Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
HW gyorsítás nekem csak a BS-ben működik, így az marad.
-
Viper26
nagyúr
Filmnézéshez, még mindig az Mxplayer ajánlott?
-
Viper26
nagyúr
Steam app működik valakinél?Nem tudok belépni akkor sem ha bejelentkezés után megadom a mail-ben kapott kódot, mivel úgy látja másik gépről lépek be.
-
Viper26
nagyúr
Valaki használja a Lapse it appot?Nálam pár perc után leáll a képek készítése vele.
-
Viper26
nagyúr
SD maid minden felesleges dolgot pucol?Nem csak cache ahogy látom...akkor megéri az árát ezek szerint.
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Google drive alapértelmezés szerint hová menti a dolgokat telón?
-
Viper26
nagyúr
Swiftkey 3-ban ki lehet kapcsolni, hogy ne fejezze be a szavakat magától? :S
-
Viper26
nagyúr
Mobo player a film hangját csak valami sípolásként játssza le, a kép meg igencsak szaggat...másiknál meg minden jó...mi okozhatja ezt?
-
Viper26
nagyúr
Olyat progit keresnék amivel lock-ra kirakható az időjárás...előre is köszi!
-
Viper26
nagyúr
Galaxy on fire 2 tegrás változata úgy látszik le van tiltva nálunk, nem lehet telepíteni.
-
Viper26
nagyúr
Igazatok volt, nem számoltam bele, hogy első használatnál terhelik pluszban.Köszönöm mindenkinek, most már működik ahogy kell.
Aggregátor:
Sokat használom, lehet benne sokmindent főzni, flash előtt recovery-ből backup nem árt.
-
Viper26
nagyúr
Ez van konkrétan:
An attempt to charge €0.70 to MASTERCARD xxx-xxxx failed. You must update your payment information within 7 days or your order will be cancelled.
Annyi volt rajta amennyi kell.
-
Viper26
nagyúr
Nabasszus, úgy lászik a Wallet nem támogat virtuális kártyát...pedig ugyanúgy megvannak az adatai mint a dombornyomottnak.
-
Viper26
nagyúr
Be lehet valahogy állítani (Arc S), hogy a youtube kliens legyen az alapértelmezett link-ek megynyitásakor, és ne böngészőn keresztül csinálja?
-
Viper26
nagyúr
Olyan alkalmazást keresek amivel wifi/mobilnet stb...kapcsolható ki/be és tökéletesen működik ICS alatt.
-
Viper26
nagyúr
Srácok van valami beállítással kapcsolatos trükk, a mobo playert illetően?Feliratnál az ékezetes karakterek helyett, hülyeségeket mutat, én a kódolásra gyanakszom.Ha ez okozza, melyikre kéne átállítani?
-
Viper26
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #16513 üzenetére
Azokban a mappákban, ahol nem akarod hogy keressen, tegyél egy .nomedia file-t.
Egyébként lejátszóként nekem a PowerAMP vált be legjobban. -
Viper26
nagyúr
válasz
TazLeacher #13835 üzenetére
SD-re ment minden backup-ot a program nevével rendelkező mappába.TB-n belül az alkalmazásra "kattintva" feljön egy kis ablak, és ha adatokkal együtt kell, akkor "restore app+data".Előtte persze backup nem árt, hogy legyen mit visszaállítani.
-
Viper26
nagyúr
válasz
TazLeacher #13829 üzenetére
TB lementi gond nélkül, nekem be van állítva minden éjjel lefut egy backup az összes user app-ról, az a biztos.
-
Viper26
nagyúr
válasz
zsolt19900 #13784 üzenetére
Az tényleg nem lenne rossz.
-
Viper26
nagyúr
Van olyan progi amivel Ft-ban tudom írni a kiadásokat/bevételeket?
-
Viper26
nagyúr
Srácok a PowerAMP-nak nem kéne gondot okozzon a flac formátum igaz?Mert nem akarja lejátszani...
-
Viper26
nagyúr
Én a helyedben Desire-t vennék, még aug.-ban sikerült egy AMOLED-es készüléket kifognom, és maximálisan meg vagyok vele elégedve.Azt hozzá kell tennem, hogy Galaxy S-t is kipróbáltam, és a HTC nyomába sem ér.A Desire gyorsabb, gördülékenyebb, minőségi az anyaghasználat, és a Sense egyszerűen zesniális.
-
Viper26
nagyúr
Valami olyan progira lenne szükségem amiben a bevételeket/kiadásokat tudom vezetni.
Próbáltam párat, csak az a probléma, hogy csak dollárban hajlandó számolni, amit ha át is váltok a teljes összegeknél megint dollárt mutat...
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Trollok komolyan
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest