- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
royalka
őstag
válasz
gipsztigris #50013 üzenetére
Köszi, csak az "ingyenes" verziot nem tom működésre bírni. Egyébb alternatíva? Sajnos fontos tanunom ezért minden időt meg kell ragadnom. :/
-
tomy86
addikt
válasz
gipsztigris #48791 üzenetére
Pl.az okostarifa 360-at tudod importálni, mert elérhető a progi oldalán. Abból meg nem nagy ügy megcsinálni az okostarifa 90-et.
(#48795) Teasüti: nem kell kikapcsolni semmit. Amikor exportálod az adott beállítást és utána feldobja, hogy bluetoothon vagy gmail akarod-e elküldeni egyszerűen nyomj egy vissza gombot. Ott lesz az exportált fájl az sd-n a de.ub0r.android.callmeter mappában.
-
finecsa
tag
válasz
gipsztigris #48791 üzenetére
Nincs, de nem olyan nagy dolog csinálni. Csak elsőre tűnik bonyolultnak.
-
darvinya
titán
válasz
gipsztigris #48743 üzenetére
De ez nem ugyanaz mint egy játék.
Ebben azért van speciális HW-es dolgok.
Két különböző telo nem tudná rendesen kezelni és azért lenne bug.
E logika mentén érthető, hogy itt nem jöhet szóba az account-hoz rendelt vásárlás hisz a telora vetted meg.
Ez pont olyan, mint Wisepilot a Xperia-nak. -
TRob1
veterán
válasz
gipsztigris #48743 üzenetére
Ha nekik jobb hogy így egyszer sem adják el droidra és mégis használják a júzerek.
-
dokee78
félisten
válasz
gipsztigris #44972 üzenetére
Nekem a linkre kattintva bejön: Nézd meg.
-
dokee78
félisten
válasz
gipsztigris #44960 üzenetére
-
ncc1701
veterán
válasz
gipsztigris #44730 üzenetére
Részemről 5 éve vettem egy garmint,igaz anno volt 50-60e. Jól tervez, és mai napig van hozzá térkép frissítés.
-
csmat
senior tag
válasz
gipsztigris #44725 üzenetére
Én szerettem az igo-t, de nem értem, miért istenítik annyian.. (nem akarok senkit megsérteni)
annyi sok jó navi van már, amik szerintem lekőrözik az igo-t. (sygnic, navigon route66, stb)
Egyébként ha jól tudom a motonav az igo egyik változata nem? -
csmat
senior tag
válasz
gipsztigris #44622 üzenetére
Köszi
Ezek szerint marad a rádió figyelése :vinikorn: bocs kimaradt hogy magyart keresel
-
gatto_
senior tag
válasz
gipsztigris #44410 üzenetére
Szerintem hangfelismerős, diktálós saját szótár nincs. Erre nincs befolyásunk. A Dragon szerverein tárolják az adatbázist, ami folyamatosan a fejlődik ugyan, egyre rohamosabban a felhasználók számának növekedésével, de ha mondjuk a barátnőd becenevét feldiktálod, aminek köze nincs, egy normál magyar szóhoz, azt nem fogja legközelebb helyesen leírni. Ha így lenne sok trollkodásra, és visszaélésre lenne lehetőség. A saját szótár a telefonodon tárolódik, de csak a bepötyögött szavakra van hatása. Jól jön pl. az email címek beírásakor a bejelentkezéseknél. Nekem elég csak egy kis b-t beütnöm és már dobja is az email címem felül.
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #44410 üzenetére
Köszi. gatto_-nak is.
-
Ronyn
senior tag
válasz
gipsztigris #44215 üzenetére
Mindegy milyen email címről regisztrál....
Én is egy noname címet írtam be.... -
hl225
tag
válasz
gipsztigris #44197 üzenetére
Köszönöm!
-
dokee78
félisten
válasz
gipsztigris #43571 üzenetére
Milyen főzött?
Már kinn van a hivatalos,hamarabb kinn volt, mint a Minire.(jan) mellesleg a készülék topikjaban kellene érdeklődni nem az app topikban.
-
toth_janika
őstag
válasz
gipsztigris #42553 üzenetére
Hello!
Szemezek ezzel az OUT-tal. Statusbar-t akarok főzni, viszont a Defy felbontásához való (480x854) valót nem találok
Valaki tud egy kicsit segíteni, hogy melyiket kell választani ehhez a felbontáshoz? -
Tyer
őstag
válasz
gipsztigris #42553 üzenetére
Ez fizetös?
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #42129 üzenetére
Bocs, nem ezt akartam! :-)
Erről van szó! Screen Off and Lock
-
RootRulez
félisten
válasz
gipsztigris #41960 üzenetére
-
fdisk
őstag
válasz
gipsztigris #41686 üzenetére
-
barnam_
nagyúr
válasz
gipsztigris #41684 üzenetére
A Smartcity tökéletes, köszi
(#41691) atillaahun: a google maps tud ilyet?
-
iguana
őstag
válasz
gipsztigris #41684 üzenetére
húúú...köszi a Okosan utazom ajánlást, nem ismertem.
baromi jó. -
Paul14
tag
válasz
gipsztigris #41688 üzenetére
Köszi szépen!
-
Paul14
tag
válasz
gipsztigris #41682 üzenetére
Köszi!
Feltettem de mikor csinálok egy képet és elmenteném akkor kilép valami hibával :S -
randras
veterán
válasz
gipsztigris #41132 üzenetére
Talán az Elixir megoldja!
-
Altbrucke
tag
válasz
gipsztigris #41101 üzenetére
ez igaz, az alap dolgokról kaptál tájékoztatást de a te igényeidre úgyis csak tapasztalat útján fog rájönni
-
Mr X
veterán
válasz
gipsztigris #40421 üzenetére
Azt nem tudom megvenni.
NDrive-ot lesegetem.
-
Mr X
veterán
válasz
gipsztigris #40419 üzenetére
Madzagos
headset, csak azért gondoltam rákérdezni, hogy nehogy legyen olyasmi, hogy navinál tiltja a headsetet és mindenképp külső hangszórón beszél. De akkor mindjárt kipróbálok egyet, és ha működik, megveszem.
-
atillaahun
veterán
válasz
gipsztigris #40411 üzenetére
Nem, én csak 200k-t próbáltam végig a másik 200-at azt ő csinálta.
(#40410) randras
Mi? -
everest140
tag
válasz
gipsztigris #40182 üzenetére
Igen, a Titanium Backup is tud ilyet + az 1 alap alkalmazás a telefonra, a nagy tudása miatt. Ez is azt csinálja mint a TB, csak ez Recoveryből flash-eli a ROM ba az appokat. De ezen ne vesszünk már össze, hogy melyik a hasznosabb.
Ez így ment, az úgy
-
Mr X
veterán
válasz
gipsztigris #40185 üzenetére
Akkor egy újabb előny, ez ingyenes megoldás.
-
Mr X
veterán
válasz
gipsztigris #40182 üzenetére
és atillaahun:
Nem kell minden egyes appot végignyomkodni a telepítéshez, csak recovery-ben felflasheled a zip-et. A Titaniumban ugye (nem a pro-ról van szó) minden appnál rá kell nyomni a telepítésre. Ráadásul elég nagy zűröket tud okozni, ha az alkalmazások adatit is mentetted, és más romra állítod vissza őket. Ha meg nem, akkor nem nyertél vele semmit.
Semmiben nem más, mint ha fájlkezelőben másolná be az ember, csak gyorsabb, és nem minden romban van alapból root képes filekezelő.
-
Ronyn
senior tag
válasz
gipsztigris #40120 üzenetére
Slick látja a csoportot, a csoport beszélgetést nem tudom
Azt is használom már jó pár éve,gyengébbek kedvéért nem csak androidon -
bakos1
tag
válasz
gipsztigris #40124 üzenetére
Köszi Gipsz. Nem rossz, de ennél se lehet válogatni a live-ok közül.
-
petipetya
nagyúr
válasz
gipsztigris #39387 üzenetére
-
tomy86
addikt
válasz
gipsztigris #39085 üzenetére
Lehet, hogy a market szerint nem kompatibilis az X8-al. Letöltöd a saját telefonodra és utána átteszed az övére. Hátha mégis megy.
-
darvinya
titán
válasz
gipsztigris #39085 üzenetére
Az lehet, hogy 2.3.5 ezt hivatalosan a SE(S) adta ki és az ehhez való Play aláírás is meg van?
És megfelel a követelményeknek a telo. -
punky10
addikt
válasz
gipsztigris #38582 üzenetére
A Move?Az általad felsoroltak közzül HW-esen mint az X8,söt szerintem a Spicát is utoléri...
Tedd fel olyan telora,amiben nincs grafikai gyorsito(pl mint a felettem lévö HSZ-ben emlitett"csoda")Állitsd be mindenhol az animáciokat,és szörnyülködj... -
helixP
nagyúr
válasz
gipsztigris #38582 üzenetére
Pulse Mini az alják alja
-
punky10
addikt
válasz
gipsztigris #38580 üzenetére
600MHz,Adreno 200 GPU...
Vannak olyan telok,amikben ennyi sincs...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged