- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
atillaahun #45024 üzenetére
Sd-re csak azért tettem, mert wifi transfer csak azt látja
PC-n cseréltem.
Köszi az infókat, körbejárok még 1-2 fórumot !havri
-
havri1
félisten
válasz
atillaahun #45019 üzenetére
- Playről telepítem a vibert
- RootExplorerrel a /data/app könyvtárból kimásolom /sdcard -ra a com.viber.voip-1.apk -t
- 7zip-el kicserélem a kérdéses .mp3 -at
- A módosított com.viber.voip-1.apk - t visszamásolom, felülírom az /data/app könyvtárba lévővel
- "jobb klikk" (nyomva tart) , premission, és visszaállítottam az eredeti jogokat : rw-r--r-- (friss telepítés után csekkolta, ez volt neki)Restart, és az app nem elérhető
-
havri1
félisten
válasz
atillaahun #45014 üzenetére
Full jogot adtam neki, restart, és eltűnt az app
-
havri1
félisten
válasz
atillaahun #45014 üzenetére
Jobb klikk, premission, pipa mind? nem
-
havri1
félisten
Köszönöm! Már kész is. Megpróbálom apk-ba belevarázsolni
Szerk.: Nem jó..eddig itt módosítgattam az apkt : data/app
De ha módosítom, és visszamásolom, restartkor nem látom a vibert, eltűnik az ikon.
Gyanítom a szűz apk-t kellene módosítanom. AZt hol találom? Playről szedem a cuccokat, csak nem tudom hova rakja.. -
havri1
félisten
válasz
atillaahun #44990 üzenetére
Köszi!
Addig megvagyok, hogy az apk-t kinyertem, megtaláltam a hangot, de ez mp3. AZ általad linkelt ogg. Átneveztem, de nem tudja lejátszani.
Üres mp3 kellene, tudsz segíteni? -
havri1
félisten
Sziasztok!
Vibernek szeretném az értesítési hangját teljesen kikapcsolni, tehát ha valaki ír, akkor az ne legyen hallható. Nagyon idegesítő a hangja..
Bármilyen megoldás érdekel!
Köszönöm előre is! -
havri1
félisten
Sziasztok!
ICS -ben hol van az automatikus újratárcsázás, illetve az automatiks hívás fogadás?
Nem találom sehol sem..
köszihavri
-
havri1
félisten
válasz
Narxis #42071 üzenetére
Nekem a Lightning Launcher jön be nagyon.
Szép, gyors, különleges
Előtte Nova Launcher üzemelt, tökéletes az is. -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
lajosx #42045 üzenetére
Nekem még nem jött OTA-s frissítés, mert a vásárlás napján lecseréltem a gyárit főzöttre, ott meg manuálisan kell frissíteni. (van ott is OTA, de lassú)
Asszony SE Xperia mini Pron volt egy ilyen, ott jött az értesítés, ráböktem, és tette a dolgát. Persze wifin, ne csináljon 80-120mb adatforgalmat mobilon.
Szüttyögött rajta, majd megjött az új rendszer. Adatvesztés nélkül, de érdemes lementeni mindent előtte, esetleg egy full backupot, mert ha nem jön be az új rom, nem tudsz mit kezdeni.. -
havri1
félisten
válasz
spiritex #42043 üzenetére
Sok programot nem tudsz bezárni, mert rendszer folyamat. (ezeket többnyire csak megfelelő programmal láthatod, mármint, hogy léteznek)
Na az gondolom ezekre vonatkozik
Persze csak tipp..
Pl viber. Nem tudod kilőni kézzel, mert egyből újraindul magától, de pl ha a droid zárja be, mert kevés a memória, akkor nem fog újraindulni, csak ha ráböksz.
Na erre mire rájöttem...ismerős nem kapta meg az üzeneteket. Galaxy minije van, és kevés a memória benne. Telepakolta minden szarral, memória elfogyott, viber bezáródott.. -
havri1
félisten
válasz
spiritex #42041 üzenetére
Lehet memória probléma miatt, elfogyott, sok program futott háttérben..(mert a droid bezárja magának az appokat, ha elfogy a memória), lehet ott volt valami gubanc..
Lehet használni, csak arra is gondolj, hogy ha mindig újraindítja az appokat (mert ugye bezárja ha kilépsz), az nem kevés cpu művelet---> akksi használat---> üzemidő -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
lajosx #42024 üzenetére
Helló!
Megjelent a 4.0.x verzió ICS android, de még nem minden készülékre adták ki hivatalosan.
Amint elérhetővé válik, fogsz róla OTA-n keresztül értesítést kapni. (valószínű ezt olvastad) Ekkor wifin letöltöd, és telepíted. (mobilneten húzód lehet)
Ha nem akarod megvárni, akkor főzött romok közül tudsz válogatni, de ez már macerásabb. Nyitni kell a bootloadert, rootolni érdemes a készüléket, stbstb.
Hozzáteszem, garancia nagyrészt ugrik (bár samsung szerviz tojik rá, ha kinyitod a készüléket ), de megéri, mert a custom romok sokkal több lehetőséget nyújtanak, és sokkal gyorsabbak is. -
havri1
félisten
Helló!
Lightning launchert használja/ismeri valaki?
A főképernyőn a "rácsot" széthúztam valahogy, tehát oldalra több rács van, mint amennyi elfér a kijelzőn, és így "scrollozható" lett. Zavar.
Hogyan lehet visszaállítani?
Köszihavri
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Ics -n szeretném megvaltoztatni azt a kepernyokepet, ami hívás alatt látható. Nem a tarcsazoet, hanem a következő ablak.
Konkrétan a hívó fél neve túl kicsi, azt szeretném növelni.
Tud erre valaki valamilyen megoldást?Köszönöm
-
havri1
félisten
Helló!
GoKeyboard t9 szótárát lehet bővíteni, tanítani?
havri
-
havri1
félisten
Köszönöm!
-
havri1
félisten
Helló!
Sima, egyszerű jegyzetet keresek, amivel kézzel tudok felírni dolgokat.
Nem kell, hogy felismerje, és átalakítsa nyomtatott betűvé, csak az maradjon, amit leírok.
Valaki tud ajánlani valamit?Köszönöm!
havri -
havri1
félisten
Hello!
go keyboard használok, és szeretném tanítani a t9 szótára. Tud valaki segíteni, hogy hogyan kell?
köszönöm! -
havri1
félisten
Sziasztok!
Powerampot használok zenehallgatásra.
Nem tudja valaki, hogy mit kellene beállítani, hogyha bejön egy hívás, és annak vége, akkor folytassa a zenelejátszást?
Jelenleg kikapcsolja a lejátszót..Köszi!
havri
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Ismet keressel fordulok hozzatok:-)
Olyan appot keresek 2.3.5 droid ala, ami kepes a mobil adatforgalmat monitorozni ugy, hogy lebontja programokra a "fogyasztast".
Fontos, hogy ne igenyeljen nagy eroforrast, gyenge hw-re menne. (galaxy mini).
Elore is koszonom!havri
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Olyan egyszerű (lehetőleg ingyenes) naptár programot keresek, ami képes kijelezni (vagy heti vagy havi lebontásban) egy egyszerű napi bejegyzést a kezdőképernyőn.
Arra gondolok, hogy pl beírom az adott naphoz, hogy "x vagy y", akkor azt az heti vagy a havi képernyőn az adott naphoz kiírja.
Mert a jelenlegi (miui/google) naptár csak egy kék fület rak a bejegyzett naphoz, és nem áttekinthető az adott hét vagy hónap..bele kell menni a napba, hogy tudjam, aznap mi a bejegyzés.
Munkamenetet szeretnék felvinni, aminek elég pár karakter, hoyg aznap mi a munka, és ennyi..Köszönöm!
havri
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Olyan zenelejátszót keresek, ami normálisan képes kilistázni - és lejátszani - a mappákban számonként felkerülő albumokat.
A jelenleg MIUI gyári ill Android Music össze vissza listázza ki, és ami a legbosszantóbb, egy mixnél a sorrendet is bekeveri.
Hiába nevezem át 1,2,3,4 stb a számokat, valószínű id3 tag-ból lesi, és abc sorrendbe rakja...
Nah, szóval egy frankó lejátszót keresek, amiben állítható a listázási sorrend..Köszönöm!
havri
-
havri1
félisten
Hello!
Arra van megoldas, hogy bt headsetre a csengohang atmenjen?
Android 2.3.7 vagy 4.0.3.koszi
-
havri1
félisten
Helló!
Skypeot használnám a telefonon, de olyan hihetetlenül hajtja a cput, hogy kb 2-3 óra alatt lemerül a tel.
Ez így teljesen ok?havri
-
havri1
félisten
Köszönöm
-
havri1
félisten
Újra kellett pakolnom a telefont, és elfelejtettem felírni annak a programnak a nevét, ami a free programokból a reklámot kiszedi..nem találtam keresőben, valaki kisegítene?
Köszönöm! -
havri1
félisten
Helló ismét!
Felraktam egy új kernelt a telefonra, és ezzel a cpu spy nem kompatibilis, nem írja ki csak a sleep időt.
(A cpu spy olyan program, ami megmondja, hogy restart óta a készülék melyik cpu frekin mennyi időt üzemelt).
Használ valaki más programot erre a célra?köszi, havri
-
havri1
félisten
válasz
Luissimo #30841 üzenetére
Mondjuk a BatteryBar pro
-
havri1
félisten
Hello!
Droid ala letezik olyan program, ami megnezi az akksi elettartamat?
Mint pl notebookon, hogy a gyari x mAh -bol y mAh erheto meg el, vagy xy% az elhasznalodas..?
Felreertesek elkerulese veget, nem toltottseg jelzot keresek, hanem elettartam.Koszi
-
havri1
félisten
GoKeyboardban tud valaki segíteni?
-
havri1
félisten
Helló!
Go Keyboardban meg tudja valaki nekem mondani, hogy hol, és mit kell beállítani, hogy a mondat kezdésnél automatikusan nagy betűre váltson?
Illetve billentyűt lehet cserélni? Enter helyett nekem most smile van..és nincs enterem, csak második funkciónak..Köszönöm!
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Ha a gyári beállításokban nem találok auto fényerő funkciót, attól még lehet a készülék tudja? Van erre külső program?
SE Xperia mini Proköszi
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Asszonynak ma vettem egy Xperia mini Pro-t.
Lefrissítettem, rá raktam a Launcher pro-t.
Olyan tárcsázót tud valaki, amiben meg lehet fordítani a hívás felvevést úgy, hogy jobbról balra húzva vegye fel?
Bal kezes, és ez nem esik neki "ujjra".Köszi.
-
havri1
félisten
Process kill progit senki nem használ?
-
havri1
félisten
Milyen telefon? Nekem nexus s -en a BLN Control pont ezt teszi.
Én viszont egy olyan task killert keresek, ami auto kill-el jól működik.
Jelenleg az Advanced tas killer van fent, manuális része egész jól megy, de az auto..hiába van belőve, hogy screen off-nál lelőjön mindent, mégsem igazán tezsi.
Valaki ajánlana valamilyen tényleg jót?Köszönöm!
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Olyan szoftvert keresek, ami az ingyenesen telepített szoftverekben előugró reklámokat blokkolja. Állítólag van ilyen.
Köszönöm!havri
-
havri1
félisten
Helló!
Régebben marketen találtam egy programot, amivel speciális háttereket lehetett berakni, többek közt olyat is, hogy a meglévő sima háttér elé animált vízcseppeket tett. Tehát ha hozzáböktem a kijelzőhöz, az érintés helyén mintha vízbe nyúltam volna.
Alapban egy kék mozaikkal kirakott medence volt a háttere a programnek.
Nem tudja valaki a nevét?
Vagy hasonlót..?köszi!
-
havri1
félisten
Helló!
Olyan programot keresek, amivel ha wifin kapcsolódok otthon a hálózatra, akkor a helyi megosztásokat tudjam böngészni.
Valaki használ ilyet?Köszi, havri
-
havri1
félisten
Sziasztok!
utorrent remotet használja valaki?
Nálam bugos valamiért. Ha hozzá szeretnék adni torrentet, a play gombra bönkve egy villanás történik csak, és nem adja hozzá.
Valaki tapasztalat?
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest