- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Paul14
tag
Sziasztok!
Barátnőm bevitte T-mobileba a telóját mert előfizus lett és most nem tud belépni a marketbe mert az eladó rossz email címet írt be neki és nem tudja átírni. Valaki megoldást?
-
toth_janika
őstag
Tudtok olyan zenelejátszót ajánlani, ami a gain-t csökkenti magától automatikusan?
-
atillaahun
veterán
válasz
bluobluo75 #41772 üzenetére
Hát látod a gyári kamera program milyen felbontásokat ajánl fel, gondolom 720x480 a max.
Ha az nagyon nem elég megnézheted, hogy az LG Camera Pro mit vesz fel egyel magasabb beállításon. -
Mittu88
senior tag
sziasztok!
adblock free-t hogy kell használni? egyszerűen akármit csinálok, az alkalmazásokban megmarad a reklám. Tablet (ainol novo 7 elf) rootolva, superuser telepítve.
szerk.: ja és valamilyen hardverfigyelő (procihőmérséklet főleg) programot tudnátok javasolni?
-
SamS20
senior tag
melyik zenelejátszót ajánljátok ami megbírkózik a flac kiterjesztéssel is és borítókat tölt le esetlegesen ?
-
viger
tag
Hali! Van olyan task killer vagy manager amit be lehet úgy állítani, hogy kilője a futó alkalmazásokat félóránként( ilyenem van) és akkor is mikor a képernyő aktív lesz? Csak olyan beállítás van, ami a képernyő kikapcsolásakor tisztít. De azt vettem észre, ha elkezdem használni a telefont és a widgettel tisztítok, akkor sokkal gyorsabb a kicsike. Jó lenne ha ez automatikusan is megtörténne. Tudtok ebben segíteni?
Most Advanced Task Killert használok. -
bluobluo75
őstag
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #41775 üzenetére
Neked az SD kártyáról fut a rendszer?
(#41774) dekrer: Fogalmam sincs, ennek nem sok értelmét látom.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a ZTE Skate telóval melyik az a beállítás amivel a legjobb minőségű videót lehet készíteni?
Esetleg egy másik programmal?
A teló nincs rootolva vagy más mahina, nem is szeretném, gyári beállításokkal megy, a képkészítéshez camera 360-at használok -
dashed
senior tag
En azt vettem eszre, hogy mint adat, eleg sok szutyok marad torles utan nehany appnal.
Pl sd-re telepitek es torles utan ott marad adott proginak a konyvtara az sd kartyan, benne par file-al.
Na most ez az atmozgatas miatt lehet, vagy a belso tarhelyen is otthagyna par dolgot egy-egy app?szerk.
chab7: na igen, en is ezt tapasztalom -
chab7
addikt
válasz
spiritex #41765 üzenetére
Én már fél éve használom a jelenlegi romot és mindig felteszem a megjelenő nightly frissítéseket is. Emellett százával próbálom a programokat - hiszen azért is van androidom, mert ezen mindent ki lehet próbálni amit szeretnél.
Mindig fent is van közel 200 app, és eddig soha semmi olyat nem vettem volna észre, hogy lassult volna, vagy a telefon memória kevesebb lenne ha leszedek valamit.
Az sd kártyán viszont itt is hagynak a programok mappákat, fájlokat. Azt viszont érdemes nézegetni, mi az ami már nem kell. -
spiritex
veterán
Itt a Linux alapú Android platformon hogy működik az, hogy az ember felrak, majd leszed applikációkat akár 100-ával? Nyugodtan lehet kísérletezni, mert az applikációk nyom nélkül leinstallálódnak, nem úgy mint a redmondi op.rendszernél, ahol köztudottan szemetelnek a programok a registry-be, ami csak hízik, majd egyszer csak előjönnek op.rendszer hibák, lefagyások, végül behal az egész, és újra kell telepíteni? Egyáltalán előfordulhat olyan, hogy újra kell rakni egy Android-ot, mert meghülyült a sok app felrakástól, levételtől?
(#41766) hunfatal
-
-
fdisk
őstag
válasz
gipsztigris #41686 üzenetére
-
Deck
titán
Szerintetek melyiket használjam inkább, memóriakártyára helyezés céljából.
- Link2SD: Csinálok egy pár száz megás ext 2 partíciót és arra telepítek.
vagy
- DroidSail Super App2SD: Rámegyek amit átakarok helyezni és átpakolja.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Aki használja, lg camera nem exponál alul nektek? A gyári kamera alkalmazással (Galaxy S Plus) nekem ez a gondom, Camera 360 jól exponál, most kipróbáltam lg-t, ez is sötét képeket produkál... látszólag.
-
asdasdasd
tag
Magyarországi kerékpár utak programot keresek.
Térkép a fontos, ha még navigál, logol vagy leírást is ad az csak bónusz. -
hr2
őstag
Üdv.
Mi annak a proginak a neve ami megmondja, hogy mitől nem alszik a teló? -
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41734 üzenetére
A push upsnak vannak testvérei. Felülős is pl. De a nevüket ne kérdezd.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #41742 üzenetére
A főoldalon van kinn: Workout Trainer
-
helixP
nagyúr
Szerintetek a Témaválasztó app és a Touchscreen calibrator mért eszik adatforgalmat...? (majdnem annyit mint a k9 mail?)
-
barnam_
nagyúr
2.3-tól felfele a 2g/3g/gps-t csak a gyári widget tudja állítani, a többi csak a menübe visz.
Kivétel az egyes főzött romok (CM, MIUI), azokban általában a redőnyön van egy widget, amivel ezeket egy lépésben állítani lehet.-----
Ha már mobil tv: (nekem is van az előfizetéshez, de nem használom)
Tudtok olyan tv appot, mint az SPB TV, és működik CM7 alatt? -
-
darvinya
titán
válasz
Mr.Csizmás #41737 üzenetére
Akkor marad a szén lapátolás.
De a viccet félre.talán ez?
-
darvinya
titán
válasz
Mr.Csizmás #41734 üzenetére
Akkor bicikliz.
-
-v-
addikt
Olyan widget nincsen, ami 2g/3g-t kapcsolja és nem csak a menübe visz be?
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41724 üzenetére
Endomondo helyett és ahhoz hasonlóra gondolsz? Sports tracker?
-
blackgabi
csendes tag
válasz
zho-lee #41728 üzenetére
Én úgy értelmezem mivel ez a T-Mobil szolgáltatása ahhoz hogy mobilon tudd nézni a műsort meg kell rendelned a megfelelő csomagot(napi csomag,közszolgálati csomag,alap csomag,alap+extra csomag) vagy marad az alternatív mód különböző tv appok például az spb tv app, ebben van pár magyar csatorna,ha teheted wifin nézd mert elég nagy adatforgalmat csinál.
-
blackgabi
csendes tag
A google play-ről leszeded a facebook for android-ot telepíted aztán a facebook megnyitáskor értelem szerűen beírod a belépési adataid(email,jelszó) mikor megnyílik a facebook rögtön az első oldal az lesz amin azt kérdezi akarod -e szinkronizálni itt kiválasztod az oldalon lent a don't sync (ne szinkronizálj) zöld pötty be) aztán jobbra fent a Done katt és már kész is nem szinkronizál !
-
spiritex
veterán
-
zho-lee
addikt
Lehet, nagy baromság, de megkérdem, mert erről aztán semmi tapasztalatom nincs, hátha tudtok segíteni.
A Mobil tv lenne az.
Az is csak azért lett érdekes, mert a műsorújságot használom (végre működik rendesen), és majd minden csatornához oda van írva, hogy elérhető mobil tv-n..
Mondom, nem ismerem, hát kérdem: ez egy app, és wifin nézem amit akarok, vagy szolgáltatón keresztül beállítom, és fizetek sokat ha nézem...?Köszi a segítséget!
-
spiritex
veterán
Tud valaki olyan video lejátszó progit, amiben nem csak a fényerőt lehet állítani, hanem a színtelítettséget és a kontrasztot is? Eddig hármat próbáltam, de egyik sem ilyen..
-
darvinya
titán
válasz
kornellia84 #41723 üzenetére
Android-on lévő Total Commander.
-
Mr.Csizmás
titán
moin,
fitnesses dirigáló progit keresnék, freewaret
-
VD
őstag
válasz
darvinya #41718 üzenetére
Úgy, hogy samsungokon a Touch Wiz-hez Social Hub van, ami összegyűjti és egy alkalmazáson belül tudja szinkronizálni az összes social szart a névjegyzékkel, naptárral, galériával. (FB, Twitter, Picassa... stb) Ebben a fiók megadása után leszinkronizál mindent (hasonlóan mint a HTC Sense) Ha pedig törlöd a fiókot akkor a nyomai is eltűnnek.
Ezért nincs rajta gyárilag telepítve a bug halmaz FB app sem.Ha mindenképpen külön app kell, akkor még talán a Friendcaster a leghasználhatóbb.
-
punky10
addikt
Lehet,hogy a SmartCity is ugy járt,mint a FB.Ahogy jönnek a frissitések,ugy romlik a szinvonal...
Anno jol navigált a Tatay ut,Horog ut,Keleti Pu és a belváros között..Söt egz Csepeli kiránduláson is segitett.Mivel nem vagyok ismerös Pesten,igy lehet,hogy ezek ilyen egyszerü utvonalak,söt az is,hogy lett volna egyszerübb is... -
darvinya
titán
Bp-i lakos vagyok, de néha nekem is kell és bevallom nagyon jó.
A legrövidebb útvonalakat dobja ki és nagyon rugalmas.
Igaz volt egyszer probléma vele, de az a térkép hiba miatt.
Annyira nem vitt messze, hogy maga a térképen nézve ne lehesen oda találni.
Ez a hiba a nagy gyár komplexumoknál fordult elő, de ez érthető is amikor egy ilyen egység 7 BKV megállóhelyet is ki tesz és egy azon a címen van. -
Edi77
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha felteszem a facebookot a telómra ( SGS2), automatikusan leszinkronizálja a névjegyeket, vagy engedélyt kér? Mert a szinkronból nem kérek és a face is csak ideiglenesen lenne fönt, amíg elutazunk.
Köszönöm a válaszokat.
-
chab7
addikt
válasz
barnam_ #41695 üzenetére
Ezt a smart utaztatót tesztelgettem én is, mert ismerősnek kellett volna eljutni a Nyugatitól Budaörsre. De olyanokat tervezett hogy a hajam égnek állt. Mikor volt ha jól emlékszem 1-2 átszállással is erre kidobott ilyen labirintusos 5-6 átszállós tervet. (Az 1-2 átszállásos megoldást sajna nem az app adta meg hanem ottani ismerős).
(#41705) Aggregátor: Na akkor dettó(#41700) darvinya: A gmaps tömegközlekedősét én sem ismerem. Na az lesz a következő amit tesztelek.
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Pls valaki mondjon olyan kamera app-ot ami képes panoráma felvételre -
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #41662 üzenetére
Egy csomó esetben segített már, de persze nem minden drain problémát lehet vele felderíteni.
-
barnam_
nagyúr
válasz
punky10 #41702 üzenetére
Most kipróbáltam, és tényleg tudja, méghozzá nagyon jól. A Smartcity felültetett a metróra, meg több buszra, holott csak elég lett volna a metró után 10 percet gyalogolni. Ha nem volt bepiálva hogy "kevesebb gyaloglás", akkor még villamosra is felültetett
De marad ez is, mert menetrend bármikor jól jöhet.(#41614) atillaahun:
Azért nem válaszoltam eddig, mert nem ismerem a pontos működését
Nem hiszem hogy a háttérben figyelne mikor tud leskelődni pozíció alapján, hanem amikor wifin vagy, és pl. GMaps-ban kap egy pozíciót, azt hozzátársítja a wifi hálózat MAC címéhez.
Próbáld meg mondjuk olyan helyeken, ahol van nyílt wifi. GPS nélkül, wifi nélkül, és wifi-vel hova tesz a térképen. -
zsolt19900
őstag
emberek, kis segítséget kérnék:
titanium backuppal, tölteném vissza a programjaimat, alkalmazásaimat a telóra, rá is megyek, hogy visszaállítás, de minden programnál -szinte mindnél- valamiféle jelszót kér ez a drágaságosságos program, én pedig nem emlékszem, hogy adtam volna meg ilyesmit, ilyenkor mit kellene beírnom?
valaki találkozott már ilyesmivel?
-
atillaahun
veterán
válasz
barnam_ #41695 üzenetére
Hogyne tudna, ott a válaszható autó/busz/gyalogos jel az útvonaltervezésnél. Persze csak Pesten működik. Bár az épp elég.
És most már akkor te is válaszolhatsz a kérdésemre.
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest