Aktív témák
-
Necc
addikt
A playstore a telefon build.prop fajljat nezi ilyenkor, es ertelemszeruen nem ugyanaz a ketto, mivel az egyik fuggetlen es CM fut rajta, mig a masik szoglaltatofuggo.
Sajnos az altalad emlitett jelenseg teljesen tipikus, es azon kivul hogy szerencsetlen juzert halalra szivatjak vele nem sok gyakorlati ertelme van (a kiadok leszabalyozhatjak, hogy inkompatibilis keszulekeken ne jelenjen meg, ezzel csokkentven az egycsillagozos anyazos hulyegyerekek szamat akik troll modjara ugatnak hogy "jajj de laggol" vagy csak bizonyos regiokban legyen elerheto az adott tartalom), persze ilyenkor a juzer mast nem csinal, mint kijavitja ezt az ostobasagot, ugy hogy:
1) warezolsz
2) leszeded apktool-al a programot az egyik telorol es feltelepited a masikra
3) atszerkeszted a halozatfuggo keszulek build.prop-jat (root kell), majd nyomsz a playstore-nak egy wipe data-t es vegul reboot. -
volvoguy
addikt
És mitől csinál szebb képeket mint a Jelly Bean gyári kamerája? Olyan beállításokat, olyan tömörítést használ a program? Vagy inkább csak effektezésre jó?
Konkrétan ki lehet hozni a Camera ZoomFx-el szebb képeket, mint a gyári app-al? Főleg tájképekre gondolok (de persze portrék is..)
-
csipuka
senior tag
Bar ilyet nem csinaltam, csak a battery icon-t cserelgettem a UOT Kitchen-nel, de ahogy nezem van benne status bar modositasi lehetoseg. Hatha muxik.
-
fatal`
titán
Bár nem néztem még bele a systemui packagebe, csak képeket cseréltem benne, de a helyedben az xmlek környékén nézelődnék szintén a res mappában, azokban lesznek a színek. Hogy mivel lehet olvasható, szerkeszthető xmlt kreálni belőlük azt nem tudom, majd valaki, aki jobban/többet szokott mókolni nálam, kisegít.
-
BigBlackDog
veterán
Én ez alapján csináltam, igaz pendrive-ot ugye pont nem tudok kezelni, csak sima usb-s eszköznek látja a host progi. Viszont bill és egér tökéletes.
-
TRob1
veterán
"Mivel tudok jó minőségű HD videókat felvenni?" Nem telefonnal.
Különben az operatőrök sem hordoznák azokat a baxott nagy kamerákat, hanem csak előkapnák a zsebből a telcsit.
(És még utána jönnek a félprofi kamerák, majd az amatőr "hendikemek", és utána kb. a fényképezők kamera funkciója, aztán a telefon... vagyis messze a jótól)
(#48615) dekrer :
Ha az jó, akkor viszont miért keresel másikat?szerk: Jaa, me' cm-et használsz? (Én meg még ki sem tudtam próbálni, me ugye nem jelzi a frisset)
-
Accelerometer tester vagy Accelerometer Monitor próbáld ki ezeket.
-
atillaahun
veterán
Hát valóban nem, mert a fogyasztás 80-90%-át kellene kitennie ha logikusan gondolkozunk.
Nem pedig a készenléti állapotnak 40-50%-okat. De ebbe ne menjünk bele, írtam már kisregényt korábban a gyári akkustatisztika hitelességéről - csak felbaszom magam rajta, hogy lehet így kiadni egy rendszert... -
xSide
őstag
Nem vettem észre lassulást, ilyen alapon a log fájlok is lassitanák a rendszert pedig azok még nagyobb listákat kreálnak
- dropbox mappa (nem keverendő a felhővel)
- data/system/usagestats
- flurry (a használt appokról gyűjt adatot), Root Explorer keresőjével sok alkalmazásnál fellelhetőSzerk: a blokkolt reklámokkal kevesebb időbe telik a betöltődés böngészőkben, játekok és alkalmazások használata közben a netet nem fogják vissza míg betöltődnek a reklámképek
- szvsz gyorsabb lesz -
-
Jaj, bocsáss meg, hogy segíteni szeretünk volna!
"Nagyon tetszik, hogy mutatja az ékezetes karaktereket
"
A mosolygó arc előtt inkább írásjelet tehettél volna, akkor most egyértelmű volna a dolog. Egyébként akárhogy olvasom ez egy kérdés, vagy is a te problémád. Az más kérdés, hogy nem biztos, hogy arra válaszoltunk amire gondoltál.
"hogy mutatja az ékezetes karaktereket " tökéletesen!
Amúgy meg nagyon szépen KÖSZÖNÖM!randras
Nem tudom, hogy mennyire izgat a kvantum fizika, de mostanában vélték felfedezni, amit földi valóságban ok-->okozatnak vélünk, az a kvantum fizika szerint fordítva van. Előbb van az okozat és utána az ok.
Szerintem ebben az esetben is ez történhetett.
Ha jobban érdekel a téma, akkor itt olvashatsz róla. Kvantum-radar -
S e t h
nagyúr
-
Necc
addikt
/system/bin/mediaserver
Kernel folyamat, egyfajta atjarthatosagot biztosit az android rendszer, a hardver, es a kulonbozo medialejatszok szamara.Rengeteg alkalmazas fugg tole, ugy mint: zenelejatszo, videolejatszo, youtube, bongeszo, stb...
Ha ez a folyamat magas CPU idot vagy askit zabal, akkor azt a bugos appot kell megkeresni, ami szuntelenul behivja ezt a folyamatot, es az app bogarassaganak hatasara valami szunni nem akaro munka elvegzesere kenyszeriti azt (loop).
Bizonyos esetben a memoriakartya korrupcioja (logikailag hibas fajl) is bebugosithatja a mediaserver processzt (pl. egy hibas kepet probalsz megnyitni quickpic-el, ami behivja a mediaservert ami meg elvegezne a dekodolast), igy a memoriakartya kivakarasat es egy kartyaolvasos scandisk is ajanlott.
Ugyanakkor azt is vedd figyelembe, hogy audio/video lejatszaskor nem maga a player, hanem ez a process vegzi az igazi piszkos munkat, igy ertelemszeruen a magas akkumulatorfogyasztas ennel a processnel indokolt lehet, a felhasznalasi korulmenyeket figyelembe veve.
-
Cartman023
aktív tag
Szerintem nézd meg a BetterBatteryStats-al is a telót, nekem a fastdormancy volt a hunyó, amit a badass nem mutatott, vagyis mutatott, de ha jól tudom Android rendszer alatt összesítve.
Egyszóval jó a Badass is , csak az összesítve jeleníti meg az adatokat Google szolgáltatások, vagy Android rendszer név alatt. A BBB pedig szét tudja valamilyen szinten bontani ezeket.
Ha van Battery monitor widget (gondolom nincs, mert badass van
) az is elég sokszor ébresztgette a telefont, ki is löktem.
-
stefi68
addikt
Próbáld meg ezzel kideríteni: Badass Battery Monitor
Az Alk. használat-ra bökve nézd meg a legördülő menüben a processzorhasználatot, a felélesztéseket is...
-
törölt tag
Oké
Csak azért kérdeztem igazából, mert próbáltam már a Brothers In Arms 2-t, és iszonyat mód játszhatatlan volt ezen...azóta nem is igazán nyúltam durva 3D-s játék felé. Mostanáig.
-
barnam_
nagyúr
Nálam az összes romban így működött:
Rádugom usb-re, az értesítési sávban megjelenik az üzenet, majd ha rányomsz, bejön a teljes képernyős droid, amit te is keresel. Ha neked a beállításokba megy, akkor az usb hibakeresésre nyomsz, nem az usb tárra. -
-
havri1
félisten
Köszönöm! Már kész is. Megpróbálom apk-ba belevarázsolni
Szerk.: Nem jó..eddig itt módosítgattam az apkt : data/app
De ha módosítom, és visszamásolom, restartkor nem látom a vibert, eltűnik az ikon.
Gyanítom a szűz apk-t kellene módosítanom. AZt hol találom? Playről szedem a cuccokat, csak nem tudom hova rakja..
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest