, csak restart orvosolja
Update. Nem mindegyik zárral csinálja. Pl. az ICS lockernél jól mükszik a noled, bár ott nem is jelzi a locker maga a nem fogadottakat. De viszont a Sense meg a Dark theme is jelzi és azokkal nem akad. fura...
-
cintula187
addikt
Jorte fent van egy ideje, most hogy újraraktam lehet az ex ben is kirakni a widgetet ami jo. Viszont kipróbálnám a cloud szolgáltatást, de regisztrációt végigcsinálva is hibát ir ki a sync után többszöri próbálgatás után is.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Ismerkedem a go launcer ex -el a telomon. Eléggé alap kérdéseim lennének:
- Az alsó rész témáját ikonokat hol lehet változtatni?
- A böngészőt be tudom állitani hogy ne a gyárit hanem az operát indítsa el?Előre is köszi
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
MElyik programot javasoljátok mp3 streamek lejátszásához?
Pl. amik itt vannak azokat szeretném: www.di.fm - ehhez mondjuk látom van app,de egyéb internetes rádiókat ha le akarok játszani?
-
cintula187
addikt
Hi!
Google play a kézi frissítésekhez berakta az ANT radio services és office suite viewert frissitésre, de egyikre sincs szükségem.
Hogy tudom "kitörlni" hogy ezek miatt többet ne értesítsen, ha jött frissités? -
cintula187
addikt
Goweather-rel kapcsolatban az a problémám, hogy pár napja csak 1 napra jelez előre. Beállításokban nem állítottam át semmit. Reinstall kéne?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
K-9 maillel kapcsolatban lenne az alábbi problémám. Yahoo és freemail fiók van beállítva. Ha a mobilon elolvasom a yahoo-t közvetlenűl az oldalukon nézve olvasott lesz a levél szinte azonnal. Ez jó. A freemail viszont ezt nem csinálja. Van ötletetek, hogy milyen beállítást kell lecsekkolni?
köszi
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
A tvshow favs program asztalra kirakott "része" egyik napról a másikra eltünt és nem is adja ki a listában hogy kirakhatnám oda. Jelentkezett másnál is ez a probléma?
-
cintula187
addikt
Hali!
A K-9 maillel kapcsolatban lenne az alábbi problémám. HEtek óta megvan, a fogadás jól megy. most írni / továbbitani akartam levelet, de hibát kapok szinte azonnal. Valami sockettimeout exceptionre hivatkozik.
-
cintula187
addikt
Hali!
Mort playerrel van az alábbi gondom.
Új zenemappákat rakta a telora a megszokott "zene" mappán belül. A mort még mindig a régieket látja. nem lehet újraszkenneltetni vele valahogy?Előre is köszi
-
cintula187
addikt
Valakinek van ötlete arra, hogy a Goweather miért felejti el egy idő után, hogy mire állítottam a "video theme" et és a widget skinjét?
-
cintula187
addikt
válasz
bozont #20997 üzenetére
domenator: WMA-t Flacot a gyári lejátszó se játssza le, tehát valszeg ezért nem hajlandó maga a Mort Player se lejátszani.
Amúgy kezd bejönni a program. Tetszetős a lock screenen is a kinézete.ko9 : Igen fent volt a plugin is de felejtős. Köszi azért a tippet!
Trob1 köszi kezd bejönni a cucc mint írtam
Necc: Nekem azt írja most hogy 7 nap a trial végéig.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
A 2.3.4-es frissítés egy trial Mcafee Securityt rárakot a telefonra. Ennek van valami értelme vagy nyugodtan letörölhetem?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam a forumot a winamp -al kapcsolatban. Még mindíg nem oldható meg hogy mappákat keressünk vele?
-
cintula187
addikt
válasz
brendoncsopi #20711 üzenetére
Nekem az itt ajánlott K-9 nagyon bejött. habár hotmailt nem csaptam hozzá.
-
cintula187
addikt
Milyen alkalmazás okozhatja azt, hogy az üzenetjelző hang értesítés duplán szólal meg? Illetve kánonban.
My profiles lite van még fent ami ide bekavarhat. Noled hangokat nem buherál.
-
cintula187
addikt
Power amp -al kapcsolatban. Van egy könyvtár a sd kártyán ahol -mp3 és .wma zenék vannak. Az amp látja mindet és lejátsza! Ha pc-n böngészőben megnyitom a könyvtárat nem látom benne a wma-kat sőt a MegiaGO se látja. Ez azért furcsa nem?
-
cintula187
addikt
Lehet alap kérdés. Hogy tudom frissíteni az Operát? BEnne nem találtam ilyen funkciót. HA leszedem és felrakom az újat a könyvjelzők stb. megmarad?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Nektek szokott beakadni a No led? Úgyértem sms-t kapok, ki is jelzi de semmilyen gombbal nem jön fel a kioldó képernyő
-
cintula187
addikt
Sziasztok
Backupolni szeretném mobilon. Csak a pc companion által felajánlott sync el lehet backupolni vagy van erre alkalmazás?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Xperia minit tervezek venni.
A saját zenelejátszójának vagy valamilyen letölthető playernek zenékbe való tekerésével (scrollozás)kapcsolatban lenne kérdésem.
Az ipod touchomnál lehet olyat, hogy ha folyamatosan érintem és lefele húzom a "tekerő" pöttyöt akkor különböző sebességgel tudok belehúzni a dala tehát akár másodpercenként is tudok keresni akár egy 4 órás mixben is.
Képes erre valamelyik progi?
Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged