- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen videókártyát?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
Aktív témák
-
punky10
addikt
Én is gyakran látogatnék olyan topicokat,amelyek egy adott alkalmazásrol,vagy témárol szol.Volt,hogy 7-8 zenelejátszo app volt a telomra telepitve,mig megtaláltam a nekem tetszőt,most 8 böngésző van a tabomon,keresem a legjobbat.De jo lenne mások véleményét,tapasztalatát,vagy ajánlását is elolvasni.
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40895 üzenetére
Majd még gondolkodom rajta/figyelem, hogy lenne értelme!
Más: olyan program van, aminek segítségével gépen realtime látom a telefon képernyőjét, és vezérelni is tudom? Kvázi TeamViewer visszafelé...
-
atillaahun
veterán
válasz
randras #40893 üzenetére
Nem veszett ötlet, de akkor ennek már egy továbbfejlesztett változata legyen, hogy külön topic a programoknak. Néhánynak már van is (én a Tasker-eset, meg Elixir-eset látogatom). Esetleg még annyit lehetne, hogy nem konkrét programoknak, hanem témaköröknek, mint launcher-ek, böngészők, fájlkezelők, stb... Ilyeneket én is biztos rendszeresen látogatnék.
Indíts, vagy indíttass mondjuk egy böngészőset, aztán akkor megyek is megírom mi a bajom az Opera-val kezdésnek.(#40889) i90venom
Hát azt erősen kétlem. Címsorba beírhatod, hogy opera:config és akkor előjön haccáz oldalnyi beállítás, de szerintem nem lesz közte ilyen.(#40896) hunfatal
Hát ha 1 GB RAM-os telefonod van, amit nem indítasz újra, akkor tényleg csak első induláskor. -
stvnppp
senior tag
A puding próbája az evés, nyiss egyet, és meglátjuk mennyire életképes/mennyi idő után zárják... De mégjobb ha megkeresel egy Moderátort!
-
randras
veterán
Ez a topic olyan szerepet is betölt, hogy ha valaki talált valami jót, azt rövid ismertetővel betolja, vagy csak kérés-válasz formában nyomatjátok, mert amikor benézek, mindig csak az utóbbit látom!
Előbbire nincsen igény?
-
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #40887 üzenetére
előbbi (opera felirat)
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Opera Mobilenál ki lehet kapcsolni az üdvözlő képernyőt? Nem találtam rá beállítást.
üdv
István -
Sátán44
addikt
Travel interpreter ennek a programnak van egy próbaváltozata amit fel is tettem, viszont lejárt az időkorlát. Meg lehet vhogy oldani, hogy ismét használhassam a próbaverziót?
-
balazsbence
senior tag
Sziasztok!
A tmobile webtévéjét galaxy ace telón milyen programmal tudom élvezhetően nézni?készülök az EB-re -
volvoguy
addikt
Üdv! Gondolkozom a Beautiful Widgets megvételén (600Ft - volt 23Ft is akcióban ehh
)...megéri? Vagy inkább a HD Widgets (500Ft)??
A Homescreen-re szeretnék egy szép óra widgetet, lehetőleg ami ICS stílusú, plussz kiegészítésként időjárás widget is jól jönne....
Néztem, de Getjar-on nem találtam, ráadásul a Getjar verziók általában 2-3 verziószámmal régebbiek...lassabban frissülnek...
-
válasz
atillaahun #40878 üzenetére
Én is kipróbáltam, tényleg úgy működik ahogy írta. A porté módban fényképezett képet elfekteti, vagyis akárhogy fordítod a telefont, mindig fordítva lesz a kép.
-
Cooler96
aktív tag
Nem tudtok megoldást a problémámra? Facebook for android appal sync-elem a contactokat és látom a telószámokat.De amikor leszedem az appot akkor eltűnnek.Másik facebookos appal(pl: Friendcaster,ami jóval gyorsabb ezért használom) nem tudja úgy szinkronizálni ,hogy telefonszámot is mutasson.Valaki írta itt a google sync-et de az se vált be.Valami megoldás?
-
atillaahun
veterán
Igazából már szerintem semmire. Kevés telefonhoz van módosított kernel, ami lehetővé teszi a CPU órajel változtatást, az ilyenekhez viszont már vannak rom-ok is, amikbe ez a választási lehetőség alapból be van építve. Erre külső program használatát sok helyen nem is ajánlják.
(#40805) Celtis
Ezt a "nem kezeli az orientációra vonatkozó információkat" nem egészen értem, nekem mindent rendesen megjelenít. Plusz a jobb felső sarokba ott van még a forgatás nyilacska is. Ha az végképp nem jó, akkor kikapcsolhatod a képernyőforgatás lehetőségét, vagy tehetsz fel erre külön programot (pl. Task-er), ami tudja programonként szabályozni a forgatást. -
darvinya
titán
válasz
szentkuti11 #40873 üzenetére
Ami lemaradt az AnySoftKeyboard-ról.
Telepítés:
AnySoftKeyboard+Nyelvi csomag(esetünkben a magyar)+Skin ha kell. -
darvinya
titán
válasz
szentkuti11 #40871 üzenetére
Miért nem az ingyenessel kezded? AnySoftKeyboard
-
szentkuti11
addikt
Köszönöm, az elsőt megveszem, és ha nem jön be, akkor folytatom a próbálkozást.
-
Narxis
nagyúr
válasz
szentkuti11 #40864 üzenetére
SwiftKey X. Nemsokára jön a 3.0 több skin-el és még pontosabb szóajánlásokkal.
-
válasz
SlideIT
-
basaja
senior tag
válasz
anysoftkeyboard:-)
-
zozyk
addikt
válasz
-
szentkuti11
addikt
Sziasztok! Melyiket mondanátok a legjobb billentyűzet appra?
-
jegenye77
addikt
Kipróbáltam még egy párat de valóban a Poweramp nyert.
Ès igen, tervezek egy minőségi füles beszerzését. -
Celtis
veterán
válasz
barnam_ #40806 üzenetére
Töröld az ES vagy a Galéria alapértelmezéseit, attól függ melyikkel nézed a képet. Utána megfogja kérdezni melyikkel nyissa meg.
Az a baj, hogy csak helyi fájlok esetén kérdez rá. Ha hálózaton tallózok, akkor kérdés nélkül a beépített képnézegetővel nyitja meg a képeket. Jobban belegondolva ez érthető is, hisz a képnézegetők nem kezelik a hálózati megosztást...
És itt vissza is értünk az eredeti kérdéshez, hogy van-e olyan jó képnézegető, amelyik tud a hálózaton böngészni.
Valahogy mindig az az érzésem, hogy a fejlesztők arra nem gondolnak, hogy egy tartalom nem csak az SD kártyán vagy az interneten létezhet.
-
jubilleum
senior tag
Üdv!
Ki tudnátok segíteni? Az ICS telefon könyve hogy működik? Mármint Néha össze linkeli az azonos fb, g+, gmail kontaktokat, néha meg duplikálódnak. És nem igazán találtam olyat, hogy én manuálisan össze tudtam volna linkelni (mint pl a HTC senseben). Plusz mi dönti el hogy milyen minőségben tölti le a profil képeket?
Köszi,
Ádám -
jegenye77
addikt
Poweramp-tól van jobb zenelejátszó?
Lehet fizetős is. -
Tyer
őstag
Sziasztok!
Erröl a SetCPU for root users prog-rol valaki adna egy kicsit bövebb leirást?
Mire jo, és jo-e egyáltalán? -
RBJ
addikt
hozzátenném, hogy root os a telo.
E: cant open /tmp/sideload/package.zip /bad/ installation aborted.
ez a hibaüzenet.
-
RBJ
addikt
csókolom. mivel tudok teljes rendszermentést csinálni a telomról. a CWM nem települt fel.
kijött egy főzött rom a telómra és szeretnék mentést csinálni előtte. -
fdisk
őstag
2x ment.
-
fdisk
őstag
Opera mobilnál ha az opera turbót bekapcsolom akkor azzal csokkentem az adatforgalmat?
-
F-ECT$
titán
Pár napja volt linkelve egy Play akció figyelő app, de most nem találom. Be tudná valaki még egyszer linkelni?
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #40789 üzenetére
Dettó ugyanígy vagyok én is ezekkel a játékokkal.
-
Fireman67
aktív tag
Köszi a választ mindenkinek!
Én mindig "megszerzem" amit akarok....
Ezt akarom! -
punky10
addikt
válasz
Melack #40825 üzenetére
Majd érdekli őket,ha nem marad náluk csak pár olyan user,akik 3-4 havont lépnek be a fiokukba,higy kitöröljenek 10-20 felmalmozodott spamot...Mindenki otthagyja őket..
Firemen67 :ez egy spb ihletésű launcher,sajnos az árát is az spb ihlette...Látványos,de ennyit nem ér...
Esetleg a rozsák és a szegfűk között találsz normális verziot... -
Fireman67
aktív tag
Sziasztok!
Segítene nekem valaki?
Ezt hogy lehet feltenni? Illetve melyik főtémának a csüllöngője?Ez a neve: TSF Shell Theme Piano
-
punky10
addikt
Csak ugy,mellékesen,elég szégyen a freemail részéről ez a töketlenkedés.Már a Citromosok is kidobtak saját appot,a Freemailnál meg csak a szerencsétlenkedés megy.Lrhet,hogy nem tartják számottevő piacnak az okostelefonokat?Akkor benézték...
A megoldás nálam is az átirányitás lett,de nem félnek a freemailesek,hogy az átirányitást esetleg véglegesithetem...? -
Dicker
őstag
válasz
Inarus #40818 üzenetére
Használom már a Gmailt, de sajnos rengeteg helyen a freemail van használatban. Hosszú procedúra lesz lecserélni.
Rendben, akkor beállítom a gmail-es kimenő fiókot. Aztán maximum valamelyik héten megpróbálok mindent átállítani oda. De egy örökkévalóság lesz már látom előre.
-
Chosen
addikt
Köszi az ajánlást.
Azóta Store-ból már letöltöttem egy app-ot, ami tökéletes be is vált, pontosan azt csinálja, amit írtam, és gyors is: Wireless File Transfer Pro
-
-
Dicker
őstag
válasz
darvinya #40815 üzenetére
"Az SMTP kiszolgáló az internet-kapcsolatot biztosító szolgáltatóhoz kötődik, nem a postafiókot fenntartóhoz. Azaz, ha levelezőprogrammal akarsz freemail postafiókot használni, az SMTP kiszolgáló nem a freemail SMTP szervere lesz, hanem azé a szolgáltatóé, akinek az internet-elérésért fizetsz."
Ezt találtam róla. Így akkor most wifinél és a mobilnetnél is mást kellene megadni?
Szerk. Látom mind a ketten azt néztük
-
darvinya
titán
válasz
fatal` #40814 üzenetére
IMAP egy levelező típus mint a POP3.
indamail: smtp.indamail.com ha jól emlékszem.
A freemail-nak is hasonló, de fen van az oldalán.
Attól, hogy mobil még nem azt jelenti nem jó.Ja a kimenő port általában 25-ös és nem 55x. ez a POP3-é.
Az IMAP-nak 9xx.Szolgáltatók szerinti POP3/SMTP beállítások: (További szolgáltatók itt.)
Fibernet Kommunikációs Zrt.
honlap: www.fibernet.hu
pop3: mail.fibermail.hu
smtp: smtp.fibermail.hu
felhasználónév: az e-mail @ előtti részeT-Online, T-Home
honlap: www.t-home.hu
pop3: mail.t-online.hu
smtp: mail.t-online.hu
felhasználónév: @t-online.hu végződésű e-mail esetén a fióknév a szerződésen az e-mail címnél feltüntetett bejelentkezési azonosító. A @netquick.hu, @aldomain.t-online.hu és @domain.hu esetén a fióknév a teljes e-mail cím!Opticon Kft.
honlap: www.opticon.hu
pop3: mail.opticon.hu
smtp: smtp.opticon.hu
felhasználónév: a teljes e-mail cím.GTS-Datanet Távközlési Kft.
honlap: home.datanet.hu/
pop3: mail.datanet.hu
smtp: smtp.datanet.hu
felhasználónév: az e-mail @ előtti része -
fatal`
titán
válasz
Dicker #40811 üzenetére
Nem tudom, nincs 3G kapcsolatom, így nem használok adatforgalom mérőt sem.
Total commandert most is felteheted a ghisler.comról
Az Opera Mini gyakorlatilag egy renderer, az Opera szerverei végzik az oldal letöltését és egy tömörített tartalmat küld a telefonra, így kisebb az adatforgalom. Az Opera Mobile egy teljes értékű böngésző.
(#40812) Dicker: Freemailnél nincs IMAP? Akkor kimenőre mobilon nem nagyon fogod tudni használni, mert a szolgáltatóét kéne használnod, ami viszont állandóan változik, lévén mobil.
-
Inarus
addikt
válasz
Dicker #40811 üzenetére
A mini kisebb, kevesebbet eszik a memóriából, illetve állandó jelleggel alkalmaz szerver oldali tömörítést, vagyis a böngésző egy mobilra optimalizált oldalt tölt be az eredetiből - kinézetre szinte ugyanaz (szövegtördelést leszámítva), csak kisebb a mérete. Cserébe flash és egyéb plug-in-ek nem támogatottak. A Mobile már normál böngészőként viselkedik plug-inekkel, de a tömörítés itt is alkalmazható - sőt, ez úgy is beállítható, hogy csak akkor tömörítse az oldalakat, ha nem wifin keresztül netezel. Én ez utóbbi változatot használom nagy megelégedéssel.
-
Dicker
őstag
Jól leírtam
Az email beállításánál a freemailnek a kimenő szerverhez mit állítsak be? mert úgy olvastam valahol, hogy mail.freemail.hu nem működik, csak a bejövőnél, így üzenetet küldeni nem tudok. -
Dicker
őstag
válasz
fatal` #40810 üzenetére
Köszi! Már meg is néztem őket. A 3G-Watchdogból az ingyenes elég, vagy miben van korlátozva?
A Total Commandert akkor megvárom már. Illetve az Opera Mini és Mobile között mi a különbség?
Na igen egyenlőre a programok, amikhez root-olás szükséges sajnos egyenlőre kizárva, mert gari vesztéssel járó megoldás van csak. -
fatal`
titán
válasz
Dicker #40807 üzenetére
"- Amim még nincs a gyárin kívül az a böngésző. Nem tudtam eldönteni, hogy melyiket használjam."
Ezt neked kell eldönteni, én Opera Mobilet használok, ha lenne 3G előfizetésem, ahhoz meg Opera Minit használnék.
"- Fájlkezelőnek az FX nem tudom mennyire megfelelőre erre a célra, de ha van jobb, akkor tudnátok mondani egyet?"
Total Commander (nincs fent a marketen, csak a készítő oldalán, de szerintem hamarosan felteszi, mert végleges lett)."- Legnagyobb szükségem egy viszonylag pontos adatforgalom figyelőre lenne, amivel akár korlátozni is tudom, hogy egy nap mennyit, hogyan használjon, és hogy milyen programok használhassák csak."
Méréshez 3G-Watchdog, korlátozni csak rootolt telefonon tudsz DroidWallal.
"- Esetleg egy levelező program, ami tudja kezelni a freemailt?"
K9Mail?"- Na meg nem tudom mennyire van szükség ezekre a vírusirtókra, vagy hasonlókra."
Felesleges. Ne telepíts fel össze-vissza mindenhonnan mindent és nézd meg, hogy mi mihez kér engedélyt, akkor nem lehet gond. -
iguana
őstag
válasz
dokee78 #39904 üzenetére
jó kis app, szép, és sok egyszerű infóval.
sajnos nálam 5-10% cpu-t eszik szinte folyamatosan
bármikor néztem rá task managerrel, ez az app mindig legfelül volt cpu idő használatban.így szívta is az akksit, ami elég elég ironikus egy battery alkalmazástól.
néztem más hasonlót, de ilyen szépet, egyszerűt nem találtam.
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Mint kezdő droidos segítséget szeretnék kérni.
A boldog tulajdonosa vagyok egy HTC One X, és sok hasznos alkalmazást úgymond hiányolok, csak éppen nem ismerem őket, még annyira, hogy melyiket érdemes használni.
Törekedtem ingyenes programokat használni, de valamiből tudom, hogy a fizetős nem elkerülhető.
- Jelenleg egyedül a PowerAMP-ot vettem meg a zenelejátszásra.
- Amim még nincs a gyárin kívül az a böngésző. Nem tudtam eldönteni, hogy melyiket használjam.
- Office alkalmazás az gyárilag van szerencsére, és teljes.
- Filmnézéshez pedig egyenlőre a BSPlayer lite van, de még abba a részébe nem merültem bele, így nem tudom mennyire fog beválni.
- Fájlkezelőnek az FX nem tudom mennyire megfelelőre erre a célra, de ha van jobb, akkor tudnátok mondani egyet?
- Legnagyobb szükségem egy viszonylag pontos adatforgalom figyelőre lenne, amivel akár korlátozni is tudom, hogy egy nap mennyit, hogyan használjon, és hogy milyen programok használhassák csak.
- Esetleg egy levelező program, ami tudja kezelni a freemailt?
- Na meg nem tudom mennyire van szükség ezekre a vírusirtókra, vagy hasonlókra.
- Egyenlőre így ennyi jutott eszembe, na meg ha szükséges valami más, akkor légyszíves mondjátok el, mert szeretném minél jobban "belakni" a telefont.Köszönöm!
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Androidos tablet. NAS-on lévő .jpg képeket szeretném nézegetni. ES File Explorer kiválóan böngész a hálózaton, de nem tudom rávenni, hogy külső képnézegetővel nyissa meg a képeket, a beépített viszont nem kezeli az orientációra vonatkozó információkat, így elfordítva jelenít meg egyes képeket.
Milyen alkalmazással vagy beállítással oldható meg a probléma?
-
Tyer
őstag
Hi!
Milyen office alkalmazást javasoltok?
Ami fontos, hogy tudjam nagyitani, meg szerkeszteni tudjak.
Smart office valami miatt nem megy fel...
Köszi -
sec0nd
tag
A Quarx féle CM9 feltelepítése után sajnos nem működik megfelelően a droidwall.
1.5.7-es verzió van fent de vagy az összes alkalmazást felengedi netre vagy egyiket sem.
Tud valaki segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Egérpad topik
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- PS Plus előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest