- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Nekem ma frissült a Viber (Android), és azóta nem tudok üzenetet küldeni... Más tapasztalt ilyet? Megírom az üzenetet, de a "send”-re nyomva nem küldi. Bezzeg a beszélgetés hátterét lehet állítani...
-
stvnppp
senior tag
Nike+ Running:
Jött egy frissítés, és működik magyar nyelvi beállításokkal is! -
stvnppp
senior tag
Ma jelent meg a Nike+ Running droidra is. Végre!!!
Egy bökkenő: Nem indul. Másnál sem?
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Egy pdf fájlt, vagy annak 'parancsikonját' hogyan tudom kitenni a HomeScreenemre?
Üdv
István -
stvnppp
senior tag
Oldman2 és chab7:
köszi, ezek létéről még nem is tudtam -
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #41880 üzenetére
Aham... Akkor elvileg ahogy (#41879) hunfatal is írta, egy kártyával is tudnám használni (visa), csak be kell állítani egy netes keretet, amin felül nem tudnak többet levonni. És ezt a keretet úgy határozom meg, ahogy akarom. Ez így zsír.
Jövő héten lehet felkeresek egy bankfiókot is.
Mondjuk ez a 3X levonjuk a pénzt, és nem reagálunk ez kicsit aggaszt, de ez valamennyire kikerülhető, ha okosan határozzuk meg a limitet (csak annyi, ami épp elég).Köszönöm a válaszokat, és sorry az általam elindított offáradatért.
-
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #41867 üzenetére
De az az internetes kártya gondolom külön számlához tartozik, tehát nyitottál egy másik számlát, amire átutalod a pénzt, amit el akarsz költeni?
Ezt a Google csőbehúzós dolgot ki tudnád fejteni részletesebben, érdekel a téma. Vagy ha máshol már leírtad, annak is örülnék.(#41866) dekrer:
meg fogom nézni! -
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #41864 üzenetére
Ez kicsit elszomorít, hogy nincs erre app. De még azt is észrevettem, hogy az sem egységes, hogy melyik app milyen megnevezést ír, van amelyik kiírja a Google+-t, a másikban meg meg sem találom, mert valószínűleg ilyen 'com.akármicsoda.nemtudommi' formában adja meg... Hihetetlen.
Amúgy a fagyasztásra a NoBloat Free-t használom. Erre van jobb alternatíva ingyenes?Az Autostarts-ra ránéztem, nekem csak annyi bajom van, hogy fizetős. Gyűlnek az appok, amikre szívesen befizetnék, csak az általános kártyámat nem merem ilyenre használni. Mostmár csináltatnom kell internetes vásárlós kártyát... Milyen kártya ajánlott amúgy? MasterCard dombornyomottat szoktam hallani, hogy nem szokott vele gond lenni. (OTP-s vagyok) Illetve az mindegy, hogy csak bankkártya vagy hitelkártya is?
Jha, és persze köszi a választ!
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb task manager? Az ES-t próbálgattam, valamint az Advancet, de valahogy egyik sem jeleníti meg az összes futó alkalmazást.... Pl ott a viber, csak akkor jelenik meg ezeknél, ha megnyitom a felületét, de igazából mindig fut a háttérben. Ez ahhoz kéne hogy lássak ténylegesen mindent ami az adott pillanatban éppen fut, hogy ami nem kell azt le tudjam fagyasztani. Már fagyasztottam le dolgokat de nem lett sokkal több szabad memóriám...
A válasz(oka)t köszi!
Üdv
István -
stvnppp
senior tag
atillaahun, hunfatal:
Nekem minden indításnál előjön, azért is zavaró. Majd áttúrom az opera:configot, de előtte bepróbálom az Operás topicban, hátha tudnak valamit.új topic téma:
Akkor nagyban kell gondolkozni, és egy teljes topiccsoportot létrehozni az androidos alkalmazásoknak, amiben benne lehetnének a specializált fórumok.(#40901) atillaahun
Hajrá! És dobd hozzá ezt is! -
stvnppp
senior tag
A puding próbája az evés, nyiss egyet, és meglátjuk mennyire életképes/mennyi idő után zárják... De mégjobb ha megkeresel egy Moderátort!
-
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #40887 üzenetére
előbbi (opera felirat)
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Opera Mobilenál ki lehet kapcsolni az üdvözlő képernyőt? Nem találtam rá beállítást.
üdv
István -
stvnppp
senior tag
Ennek nincs véletlenül ingyenes verziója? Nem az ár nagysága miatt...
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Melyik az a program, amivel olyan képeket lehet lőni, mintha régiek lennének? Múltkor volt cikk is róla a mobilarenán, de nem találom. Eddig csak iphone volt, most csinálták meg androidra.
Üdv
István -
stvnppp
senior tag
válasz
szakmaster #33151 üzenetére
köszi
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nekem egy olyan adatforgalom-számláló programot mondani, ami a telepített programokra lebontva mutatja a felhasznált adatforgalmat?
Amúgy a Vibert szeretném vele tesztelni, azzal mik a tapasztalatok?
Üdv
István -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
A Sygic hol tárolja a térképeket? A belső tárhelyre mentette el, de sok mástól veszi el a helyet. Nem lehet valahogy az SD kártyára rakni? (az alkalmazást át tudtam rakni, de térképeket nem)
Üdv
István -
stvnppp
senior tag
Amúgy a Sygicnél van valamilyen frissítés, hogy mondjuk havonta kap új térképrészleteket?
És hogy van az, hogy Mo térkép csak 32 MB, míg mondjuk Olaszo. Németo. 400-700 MB? Ennyivel részletesebb lenne utóbbi két adatbázis? (Az országok területe nem igazán áll arányban az adatmennyiséggel.Kezdő vagyok Android navi téren.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged