- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- VR topik
Aktív témák
-
Ronyn
senior tag
)A bluetoothőt már írták,a párosítás, az mindig is volt van ez a bt szabványa, tehát platformfüggetlen.
Egyébként ez így logikus,szóval ezt eleve oktalanság szóvá tenni
Ha már a symbianról van szó...
A symbian sem támogatta a hivasszűrést,(volt külsős program ami többé-kevésbé működött )
A mountolás alatt gondolom wifire gondolsz ,amit csak par éve van jelen a symbianos telokban(a nokiának sosem volt erőssége az újjitás)
Másrészt en emlékszem hogy az akkori üzleti csúcsmodelen(E71 azon már volt wifi) nem azaz nem lehetett külsős (értsd:nokia által nem aláírt) programokat telepíteni.
Azt is vagy bütykölni kelletett, vagy aláíratni a progikat.
(Persze megkerültük, mert egy a telefonhoz gyártott kulccsal aláírtuk az alkalmazásokat, IGAZ hogy a kulcsra egy hetet kellett várni, de működött.
Jah, hogy az androidon ez csak egy kattintás??"Ha ezek a platformok elo szemelyek lennenek, egy symbian jol kepen rohogne az androidot, es le"noob"ozna', tok jogosan."
Nos, ez így ebben a formában nem teljesen igaz -hogy diplomatikusan fogalmazzak -
Edi77
őstag
Sziasztok!
Voltam ma olyan szerencsés, hogy ICS-re frisült a telóm. A kérdés lehet, hogy buta lesz, előre is sry. Tehát, ICS-en a háttéradatokat nem lehet valahol lekapcsolni, ahogy a 2.3.4-en volt? Nem találok ilyen lehetőséget. Köszönöm.
-
mg105
senior tag
sziasztok!
olyan alkalmazást keresek icsre (4.0.4), ami összeszámolja, hogy adott hónapban mennyit telefonáltam kimenő irányba, telefonszámonként. -
Land
veterán
Van a Voodoo Soundhoz hasonló program, mely javítja a hang minőségét?
Volume+, Music Volume EQ pl?PowerAmp-ot vagy Neutron használok alapból.
-
Deck
titán
Igen CWM-el próbáltam már. Backupot elkészíti rendesen, de mikor rámegyek a visszaállításra akkor nem csinálja már meg kiírja, hogy md5 vagy mi rendben aztán egy menüvel vissza dob.
Hivatalos frissítésbe még nincsen, de a Sonytól letölthető már. Rootol GB kell hozzá, majd lefuttatsz egy kis scriptet ezután flashtoolal felrakod wipe datánál ne legyen pipa, majd lefuttatod a script másik felét. És már van is rootolt ICS 4.0.4-ed. Remek rendszer lett sokkal jobb mint a GB.
-
tybsen
addikt
Egy kérdés, leginkabb magaval a gmail fiokkal kapcsolatban es nem is feltetlenul alkalmazasokkal, tehat kicsit OFF: ha két készülékem van, akkor ugyanazzal a gmail-es címmel be tudok jelentkezni mindkettore, ezaltal hasznalhatom a megvasarolt alkalmazasaimat mindketto keszuleken?
Korabban ez mukodott azt hiszem, akkor nexus s-t es galaxy tab-ot hasznaltam egyszerre - csak mar nem emlekszem, hogy hogyan is volt pontosan.
Illetve azt be lehet allitani, hogy peldaul, hogy a gmail fiok csak az egyik keszulekemen hivja le a leveleimet?
Elore is koszi!
-
tybsen
addikt
Esetleg akit érdekel, éppen akciós a Machinarium nevu jatek (2,49 EUR 3,98 EUR helyett)
-
tomy86
addikt
válasz
Sefter #42782 üzenetére
Cool Reader. Mondjuk djvu-t nem eszik, ha jól tudom (azt még nem próbáltam).
-
(jan)
őstag
válasz
atillaahun #42781 üzenetére
Hasonló véleményen vagyok énis... viszont veszteni valóm nincs
-
Sefter
veterán
sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan ebook olvasó progit ami nem finnyás a kiterjesztésre? (pdf,txt,htm,doc,djvu,epub...stb)
most aldiko van de az csak epub-ot eszik ... -
atillaahun
veterán
Ide szerintem pont másfajta tehetség kell. Úgy értettem, hogy azt kellene tudnod magabiztosan állítani (esetleg érvekkel alátámasztanod), hogy a a mobilnet fogyasztása alapvetően kisebb a WiFi-jénél, a te telefonod mégis 4-szer olyan gyorsan merül mikor azon van.
Bár a szervizesek szoftveresen általában nincsenek a topon (hogy finoman fogalmazzak), szerintem simán ráküldenek egy szoftverfrissítést, aztán ha az sem segít akkor azt mondják, hogy az úgy jó. -
(jan)
őstag
válasz
atillaahun #42768 üzenetére
hmm... akkor lehet megkérem valamelyik "tehetséges" kolléganőmet
-
Jadro
veterán
Lenne egy Profile scheduler kérdésem a használókhoz. Azt szeretném elérni, hogy éjszaka csak pár ember hívása esetén legyen csengetés, egyébként néma legyen minden más. Lehúzom a hangerőt és whitelist-ben beállítom azt a pár embert. Mivel azonban a teljes hangerő le van húzva, így a whitelist ellenére is néma marad a telefon a kiemelt embereknél is. Mi lenne a megoldás? Tuti én értelmezek rosszul valamit, mert a leírás szerint tudja ezt a funkciót.
Úgy működik, hogy ha hangosra van állítva. Ilyenkor állítja a hangerőt aszerint, ahogy be van állítva a whiteslist-ben.
-
Sanzaa
senior tag
Létezik olyan keyboard app, mint a Microsoft Word-ben a helyesírás ellenőrző? Természetesen magyar kéne. Sokszor félre gépelek.
-
Tyer
őstag
válasz
GabeeeS #42699 üzenetére
1. Elöször is... a nevem Tyer, és i-vel kell mondani. A Tylert még jobban utálom...
2. Személyes tapasztalatom, hgoy ha valami segitséget kérek, akkor kb 5 perc, és 2-3 reakciot is kapok rá, néha vicceset, néha csipöset, néha leoltosat (amiken általában mosolygok egyet", de általában hasznosat.,
és inkább legyen pár "troll, telefonb.zi, beszologatos köcsög", akik már rengeteg problémámban segitettek, és nem hántorgatom fel nekik, ha valmire ök sem tudják a megfelelö választ. minthogy 1-2 besavanyodott sznob, akik fellengzösen oltják a népet.... vagy azt, amit mások szeretnek, vagy szeretnek csinálni.3.
Valakinek eszébe jutott már felmenni valamelyik OS oldalára, és kiirni, hogy az egy kupac fekália, és ö nem fogja használni?
Én inkább használom azt ami nekem tetszik. És leszarom azt, ami nekem nem, ill tiszteletben tartom annak a döntését,aki azt akarja.Szoval tudom javasolni az IPhone-t , ahol az Apple hazsnálja fel az adataidat, a WP7et, ahol a mikrosoft, vagya Symbian-t. ami (végülis ha belegondolok az valo neked....)
-
spiritex
veterán
Szerintetek ez az internet booster milyen elven működik?
-
Necc
addikt
válasz
fatal` #42766 üzenetére
Hasznalok is, a ceges telefonom egy E63.
Ezt a halozati dolgot le lehet vedeni megfeleloen, az FTP meg elverzik pl. sok kicsi fajl atjuttatasakor, illetve fajlt se lehet megnyitni irasra (pl. oda menti egy app a naplozast de ez mar inkabb extrem igeny).
Hivast most is lehet blokkolni androidon, de csak azutan hogy kicsengett a keszuleked (csak a masodperc tort reszeig, de ez sokszor eleg ahoz hogy eszrevedd es reagalj ra).
-
fatal`
titán
Biztos marhára örülnél neki, ha külső program (mert az üzletemberek meg a vérpistikék össze-vissza nyomogatnának és telepítenének mindent) fogná és kiszűrné az összes hívásod, te meg csak néznél, mint pali bácsi a tőzsdén, hogy miért nem tudnak felhívni. A hálózati mount szerintem szintén biztonsági okokból nem lehet, hogy távolról ne tudják lopkodni idegen wifin a cuccaid. FTP-hez meg nem kell root és akkor fut, amikor jól esik. Párosítani minden korábbi modellt is kellett, ilyen a BT specifikációja.
Nem mintha hatalmas probléma lenne rootolni egy készüléket, kb. 2 perc.
Ha ennyire tetszik használhatsz most is symbianos telefont, még újat is kaphatsz avval a rendszerrel.
-
Necc
addikt
Csak annyira okostelefon egy okostelefon, mint annak a gazdaja az.
Az uzletemberek pedig ugy keveredtek ide, hogy az egesz symbian meg windows mobile (foleg ez utobbi) a maga idejeben ugy kellette magat, mint "digitalis szemelyi asszisztens", csak igy fugg ossze a ketto, amugy meg -> elso mondat.
#42754: ne feledd, hogy olyan idokrol (is) beszelunk amikor meg az erintokijelzos hype nem letezett, es akkoriban a mobil hardver is rettentoen gyenge volt a mai gigahertzes meg gigaramos mobilok vilagahoz kepest.
Es termeszetesen ma is minden rendszert meg lehet butykolni (rootolni), de peldaul elmehet a picsaba az android azert, mert alapbol nem lehet hivast szurni (2.3+) rendszerszinten, vagy hogy root kelljen ahoz, hogy halozati mappakent tudjam mountlni a sajat telefonom memoriajat, vagy hogy (lehet most tevedek) parositani kelljen minden szart mindennel csak azert, hogy egy rohadt fajt at tudjak kuldeni/fogadni...
Ha ezek a platformok elo szemelyek lennenek, egy symbian jol kepen rohogne az androidot, es le"noob"ozna', tok jogosan. -
chab7
addikt
Ebből csak egy dologra reagálnék. Na nehogymár az üzletember az okos a nagytömeg meg kollektíven hülye.
Az üzeltember az üzletember, de attól hogy az még egyáltalán nem következik hogy okos és ért hozzá (sőőőőőt). Inkább az van/volt hogy az üzletembernek van pénze és hogy villogjon a jó készülékével ad is érte lóvét - aztán majd valami nem üzletember de hozzáértő emberke megcsinálja/megcsinálta neki, hogy tudja használni. De még csak véletlenül sem azért volt az üzletembereknek olyan telójuk mert olyan okosak.(Lehet nem így értetted de én ezzel kiegészíteném nehogy más is félreértse mint én)
-
canniball
nagyúr
válasz
gatto_ #42760 üzenetére
Pedig azt hittem ha más nem is de a honosító majd megmondja a tutit.
Narxis!
"Én használtam de mivel már egy ideje sokszor cserélek ROM-ot nem találom értelmét."
Akkor persze. Én viszont nem ROMolok, év elején felkerült a CM7 azóta megelégedéssel használom azt."Oda kell figyelni, hogy mit törölsz..."
Köszönöm a figyelmeztetést! -
(jan)
őstag
válasz
atillaahun #42739 üzenetére
Érdekes, akkor nem tudom mi lehet ezzel a vacakkal, ha gariba visszaviszem hulyenek fognak nezni ?
-
válasz
canniball #42758 üzenetére
Én használtam de mivel már egy ideje sokszor cserélek ROM-ot nem találom értelmét. Oda kell figyelni, hogy mit törölsz vele mert nekem régebben leszedett néhány programot is amiket nem "uninstalláltam" viszont tényleg talált olyanokat is amiket elvileg már töröltem. Szerintem azoknak hasznos akik sok progit próbálnak ki vagy régóta használják a gyári rendszert.
-
gatto_
senior tag
válasz
canniball #42758 üzenetére
Fogalmam sincs mennyire lehet hazavágni a rendszert...
Több száz féle készülék, számtalan gyári, és főzött rom, plusz a gyártók egyéni megoldásai, szóval ezt lehetetlen megjósolni. Ezt írja is a fejlesztő a súgóban. Azt tudom, hogy nálam HTC Desire S-en, gyári rommal semmilyen problémát nem okozott, pedig kipróbáltam minden funkcióját számtalanszor. Őszintén szólva nem emlékszem mely funkciók a fizetősek. Tedd fel az ingyenes, és majd írja, hogy mit nem érsz el. A funkciók megjelennek, csak nem aktívak.
(vagy szerezd be alternatív forrásból a pro-t.)
-
canniball
nagyúr
válasz
gatto_ #42743 üzenetére
Az ingyenes verzió mennyivel tud kevesebbet mint a fizetős? Érdemes azt kipróbálni/használni vagy csak a fizetős verzió ami ér is valamit?
Illetve mennyire veszélyes üzem ez ha automatán akarom használni? Gondolok itt arra mint pl. Win rendszereken a különféle registry pucoló programok, amikkel ha óvatlan az ember azért keményen oda is lehet vágni. -
jegenye77
addikt
Foci eb tv alkalmazás nagyon jó csak sajnos eddig egy félidön kívül nem töltődött be semmi.
Gondolom le van terhelve de,hogy 30 perc se elég,hogy menjen az gáz. -
bigrock
addikt
Online foci EB alkalmazás, Magyar Királyi TV közvetítéssel:
MTVA Foci EB TV -
Sanzaa
senior tag
Nem igazán értek egyet Necc összefoglalójával.
Miért a user alkalmazkodjon egy OS-hez ha annak lehető legjobb előnyét használni akarja?
Ugyanúgy buzerálható az Android is és a több, mint félmillió Google Play-en megtalálható alkalmazásnak hála, sokkal több mindenre használható (akár buzerálás nélkül), mint egy Windows Mobile készülék.
A szimpijános Nokiák meg valami borzalmak voltak. Robosztus, lusta jószágok, melyeket csak gombbal kezelhettél. (Persze az újabbak kivételével)
A Sony Ericson UIQ viszont valóban rendkívül jó OS és hardwer kombó volt a maga idejében.
A Jog Dial és a kézírás-felismerés azóta is hiányzik nekem. Nem voltak icipici gombok és menüpontok a kijelzőn, mint pl a Windows Mobile OS-en. -
Ronyn
senior tag
-
Ducati916
csendes tag
Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni. Azt szeretném kérdezni call meter ng-be be lehet e állítani ,hogy külön számlázza a hálózaton belüli illetve hálózaton kívüli számokat?.Vagy létezik valami más program rá amivel ez lekövethető.Válaszokat is előre köszönöm.
-
gatto_
senior tag
Mit szeretnél tudni róla? Viszonylag jól ismerem, én csináltam/lom a magyarítását. Szerintem jól működik, hasznos program. Első futtatáskor látványosan sokat takarít, aztán ha rendszeresen használod, akkor persze már nem talál annyi szemetet. Persze ez függ a telefon használati módjától. Root nélkül viszont szart sem ér. A nélkül max a cache-t takarítja ki, amire ezer másik kisebb program is képes a Play-en.
-
gatto_
senior tag
válasz
konigjanos #42721 üzenetére
Én ezt használom hívó és sms küldő felolvasásra. Ingyenes, pont ugyanolyan jól működik mint az előttem ajánlottak, és magyar a menüje. Mariskát természetesen ez is igényli.
-
Necc
addikt
válasz
atillaahun #42739 üzenetére
"Szar az android" dologra +1
En is rengeteg OS-t kiprobaltam mar, ideertve a windows CE-t is (sokan szerintem azt se tudjak mi az).
A REGI OS-ek mint windows CE/MOBILE (nem a mai phone), symbian, meego linux nagyon jok voltak, ezekkel a telefonokkal/"tabletekkel" (ez alatt inkabb a mikroPC-ket ertem) valoban azt csinaltal amit akartal, egyetlen kikotes az volt, hogy az OS-t nem cserelhetted le (kiveve meego linux), nem volt szarrakorlatozva, es alig voltak megkotesek.
Ugyanakkor egyetlen nagy melleloves is volt ezekkel a regi OS-ekkel: vas kellett ala, draga volt az ilyen keszulek, illetve elsosorban az uzletemberek uzleti igenyeit probalta kielegiteni, egyaltalan nem foglalkoztak a nagyobb (es egyuttal hulyebb) tomegekkel.
Ezen probalt valtoztatni a Nokia az N szeriaval, hogy a multimediara is kielezze ezeket a modelleket, az N73, N82, N95 vonal etalonnak szamitott a maga idejeben, magam is sokaig nyuztam egy N82-t, illetve az SE is igyekezett ott lenni a szeren, csak sajnos a symbian UI-ja, igy az alkalmazasok nem voltak kompatibilisek a Nokieval (de az SE erintos symbianokat csinalt, joval az erintokijelzok robbanasa elott).A masik hatalmas hatrany, hogy idovel a Symbian kerekedett felul, egysereplos lett az okostelefonpiac, csak sajnos a felhaszsnalok hulyek voltak. Sokan azt se tudtak, hogy okostelefonjuk van es minden alkalmazast a piros gombal csak hatterbe raktak, nem leptek ki belole, es ment az anyazas, hogy hamar lemerul a hulye felhasznalo telefonja, mert toketlen hozza es fingja se volt arrol, hogy a kamera alkalmazast be kellene zarni...
Emlekszem amikor kiallitasra mentem, kezembe vehettem a Nokia akkori csucskeszuleket (N85), es azt lattam hogy akad mint a barom, mert a sok birka csak a hatterbe dobta az appokat.
Igy nem lehet tomegeknek eladni okostelefont.Aztan idovel berobbant az erintokijelzok kora, jottek az iVackok meg az androidok, kesve jott a widnows is de ezuttal "phone" neven.
Ezekkel a telefonokkal mar szakikottak a multtal, es nem az uzletembereknek illetve a masinamaniasoknak keszultek, hanem a tucat(hulye)nepnek, ehez pedig valtoztatni kellett a korabbi gyakorlatokkal.
Az elso valtoztatas a multitasking atirasa volt, a hulye embereket egyszeruen keptelenseg megtanitani arra, hogy a megnyitott alkalmazast be kell zarni, igy az android a hatterben futo alkalmazasokat magatol kilovi, CPU eroforrasait pedig elveszi (kiveve ha az app szolgaltataskent jelzi magat, de ekkor is bezarhatja az android ha keves a RAM), az iVacak egyszerre 1 alkalmazast enged futtatni (pont ugyanugy mint a regi JAVA-s telefonok), idovel persze ezen mar valtoztattak de a lenyeg megmaradt, a Windows Phone pedig egyszeruen lehibernalja a hatterbe rakott alkalmazast. Igy megoldottak a hulye emberek "minden appot csak a hatterbe rakok es nem zarom be azt mert fingom sincs hogy mi is az" dolgot megoldottak.A masik valtoztatas ami sok sok, regi OS-t hasznalo emberben biztositekot vert ki az a kulonbozo platformok agyonkorlatozasa, rendszerszinten lehetetlenne tettek az alkalmazasok irasat, de erre is a tucat(hulye)birka emberek miatt volt szukseg, akik minden szart felpakoltak a telefonjukra IQ nelkul amit talatak vagy csak olvastak rola, aztan a vegen csodalkoztak hogy feltegla van a kezukben vagy tobb tizezres mobil szamla...
/dupla off/
Ugyanez a jelenseg amugy megfigyelheto akkor is ha maszekban javitod a juzerek gepeit: minden gep tele van pakolva a netrol leszedett szarral aztan sipakolnak a fuledbe hogy "nem ertem mie lassu a gep, telepitsd ujra azt majd jo lesz" es ha engedelmeskedsz akkor meg ordibalnak veled hogy "hol a szarba van 2 evnyi konyvelesem" de a korabbi kerdesedre miszerint "te hulye juzer MINDEN FONTOS adatodrol csinaltal mentest? Biztos? egesz biztos? halal biztos?"
/dupla off vege/Na ezzel a 2 fontos valtoztatassal mar el lehetett adni a tomegeknek is az okostelefont, mert ok vannak tobben es nem azok akik szeretik aprolekosan tesre szabni a rendszeruket hogy a maximumot hozzak ki belole, es tisztaba vannak a felelosseg fogalmaval.
A maradek hianyzo lancszem mar pofon egyszeru: csapj hozza app boltot ami gyarilag legyen rajta a keszuleken, es epits gordulekeny rendszert hogy az ne akadjon, es alaposan szord meg marketinggel, es ne feledd el hogy legyen fenomenalis hype a platformod korul.
Ugyhogy igen, hulye buta rendszer mind az android, mind az iVacak, mind a windows phone, a regi kivalo rendszerek mint windows mobile, symbian pedig doglassu, dohos, fagyogat ugyhogy visszafele se igazan lehet mar menni, a meego linux ami egyesithette volna a regi rendszerek buzeralhatosagat ugy hogy a mai modern rendszerek elonyeit is megtartja pedig ez a M$-tol Nokiahoz atigazolt, majd az M$-nek tovig benyalo fasz pedig szepen kicsinalta.
De egy dolog valtozatlan: a hulye juzer. Az olyan emberrel aki mar attol megijed, hogy a kisujjat meg kell mozditani hogy valami kis torpe jelentosegu dolgot elerjen, azokkal nem lehet mit kezdeni, es nem eri meg rajuk idot pazarolni...
Ja, de egy dolgot lehet veluk kezdeni: ha van sok penze, vegyen maganak iVacak keszulekeket (telefon, laptop, stb...) amit hasznal max. 2-3 evig, hacsak ido kozben ra nem dumalja a hype hogy vegyen ujat.Bocs hogy hosszu lett
-
atillaahun
veterán
Hát nem kizárt, de szerintem ott akkor nagyon nincs rendbe valami a telefonnal. Google szerint a 2G és a 3G készenléti állapotban és forgalmazáskor is észrevehetően kevesebbet fogyaszt a WiFi-nél. Én igazából nem veszek észre különbséget.
(#42709) fdisk
Nem vagy béna, azok a programok a legtöbb készüléken nem működnek. Nekem is csak a ZTE-eken ment eddig a hívásrögzítés, annak volt beleépítve a kernel-ébe a lehetőség.(#42699) GabeeeS
Én igazából már megnyitottam neked az ablakot hogy leírjam hogy kell beállítani a Skype-ot, de aztán elolvastam a következő hozzászólásod és máris bezártam.
Legközelebb talán várj a válaszadók inzultálásával addig amíg megérkezik a válasz.Egyébként való igaz, hogy szar az Android, mondom ezt másfél éves használat, 5 telefon, és megszámlálhatatlan rom-csere és macerálás után. Viszont valahogy nem tudom elképzelni, hogy a többi OS sokkal jobb volna, így attól tartok szenvedek még ezzel pár évet.
-
Deck
titán
Ha használ valaki SD Maid Pro-t, letudná írni a saját véleményét/tapasztalatát a programról?
-
Csatii
csendes tag
Sziasztok!
1 kis segítség kellene nekem, abba hogy , hogy lehet android rendszert frissíteni, most 2.1 es android van rajta , de én 2.3 at szeretnék rá rakni. ezt hogy lehet megoldani?
a segítséget előre is köszi!
-
szata.68
senior tag
Hello
Miui romot hasznalok,es az a bajom,hogy a marketrol nem engedi letolteni az appokat mobilnettel,azt irja,hogy wifi kellene neki. A beallitasokban a frissites csak wifin keresztul ki van kapcsolva.
Hol tudom beallitani,hogy jo legyen?
Elore is koszi.Tomi
-
fatal`
titán
-
zozyk
addikt
válasz
konigjanos #42721 üzenetére
Enhanced SMS & Caller ID + SVOX Hungarian/Magyar Mariska
Nem ingyenes 1ik sem,de megéri...
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok!Magyar nyelvű hívónév és sms küldő felolvasót keresek, lehetőleg ingyenest. mit tudtok ajánlani?
-
TRob1
veterán
-
DS39
nagyúr
Tudtok olyan pdf-olvasót ami nagyításra tördeli a szöveget?
-
TRob1
veterán
-
Quaresma
aktív tag
van olyan ingyenes navigációs program ami használható? igazából, csak leszeretném tesztelni a gps-t.
-
Dottore
addikt
-
naksys
senior tag
Létezik olyan alkalmazás amivel tudom időzíteni a repülő mód ki ês bekapcsolását?
-
Probert75
addikt
válasz
GabeeeS #42700 üzenetére
Úgy látom te az a típusú ember vagy, aki előbb üt aztán kérdez. Újoncként szerintem eléggé elvetetted a sulykot! Hogy jössz ahhoz, hogy elmond azoknak az embereknek, akik szeretik, hogy mennyire xar az android rendszerű telójuk. Pláne úgy, hogy még szinte meleg a telód, annyira rövidke ideje ismerkedsz vele. Azt sem tudtuk meg a kemény 4 hozzászólásod alatt, hogy milyen telód van. Ha így kérdezel, akkor ne csodálkozz, ha hasonszőrű válaszokat és reagálást kapsz érte. Ha az android nem tetszik, akkor használj más rendszerű telót. Ami persze nem ad akkora szabadságot, mint az android, mert zárt rendszerűek. Ezért való az olyan embereknek, mint te, akik csodát várnak a telójuktól és nem hajlandóak azt megismerni, hanem csak azonnal használni akarják.
Na szóval inkább normálisan kérdezz és esetleg kapsz normális választ is. És jó lenne, ha megosztanád velünk milyen teló és milyen android fut rajta. Mert akkor talán tudunk, tudnak segíteni az okosok. Ha más nem, akkor meg a teló topikjában érdeklődj. Ott lehet jobban tudnak segíteni neked. -
fdisk
őstag
Tudtok olyan hívásrögzítő appot ami nem a hangszóróból kihallatszó hangot rögzíti,hanem amit én is tisztán hallok beszélgetéskor?
Próbáltam a totalrecallt,Auto Call Recordert,Call Recordert,de mindegyik ilyen módon veszi fel a hangot.
Ez pedig igencsak recsegős,és hallgathatatlan.
Arról nem is beszélve,h az amr-t nem akarja a telóm lejátszani.(sem a saját,sem a player pro)
Ha meg 3gp-t állítok be,azt meg a videólejátszóim nem játsszák le.(sem a saját,sem az mx player,sem az es player)Vagy én vagyok teljesen béna,és azért nem jó egyik sem.
-
Quaresma
aktív tag
Huha szerintem ne menjen bele senki abba, hogy melyik rendszer szar melyik nem. Pont ez a jellemző minden topikra itt teljesen felesleges. Nem igazán minősítenék senkit , aki leszólja a rendszereket. De úgy gondolom mindegyik OS addig rossz ameddig vki nem kezd el vele foglalkozni komolyabban. Mindig is iOS-t használtam, megismertem és úgy gondolom nincs jobb nála. Most vettem egy androidos tabletet és rengeteg olyan előnye van az iOS-hez képest amivel könnyedén használható, de még egyáltalán nem mélyedben bele.
Nem lehet kijelenteni ,hogy melyik jobb melyik rosszabb rendszer. Vannak előnyök hátrányok, amik csak akkor változnak ,ha megtanuljuk kezelni a rendszert. Ha csak dobálózunk , hogy senki sem segít és az egész szar, az csak téged minősít. Ha pedig valaki visszaszól, hogy már pedig a másik rendszer a rossz..hát nem tudom, az meg leginkább őt minősíti maximum.. -
chab7
addikt
válasz
GabeeeS #42700 üzenetére
Te sem vagy különb, mint aminek titulálod azt amihez nem értesz és még erőt sem veszel magadon, hogy megértsd. Bezzeg az ócsárlására 5x annyi időt szentelsz a drága életedből. Azt hiszed körülötted forog a világ, és minden ami benne van érted van és téged szolgál.
Élénken tévedsz. Te szolgálsz valakit vagy valamit amiről nem is tudsz és még értékesebbnek is gondolod magad és az életed attól amilyen.
Csak egy pici porszem vagy ebben a világban - mint ahogy mi is - és lehet pont ennek a tudatára ébredésed hozta ki belőled ezt a viselkedést.Mindenesetre jöhetne valóban egy moderátor és kigyomlálhatná innen a trollt is és a hozzászólásokat is amik nem ide valóak (a miénkkel együtt).
-
Z0C!
őstag
válasz
GabeeeS #42699 üzenetére
általában azok szokták az ilyen dolgokat művelni(mint Te) aki kicsit se jár utána dolgoknak.
"A megoldás új ROM, rootolás,"
kaptam tesztelni most SE X10-et. Gyárilag 1.6 van rá, iletve lehetne frissíteni 2.3.4-re, de az SE PC alkalmazása szar, így kell rootolni, kell recovery és kell ROM, hogy JÓL tudjam használni...Vannak itt olyan userek akik kicsit mélyebben benne vannak az androidban, magyarítanak/magyarosítanak, hogy azoknak akik nem tudnak angolul/németül/oroszul azoknak picit jobb legyen.
Ha a kérdéseden átugranak az nem azért mert nem akarnak válaszolni, hanem mert épp nem tudják. Előfordult velem is, hogy kérdeztem és 2-3 napig nem kaptam rá választ, majd máshol is feltettem a kérdést és később mind2 helyen megkaptam a választ.
Az android szar?...kérlek szépen az iOS szar, meg a bada, meg a blackberry.
iPhone-on próbálj meg CSAK adatkábellel másolni fájlokat telefonról gépre...ójajj itunes nélkül nem lehet....ja hogy saját csengőhangot nem tudok úgy beállítani, hogy rányomok a zenére és set as ringtone?...app store kell hozzá?...na ezért kell android. Vannak betegségei mint mindennek, csak az szarozza aki nem tudja használniValódi életet élek, a munkám a telefonom, felváltotta a szgépet.
Azért fizetnek, hogy telefonozzakPeace! és sry a hosszú irományért
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kerékpársportok
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest