- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
HW gyorsítás nekem csak a BS-ben működik, így az marad.

-
Viper26
nagyúr
Filmnézéshez, még mindig az Mxplayer ajánlott?

-
Viper26
nagyúr
Steam app működik valakinél?Nem tudok belépni akkor sem ha bejelentkezés után megadom a mail-ben kapott kódot, mivel úgy látja másik gépről lépek be.

-
Viper26
nagyúr
Valaki használja a Lapse it appot?Nálam pár perc után leáll a képek készítése vele.

-
Viper26
nagyúr
SD maid minden felesleges dolgot pucol?Nem csak cache ahogy látom...akkor megéri az árát ezek szerint.

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Google drive alapértelmezés szerint hová menti a dolgokat telón?

-
Viper26
nagyúr
Swiftkey 3-ban ki lehet kapcsolni, hogy ne fejezze be a szavakat magától? :S
-
Viper26
nagyúr
Mobo player a film hangját csak valami sípolásként játssza le, a kép meg igencsak szaggat...másiknál meg minden jó...mi okozhatja ezt?

-
Viper26
nagyúr
Olyat progit keresnék amivel lock-ra kirakható az időjárás...előre is köszi!

-
Viper26
nagyúr
Galaxy on fire 2 tegrás változata úgy látszik le van tiltva nálunk, nem lehet telepíteni.

-
Viper26
nagyúr
Igazatok volt, nem számoltam bele, hogy első használatnál terhelik pluszban.Köszönöm mindenkinek, most már működik ahogy kell.

Aggregátor:
Sokat használom, lehet benne sokmindent főzni, flash előtt recovery-ből backup nem árt.

-
Viper26
nagyúr
Ez van konkrétan:
An attempt to charge €0.70 to MASTERCARD xxx-xxxx failed. You must update your payment information within 7 days or your order will be cancelled.
Annyi volt rajta amennyi kell.

-
Viper26
nagyúr
Nabasszus, úgy lászik a Wallet nem támogat virtuális kártyát...pedig ugyanúgy megvannak az adatai mint a dombornyomottnak.

-
Viper26
nagyúr
Be lehet valahogy állítani (Arc S), hogy a youtube kliens legyen az alapértelmezett link-ek megynyitásakor, és ne böngészőn keresztül csinálja?

-
Viper26
nagyúr
Olyan alkalmazást keresek amivel wifi/mobilnet stb...kapcsolható ki/be és tökéletesen működik ICS alatt.
-
Viper26
nagyúr
Srácok van valami beállítással kapcsolatos trükk, a mobo playert illetően?Feliratnál az ékezetes karakterek helyett, hülyeségeket mutat, én a kódolásra gyanakszom.Ha ez okozza, melyikre kéne átállítani?

-
Viper26
nagyúr
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Azokban a mappákban, ahol nem akarod hogy keressen, tegyél egy .nomedia file-t.

Egyébként lejátszóként nekem a PowerAMP vált be legjobban. -
Viper26
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
SD-re ment minden backup-ot a program nevével rendelkező mappába.TB-n belül az alkalmazásra "kattintva" feljön egy kis ablak, és ha adatokkal együtt kell, akkor "restore app+data".Előtte persze backup nem árt, hogy legyen mit visszaállítani.

-
Viper26
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
TB lementi gond nélkül, nekem be van állítva minden éjjel lefut egy backup az összes user app-ról, az a biztos.

-
Viper26
nagyúr
válasz
zsolt19900
üzenetére
Az tényleg nem lenne rossz.

-
Viper26
nagyúr
Van olyan progi amivel Ft-ban tudom írni a kiadásokat/bevételeket?

-
Viper26
nagyúr
Srácok a PowerAMP-nak nem kéne gondot okozzon a flac formátum igaz?Mert nem akarja lejátszani...

-
Viper26
nagyúr
Én a helyedben Desire-t vennék, még aug.-ban sikerült egy AMOLED-es készüléket kifognom, és maximálisan meg vagyok vele elégedve.Azt hozzá kell tennem, hogy Galaxy S-t is kipróbáltam, és a HTC nyomába sem ér.A Desire gyorsabb, gördülékenyebb, minőségi az anyaghasználat, és a Sense egyszerűen zesniális.

-
Viper26
nagyúr
Valami olyan progira lenne szükségem amiben a bevételeket/kiadásokat tudom vezetni.
Próbáltam párat, csak az a probléma, hogy csak dollárban hajlandó számolni, amit ha át is váltok a teljes összegeknél megint dollárt mutat...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Steam Deck Oled 512GB + eredeti dokkoló + fólia
- Macbook Air 13" M1 2020 A2337 16GB
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Új, bontatlan dobozos Harman Kardon Go + Play 3 Bluetooth hangfal 2 év garanciával
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép EA FC 26 játékkal, 3 év gyári Sony garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő