- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Erősítő, hangfalak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Helló
Valami szép,4x2-es SMS WIDGET-et szeretnék. Leginkább a gyári HTC sense-es tetszett,de mivel most MIUI rom van fent,ezért azt nem tudom feltenni. :/
Van tippetek,ami hasonló,és szép is? (go sms pro widgetet ismerem,végső esetben visszateszem azt,de igazából valami mást szeretnék)
Előre is köszi!
Üdv.
szerk: HTC Desire-re kellene
-
half333
őstag
Szaisztok! Létezik-e olyan program ami a Team Wiever-höz hasonló,de nem csak a képet hanem a hangot is átadja (ugy értem h ami megy pl.:winap a pc-n,mobilon is lehessen hallgatni)??
-
TazLeacher
nagyúr
Galériában rákattintok a "Megosztás"-ra, majd Picasa-ra, és Upload.
Majd ezt kapom:
Failed to retrieve account information
Mi a gond? Ha gépről töltök fel, egyből megjelenik a telefonban, de telefonról nem érem el a Picasa fiókomat...
Nem tudok albumot választani, meg semmi a feltöltésnél. Az Account-hoz be van írva a mailcímem, oszt' jó van. De azért gondolom, hogy nem ezzel van a gond, mert a Galériában megjelennek a Picasa-n tárolt képeim...
-
Apuka12
csendes tag
Én egy olyan alkalmazást keresek, amivel a telefonomonra érkező hívásokat a PC-n tudom fogadni. ( wifi, bluetooth )
-
dokee78
félisten
PowerAMP-ben hol tudom beállítani,hogy csak a hangfile-okat listázza és játssza le?
-
fatal`
titán
Pure news widget (scrollable), google readerből szinkronizálja az RSS-t. Olyan launcher kell hozzá ami támogatja a görgethető widgeteket (adw, launcher pro, go, apex, nova, gyári sony ericsson launcher, többit nem tudom). Tud offline szinkronizálni, tördelni a google mobile converterével és van beépített olvasója (külön activity), vagy böngészőt is tud nyitni, van benne megosztás funkció is.
Egyetlen hátránya, hogy fizetős, de szerintem megéri.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Egy jó "news widget"-et keresek, mit tudtok ajánlani?
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42385 üzenetére
Nyílván a Google fog rajta fejleszteni.
Engem nem érint, igazából nekem egy olvasó is elég lenne, nem szerkesztek telefonon. Csak nem tudom melyik a legjobb office olvasó, ami ingyenes és nincs kedvem végigkísérletezni az összeset.
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #42364 üzenetére
A Google kezében a QuickOffice
Gondolom később ingyenes lesz és akkor megoldódik ez a probléma.
-
SkyLaci
őstag
sziasztok olyan alkalmazást keresek amivel láthatatlan shortcutokat tudok tenni widgezek felé, konkrétan van egy gyári óra widget amire ha rá tapicskolok nem csinál semmit, és én azt szetetném megoldani hogy ha az órára nyomok akkor induljon el az óra alkalmazás ha pedig a dátumra akkor a naptár.
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #42375 üzenetére
ROOTolt telón Droid VNC Server beta, Pc-re meg valamilyen kliens, pl. a fentebb említett RealVNC Enterprise Viewere.
(#42371) randras: Akkor a telód nem kompatibilis a szerverrel, gondolom ettől béta, nekem működött.
Próbáld meg ezt a VNC servert, hátha. Persze a másikat pucold le előtte.
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan PC alkalmazást amiről a telot lehet kezelni?
-
andras511
csendes tag
köszi a válaszokat a pár nappal ezelőtti ikoncserés kérdésre. még az érdekelne hogy az olyan alap htc-s widget-nek mint például a profil választás (néma, rezgő, hangos) ahol változik az ikon, azt is meg lehet oldani valamelyik programmal?
-
royalka
őstag
Hellow.. Gmail app mostanába olyat csin hogy hiába jelölöm olvasottnak csak a kiemelést szünteti meg, de mégse csökken az olvasatlan üzenetek száma. Más is tapasztal ilyet??
-
Balinov
titán
-
Dashes
őstag
Html oldalakat hogyan tudok egyszerűen megnézni? Böngészőben "file://sdcard/myHtml.html" nem akar működni (ICS).
megvan.. file:///
-
Balinov
titán
Khm... topik cime:
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
Biztos volt már, de nem igazán tudom, hogyan keressek rá. Szval szükségem lenne olyan oldalra, ami megbízható és letudok róla tölteni egy egy húzósabb árú applikációt ingyen.
Olyasmire gondolok, mint az iOS esetében az apptrackr.org stb.. -
Inarus
addikt
válasz
artiny #42333 üzenetére
Nem teljesen értem az elképzelésed, de pl Dropbox szinkronizált mappát használhatsz. Amit ide behúzol, azt a mobilos kliensben meg tudod nyitni. Vagy van még az Airdroid, amit ha felraksz a telefonodra simán eléred böngészőből a készüléket és drag&drop módon tudsz cuccokat feldobálni rá.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
navigaciot keresek, bringas kozlekedeshez!!
ha nem tud magyarul, vagy csak nyugat europa terkep van az nem baj.
sport tracker nem tud ilyet?
-
CoolBoy323
nagyúr
olyan progit keresek, amivel be lehet állítani, h a telcsi csak 802.11 G-t használjon!
ehhez hasonló app is jó lenne csak nem ennyiért... és még a gugli sem haver
-
mogyesz
aktív tag
válasz
bostone #42345 üzenetére
smsbackup+ pl.
-
bostone
addikt
Pár napja írtam, hogy a Smart Keyboard pro újra megvételre kínálja magát. Nos, egy másik készüléken már a megvásárolt státusz díszeleg a vásárlási opció mellett.
Ki érti ezt?Létezik olyan lehetőség, hogy az sms-eket szinkronizáljam a google fiókommal? A legutóbbi frissítésnél néhány fontos üzenetet elvesztettem, saját figyelmetlenségemből fakadóan.
-
nash13
aktív tag
Tudna valaki ajánlani olyan naptárat, mint a Go Calendar, hogy 4x2-es wigetbe ki lehet rakni az egész hónapot és lehet a widgeten visszanézni a korábbi hónapokat, vagy előre lapozni és még pofás is mint az volt? előre is köszi
-
darvinya
titán
válasz
Celtis #42341 üzenetére
Próbáld ki hátha nálad is megy.
De ha valami gondja van akkor írd meg, hátha valami még lemaradt. -
pethYeti
addikt
Van olyan nagyon egyszerű app amivel ha nyomogatom a teló hangerőszabályozóját akkor lépteti pl a ppt diáit?
-
darvinya
titán
válasz
Celtis #42336 üzenetére
Na ez pont ICS alatti Galeria app.
Azok a kiegészítők eltünek, ha nem érinted meg egy pár másodpercig.
Ha a képet húzod oldal irányba akkor a következő képjön elő semmi más.
Vagyis fullScreen képnézegetés.Ez most 4:3-as kép, de állítva van a készülék ezért ilyen nagy a fekete.
De ha 16:9-es és fektettve lenne a készülék akkor csak a kép látszódna. -
Celtis
veterán
válasz
darvinya #42334 üzenetére
Nem. Tabletem van. Azt szeretném, hogy ha megnyitok egy nyaralós képet, az a teljes képernyőt töltse be. Sehol se legyen fekete sáv, gomb, menü, stb.
A fénykép 4:3 arányú, ahogy a tablet képernyője is.2.3-as Androidon ez simán működik. ICS-en ugye a hardver gombok kiváltására van egy státusz sáv a képernyő alján, de egyes programok képesek ezt a területet is aktívan használni. Ilyen képességű képnézegetőt keresek.
-
artiny
őstag
Van olyan progi ami úgy képes kommunikálni a telefonnal mint a google plays ?
Pl. Pc-n átakarok küldeni egy képeket,fájlt,stb... akkor rákattintok és mikor felmegyek a netre a telefonnal ő letölti? -
Celtis
veterán
válasz
spiritex #42318 üzenetére
A 9.7IPS-en nincs gyári galéria.
Amit eddig leszedtem az ugyan eltünteti a gombokat, de a fekete sáv ott marad, nem húzza ki a képet a gombok helyére. Ugyanez a helyzet a Quickpic-kel.
Lehet, hogy csak valamit be kéne állítanom? Hogyan kell teljes képernyőre kapcsolni?
-
air
nagyúr
Hello!
Ismertek olyan progit, ami képes a készülék oldalán lévő ki/bekapcsoló-kijelző záró/feloldó, és a hangerőszabályzó gombok működését blokkolni vagy kiiktatni?
Az autós tartóm sajnos pont ott tudná tartani a készülékem, így folyamatosan nyomja a gombokat.
Előre is köszi. -
Magnat
veterán
válasz
gatto_ #42279 üzenetére
Úgy hívják, h static dhcp. Érdemesebb a routeren belőni, mert a dhcp ip tartomány vs telefonon kiosztott fix ip ütközéseket okozhat, ha meg már a dhcp tartományból kizárás miatt úgyis be kell lépegetni a routerbe, akkor minek még pluszban a telefonnal is bíbelődni... arról nem is beszélve, h a központi managelés mindig áttekinthetőbb, hiszen ha egy újabb eszköz ip-jét kell pl fixálni, akkor a routeren már látni lehet, mik a foglalt címek.
-
loosht
senior tag
Jó reggelt!
Feltettem a Vibert. Wifin tökéletesen működik, de ha vodás nettel akarom használni, akkor ez fogad:
viber service is currently unavailable or being blocked
Létezik, hogy a voda blokkolja a szükséges portokat? -
artiny
őstag
Nem tudom hogy most a gokeyboard vagy az android ilyen
de amikor probalnam megirni az sms.t vagy valami más szöveget,ahogy gépelek felajánlja a telefonkönyv neveit és mindenféle szavakat ami hasonlít amit írok ..és mikor nyomok egy szóközt kicseréli a szavamat valmire.
Hogy kell, hol kell ezt kikapcsolni? -
transmission
tag
Valaki játszott már az Angel & Devil-el?
-
Canonfan
senior tag
válasz
Kakumix #42277 üzenetére
Köszi a válaszodat,
ezt próbáltam én is, de rendre visszajött...
Viszont úgy néz ki megoldódott a dolog, mert azóta kijött hozzá egy újabb frissítés, azután előjött újból ez az üzenet, csak bővebb infóval, a bill. egyik módjáról írt benne, és miután be és kikapcsoltam ezt a funkciót, azóta nem hozta elő többször.
-
S e t h
nagyúr
válasz
petipetya #42312 üzenetére
Én a world webcams appot használom erre a célra, van hozzá widget is, de az anno nekem hol működött, hol nem, ezért a hőtérképet és radart már a programban csekkolom inkább ha érdekel.
[link]Webcam helyére kell beírni az elérhetőséget és utána ugyanúgy működik mintha egy cam képét mutatná, de helyette az időkép aktuális térképét, radarkivágatot mutatja.
-
chab7
addikt
válasz
lajosx #42128 üzenetére
Azt bezzeg senki nem írta, hogy a CM rom ezt alapból tudja
(#42201) Necc: "intel integrált nagyipari hulladékai" - én azért örülök, hogy a laptopomban ilyen van, mert játékot és grafikai tervezést ez a gép sosem lát, cserében nagyon jól és sokáig el tudok dolgozni vele, akár az ölembe téve is, melegedés nélkül (tudom, a melegedés nem csak az erős videó hanem főleg a proci miatt van - ahol van - de nekem akkor is jobb az integrált videó ahhoz amire a gép kell
) peace
(#42260) gatto_: Én meg a Linksys routerrel azt tapasztalom, hogy amit elsőre kapott IP-t egy készülék egészen addig azt kapja folyton, amíg másik nem foglalja le azt. (Úgy van beállítva, hogy a fix IP-k 101-110 között, DHCP pedig 111-120, és mivel elsőnek a teló 113-at kapott, azóta azt kapja, mint ahogy az asszony gépe 114-et szokott - akkor is ha egyszerre és akkor is ha csak külön külön vannak a hálózaton. Mac szűrés nincs.
(#42269) Narxis: Ezt már én is annyiszor "pofáztam" itt hogy nem pontosak, és ráadásul itt a keleti határnál még pontatlanabbak a távoli városinfók miatt.
Majd ha végre lesz időkép widget, na majd az pontos lesz - vidéken is. -
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #42314 üzenetére
Kössz, de nem ilyenre gondoltam.
Olyan mint a Minimalistic Text, de annál jóval egyszerűbb, csak az elulasztott hívások, olvasatlan üzenetek, meg asszem Gmail-ok kiírására jó, 'szöveg: szám' formában, ahol a szöveg átírható. -
petipetya
nagyúr
xside és Seth: köszönöm
Most így néz ki: fotó
Seth:
Ez egy jpg. Mitől frissül majd? Nem értem.
Emellett szeretnék pofátlan lenni és egy Budapest linket is kérni, amely pont jól mutatna az országos radarkép alatt.xSide:
Mit értesz ez alatt? "Ha szebb kinézettel akarod a widgetet, szedd még le a Photo Frame on Home Screen-t és ennek a beállításánál add meg a sdcar/WorldWebcams/widget elérést a képekhez" -
darvinya
titán
Itt vagyok 4.0.4-es ICS-en és nincs rendesen használható Excel kezelő.
-
Mittu88
senior tag
válasz
atillaahun #42308 üzenetére
köszi
-
stefi68
addikt
Nem tudjátok mi annak a widgetnek a neve, amellyel kiírja a főképernyőre az elmulasztott hívások, olvasatlan üzenetek számát?
A beállításaiban át is lehetett írni, hogy milyen szöveget írjon ki: pl. "Olvasatlan üzenet: ..."; "Nem fogadott hívások: ..." -
w333
félisten
Egy kis szavazás
Melyik a legjobb és a leggyorsabb böngésző ?
-
xSide
őstag
-
Mittu88
senior tag
tudnátok olyan programot mondani, amivel rootolt tableten minimum alá lehet belőni a fényerőt? lehet azzal spórolni akkut amúgy?
-
balewi
aktív tag
Adott egy Dell Venue telefon.
Külföldről behozott, magyar nyelv nélkül, nincs root-olva.
Go Launcher Ex telepítve (telepítés után nem ajánlja fel a magyar nyelvet, nyilván mert nincs benne a rendszerben),
Magyar kiegészítő telepítve,
Go Launcher újraindítva,
Telefon újraindítva,
Mindezek ellenére mégsem "beszél" magyarul a GoLÖtlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest