- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
stvnppp #44011 üzenetére
Asszem ki sem próbálom:
1)Adidas fan vagyok
2)Tökéletesen elégedett vagyok a Sports Trackerrel
3)Csomó hsz arról szól hogy el sem indul vagy kifagy (ezek szerint még így is túl hamar dobták piacra)ui: Természetesen az első a legfontosabb érv, a többi az csak a rizsa
ui2: Jaaa, hogy ez csak futásra jó, ráadásul 4szer akkora mint az épp használt app? Akkor egyértelműen ki sem próbálom: utálok futni (Viszont nem vonom kétségbe hogy futóknak hasznos lehet)
-
gatto_
senior tag
válasz
stvnppp #43109 üzenetére
Az ES File Explorer is tud ilyet. Hosszan nyomsz a fájlon és az előugró menüből kiválasztod a parancsikont. Ha volt üres hely akkor ki is tette a homescreenre. Ennyi.
Na, jól beelőztek....
Amúgy nem mind tudja. Pl. a File Expert-ben nem találtam ilyen opciót. Egy időben csak ez miatt hagytam fent az ES-t.
-
chab7
addikt
válasz
stvnppp #42450 üzenetére
Például Signal Finder
-
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp #41868 üzenetére
Nem, egy számlához van a 2 kártya, és az utalás végülis csak egy limitmódosítási művelet netbankon. Azonnal elérhető lesz a netes keret, amint beállítottad, a maradék pedig 1 vagy 2 napon belül automatikusan visszakerül a számlára.
Első vásárlásomnál egy 500 Ft-os app-ot vettem meg, 3-szor vonták le az árát forintra pontosan, hibabejelentésre nem válaszoltak. Másodszorra egy kedvezményes app-ot próbáltam megvenni 1 $-ért. Elsőre én is hibáztam, mert még (valószínűleg) nem volt elérhető a keret a kártyámon, így declined lett a vásárlás. Viszont Market-ben az app-nál az jelent meg hogy Purchased, de letölteni nem lehetett, hibát dobott. Mondom jólvan akkor még egyszer. Akkor már elérhető volt az egyenlegem, le is vonták az árát, de letölteni továbbra sem lehetett, ugyanúgy hibát dobott. Aztán másnapra pedig természetesen lejárt az akció, és megint 15 $ lett az app, ticketre azóta sem válaszolnak.
-
sifarr
senior tag
válasz
stvnppp #41868 üzenetére
De az az internetes kártya gondolom külön számlához tartozik, tehát nyitottál egy másik számlát, amire átutalod a pénzt, amit el akarsz költeni?
Ha OTP-s vagy, ott is van internetes kártya, csak nem minden számlacsomaghoz.
[Itt megnézheted]
De otp-snek lenni a mai világban, hát? -
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp #41865 üzenetére
Hát hogy diszkréten fogalmazzak én se az alatt a 15 perc alatt szoktam kipróbálni a fizetős programokat, amiket a nagyságos Google méltóztatik részünkre bocsájtani. Főleg most hogy az első negatív tapasztalatom ellenére mégiscsak bátorkodtam másodszor is fizetni egy app-ért, és ugyanúgy behúztak a Market-es vásárlással, és ugyanúgy nem válaszolnak a ticket-re. Ezek után valószínűleg majd csak a következő életembe próbálok meg legközelebb programot venni náluk.
Ezt a fagyasztásos dolgot egyébként nem igazán ismerem, én szimplán kihajingálom a szükségtelen app-okat a /system/app-ból, onnantól már biztos nem foglalnak semmit többet.
Főkártyát szerintem sehol nem szabad neten megadni, legalábbis annak aki havi fizetésből él. Nálam Erste-nél van netes kártya, amire külön lehet vásárlás előtt utalni, teljesen biztonságos, gondolom van OTP-nél is valami hasonló.
-
KTU
addikt
válasz
stvnppp #36060 üzenetére
esetleg a Paper Camera most innen ingyen!
-
TRob1
veterán
válasz
stvnppp #27246 üzenetére
Németo.: Az úthálózat 650 800 km-t tesz ki, beleértve a 11 400 km autópályát is. (http://www.euvonal.hu)
Olaszo.: Az úthálózat teljes hossza 309 044 km, ebből 6400 km autópálya (http://www.euvonal.hu)
Magyaro: kb. 32ezer km (1999-ben 30.267,6km), autópálya kb 1300 km (http://statisztika.blogspot.com/2009/12/kozutak-hossza.html)Nem beszélve arról, hogy a nyugati országokban mindig jobban odafigyelnek a frissítésre/bővítésre/naprakészségre...
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest