- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
Arthuro_Adam #40283 üzenetére
Az alkalmazásban keresd meg, hogy ne engedélyezze a képernyő kímélőt. Ez általában elérhető opció.
-
Arthuro_Adam
őstag
Sajnos én is lemaradtam róla.
-
atillaahun
veterán
válasz
mipityu #40289 üzenetére
Igen, közben rájöttem, hogy nem (...) azt akartam kérdezni.
Köszi szépen, hogy kipróbáltad.
Akkor lehet én is beruházok rá.(#40292) Ronyn
Hát Pc-n igen, de nálam most Android-on Thinkfree Office-val ha Dropbox-ból, ha ES Explorer-ből nyitom meg, akkor módosítás után kérdezi, hogy hova akarom menteni, leokézom valamelyik átmeneti könyvtárat, de ő onnan már nem tölti vissza magától. -
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40288 üzenetére
Azt a dropbox. Is tudja,szóval abban nyitódik meg valamivel, akkor mentes után vissza tölti.
-
macilacus
senior tag
válasz
-
mipityu
tag
válasz
Mire válaszoltam, módosítottál.
Kipróbáltam Neked (meg magamnak is)
A módosított fájlt egyből visszatölti a Dropboxba :-) (onnan hívtam le, tehát gondolom akkor tesz így, ha onnan letöltött fájlt módosítasz). De ennyi próbálgatás elég volt :-) A többit majd élesben. Megérte az árát :-) -
mipityu
tag
válasz
macilacus #40284 üzenetére
Kössz, hogy szóltál :-) Már meg is vettem.
Az eredeti árát nem (akkor inkább Kingsoft Office ingyen), de ennyit megér - már a magyar nyelv miatt is :-)A Google javított: most már meg lehet venni egy programot akkor is, ha előtte fenn volt a virágbolti változata :-) Szerintem így a normális. A virágbolti beszerzést úgysem tudják megszüntetni, de így lehetővé tették a kifehérítést, minden trükk nélkül.
40288 atillaahun: megnéztem, van benne. Távoli fájlok - Távoli fiók hozzáadása - választható: Google, Dropbox, box és Sugarsync
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Láttátok, hogy akció van erre, szerintem 222 Ft megér.
Ámbár a kiírás alapján 10-től 3 nap, de még ma is annyiért írják
-
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan programot, amivel a screensavert (nem screenlock) ki lehet kapcsolni, ha a megjelölt alkalmazás fut?
Köszi szépen.
-
Melack
veterán
Tudtok vmi jó Twitter klienst, ami nem a gyári? Amivel esetleg össze tudom szedni a különböző socail site-os kiírásokat egy appban? Előre is köszönöm!
-
Bavid
senior tag
Flipster for Facebook Szerintem eddigi legjobb FB alkalmazás, érdemes kipróbálni, persze vannak még hiányosságai, pl. üzenetet csak böngészőn keresztül lehet írni, de igencsak bíztatóan néz ki.
-
petipetya
nagyúr
Frissült a Made in Hungary. Nagyon durva kinézetet és funkcionalitást kapott. Este jeleztem egy kisebb hibát, és mire felkeltem már jótt a válasz email és a Play-es frissítés a javítással.
-
Arween
senior tag
válasz
Cartman023 #40274 üzenetére
meglesem,de a jobban örülnék ha rájönnék a válaszra
Tegnap este Go ex launcer-ben valahogy sikerült az alsó dock-bár ról az üres helyeket eltüntetnem,és nem tudom visszaállítani,valakinek nincs ötlete hogy kell?Valami változást hozott az új frissítés mert eddeig ezt simán visszatudtam tenni
-
válasz
atillaahun #40239 üzenetére
Ok, köszi! Leszedtem Az ingyenest, hogy kiprobaljam, és akkor szembesultem, hogy root kell
Az meg még nincs. De már rajta vagyok az ügyön
-
molnarpeter
nagyúr
Milyen videólejátszót ajánlotok, ha a kapott kép minősége a fontos? (felskálázás)
mp
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Arween #40273 üzenetére
Próbáld ki ezt, ez is valami hasonló!
-
Arween
senior tag
találtam végre egy jól használható szöveges ikon szerkesztőt de sehogy sem jövök rá,hogy hogyan tudok a létrehozott szöveghez widget-ként alkalmazást párosítani,hogy azt nyissa meg ha rábökök.
-
Deck
titán
Kipróbáltam a videóhívást a google csevegőn. Mikor elindítottam az aksim 70%-on volt aztán 1-1,5 órát videóztunk maximum és jelzett a telefonom, hogy az aksi 15%-on van. Gondoltam, hogy nagyon vinni fogja de, hogy ennyire
-
volvoguy
addikt
Üdv! Ehhez hasonló appot keresek:
- Wifi Status Bar SwitchCsak annyi különbséggel, hogy legyen vmi állandó ikon a status bar-on, necsak addig amíg kapcsolódik a Wifihez, mert amúgy elég csúnya amikor egy ikonnyi hely van...
-
Szajo
őstag
Sziasztok, nem tudna nekem valaki mondani pár ingyenes/fizetős játékot SGS2 re? Legjobban stratégiai játéknak örülnék mint Age of Empires Gépen vagy hasonlók bármi ami ilyen stratégia
-
meko1
tag
üdv mindenki,kérdésem talán még előbbiekhez kapcsolható is:
ez a 'csipogós' tényleg áttesz appokat a kártyára,ha az alkalmazáskezelő nem ad ilyen lehetőséget,a sync-kel telepítés nem oda telepített,fájlkezelővel sem sikerült/nem is kinálta a lehetőségét>>>>>>ha nem,hiszen többen tudják már,akkor milyen progival érhetem el,h.
egy alkalmazást mégis a kártyára telepítsek/a szokásos 'kevés a memória'-duma-persze/?
köszönöm -
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! Tud valaki ajánlani olyan jegyzet alkalmazást, aminek szép (lehetőleg ICS-be illő) widgete van, és tud olyat, hogy ha kint van a widget és akarok valamit felírni, akkor nem indítja el teljes képernyőben az alkalmazást, hanem csak a billentyűzet felugrik és én írhatom. Remélem érthető volt. Köszi!
-
Mr X
veterán
válasz
everest140 #40255 üzenetére
Ez bizony csipog és rezeg is app telepítésekor.
Tapasztalat.
-
Magnat
veterán
Szia,
Whatsappal nekem is ez volt, egyszer csak jó lett, de nem egyértelmű, h mitől... Telefonszámok milyen formátumban vannak tárolva? A fiókok és szinkronizálásnál is rányomhatsz párszor a frissítésre... Ha már bármelyikőtöknek látszik a másik, akkor ő írjon a másiknak és akkor neki is megjelenik elvileg.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Az miért van hogy a Market átlagosan 150-200Ft-al többet vesz le egy appért, mint amennyiért a Play oldalán fenn van? Megvettem a Tasker-t, ami a Play-en 1438Ft, de 1915Ft-ot vett le a számlámról...miért? Ez már vagy az ötödik vásárlásom de mindig több mint kéne...
-
Voice24
őstag
válasz
CoolBoy323 #40228 üzenetére
Bocsi, azt nem írtam hozzá, hogy hiába tettem rá akármelyik verziót, mindegyik hibaüzenettel leáll vagy el sem indul.
Máshol írtak olyasmit, hogy egyrészt esetleg valami google license hiányozhat, másrészt az apk-t nem elég simán feltelepíteni, hanem még valamit buherálni is kell (persze szoftveresen).De nekem ezek magasak, annyira nem vagyok belemélyedve a dolgokba.
Azért várom a tippeket. -
porse
őstag
SlideIT 200ft most a marketen. Nekem eddig tetszik, így helyesen is írok.
-
barrasz
aktív tag
-
Tyer
őstag
-
Imy
veterán
Szerintetek melyik a legjobb filekezelő tabletra?
-
Deck
titán
Lenne 2 problémám remélem tud valaki segíteni
1. Google+: telefonon nagyon jól lehet rajta beszélgetni az üzenetek alatt, egyből jelez, gyors, tökéletes. De amikor egyikünk a gépnél van akkor nem kapja meg gépre az üzenetet sem gépről telefonra.. Nem értem miért lehet ez :S
2. Whatsapp: Felraktuk mindketten. egymás telefonkönyvébe benn is vagyunk regisztráltuk a számunk az elején ugye de nem látjuk egymást. :S
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Zsolt_72 itrányított ide a következő kérdésemmel:
Androidos telefonom rendszere teljesen használhatatlanra lassult, elfogyott a belső memóriában a hely, tehát újra kéne telepítenem.
A beállításaimat, programjaikat, programok beállításait hogyan tudnám 100%osan lementeni? Nincs root- olva és 2.3-as Android van rajta. Egy HTC Desire HD készülékről van szó.Köszi : Gábor
-
Voice24
őstag
Hali!
Megpróbálkozok, hátha tud valaki segíteni:
Arról lenne szó, hogy rendeltünk egy kínai klón telefont, android 4.0.3 fut rajta. Viszont gyárilag nem volt benne a Market (semmilyen néven). Hogyan lehetne utólag ezt megoldani?
Gmail fiók létre van hozva.Köszi előre is.
-
TRob1
veterán
válasz
xLivingDeadx #40220 üzenetére
Mondjuk Real Racing-nél folyamat panaszkodnak hogy nem indul, meg nem tölti le... stb. Sztem kuka.
-
TRob1
veterán
válasz
xLivingDeadx #40218 üzenetére
Gondolom a Play-en vetted a játékokat. Sztem kérdezz rá a fejlesztőknél, mi a helyzet?
Mi az hogy sd fájlokat szerezni?
Megveszed, letölti.
-
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Egy haverom ajánlott egy olcsó tabletet a wayteq xtab 70-et, meg is vettem de sok játék, pl az ea és a gameloftos játékok nem mennek rajta.
Letöltöttem pár ea játékot, de mikor elindítom őket és jönne az sd fájlok letöltése ezt irja ki:
A server error has occurred. Please visit www.eamobile.com/countrygate to choose your country and click the customer support link. (5002).
Mit tudok ezzel csinálni?
Ja és valaki tud nekem wayteq xtab 70-hez real racing 2-es sd fájlokat szerezni?
Segítséget előre is kösz.
-
petipetya
nagyúr
Most a callweaver-t használom. Root nem kell hozzá, és létre lehet hozni benne tetszőleges fehér -ill. feketelistát.
Fizetős, de nem drága. Pontos összeget nem tudok mondani, mivel nem találom a wallet / tranzakciók menü alatt.
-
RBJ
addikt
van olyan call blocker ami az ismeretlen, és privát számos hívást is le tudja tiltani ?
-
TRob1
veterán
válasz
balewi #40207 üzenetére
Vagy azt... de igen, előbb-utóbb asszem mindenképp szerkesztés lesz a vége.
Válaszd a Launcher Pro-t, ahhoz csak tuti egyszer kell hozzáigazítanod, azt már úgysem frissítik.De nem csak kicsit feljebb kell tolnod az egészet ami kb. "1 perces munka"? Vagy rosszul látom ezeken a kis képeken?
-
TRob1
veterán
válasz
balewi #40205 üzenetére
Nincs mit.
Ahogy elnézem, neked nem lesz több GoL frissítés, mert vissza nem fog változni, az tuti. Ugyanis: "We rewrote the code of home screen and grid...", és ennek mindenki örül.
(Gondolom ez miatt változott... lehet jobb lesz ha kicsit átszerkesztgeted a háttered
)
-
Mr X
veterán
Nos azt hiszem, a téma ki lett vesézve. Te nem látod értelmét, más igen.
-
atillaahun
veterán
válasz
CoolBoy323 #40202 üzenetére
Mint említettem ugyanezt megtenni egy olyan programmal, ami nem csak erre képes, hanem sok más okosságra is.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
atillaahun #40200 üzenetére
minden kis vacak műveletre külön programot kell telepíteni.
ha neked 30-40-...-100.. app egy mozdulattal való telepítése nem komplexitás, akkor nem tudom mi lehet nálad az
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest