- Apple asztali gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
darvinya #49983 üzenetére
Kikeresi, hogy milyen neven van regisztralva a nyilvanos telefonkonyvekben az adott szam ami hiv - ertelemszeruen a nem rejtett es nem titkositott* szamok.
Parasztul megfogalmazva: ha egy szamodra idegen szamrol hiv valaki, legalabb a nevet tudni fogod hogy "Jozsi" vagy "Mariska"
.
*az elofizeto kerte adatainak titkositasat igy ahhoz harmadik szemely vagy fel nem ferhet hozza.
-
Mauzes
addikt
válasz
darvinya #49335 üzenetére
Ezt a képet konkrétan a téma mtz fájljából szedtem ki, szóval elvileg valahogy működnie kellene magától (persze ha berakom valahová, ahol a Go Launcher tárolja ezeket, nem pedig a galériából választom. Vagy nem tudom. Ha egy transzparens png-t választok, akkor ugye a home screen háttere fog látszani, próbáltam, de nekem úgy kellene, hogy a folderben található appok ikonjai látszódjanak.
Bonyolult megcsinálni, amit írtál vagy viszonylag könnyen meg tudom én is valamilyen szoftverrel?
-
aminat
tag
válasz
darvinya #48875 üzenetére
Ezeket próbáltam úgyhogy egyenlőre én ezt feladom. Annyira nem létszükség csak most két napig nem volt a gépen internet szolgáltatói hiba miatt és ilyenkor jól jönne a telefonos segítség. Majd holnap megpróbálom a fiam gépén hátha az nem ilyen makacs. Köszi a segítséget!
-
aminat
tag
válasz
darvinya #48867 üzenetére
XP SP3, .NET keretrendszer 4.0 van fent.
A hálózatok közt nem szerepel. Annyi történik, hogy mikor rádugom a gépre az USB kábelt akkor megjelenik az eszköz kis ikonja az értesítési területen /jobbra lent az óra mellett/.
Mikor a telefonon bepipálom a megosztást akkor ez a kis ikon eltűnik. -
gipsztigris
addikt
válasz
darvinya #48746 üzenetére
Egy portolási folyamat az egész nagy csoda!
Kapásból tizenöt-húsz (de lehet, hogy még több) okostelóra tudnák portolni ugyanúgy mint anno a PDA-s telepítős verziót. Ott is majdnem száz készülékkel volt kompatibilis, csak bele kell nézni a Config/Device mappába.
Itt még annyival fejlettebb (lenne) a dolog, hogy már a telepítés/vásárlás előtt közölné, hogy az adott szoftver kompatibilis-e a készülékkel.....mert ugye ez a funkció is működik a playen, nemde? -
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
darvinya #48596 üzenetére
No nem tudom mi történt de végülis a sikertelen Odinozás ellenére a gyári rom valahogy mégis felment, mert egyszer csak úgy gondolta a telefon, hogy hajlandó elindulni. Ezzel együtt eltűnt róla a CWM és a ROOT-t is.
Jelenleg úgy néz ki minden ok. Reggel 6 óta öregedtem 3 évet de hálisten működik. Tanulság lehet az eset, hogy aki nem ért hozzá alaposan az ne babráljon.
Köszönöm nektek a segítséget itt is és a másik topikban is.
-
TRob1
veterán
válasz
darvinya #48510 üzenetére
Nem olvastam erre vonatkozó kritikákat, úgyhogy passz. Sőt, elég jókat írnak róla (és a pontszáma sem rossz több mint 45ezer értékelés után).
szerk: "Csak ajánlani tudom!X8..." - Pl. ha ilyen szöveggel egy x8 használó ajánlja, akkor csak nem kell olyan sok memó (ugyanis abban tudtommal nem sok van
)
Vagy egy csomó Galaxy Mini-s éradozik róla, amiben szintén nem sok a memó.
-
benfolds
őstag
válasz
darvinya #48369 üzenetére
azt már az elején megcsináltam, de nem hozott eredményt, viszont most újból megnéztem a hozzáférési pont nevet, és átállítottam wapról online-ra. mivel reggel csak a beállításokat néztem, amik mindkettőnél azonosak, azt gondoltam, hogy a név mellékes, ezért hagytam wap-on. most online néven megy ugyanazokkal a beállításokkal, és győzelem! nem értem, tök úgy emlékszem, hogy mindig wapon volt, még csodálkoztam is. de lehet, hogy rosszul emlékszem. de azt sem értem, hogy miért ment minden netes cucc normál sebességen, kivéve a google alkalmazásokat, amik meg sehogy (talk mondjuk ment). mindegy, majd tanulgatok. nagyon köszi!
-
TRob1
veterán
válasz
darvinya #48201 üzenetére
Erről van szó...
Még sehol sem volt android meg szinkronizáció mikor már folyamat hívogattak engem mobilon és bowdenesen!!! (sőt, már 10-15 éve is ez ment) is hogy ilyen-olyan biztosítás meg nyaralás...stb.
Amúgy meg manapság ha havi 1-et kapok (abból is az egyik mindig ua. az A betűvel kezdődő biztosító mert mindig kérdi hogy hívhat-e néhány hónap múlva, én meg: persze hívjon - és ez megy már tavaly óta), akkor már lehet hogy sokat mondok (de pl. szüleim is, mert pont szóba került kb. 1 hete, mikor épp hívták fatert nyaralásügyileg - pedig aztán keményen szinkronizálva vannak általam már lassan 2 éve
)
-
VD
őstag
válasz
darvinya #47860 üzenetére
Kedvencek be vannak állítva már vagy 3 éve. Ez 10-en akárhanyadik droidom és 2.3-val a gyári app.-val működött hibátlanul.
Most ha rányomok a híváslistára, nem történik semmi, majd pár perc múlva dob egy FC ablakot. Lefotóznám azt is, csak már leszedtem az alkalmazást. Jó lett volna, mert már megszoktam. De most már mindegy, ezt a pár hetet kihúzom nélküle. -
€uro
őstag
-
chab7
addikt
-
-
citkar
addikt
válasz
darvinya #45945 üzenetére
Közben kipróbáltam egy másik flash alapú online játékot, na az ment, talán nem nálam lesz a probléma.
Mindenesetre köszönöm a segítséget, azt nem tudtam h engedélyezni kell.
Esetleg ha van jobb böngésző (dolphin minit használok) flash alapú dolgokra mondjátok, kipróbálom. -
citkar
addikt
válasz
darvinya #45943 üzenetére
Jó ötlet!
Kipróbáltam, és ugyanúgy kéri a 11.2 vagy újabb flasht.
Ha rákattanok előjön h megnyitás vagy eltávolítás, szóval fenn van.
Chrome-mal is próbáltam semmi(ott még a beépülő modulokat nem találtammeg hol kapcsolhatom).
Tegnap frissítettem a telón pedig mindent...hát nemtom mi lehet a baj.
A forge of empires-t próbálnám ki, mondanám próbáld ki, de regelni kell h beléphess, ott akadok el, mármint a belépésnél...(de ha ráérsz megköszönném). -
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #45656 üzenetére
Ezt most sajnos nem értem. Igazából már az előzőt se értettem, azért írtam a nem mondod komolyan-t.
Szóval akkor neked megy Opera-val az Indavideo?
Mert nekem egyik se, viszont kolléga írta előbb, hogy neki meg igen.
Bár közbe néztem én is más portálokat, pl Youtube, meg Yahoo, azokat vitte.
Nem értem mi lehet a gond.(#45657) r3dsnake
ES Explorer sem vált be akkor? -
Teasüti
nagyúr
válasz
darvinya #45324 üzenetére
"Csak" Taskert ismerem kicsit közelebbről, "csodafegyvert" én se tudok.
De Tasker biztosan tudja ezt, főleg, h ezeknél a progiknál nem elég akkor bekapcsolni a netet, mikor elindítod. Még előtte kell. Vagyis alternatív parancsikon kell hozzá, ami egy scriptet futtat és csak utolsó lépésben indítja a programot.
Én arra hívtam fel a figyelmet, h Taskert én drágálom, ha amúgy más funkcionalitása nem érdekes.
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple asztali gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest