- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Gaming notebook topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Ki melyik Blacklist progit használja, ami SMS-t és hívást is blokkol és a hívásnaplóban se lesz benne az eset?
Most felraktam ezt az Advanced Call Manager-t, de kicseng egy másodpercre és utána nyom foglaltat...
-
Deck
titán
A google mapsnál, hogyan is van a térkép letöltés? Azt hiszem 15km-est lehet letölteni. Aztán meg már nem lehet? De lehet újra 15öt, vagy felismeri, hogy már töltöttem le? Esetleg ilyen térkép részlet hány mb?
-
volvoguy
addikt
Udv! Melyik appban van lehetoseg ugy beallitani a fenyerot h Automatikusan allitsa..de max 50 vagy 70%-ig vezerelje? Tehat Automatic modban a max fenyerot en hatarozhatom meg?
-
napocska2
senior tag
válasz
artiny #41487 üzenetére
Screen Filter tudja ezt.
-
artiny
őstag
Esegleg valki tud olyanról,hogy a display fényerejét még annál is jobban letudjam csökkenteni valmi progival,mit amit a beallításokban le lehet? /rootolt a telo/
kevesebb fényerő kelle,de a megnyitott progik is annyira elsotetulve világitsanak majd... -
-
half333
őstag
próbáltam az ip camera-t,de a hang nagyon késik. van olyan ingyenes apk,ami folyamatos kép és hang van? a net sebességen 4 megabit/s
-
chab7
addikt
válasz
artiny #41458 üzenetére
És miért tőlem kéred?
Én még csak sima lockscreent SEM használok, mert annak sem látom értelmét (plusz mozdulat).
A puskázást meg egyébként sem díjazom
tessék tanulni!!! (Annyi idő alatt míg egy ilyen programot megkeresel már lehet tudnál annyit tanulni, hogy ne kelljen puskázni
)
Bocs a lebaszásért de pont jónak címezted a kérést
(ha nem így teszel még el is siklok az írás fölött).
-
half333
őstag
Kösz mindenkinek! És kösz Mr X,legközelebb igy teszek!
-
Mr X
veterán
válasz
cintula187 #41476 üzenetére
Sehol. Headset gombra is felébred. Pár hónapja már írtam a fejlesztőknek a problémáról, de azóta sem változott.
-
cintula187
addikt
Ismét Golocker kérdésem van; Lezárt képernyőn a hangerőgombok megnyomására nem szeretném ha bekapcsolna a képernyő. Ezt hol lehet beállítani?
-
-
Deck
titán
Van valakinek tapasztalata/véleménye a Link2sd program memóriakártyára áthelyező funkciójáról? Sebességre gondolok (class10es kártyám van) Nem árt a kártyának ha kapott ext2 partíciót és arra telepítem át a programokat?
Bár van még 250mb belső tárhelyem de azért jobb ha van még ez is
-
half333
őstag
válasz
barnam_ #41467 üzenetére
Nem is akartam rögziteni,csak megy egy müsor,amit a barátnőm csatorna hiányában nem tud megnézni,nincs fent online,csak kamerázni akarom,h ő is lássa. emigy kösz. alkalmazásokat tudom h lehet köldeni,de csak h megvan az apk fájl. olvastam valahol(csak én hülye,akkor nem töltöttem le,most m,eg más elfelejtettem hol olvastam),h feltelepitett apk-okat lehet küldeni apk nélkül,de hogy?
Mr X - bocs,de azért tettem fel mind 2 helyen,h biztos kapjak választ.
-
Richee11
senior tag
a Camera zoom fx-be van olyan lehetőség, hogy az a hátsó kameráról az elsőre váltsak?
-
half333
őstag
Létezik-e már olyan program androidra,h pl.: kamerázok,és direktbe megosztom online(ez terhelné az sd kártyát?),ilyet a halálos iramba 3-ban láttam.
Meg olyant hogy a már feltelepitett programokat is lehessen küldeni adatként?
-
barnam_
nagyúr
válasz
Richee11 #41460 üzenetére
Egyszerű: a kisebb adatforgalom miatt edge alatt is használható sebességgel lehet böngészni, minden mással használhatatlanul lassú. Persze ezért pár dologról le kell mondani... (nálam ezért van az alap böngésző, meg az Opera Mini)
(#41462) artiny: CM7-nél ki lehet kapcsolni, gyári romban nem tudom lehet-e.
-
Mr X
veterán
válasz
Richee11 #41460 üzenetére
Mert töredéke annyi adatforgalommal tudsz böngészni. alacsony korlátos mobilnettel életmentő.
Az Opera Mini az Opera szerverein keresztül tölti be a weboldalakat, ami nagyon durván tömöríti az adatokat. Sokkal tovább és gyorsabban lehet böngészni vele, ha lassú a mobilneted, vagy kevés a havi adatforgalmi kereted.
-
Richee11
senior tag
miért erőlteti mindenki az Opera minit? a Dolphin remek alkalmazás. De én nem értek hozzá, én nem töltöttem le a Minit, ha esetleg valaki elmondani miért ri meg annyira, akkor lehet változna a véleményem
-
artiny
őstag
-
s7evcsenko
addikt
Hi
Létezik olyan pókerprogram androidra, amivel ketten tudunk játszani egymással, de nem fizetős, és az sem baj, ha nem internetes, hanem mondjuk bluetooth-os? -
barnam_
nagyúr
Próbálta már valaki a Yandex Shell-t? Ugyanaz mint az SPB, csak ingyen - igaz csak az ukránoknak és oroszoknak.
Kíváncsi vagyok mi a különbség, mert az SPB januárban frissült utoljára, ez meg 5 napja. Az például látszik a képen, hogy fektetett módban is normálisan megjeleníti a widget-eket, ezt az SPB nem tudja.
-
RootRulez
félisten
Nektek is kínlódik a frissítés óta az opera mini?
1-2 perc míg használható az oldal, addig meg így ál...
Most több idő elteltével is ez van. De kattintani lehet a kivehetetlen linkekre...
Nektek van ilyen?
-
randras
veterán
Jól érzékelem, hogy Nova Launcher-ben nem lehet mappába rendezni cumót az app drawerben, ha nem veszem meg? A Holo Launcherben pedig egyáltalán nem lehet?
-
chab7
addikt
De csak tűnik, mert olyan kevés észlelés beküldés van vidéken, hogy itt Kisvárda környékén pl szinte 0. Emiatt általában a legközelebbi észlelés adatait mutatja ami Nyíregyháza (50km), és hát sokszor fordul elő, hogy ott esik itt meg a nap süt vagy akár 5-6 fok különbség is legyen. Na így sajna nem pontos. (A fővárosban lehet, de ne mindig az legyen már az etalon ott mi van
) Majd ha az időképnek lesz widgetje; na az lesz pontos - nekünk vidékieknek is végre.
-
randras
veterán
válasz
barnam_ #41437 üzenetére
Egyébként ha valakinek nagyon kell, szerintem még 3k-ért sem drága, mert elég sok mindent tud. Szerintem például a System Tuner, PowerAMP, Titanium Backup is lehetnének sokkal drágábbak a tudásukhoz képest, meg a minőségükhöz. Nagyon sok minőségi app meg ingyenes, pl. Elixir, ES File Explorer, Evernote.
Szóval nem arányosak a dolgok az érképzésben, dehát ez van, most pl. szerencsénk volt.
-
atillaahun
veterán
válasz
Tesztelo.hu #40646 üzenetére
Én ezt LG Optimus Black alatt nagyjából heti rendszereséggel tapasztalom. Gyári rom alatt viszonylag ritka volt, de főzött rom-ok alatt olyan gyakori jelenség, hogy már külön fantázianeve is van, SoD (Screen of Death). Ilyenkor ha jól értettem a leírásokat kifagy a képernyő, tehát sem érintésre sem soft/hard key-re nem reagál, viszont pár dolog fut tovább a háttérben maxon pörgetve a procit. Bizonyos rendszerfolyamatok is lehalnak ilyenkor, valszeg azért nem logolja a batterystats grafikon a fogyasztást rendesen. Legjellemzőbben éjszakára felrakott töltéskor jön elő, nálam még GPS használat meg zenehallgatás közben is beszart párszor.
Lényeg, hogy az LG adta ki a GB-t hibás kernellel (akadnak még mások is...), javítás pedig nem várható. -
F-ECT$
titán
A Cut the rope: experiments volt már akciózva, vagy van róla hír, hogy lesz valahol?
-
atillaahun
veterán
válasz
jackbacsi87 #41431 üzenetére
LG Optimus Black, erre sajnos nincs ilyen rom.
-
spiritex
veterán
Jelentem, hogy ahogy mondtad, mondtátok, simán ment az átmásolás a 16 gigás micro sdhc-ről a kisebb 8 gigás kártyára. Tehát felmásoltam pc-re a 16 gigás tartalmát, letöröltem 8-9 giga filmet, zenét, kivettem a 16-ost, beraktam a 8-ast a telóba, rámásoltam pc-ről a lementett adatokat, és újraindítottam a telót.
Egy dolog nem stimmelt csak, az, hogy elállítódott az sd-n levő csengőhang, de beállítottam és most már minden oké.(#41286) tomy86
Ma belepróbáltam a tabletbe egy micro usb - USB A (anya) átalakítót (nem kábel, csak egy egybe-műanyag átalakító), rádugtam a pendrive-omat, de nem történt semmi.Kérdés: kell még valamit állítani valahol az ICS-ben, hogy lássa a pendrive-ot, vagy csak egyszerűen nem volt megfelelő az átalakító? Köszi!
(#17410) dokee78
Ha tudja az OTG-t a tablet-em, márpedig tuti tudja, akkor az S2-höz való USB OTG kábel jó lesz? Az előző kérdésemet tőled is kérdezném. Köszi! -
jackbacsi87
senior tag
válasz
atillaahun #41340 üzenetére
Nem tudom, milyen telód van, de apex rom-nak nézz utána. mindent be lehet állítani az automata fényerő szabályzón.
-
darvinya
titán
Nekem ez újdonság.
-
Deck
titán
Tudtok valami jó "fagyasztó" appot? Fizetős is lehet Titanium Backup Pron kívül
-
randras
veterán
válasz
fatal` #41422 üzenetére
Akkor már értem, miért nem vettem meg eddig! Mekkora király, hogy észrevettem az akciót, úrist'n...
Köszi!
Van valami jó program, amivel a kezdőképernyőn mappákba tudom rendezni az appok inkonjait? Eddig a Smart Shortcuts-ot használtam, most pedig a HTC Sense mappáit, mert faszán meganimálták, de hátha tudtok valami jobbat...
-
randras
veterán
Valaki megnézné, mennyire árazták vissza?
dekrer: Jól, megmaradnak. Sőt, újratelepítéskor magától visszatelepíti mindet!
-
Deck
titán
Ha Playen veszek programokat akkor az, hogy is van? Megveszem mondjuk és mindig frissíthetek az újra gondolom.. Aztán, ha a telefont újrarakom akkor egyszerűen felrakom mivel az email címemhez rendeli hozzá. Esetleg ha más telefont vennék akkor meg újra felrakhatom mivel az email címemhez rendelte. Jól gondolom?
Más: Használom a Google Maps és Navigációt de nem állandóan valahogy ellehetne érni, hogy ne fusson folyamatosan a háttérbe? Van olyan, hogy "fagyasztom" a programot, az hogy is van?
-
Richee11
senior tag
esetleg valaki tud olyan játékot ami hosszútávra leköti az embert. légyszíves mondjatok párat
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #41416 üzenetére
Nyílván GEO módban és nyílván pontatlan. Nem tudom az időjárás miatt ki tartja állandóan bekapcsolva a GPS-t, nincs sok értelme és ráadásul brutálisan meríti az aksit.
-
-v-
addikt
Azt ki tudom valahol kapcsolni, hogy a csengohang ne erosodve szoljon ha hivnak? Vagy valami appal lehet csak megoldani... sehogy se talalom beallitasoknal.. 2.3.3
Ha valami app kell neki, tudnatok mondani?
Koszi -
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #41413 üzenetére
MSN is.
-
CoolBoy323
nagyúr
Sracok nalam az elorejelzes is be szokott jonni... de megnezem az msn mit tud...
Accuban az is tetszik, h pontosan kiirja hol vagyok, BP egyes reszeit, pl rakosfalva stbstb -
fdisk
őstag
A Lost phone-n kívül van más progi ami ugyanezt a funkciót látja el,és magyar?
-
Jarod1
veterán
f1 es ingyenes appot tud valaki ami élő eredményeket mutat?
-
Richee11
senior tag
amúgy valaki fel tudta rakni a Jenga nevű játékot?, mert nekem valamiért nem engedi... :S
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #41403 üzenetére
Mert az MSN a legpontosabb, az accu sokszor óriási hülyeségeket ír.
-
Ronyn
senior tag
Amire kitalálták arra tökéletes (bar egyre kevésbé van létjogosultsága),de én még 3.7-es kijelzőn is használom, mert gyorsabb es jobban olvasható mint a gyári böngésző, mivel egy gyengébb procinak a renderelés is időbe kerül, meg a telos internetcsomagok nem túl gyorsak .
Tableten is jo, pláne hogy ott már nincs is egy oszlopos megjelenés,úgyhogy gyakorlatilag ugyanúgy mutatja az oldalakat mint a pc(persze ajax és tsai hívásokat nem kezeli).
Viszont ott a nagyobb kijelző, az erősebb proci, és a nagyobb sávszéllesség miatt nincs igazán értelme, mert a tabletcsomagban meg a csökkentett sávszéllesség is elég a böngészéshez, és az erősebb procinak nincs gondja a rendereléssel.
--------
(#41398) nimfas
"Mi van az olyan emberekkel akik nincsenek fent a facebook-on?... igen még van ilyen ember :-)"
Mondj el gyorsan egy Miatyánkot
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Bundle topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest