Aktív témák
-
-
spiritex
veterán
Tudjátok esetleg, hogy miért írja ki egy játék Marketről való letöltése majd telepítése után, hogy "Package File was not signed correctly" és nem telepíti fel a tabletre? Utána ha megpróbálom újra, akkor (vagy esetleg harmadszorra) jó lesz és feltelepül. Így jártam az előbb pl. a Cut the Rope-al.
-
zhata
senior tag
Feltelepítettem a Mariskát, kifizettem, még rátett valami svox talán classicot is, aztán indítottam, és mondja, hogy nincs internet kapcsolat, pedig végig ugyanott voltam. (Többször is próbáltam!)
Uninstall lett belőle. Nem volt drága de bosszantó.
(Előtte a Mariska ingyenes verziója gyönyörűen települt, de leszedtem, hogy a végleges verziót tegyem rá.) -
válasz
imi0424 #43187 üzenetére
Aha CM9-ben van ilyen
csak perpill nem találom(rohadj meg Murphy) Developer options / Show touches - bár ez nem rajzol csíkokat, csak egy pöttyöt rak oda ahol az ujjad van, de van benne valahol olyan, hogy megjegyzi az útvonalat.Egyébként mai CM9 villámgyorsnak tűnik!
(#43188) Melack:
-
imi0424
senior tag
létezil olyan app ami megjeleníti hogy hol érintettük meg a kijelzöt?
pl: ha végig húzok az ujjam a kijelzön, akkor ott marad egy kis ideig a csík.... -
Balinov
titán
Udv Sracok,
letezik olyan twitter kliens, ami a twitpic-es kepeken kivul az instagram-os, linkelt kepeket is megjeleniti alkalmazason kivul?
Balinov
-
RootRulez
félisten
-
F-ECT$
titán
Elixir2-nél ha kirakok egy 5x5-ös widgetet, akkor azt hogy tudom utána módosítani? (Elixir1-ben van szerkesztés gomb.)
-
air
nagyúr
Tudtok olyan app-ról ami kiírja, hogy pontosan milyen GPU van a készülékben? Sehol nem találom meg, hogy a Galaxy Player 4.2-ben pontosan milyen van. Mindenhol annyit írnak csak, hogy "GPU: Yes".
Köszi. -
Sziasztok! Kereső nemigazán segített. Olyan "szótár" programra lenne szükségem ami segítségével lehet angol szavakat tanulni. Köszi!
-
VD
őstag
-
fatal`
titán
Jé magyar lett a webes play
Szerk.: dokee78 megelőzött.
-
dokee78
félisten
Magyar nyelvű lett a WEB-es GOOGLE PLAY
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tomy86 #43153 üzenetére
O.o.. nem egészen erre értettem azt, hogy "összerakni"... Nos, akkor inkább mutatom részletekben. Úgy érthetőbb lesz, amit nem sikerült megfogalmazni.
Adott a ICS alap órája, rém egyszerű, semmit sem tud igazából. Egyetlen dolog kell belőle: megérintve be lehet állítani az ébresztést. Róla van szó:
Van nekem már egy másik. Ellenben az előzővel ennek viszont nincs meg a forráskódja. Azon kívül viszont az égvilágon semmit sem tud, ami látszik is belőle. Ebből hiányzik az, hogy legalább az ébresztés ablakig elvigyen. Viszont ott van az a két mező, amit valahogy át kéne tennem az alapba. Ezért keresek egy olyan verziót, ami lehetőleg nyílt kódú és meg tudnám nézni hogy oldották meg ezt a két "kijelzést". Egyszerűnek tűnik elsőre, de nem az...
A skin nem gond, azt meg tudom csinálni.Ez a másik:
-
Tyer
őstag
Van itt nekem egy CPU Master Pro nevű progim, ésvannak benne idegen szavak, valaki értelmezze már légyszi:
conservative
ondemand
userspace
powersave
performanceNem a szavakat nem értem, hanem a funkciojukat...
Köszikeeeee -
tomy86
addikt
válasz
Keeperv85 #43151 üzenetére
Ultimate custom clock-al szerintem össze lehet hozni. Vagy a Make Your Clock.
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Tud valaki olyan analóg óra widgetet mondani, mint a HTC Diamond stock widgetje volt? Most nem arra gondolok, hogy ugyan úgy nézzen ki, hanem arra, ami a funkcionalitásában van extraként:
1, Mutatja hogy ébresztés lett beállítva, akár csak egy kis jellel, akár az időpontot is. (Elég az egyik is)
2, Kiírja a naptári napot is.Tehát egy ilyet szeretnék. Az pláne jó lenne, ha open source lenne, mert igazából magam akarok egyet összerakni, de kifogott rajtam.
-
megint én
őstag
válasz
RootRulez #43136 üzenetére
Nem egészen úgy értem, hanem vannak progik amik csak az alatt indulnak, és fordítva.
Pl: Androidra van az a Yahoo finance vidget, és Go alatt nem megy, és ha be megyek marketba akkor ott azt írja, hogy az országomban le van tiltva.
Ha viszont GO alkalmazást akarok sima alap androra rakni azt sem engedi, pl GO óra/ébresztő, GO notesz, és határidőnapló, stb, stb, stb.... -
Necc
addikt
válasz
SG3rg0 #43130 üzenetére
Class 2/4/6 szabvány szerint a minimális írási sebességet jelöli, azaz apró fájlok esetén is tartania kell a kártyának ezt a tempót.
Class 10 esetében azonban már változtattak ezen, minden olyan kártyára rányomhatják a class 10 logót ami 10MB/sec szekvenciális írási sebességet tud produkálni, ez pedig azzal jár, hogy bizonyos esetben egy class10-es kártya a class2-es tempóját se éri el.Én személy szerint olyan telefonokba amire multimédiás tartalmon kívül más is kerül (alkalmazások innen futnak, swap, egyéb), class 6-os kártyát javaslok class 10 helyett. (kivéve ha a class10-es garantáltan gyorsabb apróbb fájlműveleteknél is mint a class6, de ennek szinte lehetetlenség utánajárni)
Olyan telefonba ami már nagyfelbontású videót (is) tud rögzíteni, class 4 vagy class 10-est javaslok, míg a class2 -es mehet nyugodtan az összes közép-alsó kategóriás telefonba nyugodt szívvel.
-
spiritex
veterán
válasz
dashed #43147 üzenetére
Köszi neked is!!
Szerk:
Bár most azt jutott eszembe, hogy mi lesz a gmail fiókommal, amibe -ha ott hagyom nekik a gépet- simán be tudnak majd lépni? Ha viszont csinálok egy Factory Reset-et, akkor nem lesznek már fent a játékok sem... újrainstallálni pedig csak gmail fiók megadása mellett lehet... Hogy kell ezt jól csinálni? Produkáltatom a hibát, majd kérek egy Factory Reset-et ott helyben? -
dashed
senior tag
válasz
spiritex #43145 üzenetére
Edigitalnal volt mar gondom. Bar az navi keszulek volt.
Bevittem, srac addig nyomkoraszta amig nem produkalta a hibat. Szo nelkul azonnal csereltek es a keresemre, egy masik vele egy arban levo keszulekre. Szerintem sima ugy. Csak produkalja a hibat amikor beviszed. Esetleg ha tudod kerd kolcson haverodet es vidd azt is, hogy ott bizony nincsenek gondok. -
spiritex
veterán
Van egy Navon márkájú olcsó tabletem az e-digitalból, amiről már írtam korábban. Nos azóta elég sok játékról kiderült (Where's my water, Cut the rope, Inertia Escape), hogy nem bír velük a gép: vagy 2-3 perc után simán kilép belőlük a kezdőképernyőre, vagy villogó csíkos képernyővel totál kifagy. A haverom is detto ugyanilyen tabletet vett, nála nincsenek ezek a hibák az említett játékokkal, pedig a fia nyúzza ezerrel. Ez garanciális hiba ugye? Simán visszavihetem és cserélik? Mert javítani gondolom nem lehet az ilyesmit..
(#43146) Mr X
Köszi szépen, akkor viszem holnap vissza! -
ncc1701
veterán
válasz
SG3rg0 #43130 üzenetére
Én ilyet vettem.
-
mrpet
tag
Sziasztok! Egy hülye kérdésem lenne. Nem tudjátok véletlenül hogy a Viber kijött e már Symbianra?
-
Shoo
senior tag
Nahh senki se használ Chainfire-t?
-
SG3rg0
őstag
Valahogy eltüntettem a wifi jelét a térerő jel mellől. Hogyan tudom visszavarázsolni? GPS jele sincs ott.
-
megint én
őstag
Aholy!
Olyan kérdésem lenne hogy van ez a "GO launcher ex" ez nagyon szép és jó, de párszor kifagytam már tőle, fél év alatt 10-12 szóval nem nagyon sok de zavar! Viszont a Galaxy ACE-n nem túl sok a memória, és pont az a kevés jól jönne. De ha nem fut, akkor az ottani programokat alap androidra nem tudom felrakni. Miért? Mindenképp kell hozzá a go launcher ex? -
Sefter
veterán
Aldiko-hoz ért valaki?
elállítgattam, 2 oldalasról 1-re és nem találom hol lehetne visszaállítani... a beállításoknál nem látok ilyen opciót -
SG3rg0
őstag
Nagyobb micro sd-ből milyet vegyek? Class 4 vagy 6?
-
(jan)
őstag
Jééé
végre magyar lett a play market
-
gyuszmó
őstag
válasz
Cartman023 #43118 üzenetére
köszi
-
ncc1701
veterán
Hacker's Keyboard
SSH-hoz must have. -
air
nagyúr
válasz
atillaahun #43122 üzenetére
hunfatal, Ronyn, atillaahun!
Köszönöm.
-
Koga777
tag
válasz
jackbacsi87 #43117 üzenetére
Esetleg: Dead Pixel Test?
-
erikke17
őstag
Üdv pár napja feltettem az akkor legújabb Facebook for Android progit.. (1.9.4) Megy is rendesen, de valahogy nem kapok semmiről sem értesitést, be van állitva hogy fél óránként frissitsen, de semmi.. Telefon SE Xperia X10 mini gyári 2.1
Tipp? -
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Holnap készülök telót venni. A külső vizsgálat mellett gondoltam, kicsit "belenézek"...
Főleg kijelző hibás pixelei érdekelnének, de ha van tippetek, még mit érdemes, várom.
Mivel tudok valami tesztet futtatni? z-device root-ot kér, a teló meg nincs rootolva. (Azért ott helyben, még vásárlás előtt, nem biztos hog rootolással kéne kezdenem.)
-
Ronyn
senior tag
Sokkal szebb az ikonja
De szerintem próbáld ki, és meglátod neked melyik válik be.Dropbox jobban kézre áll, jobb a szoftveres támogatottsága, és a boxnak, soxor még a saját alkalmazásával sem megy a Feltöltès, mert gagyi a szerver(mindig rossz válaszkódot ír )
Amúgy jő lenne, de emiatt az 50gigával együtt is egy kalap sz@r
Mondjuk viszont a titaniumbackup boldogul vele,uugyhogy backupra használható, csak oda kell figyelni -
gatto_
senior tag
válasz
stvnppp #43109 üzenetére
Az ES File Explorer is tud ilyet. Hosszan nyomsz a fájlon és az előugró menüből kiválasztod a parancsikont. Ha volt üres hely akkor ki is tette a homescreenre. Ennyi.
Na, jól beelőztek....
Amúgy nem mind tudja. Pl. a File Expert-ben nem találtam ilyen opciót. Egy időben csak ez miatt hagytam fent az ES-t.
-
atila4
senior tag
Milyen app-al tudom megnezni az akumlator homersekletet?
-
Tyer
őstag
Mi a véleményetek az LG Optimus 4X HD-rol?
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Egy pdf fájlt, vagy annak 'parancsikonját' hogyan tudom kitenni a HomeScreenemre?
Üdv
István -
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Van egy Concorde tab 7015-öm. Alapból nem támogatja a legtöbb gameloftos játékok többségét (pl. asphalt 6, dungeon hunter 3). ICS van és rootolt, de superuser vagy egyéb hasonló program kell hozzá. Feltettem a Chainfire program teljes változatát a plug-inekkel együtt. A cf3d driver fel van telepítve. A következőket teszem: default opengl settings-be be, use plugin, ott egyik driver(mindet próbáltam), majd hide cf3d id, ki a menübe és ott fix market settings. Ezek után próbálkozom a marketben és semmi se történik.
Tudtok erre megoldást?
-
air
nagyúr
Tudnátok segíteni abban, hogy a Dropbox (a maga 2GB-jával) mennyivel vagy miben jobb, mint a BOX.com, ami egy akció keretében 50GB-ot adott??
Előre is köszi. -
G-Bali
senior tag
hI MOINDENKI
csak lenne egy olyan kérdésem hogy van-e olyan progi ami ugy üzemel mint a Wifi direct, csak nekem egy HTC sensation xe -re kénea a samsungon van azt tom,de nekem is olyan app kellene amin wifin tok küldeni bármit egy másik készülékre internet vagy router nélkülKöszi nagyon jo lenne a HELP
Aktív témák
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 3
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest