- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
sziasztok!
amatőr kérdés: amelyik app androidos és ICS-en fut, az kompatibilis bármelyik androidos mobillal ÉS tablettel? vagy külön vannak telepítőfájlok mobilhoz és tablethez?
-
Necc
addikt
válasz
darvinya #40394 üzenetére
Ha normálisan meg van írva a live wallpaper, és a megfelelő hardver is alatta van (azaz OpenGL(ES) wallpaperhez 3D gyorsító is van és nem szoftveresen erőlködik valamit a rendszer) akkor az egyetlen dolog amit "fogyaszt" az valamennyi plusz RAM, amúgy észre nem vehető az üzemidő, vagy a rendszer általános sebességén bekövetkező csökkenés.
Viszont ha kevés a RAM akkor a live wallpaper visszatöltése hatással van a rendszer válaszidejére. Más hátránya nincs.
-
Probert75
addikt
válasz
localhost #40388 üzenetére
A telefont leveszi a hálózatról. Semmi elérhetőség és adatkapcsolat. A kikapcsoló gomb hosszú nyomására felugró ablakban bökhetsz rá vagy lehúzod a rolót és ott is szokott lenni. Ez arra is jó, hogy a teló ébresszen. Mert ha kikapcsolod, akkor nem kapcsol be az ébresztés idejére sem, mint a régebbi telók. A Timeriffic-kel pedig tudod időzíteni ezt a tevékenységet, hogy automatán csinálja.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
atillaahun #40371 üzenetére
re!
(#40373) Polllen: marad az apk, mint utolsó lehetőség. bár ezt el akartam kerülni.
köszi a segítséget!
-
gtamate2
veterán
Nem tudtok olyan programot amivel be tudom rendesen állítani a hátteremet? Most 5 fülből áll, így ez 480*5 szélességben és így csináltam hozzá háttérképet, de nem tudom betenni mert maximum 2-t enged. Próbáltam más launcherrel is de azokban se lehetett. Van valami megoldás a Sony gyári launcherjére?
Köszönöm előre is -
Probert75
addikt
válasz
localhost #40383 üzenetére
Használd a Timeriffic-et. Ezzel időzítheted a teló egyes dolgait. Pl a te esetedben 22:00-től 08:00-ig repülőbe teheted vele a telefont. Így senki nem tud elérni. A teló be van kapcsolva, csak nincs a hálózaton és szinte semmit nem fogyaszt.
-
TRob1
veterán
válasz
localhost #40383 üzenetére
Én Timeriffic-ket használok erre. Fél éjféltől reggek fél8-ig repülőmódba tetetem vele a telefont (ilyenkor 0 és 1% között szokott "enni")
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
Kérdés:
Android rendszerben keresek olyasféle "híváskorlátozót", hogy este 10-től reggel 7-ig senkinek se legyek hívható. Az lenne a hab a tortán, ha a telefon ilyenkor ki is kapcsolna vagy MINIMÁLIS energiafogyasztással üzemelne automatikusan.
Van ilyen? És ingyenes ? -
tomlac14
tag
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #40374 üzenetére
Ebben én sajna nem tudok segíteni. Sosem használtam a Go Locker-t (csak próba erejéig). Nekem tökéletesen megfelelt a CM7 Romban alapból benne lévő zárképernyő, ahol szintén bármit hozzá tudtam rendelni, De már azt sem használom, kikapcsoltam a zárképernyőt, pár hónapja semmi zárképernyőm nincs, rájöttem hogy számomra teljesen felesleges. Így most mindig a home képernyő fogad plusz nyomkodás nélkül, ha bekapcsolom a telefont.
Asszony használja, de amit használ témát (és amit ezelőtt használt), azokban nem lehetett némítani... Ennyit tudok. sry
-
zho-lee
addikt
Help
...
Szeretnék ötletet kérni az újra felfedezett go launcher-hez, illetve a go lockerhez egészen pontosan.
A lockerhez a dark pro témát használom, nagyon tetszik, az is hogy pluszba akármilyen appot bele tehetek, hogy egyből oda lépjen, ha nyitom.
Próbáltam többet is, de ezt a funkciót nem találtam, vagy nem volt benne.
Azt szeretném megtudni, hogy aki használja ezt a dark pro témát hozzá, rá lelt-e már, hogy a némítás lehetséges-e zárképernyőn?
Mert én nem találom
Esetleg hasonló téma van-e, amibe egy-két alkalmazást bele lehet tenni, és a némítás is rajta van..
(mint pl a gyári, vagy az alap go-sban)Köszi a segítséget!
-
atillaahun
veterán
válasz
AXisBOLD #40368 üzenetére
Ment PÜ.
Más.
Közben én is kérnék egy kis segítséget, olyan nyomozó programot vagy módszert tudtok mondani, ami kideríti, hogy mi tartja néha ébren a telefonom képernyőjét (!). Ugyanis újabban ezt játssza, hogy nem alszik el magától. Az erre vonatkozó gyári alapbeállitás természetesen 1 percre van állítva, wipe cache és dalvik megvolt. -
AXisBOLD
addikt
válasz
darvinya #40361 üzenetére
get-et kipróbálom.
volt egy facroty reset ha erre gondolsz.
(#40363) Polllen: root nincs, alap ICS.
egyszerűen és nagyszerűen vagy nem találja a programot Play-en, vagy appbrain-ből megtalálva inkompatibilitás miatt nem lehet telepíteni.
a tablet-ben nincs bluetooth, GPS, 3G, de ezeket nem igénylő programokkal is ugyan ez a helyzet.
pl.: SoundCloud
-
dashed
senior tag
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
atillaahun #40353 üzenetére
Bocs rosszul írtam! Photosynth a neve!
ő az
3D-s képeket lehet vele csinálni, baromira tetszik, remélem van valami ilyen app droidra is! -
F-ECT$
titán
Frissült a where's my water free. 12 új pálya, a szokásos módon lehet meggyorsítani az elérésüket.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
korábbi problémám, miszerint meglévő ConCorde 7015 tabomra nem sikerül minden play-es alkalmazást felvarázsolnom továbbra se oldódott meg.
appbrain e tekintetben semmit se ér.
tudna valaki tippet, trükköt mondani itt vagy pü-ben?
nagyon kellene a segítség, mert nemsokára csak a tab lesz velem, telefonnal kiegészítve.
-
akos727
senior tag
Tud valaki egy olyan appot ami méri a sebességemet gps-el, és a legnagyobbat le is menti?
-
Vartanus
őstag
Üdv minden kedves kollegának
Valami jó kis megoldás vagy progi létezik droidra amellyel sun vagyis már oracle java netes dolgok futtathatóak
Válaszokat előre is köszönöm
-
Fehércápa
aktív tag
-
fdisk
őstag
RootRulez:És mikorra várható a frissítés honosítása?
-
brp88k
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami arra ad lehetőséget, hogy ha nem tudok felvenni egy hívást, akkor lehessen küldeni egy sablon sms-t. Pl.: megbeszélésen vagyok, később visszahívom. Néhány gyári ROM-ban alapból benne van, de Galaxy Ace-nél még nem láttam sajnos.
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg arra megoldást, hogy hogyan tudnék létrehozni mappákat a főmenüben 2.3.6 alatt? Playen nem találtam semmi olyat amivel ezt megtudnám csinálni, alternatív megoldást sem találtam és azt se szeretném, hogy launcher alkalmazást kelljen továbbra is használnom. De ha nincs más, akkor marad a Go Launcher. Csak hátha van valami ötletetek!
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #40341 üzenetére
Nahát...
-
TRob1
veterán
válasz
Akkor: "Manage files from LAN PC(Remote manager in settings)"
Más ötletem nincs.
-
randras
veterán
válasz
SkyDrive!
szerk.: Reméltem is, hogy nem ennek szól az öröm!
-
atillaahun
veterán
Hölgyeim és Uraim,
történelmi pillanathoz érkeztünk ma!
Frissült az ES File Explorer.
És mi került bele??
Na mi?!
Soha a k. életbe ki nem találnátok!
Inkább nem is mondom el.
Tessék megnézni, és élvezkedni.Ezek szerint mégis csak voltak olyanok akik szorgalmasan sírtak a fejlesztőknek, hogy mi hiányzik de nagyon, ahhoz hogy a legjobb fájlkezelő legyen?
(#40342) randras
Neeem.Pfúúúj.
Annál sokkal jobb. -
chab7
addikt
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40333 üzenetére
Sőt,ha órák múlva újra szerkeszted a recentből,akkor is újra feltolja a dropbox :-) :-) :-)
----------
Egyébként úgy tünik,ez az OfficeSuite sokkalta jobb, és kényelmesebb mint a DocsToGo.. .. -
atillaahun
veterán
Whááá, Thinkfree Office.
Ezek szerint ez volna az egyetlen amivel nem működik amit akarok? Mert QuickOffice-val emlékszem, hogy ment amit te is írsz, csak az meg nem tudott rtf-et, meg megmaradni a memóriában, azért hajintottam le.
Nah mindegy, akkor most felrakom ezt a harmadik fajtát, amiről korábban beszéltetek. -
randras
veterán
Google Chrome to Phone ra keresnék alternatívát, és olyan programot, ami visszafelé is tudja, tehát telefonról küdhetek gépre linket! Tudtok ilyenről?
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40325 üzenetére
Ha új fájlt hozol létre, akkor persze nevet,útvonalat kér, de jelen esetben egy már létező fájlról van szó( speciel a dropboxban), amit ilyenkor letölti a temp mappába, és onnan nyitja meg az Office,illetve oda is menti el automatice, és mivel a dropbox észleli a változó(tat)ást,onnan töltött vissza.... szintén automatice :-) :-) :-) :-)
-
Fehércápa
aktív tag
Olyan app van androidra, mint iphone-on a Photosync?
-
Ronyn
senior tag
válasz
Whááááá, neked milyen van?????
De szerintem te félre vagy nem értesz valamit.. ...
-
Ronyn
senior tag
válasz
Például Docs Togo, Officesuite pro,Quickoffice Pro HD, meg az osszes tobbi szerkesztő alkalmazás
-
atillaahun
veterán
Whááá, de ezt kérdezem már harmadszor hogy milyen Office? Mi az Office app neve a telefonodon? Mert ez amit írsz nem mindegyikkel működik, pl. az enyémmel nem, mert az nem engedi simán menteni, hanem útvonalat meg nevet kér hozzá.
(#40312) RootRulez
Áhháá. Hogy hozzászólás írásnál még képfeltöltésnek is van beviteli mező.Már megírtam egy pár ezer hozzászólást, de ez eddig sose tűnt fel.
-
gtamate2
veterán
válasz
toth_janika #40315 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Leszedtem a Facebook appot a Playről, használtam is, de az indító ikonja nincs a program listában. Csak az utoljára használt progik közt van ott, egyedül onnan érem el.
Ilyennel még nem találkoztam.
Ötlet? Vagy nálatok is ilyen? -
chab7
addikt
válasz
macilacus #40305 üzenetére
Nem is biztos hogy sokat használnám amúgy ezt a programot, de éppenséggel az ilyen akciósokra le szoktam csapni, mert sose lehet tudni mikor jön jól. Viszont több ezreket már nem fogok kicsengetni szerintem igazán egy programért sem.
Szóval nem áll ám meg emiatt az élet, hogy lemaradtam, ne vedd számonkérésnek.
Majd legközelebb hátha jókor leszek én is jó helyen(#40312) RootRulez: Én még ennyit sem szöszölök ha képet akarok linkelni. Telóról egyenesen a picasaba tetetem, és onnan meg csak beszúrom a linkjét ide.
(#40319) porse: Sajna nem hiszem hogy lenne, (pedig jó lenne) de nem érdekük, hogy mindenki tudjon róla, mert akkor mindenki csak olcsón venné meg. Ez az akciók lényege, hogy van aki tud róla van aki meg drágábban veszi meg (akció után, mivel lecsúszott). Nekik ez utóbbi a jó. Az akció meg csak reklám, de nem cél.
-
porse
őstag
Ugyanúgy mint gingeren... vagy apex/nova ból drawerből is ha engedélyezve van ott..
__
Ha már akció a playen meg lecsúszás róla, van valami alkalmazás vagy honlap ami figyeli ezeket, hogy ne maradjon le az ember róla?
-
Necc
addikt
Ja meg egy noob kérdés: android 4.0.3 alatt hogyan lehet kirakni widgetet a főképernyőre?
-
Necc
addikt
Üdv.
Olyan IRC klienst keresek, ami:
1) szerverhez csatlakozáskor le tud futtatni előre beírt parancsokat
2) van névkiegészítő gomb (pl beütöm a nick első pár karakterét és billentyűleütésre kiegészíti azt)Amilyen klienseket feltettem eddig az első feltételnek gond nélkül megfeleltek, de a másodiknak nem.
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40308 üzenetére
" A dropbox alkalmazásban kattintok rá,akkor letölti és megnyitja a hozzárendelt alkalmazás (pl. Office) ,szerkesztem, aztán sima mentés, és a dropbox (mire visszalépek) ,már töltött is vissza"
Én pl. így használom a keepass adatbázisát is, és így nem kell külön szinkronizálni
-
Melack
veterán
válasz
atillaahun #40311 üzenetére
pH! sajátja - megelőztek
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #40311 üzenetére
Ööö, megcsináltam képet, felmásoltam (a kérdéses es file explorerrel) a gépre WiFi-n keresztül. Majd IrfanView-al megfeleztem a méretet és úgy töltöttem fel a PH szerverre..
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40293 üzenetére
Én sem PC ről beszélek,hanem smart tab 7 és moto defy ről !!
Ha dropbox ból nyítok meg, akkor vissza is menti!!
A dropbox alkalmazásban kattintok rá,akkor letölti és megnyitja a hozzárendelt alkalmazás (pl. Office) ,szerkesztem, aztán sima mentés, és a dropbox (mire visszalépek) ,már töltött is vissza -
aakosch
tag
ES file explorerben hogy tudok a system fájlokban matatni? Csak az sd kártyát sikerült behozni rajta.
-
Probert75
addikt
válasz
Arthuro_Adam #40303 üzenetére
A KeepScreen (now free)-t is megkukkanthatod.
-
Melack
veterán
válasz
Arthuro_Adam #40300 üzenetére
Hmm, miért nem írsz rá a fejlesztőkre? Mert nekem most csak az ugrott be, hogy kapcsold ki a képernyőkímélőt.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest