Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
randras #48570 üzenetére
Jah, az igaz.
Amúgy nem hiszem hogy vkinek jobb rajzolgatni a betűket mint begépelni, vagy mondani (jut eszembe, én kimaradtam ebből a swype vagy swift? beta őrületből, de a kedvencem - a Go - az rohadt jól ért sokmindent (
) amit próbáltam vele: "Énekelem" neki hogy gyere gyere ki a hegyoldalba, és simán beírja... vagy angol szavakat angolul kiejtve... jópofa, még sosem próbáltam eddig.
)
szerk: Mégsem. Néha belezavarodik.
(#48567) llll:
-
TRob1
veterán
válasz
randras #47890 üzenetére
Nem vagyok az, soha nem is állítottam. Én az vagyok akinek van a telefonon túl is élet. Nem nyomkodom reggeltől estig, soha nem is nyomkodtam, még gyerekkoromban sem.
Amúgy nem ez a jellemző, sőt, a kb 2 hónapos ics használat alatt még sosem értem el 5 napot, ez ma volt először, csak pont kapóra jött arra, hogy még készenlétben sem érhető el 4-5 nap, meg még 3 se.
Egyébként 1:35 perc volt a bekapcsolt képernyő... ami ugye nem is számol, ha pl. telefonálásra használja a telefont az ember.
De itt csak a készenlét volt a lényeg...
(#47891) air:
Talán mert így megkapom mindig a méleket, és ha jelez, ránézek.(vagy akár a frissítéseket, vagy ha épp kell vmi nem kell a csatlakozásra várni...stb. Tudod, kényelem... nem gyúrok az akkuidőre
)
-
fdisk
őstag
válasz
randras #46008 üzenetére
Ha a 2. pontra írtad,akkor az fent van,és használom.
Meg kell adni az akku kapacitását,és a program megsaccolja a különböző üzemidőket.(de ha beírom,1730 akkor máris másként saccolja az értékeket,még akkor is ha nagyobb akku van bent)
Tehát nekem olyan kellene ami meg is tudja mérni,h a 3500mAh az tényleg 3500.(vagy akármennyi),és az alapján határozza meg az üzemidőket.
Mivel kínai,így kérdéses ez az érték.Ezért kellene,ami megméri.(áramfelvételből,fezültségből,stb)
Remélem érthető voltam. -
Viper26
nagyúr
-
TRob1
veterán
válasz
randras #43483 üzenetére
Ébresztőhöz nem az \Alarms mappa kell?
szerk: Lehet hogy mindent látni minden alól? Lehet hogy csak a könnyebb megkülönböztetés végett lehet létrehozni különféle mappákat?
Nemtom, nem szoktam így használni, mert rögtön a romba teszem ami nekem kell, de ott meg oda ahol eredetileg is vannak (alarms -> ébresztő, notifications -> sms, mél... stb. értesítések, ringtones -> csengőhangok) -
válasz
randras #43316 üzenetére
Nem akarok flame-áradatot indítani, de ha teljesen meg vagyok elégedve egy alkalmazással, akkor az 1200,-Ft nem sok érte. Egy pizza többe kerül. Tény, hogy általában a fizetős alkalmazások olcsóbbak, de szerintem ennyit simán lehet áldozni egy jó programért, főleg, hogy lifetime liszensz....
-
-
fatal`
titán
válasz
randras #42397 üzenetére
Aztán miért ne? Kb. 3 sor lenne a fejlesztőnek ezt megoldani. Mint, ahogy a lock screenen lévő hangerőgombokkal való számváltást is, e-mailt is írtam neki, mert megvenném a powerampot, ha ezt implementálja, de le se szarja. Így marad a PlayerPRO végülis ugyanannyit tud és ezt már kifizettem, semmi gondom nincs vele.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Dark Souls sorozat
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Futás, futópályák
- RAM topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest