- Milyen egeret válasszak?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Kompakt vízhűtés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
shaggy
aktív tag
nekem egy olyan alkalmazás kellene ami kimondja a hívó nevét ha hív valaki gyárilag semmi ilyen nincs benne de hátha van valamilyen alkalmazás rá.
-
shaggy
aktív tag
válasz
punky10 #45831 üzenetére
LG P970 használok és nem moddolt sima gyári android van rajta én nsemmin nem változtattam nincs root semmi. A go az tényleg észre lehetett venni hogy belasitotta sokszor amióta ez az awd van azóta ez a lassulás eltűnt, de gondoltam kiprobálok másikat is azért kérdeztem előny lenne ha tudna magyarul is
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Melyik launchastert mondjátok a jónak?
Én kipróbáltam a go-t de az nagyon fogja a telefont. Sokszor belassult.
Most AWD van de kíváncsi vagyok a véleményetekre szerintetek melyik a jó? -
shaggy
aktív tag
válasz
atillaahun #44516 üzenetére
köszönöm már szedem is
És azt nem tudja valaki megmondani, hogy ennek az ADW launchernek nincsenek olxan alkalmazásai mint mondjuk a go-nak hogy gmail facebook és hasonló?
És hol lehet a képernyők számát csökkenteni már minden hol néztem és nem találom most 5 van de ha nekem kevesebb is elég azt hogy tudom csökkenteni? -
shaggy
aktív tag
tudnátok valami olyan widgetet amivel tudom ki be kapcsolni a bluetoot, gps, wifi, mobilnetet meg hogy csörögjön vagy rezegjen?
-
shaggy
aktív tag
Tudnátok nekem olyan widgetet mondani amit ki tudok rakni főképernyőre és mutatja mennyi mb töltöttem le?
És minden hónapban 0 kezdi. -
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Tudnátok valami jó kis e-mail widgetet mondani amit a képernyőre kirakva mutatja is az emilek tartalmát?
-
shaggy
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani valami Launcher-t?
Valami olyan kellene ami a menübe nem ömlesztve vannak hanem kategóriákba lehet sorolni.
Go Launcher EX próbáltam de ott nem lehet. -
shaggy
aktív tag
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy akik nekem fel vannak véve gmailre ismerősök azokkal hogy tudok csetelni?
gyári gmail progival mert sehol nem találom benne vagy valakinek valami más progi ami jó rá? -
shaggy
aktív tag
Tudnátok nekem valami képszerkesztő progit mondani valami olyant amibe sok effekt van?
-
shaggy
aktív tag
Tudnátok nekem valami jó e-mail kezelő widgetet?
Valamit ami automatikusan frissiti magát és jelez ha van új üzenet. -
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem valami jó kis email widgetet ajánlani amit be tudok állítani milyen időközönként frissíteni?
Mag amik szerintetek egy androidos telefonra elengedhetetlen.
Lg optimus blackem van egyébként.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest