Aktív témák
-
bok92
addikt
válasz
iguana #44888 üzenetére
Hát én ezt nem mondanám..
Kurv@ gyors, és nagyon testreszabható..
Valamint az aksi terén sem vettem észre változást...Előtte is ugyanúgy merült mint most ..Pajoz: Egyébként tényleg drága, de na. Ha egy éjszaka a bulizáson elmegy ettől több is, akkor miért ne.Meg ez legalább megmarad, nem úgy mint az éjszaka emlékei...
Na de nem is tervezek most gy jó ideig venni appot, szóval. -
S e t h
nagyúr
válasz
iguana #44341 üzenetére
Ennyi a történet nálam, semmit nem csinál.
[link]gatto:én szintén átmentem ezen mint te, de aztán alapértelmezetté tettem a swypeot és onnan már nem a gyárit engedte csak.
Hiába jelölöd ki a swypeot, én is így csináltam, de addig nem lett jó, amíg nem tettem alapértelmezetté, csak sajnos még így sem akar működni. -
Victoryus94
őstag
válasz
iguana #44332 üzenetére
Köszi, ilyen auto start programom van, nem vált be.. ugyanúgy elindulnak ezek a szarok :/
(#44333) zho-lee
Köszi a programot. Várok 1-2 napot, a root kérdés miatt, utána felteszem. Tetszik ez a "progi". Most System Panel-t tettem fel, az jobban kijelzi, mi mennyire eszi az akksit és a CPU-t, hátha sikerül rájönni, mivel van(volt?) a gond. -
zho-lee
addikt
válasz
iguana #44332 üzenetére
Üdv!
Én is az autostartot használtam, de rájöttem, hogy a más miatt telepítettGemini megteszi ezt.
Akinek van ilyene, hosszan nyomjon az alkalmazás ikonjára, majd "config autorun", a többi adja magát..
(root kell hozzá)
Nekem az egy napos akkuból így (kis odafigyeléssel) lett 2 + egy pici napos akku.szerk: a gemini appmanager tud "fagyasztani" is, (block app)
-
Necc
addikt
válasz
iguana #43414 üzenetére
"Direct GPS toggle is not possible due to security restrictions on android"
Vagyis inkabb:
"Sorry, but we're too lazy to write 3 line in the code and do 5 more clicks to make the function directly available."
Csak +1 permission kell hozza meg device administrator regisztracio user kozremukodesevel.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
iguana #42848 üzenetére
Másnak maradt a "napfényes" kép? Nem tudom, hogy mi lenne a megoldás. Lehet, hogy vissza kellene állítani, gyári alapra és nem feltenni a frissítéseket. Egyébként mintha régebben is lettek volna ilyen kékes téglalapok, de most az egész az. Lehet, hogy valami központi változtatás van, mert a Google Maps is kék, csak nagyítás után lesz napfényes, a telefonon viszont a nagyítás sem változtat.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged