- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #41592 üzenetére
Miért, a Google Maps miért azt kéri, hogy kapcsold be a Wi-Fi-t, vagy a GPS-t?
Amúgy köszi, checkolom a progit!
-
punky10
addikt
válasz
"Az meg hogy ezek mellett miért használod a Cerberus-t végképp nem értem"
Anno akcioban megvettem,és ha már megvan...
Egyébként én pont nonstop GPS-szel,és bekapcsolt wifivel használom a telom... -
makimano
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e, de segítséget szeretnék kérni, hátha valaki már használja az alábbi appokat.
A Google Play-ből telepítettem a telefonra Go Contacts Ex-et, a GO Contacts iPhone Theme-t, a GO Keyboard-ot és a Go Sms Pro-t.
iphone támát szerettem volna a Contacts-ba. A telepítések után a Go Sms Pro-ban iphone lett a keyboard, viszont a Contacts-ban nem. Ott azt írják, van a Contacts-ban "Menu > Theme", ahol ezt be lehet állítani, de én nem találok ilyet.
Mit csinálok rosszul?
Segítség!Köszi
-
randras
veterán
válasz
Ez melyik?
-
atillaahun
veterán
válasz
punky10 #41586 üzenetére
Van benne olyan parancs, hogy folyamatosan küldi az SMS-eket, alapesetben 5 percenként, amíg le nem állítod, és az időköz is szabályozható. Ezt gondolom mozgás esetére tették bele. Hogy ki fizeti az SMS-eket az valóban jó kérdés, mikor én teszteltem, nekem nem számlázták ki később, úgyhogy gondolom az Avast szerverein keresztül fut a dolog.
Megy NET nélkül. Tesztelve. Az egyetlen ilyen program.
Hard reset ellen is van védelem, be lehet tenni a programot a rendszerfájlok közé, azok reset-kor nem törlődnek.
Döglött kártya vagy repülő mód ellen valóban nincs mit tenni, de feltételezhető azért, hogy a telefonba előbb utóbb működő SIM fog kerülni. Bár ha hónapokig pihen a pult alatt kikapcsolva, akkor az valóban szívás.
Az meg hogy ezek mellett miért használod a Cerberus-t végképp nem értem, főleg hogy az tényleg nem megy NET nélkül.(#41588) suti_88
Hogy repülő módban nem fog neked SMS-t küldeni az szinte bizonyos.(#41591) randras
Ennek értesz esetleg a működéséhez részletesebben is? Vagy hol olvastad? Mert én is hallottam hasonlót, csak baromira nem értem hogy tud a telefon WiFi alapján helyzetet meghatározni. -
spiritex
veterán
válasz
volvoguy #41588 üzenetére
"...amit sokan nem tesznek meg mert eszi az akksit..."
Ezt cáfolnám, mert tettem egy próbát, hogy egész éjjelre úgy hagytam a wifi-t, persze kikapcsolt képernyővel, és pontosan ugyanannyit merült reggelre, mint máskor, amikor nem volt bekapcsolva a wifi. Tehát, amikor az ember azt hiszi, hogy a wifi eszi az akksit, akkor az inkább a kijelző, ami ilyenkor természetesen végig be van kapcsolva... -
volvoguy
addikt
válasz
punky10 #41586 üzenetére
Hát akkor nálad sincsértelme használni barátom...kivéve ha állandóan be van kapcsolva rajta a Wifi (amit sokan nem tesznek meg mert eszi az akksit, plána a GPS), illetőleg ha amatőrök találják meg...hát kicserélt SIM esetén..nem is tudom...ezt ki kénepróbálnom...ki is veszem mindjárt a SIM-et, repülő módba teszem, "Baráti telefonszámnak" megadom édesanyámét, és úgy indítom újra, kiváncsi vagyok h küld-e SMS-t, illetőleg én tudok-el küldeni neki parancsokat....
-
punky10
addikt
válasz
volvoguy #41579 üzenetére
Azért vannak buktatoi a "kivánságlistádnak".
Ne kelljen a NET.OK.Ellopták a telod,SMS-sel aktiválod a GPS-t,az rögziti,hogy hol van.És mi lesz azután?Mivel küldi el a koordinátát?SMS-el?És ha mozgásban van,akkor percenként küld kettöt?Ki fizeti?
Sajnos ezek a progik csak akkor érnek valamit,ha amatörök kezébe kerül a telo.Ugy már szereztünk vissza kb 3 éve Nokiát.De akkor bennehagyták a SIM-et is a nagytudásuak.Jobb esetben kicserélik a SIM-et,valami élö kártyára.De NET nélkül akkor sem menne.Azon keresztül tud üzenni a telo(régebben a Nokia SMS-sel árulta el a helyét,de mint irtam,totál kezdök voltak...)és ugy tudnád nyomonkövetni.
De ha nyomnak egy hardresetet,vagy egyszerüen egy döglött kártyát tesznek bele,esetleg rpülömodra kapcsolnak,akkor sajnos löttek a telonak.
Én azért használom a Cerberust,de akciosan vettem meg... -
atillaahun
veterán
válasz
volvoguy #41579 üzenetére
De olyan, és az egyetlen ami működik net nélkül.
Csak azt is érdemes bekalkulálni, hogy a GPS nem nagyon szeret működni épületekben, márpedig a telefon ott fogja tölteni ideje nagy részét. Bár ez is készülékfüggő, a ZTE telefonjaimnak frankó GPS-e volt, még épületben is megtalált bárhol. Viszont pl. az SGS-em, meg LG-m egy rakás szar ilyen szempontból, már annak is örülök ha kint megtalál. -
-
volvoguy
addikt
Üdv! Vannak ezek a lopásgátló szoftverek (Antitheft) és ugye a vita is körülöttük...
Nekem egy olyan kéne, ami abszolút nem igényes Wifi-t, se mobilnetet (mivel ezeket én sose használom), hanem...
Ha lenyúlták a telefonom, SMS-en keresztül tudom aktiválni a GPS-t és a Wifi-t akár, a program elküldi a koordínátákat, és én azt egy PC-n már nyomon tudnám követni...lényeg tehát hogy ne kelljen hozzá net...
Az Avast Antitheft része nem ilyen?
(Ha mondjuk észreveszed h ellopták a telefonod, vagy eltűnt, elvesztetted, manapság már bemehetsz akármilyen kávézóba, 2 perc alatt felcsatlakozhatsz és már láthatod is....)
Gondolkozom a Cerberus megvételén, de ha jól tudom ahhoz pont NET kell...
-
Deck
titán
A Sports Trackernek elég a GPS vagy mobilnet is kell mellé?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #41571 üzenetére
Ha a két pipa közül bármelyiket is kiszeded, akkor a gyári gmail alkalmazás nem szinkronizál.
-
barnam_
nagyúr
válasz
FalconKnight #41572 üzenetére
Exchange szerver.
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a az Outlook névjegyzékét és naptárát szinkronizáljam az androidos készülékemmel? Valami olyan lehetőség érdekelne, amivel ki lehet hagyni a Google-t
Pl.: otthon bluethootal, vagy wifin szinkronizálni... Folyamatos megoldás érdekelne, szóval az export/importnál egyszerűbb megoldás
Én nem találtam megfelelőt, előre is köszi a segítséget! -
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a az Outlook névjegyzékét és naptárát szinkronizáljam az androidos készülékemmel? Valami olyan lehetőség érdekelne, amivel ki lehet hagyni a Google-t
Pl.: otthon bluethootal, vagy wifin szinkronizálni... Folyamatos megoldás érdekelne, szóval az export/importnál egyszerűbb megoldás
Én nem találtam megfelelőt, előre is köszi a segítséget! -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #41529 üzenetére
Ez kijelentés volt.
-
atillaahun
veterán
Talán nem ebbe a topic-ba illik a legjobban (esetleg irányítsatok át), de szerintetek USB kábelen való másolgatáson kívül mihez van értelme c4-esnél gyorsabb micro SD-t venni a telefonba?
-
royalka
őstag
Az lehetséges hogy az Any soft keyboard azért záródik be mert kevés a memória? Mert amikor elkezdek játszani és utána gépelni akarok újra be kell pipálni.. Meg más app is bezáródik... Valahogy megoldható hogy mindig a memóba maradjon + a facénak a messengere is bezáródik..
-
akos727
senior tag
Erre nincs valami ötlete valakinek?
-
lbalog01
tag
Hali!
Valaki le tudná írni, hogy a Viber csengőhangját hogyan tudom lecserélni /a gyári nagyon halk és gagyi/?
A szifonos verzió leírása a droidra nem jó [ami itt olvasható]
Nekem csak egy Viber könyvtár van a belső sd-n amiben egy .logs könyvtáron belül egy TRACE dir van ami tök üres...
thnx for hlp -
dokee78
félisten
Tudja valaki mi a különbség a 3G Watchdog sima és Pro verziója közt?
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Ezt a "hibaüzenetet" kaptam ma a play-től:
Van valamilyen értékelés szabály, ami elkerülte a figyelmemet? -
volvoguy
addikt
Üdv! Valaki ismeri ezt az appot? Lux Auto Brightness
Ezzel nem azt tudom beállítani véletlenül,hogy mondjuk az automatikus fényerőszabályozásnál, fényes-napos helyen se állítsa a fényerőt az Android 100%-ra, hanem mondjuk max 50 vagy 70%ig legyen a skála?
Én ugye egész nap Auto-n használom, mivel vegyesen tartózkodom fedett illetve napfényes helyen. De úgy vettem észre hogy nekem bőven elég napfényes helyen a 70%-is...gondolom ezzel azért energiatakarékosabb a dolog mintha napfényben felnyomná 100%-ra nemigaz?
-
eastsider
nagyúr
létezik olyan app, amivel direkt, ikonként ki lehet tenni a home screenre, vagy bárhová a könyvjelzőket mondjuk Dolphinból? - az appokat váltanám ki ezzel. úgy be tudnak lassulni...
(Xperia mini) -
FearTomi
őstag
válasz
vadászcsiga #41537 üzenetére
Espier Launcher HD
[link] -
imi0424
senior tag
új hír....
van mass effect hvga-ra és megy armv6-on is -
tomy86
addikt
Widgetsoiddal kapcsolatban van egy kérdésem. Másnak sem működik ICS alatt a mobil adat kapcsoló? GB alatt hibátlanul működött.
-
akos727
senior tag
Mit lehet csinálni Viberrel, ha nem küldenek sms-t és mikor felhivatom magam velük, azt mondják, hogy már küldtek smst? Andoid 2.2 Alcatel ot990 Telenor
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #41533 üzenetére
Köszi, komplett ROM újratelepítés után is ilyen maradt, valami bug lehet. Megoldottam máshogy!
-
bostone
addikt
Érvénytelen csomagfájl. Ez mit takar? Miért nem telepíti a Play-ről az alkalmazást, holott eddig működött???
-
"battery drain", de szép magyar szó! Talán így szerencsésebb volna az indokolatlan akkumulátor merülés, hogy mások is értsék ill. ápoljuk a magyar nyelvet is.
A folyamatos adatszinkronizáló be van kapcsolva, Facebook, gmail stb.?
Ezek az alkalmazások is jelentősen merítik az elemet. -
(jan)
őstag
Tud valaki olyan programot, amivel a végére lehetne járni mi okozza a battery drain-t ?
-
vadászcsiga
félisten
Ezek.szerint nem.tudja senki? Pedig furdal a kiváncsiság.
-
domerator
veterán
válasz
AXisBOLD #41534 üzenetére
Az ICS-ben nem lehet véletlenül letiltani egy csomó gyári appot? Huawei Mediapad-on Facebookot, Maps-et és még egy csomót le lehet tiltani a gyári ICS-ben úgy, hogy később bármikor újra engedélyezhető. Facebookot mondjuk pont letörölni lehet.
Igaz, hogy a Mediapad tablet, de az ICS talán ugyanaz nem? -
AXisBOLD
addikt
Sziasztok
Nexus s-em(ICS) belassul a sok háttérben futo app miatt. Azt már nagyon unom, hogy a beállításokba belépve egyesével kilövögetem azokat.
Most kipipáltam, hogy amint elhagyok egy appot egyből törlésre kerüljön. Nem tudom ennek milyen előnye/hátránya lesz.
Nincs erre egy okos app, ami leállít ilyeneket mint pl facebook, google+, poweramp(ha már nem használom), stb.
-
randras
veterán
Találkozott már valami olyannal, hogy egy bizonyos program nem kap (de nem is kér) root jogosultságot, pedig kéne neki?
Van rootom, és minden app rendesen megkapja a jogot, de a System Tuner egyszerűen nem...
Fontos lenne!
-
-
atillaahun
veterán
válasz
postas #41528 üzenetére
Root nélkül nem működnek a tűzfalprogramok. Doroidwall lenne egyébként a megoldás. Vagy törlöd ezeket a szemeteket a /system/app-ból, de ahhoz szintén root kell.
Nem tudom viszont, hogy a Titanium Backup-hoz kell-e root, mert azzal elméletileg lehet fagyasztani programokat, és akkor nem mocorognának. Kérdezz meg egy TB szakértőt és megmondja.
(#41527) petipetya
Így van. Sima alatt én a Gmail-eset értettem.
De akkor valószínűleg nem ez volt a kérdésed. -
postas
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg valami olyasmi appot, amivel rendesen le lehet tiltani (wifire korlátozni) bizonyos programok étvágyát?
Van netem, nem net nélkül szeretném használni mobilom, de totál értelmetlen hülyeségek eszik meg az adatforgalmamat..
Gondolok itt a következőkre: (sony ercisson live with walkman)
- Telepítővarázsló 13 mega
- CrashMonitor 13 mega
- com.sonyericsson.us... 7,9 mega
- Billentyűz. 5,9 mega
- ProtectedMediaScan... 4,4 megaÉs ezek után jön a sorban a böngésző, térkép, navigáció és egyéb appok, amiket használok.
Az adatok OnavoCount szerintiek. Ami elvileg teljesen jól működik, mert az összes adatforgalom stimmel a TelenorOnline-on levővel.
Ja és ezek a számok 2 hetesek. Úgy, hogy OnavoCounttal elvileg "Restrict to Wi-Fi".
Ennek ellenére folyamatosan híznak ezek a számok, ha engedélyezem adatforgalmat.100 mega netem van csak, ami ezek nélkül bőőven elég lenne. Sőt, még így is kijövök, de azért figyelnem kell.
A telefon nincs rootolva. Nem is értek hozzá, nem is nagyon szeretném.
Hátha van anélkül is megoldás.Más nem rootolt androidon nincs ilyen a családban. Az egy HTC.
Köszi!
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #41510 üzenetére
Milyen sima? Van a háttéradatok és az automatikus szinkronizálàs. Ha valamelyikből kiveszed a pipát, akkor a gmail nem szinkronizál.
-
RootRulez
félisten
válasz
barnam_ #41518 üzenetére
Végül is nincs, csak akármikor jól jöhet és idegesít, bár ezt rendszerszinten nehéz kivitelezni, vagy nem tom...
Mert ugye szám szerint dönti el, hogy letilt vagy sem, de amíg megnézi, hogy a szám benne van-e a tiltó listában, addig már kicseng... Vagy nem tom mi lehet, hogy nálam nem megy, főleg ha másoknál működik jól.
-
RootRulez
félisten
válasz
barnam_ #41512 üzenetére
Hívást blokkol, de úgy, hogy én se tudom, hogy hívott volna, de az meg jó lenne, ha láthatnám, hogy próbálkoztak... SMS-t nem is tud...
Ez az avast is kicsent.
Egyelőre marad a aFirewall ingyenes változata. Ezzel meg az a bajom, ha beállítom, hogy jelezze a nem fogadott hívást/SMS-t (értesítési területen kamu ikonnal, kamu szöveggel) és rákattintok, bevisz a progiba az meg megintcsak kellemetlen... Jobb lenne, ha nem történne semmi...
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Ha valaki még nem olvasott volna róla
OpenMaps
Mapsforge formátumú térképek
BigMick, k, 2012-03-27 21:54
Vektoros Mapsforge formátumú térképek mostantól elérhetők! A Letöltések között az országok alatt megtalálhatók az Androidos Locus, Oruxmaps, g:hu és más programok által kezelt térképek. -
atillaahun
veterán
válasz
S e t h #41508 üzenetére
Én nem egészen értem az összefüggést a kettő között. Mármint egyáltalán a kérdést se.
Mindenesetre a sima szinkronizáció általában csak a gmail-t meg a kapcsolatokat jelenti. Ezen kívül van még a háttéradatok szinkronizációja ami általánosságban minden programra vonatkozik. -
S e t h
nagyúr
Nem tudjátok ,hogy a navigon térkép vagy a google térkép a részletesebb-e?
Más-miért csinálja azt a teló, hogy bár ki van iktatva a szinkronizáció, ennek ellenére ha aktív az adatforgalom, akkor általában még az előző napi facebook üzeneteket jeleníti meg az értesítő sávban, annak ellenére, hogy azokat már korábban megnéztem.
-
randras
veterán
Olyan appot keresek, ami képes arra, amire a MIUI beépített zseblámpája: lock screen-en lenyomva a home gombot bekapcsol a LED!
Tudtok ilyet?
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Motoros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Mobil flották
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest