- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
VD (#43095), vadkörte (#43104):
Köszi a válaszotokat a Holo launcherrel kapcsolatban!
Már felraktam próbaképp, és jól néz ki,
de sajnos nem tud olyan dolgokat (vagy még nem találtam meg) amit a GO-nál és a Zeam-nél megszoktam, pl.lefele swipeolással a főképernyőre ugrás, felfelé meg az összes képernyő mutatása amik nagyon hiányoznának.
Még próbálgatom majd, de valószínűleg ezért maradok a Zeam-nél, a Holo-hoz meg majd visszatérek később, lehet pár frissítést követően belekerülnek ezek a funkciók is.
-
Teasüti
nagyúr
Vki meg tudná magyarázni, hogy egy képet vagy pdf-et átküldök pc-ről androidra, akkor miért lesz ocsmány kép?
Ez egy pdf, aminek éppen úgy kellene kinéznie a tabeten, mint a monitoron.
De jártam már így jpeg bluetooth-on való átküldésével telefonon is és az antialiasing még hagyján (de már ez is rohadt idegesítő), de a részletek nyomtalanul eltűnnek a fájlokból.
MIÉRT?!
szerk: a tablet képe fel van nagyítva, rettentő erős AA van a képen, vagy lehet csak én hiszem AA-nak, mert piszkosul bemossa a képet. Teljes nézetben szinte olvashatatlan a szöveg.
-
Richee11
senior tag
szóval akkor felesleges feltenni alkalmazás kezelőt?
-
half333
őstag
Titanium Backup programhoz hasonlót tudtok? A lényeg h vissza tudjam állitani a programokat,ill. amik nem kellenek,törölhessem??
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #43283 üzenetére
(#43284) gatto_: Az összes fájlkezelőben van ilyen. De minek erre külön app? A Launcher is kezeli, mindegyikből lehet uninstallálni.
-
gatto_
senior tag
válasz
fatal` #43281 üzenetére
Feladatkezelőnek hívják. (Task Manager)
Amit én leírtam azt nem feladatkezelőnek hívják. Az alkalmazáskezelő. Az ES File explorerben is , a File expertben is, Az Sd maid-ben is.
A feladatkezelő a futó alkalmazásokkal foglakozik, az alkalmazáskezelő meg az összessel ami fel van telepítve.
-
Sefter
veterán
sziasztok!
mi a megoldás a hívófél azonosító problémára?
(a nagy képet a gmail szinkronizálás után bélyegképre cseréli..)
csak külső programmal lehet ezt orvosolni, vagy valami beállítással is -
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #43275 üzenetére
Ezt gondolom viccnek szántad, mivel az nem 3rd party alkalmazás. Maximum app2sdre gondolhat, de a többi kommentből ítélve nem arra gondolt. A Task Manager nem alkalmazáskezelő.
(#43277) gatto_: Feladatkezelőnek hívják.
(Task Manager)
(#43278) spiritex. Hardverhibás lesz az.
-
spiritex
veterán
válasz
fatal` #43272 üzenetére
Azért kérdezem, mert nálam 3 játék is úgy kifagyasztja a gépet, hogy nem reagál semmire onnantól (Inertia Escape, Where's my water, Angry Birds Space), és 3 forgatókönyv van:
sokszor csak kilép a kezdőképernyőre, legtöbbször megmered a kép és annyi, de van amikor vékony hosszú csíkok vibrálnak a kijelzőn... De mindig jócskán felmelegszik ezek a lefagyások előtt. Más, egyszerűbb játékoknál nem is melegszik, és nem is fagy...
Ma vittem vissza garba az edigitalhoz, de nem cserélték egyből, elküldik a forgalmazó szervizének, hogy tesztelje le... -
gatto_
senior tag
válasz
fatal` #43272 üzenetére
Az az a rész a telefonban ami felsorolja a telepített alkalmazásokat és ott választhatsz, hogy törlöd, vagy megtartod.
Vagy netán csak az adatait törlöd. Erre van gyári megoldás az androidban, de van rá egy csomó külső program, ami extrákat tud, mint pl. fagyasztani, kimenteni az apk-t, stb. És valóban az ES File explorerben is van ilyen alkalmazáskezelő. Vagy pl. az SD Maid-ben.
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Alkalmazást keresnék ami működésre bírja Zte Skate-nek a ledjét.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hereyouare.FlashLED
Ez csak villogtatja. Nem tud valaki olyat ami folyamatossá teszi?
előre is köszönöm
üdv
-
Richee11
senior tag
válasz
Melack #43269 üzenetére
csak azért mert, néha úgy viselkedik a telefon, mintha akadna. lehet azért mert még nem lépett ki az alkalmazásból, vagy valamelyik a háttérbe fut. vagy 2.2 fölött a telefonnak nincs szüksége Alkalmazás kezelőre?. Csak mert pl néztem az új lg optimus l5-t, abban alapból megtalálható ez a funkció
-
fatal`
titán
Mi a fene az az alkalmazáskezelő
Feladatkezelőről tudok, meg fájlkezelőről. Előbbi GB és ICS alatt felesleges, utóbbira Total Commander vagy ES, ha valaki nem szereti a két-ablakost.
(#43271) spiritex: Miért fagyna? Ha szarul van megírva, akkor fagy, de az független a hardvertől. Vagy el se indul (hiába jelzi kompatibilisnek), vagy akad.
-
spiritex
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy mi történik egy androidos kütyüvel (telefon, tablet), ha egy játék kompatibilis vele a Market szerint, de mondjuk túl nagy kihívás a hardver számára? Mi a normális forgatókönyv?
Akadozik a játék? Egyszer csak kilép a játékból? Vagy lefagy a gép?Kérlek ajánljatok nekem egy jó nagy erőforrás igényű játékot; teszteléshez kellene..
Előre is köszi!Szerk: Azt vettem egyébként észre, hogy azok a játékok izzasztják meg nagyon a tabletemet, akkor melegszik nagyon, amikben valamilyen effektezett grafika folyamatosan úszik a képernyőn, amikor áttűnésekkel, átfedésekkel, elhalványodásokkal van tele és folyamatosan mozog a képernyőn..
-
tomy86
addikt
válasz
Richee11 #43268 üzenetére
De, bocs. Félreértettem.
De ha task manager kell, akkor az is van az ES-nek. ES task manager
Lemaradtam(#43272) hunfatal: azért megkönnyebbültem, hogy nem csak én nem tudtam értelmezni a kérdést
-
Melack
veterán
válasz
Richee11 #43268 üzenetére
Van egy Task Manager része is.
-
Richee11
senior tag
az nem fájl kezelő?
-
Richee11
senior tag
Sziasztok! Két appot keresek a telefonra. Az egyik egy jó kamera app, a másik meg alkalmazás kezelő! Tudnátok nekem segíteni? Előre is köszönöm!
-
tomy86
addikt
Importálás egyszerű. Call Meter 3G beállítások, szabályok importálása, szabályok importálása (előre beállított szabályok importálása). Ezután megnyílik a weboldal, ahol az adott díjcsomag linkjére nyomsz.
Hogy melyik a jó, azt úgy is eldöntheted, hogy először importálod az egyiket, majd megnézed, hogy az elmúlt pl. 2 havi számláddal egyezik-e amit ír. Ha nem akkor importálod a másikat. -
Black&White
addikt
Nem pont ide tartozik, de nem talaltam jobb helyet neki:
szval szeretnek visszacuccolni a regi SD kartyamra es ezzel kapcsolatban kerdeznem, ki mit tud ajanlani az ugyben, hogy minden bitrol bitre atkeruljon az egyikrol a masikra.
Van ext particio is.
Kartyaolvaso+linux mint live cd eleg lehet?
Koszi elore is! -
-
darvinya
titán
válasz
CoolBoy323 #43255 üzenetére
Én pont ezért használom az Opera Mobil-t és persze sok minden másért is.
-
CoolBoy323
nagyúr
Dolphin hd bongeszoben hol van az az opcio, h kereses az adott lapon?? Ezer eve ezt hasznalom, de most nem talalom... kivettek volna a frissitessel??
-
Melack
veterán
Most frissítettem ROMot a HTC Desire-ön 2.2-ről 2.3.3-ra, de még mindig Market van rajta, nem Play áruház. Rá lehet valahogy venni, hogy frissüljön az alkalmazás, vagy le kell töltenem az .apk fájlját?
-
gatto_
senior tag
Jó dolog hogy magyar lett a webes Play áruház, de pont emiatt kicsit szívás. Eddig ugye láttuk az összes angol nyelvű hozzászólást ami a zöme volt a hozzászólásoknak. Most csak a magyar nyelvűek vannak ott, ami helyenként nulla. Így nehéz megítélni a program milyenségét. Van erre valami mód hogy visszaállítsam?
Megtaláltam... át lehet állítani a nyelvet angolra a beállításoknál. Aztán vissza magyarra persze nem megy, mert nincs a listában.
-
Tyer
őstag
válasz
scapegt #43223 üzenetére
Nemtudom mennyire komplikált a csomagod, de én leegyszerüsitettem, csak az alapokat állitottam be.
Nekem T MediaMania S-em van
Hálon belül 29, kivül 33 (ezt beállitottam 31-re percenként)
Sms 29
50 ingyen sms
500 mega ingyen netNem full pontos, de max 100HUF eltérés belefér, és elég egyszerü, és gyorsan megvan
)
-
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Nagyon megköszönném ha valaki tudna linkelni egy minél frissebb facebook kliens apk-t. Sajnos marketről az istennek sem érem el.Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
Hátha it tud rá válaszolni valaki... sajnos a teló topicjában nem :-(
Sziasztok!
Lehet hogy volt már, csak én vagyok béna... de az miért van, hogy ha kamerával veszek fel videót akkor olyan 12:31 perc után leáll.... felbontástól függetlenül... 15-77 Mbyte.... tehát nem a 2Gb-os korlát miatt...
"Még" gyári ICS van rajta.Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Jelenleg Holo Launchert használok a készülékemen, de azt olvastam a topikban, hogy ez egy "sima ADW klón, sok buggal".
Érdemes lecserélni ADW-re? ADW-ből érdemes megvenni a fizetős verziót, vagy elegendő az ingyenes is?
Vagy tudtok ajánlani egyéb launchert, ami kis erőforrás igényű, gyors és jól testre szabható, esetleg ICS témával?
Köszönöm a segítséget. -
St3ven
addikt
válasz
CHIPman #43237 üzenetére
Egy LG GT540-re ezt a főzött romot:
DevSwift AOKP 4.0.4 -
St3ven
addikt
Még egy kérdés. Miután felraktam az ICS-t, egyből feltűnt, hogy valami nem stimmel.
A kép minősége valami botrányos a korábbi 2.3-hoz képest, "szőröznek" a betűk, és a színek is gyengék, mintha kisebb lenne az amúgy sem magas felbontás és színmélység.
Ugyanaz a widget és ugyanaz a háttérkép egyértelműen gyengébb minőségben van megjelenítve, mint korábban.Ez mitől függ? Launcher? Vagy máshol lehet a hiba?
-
randras
veterán
Helló,
szerintetek milyen app okozhat olyat, hogy a telefont nem érzékeli a gép microUSB kábelen keresztül? A mountolásra rákérdező ablak sem jelenik meg!
Recoveryban rá tudom csatlakoztatni meghajtóként a gépre a telefont, tehát
- vagy ROM szinten rossz valami
- vagy az alábbi APPOK valamelyike okozza.Tudom, nem rövid a lista, de ha belekukkantanátok...
-
Necc
addikt
1) A penzed barki lenyulhatja, ha nincs annyi eszed, hogy letiltsd az EDSZ-t mar az elofizetes vasarlasakor! Eleg ha valaki megadja a Te telefonszamodat egy ilyen penzhajhasz cegnek, es kapod emelt dijas szamrol az SMS-eket, amik fogadasaert is mar fizetsz!
De olyan tortenetet is tudok amikor ilyen csengohang vagy logo mifenet ajandekba vett az apam a hugomnak, es mivel megadta a hugom telefonszamat, az ajandekozott IS fizetett a tartalomert!
Szoval nem kell ide mindenfele androidos virus, a penzed anelkul is leszivhatjak, ha nem tiltod le az EDSZ-t.2) Tuzfal...
3) Mindegyiket a felhasznalo telepiti, es telepites elott az orra ele van tolva, hogy mihez ker hozzaferest az app... Egy weather widget ha SMS send hozzaferest ker nyilvanvaloan nem rakom fel, az "IQ nelkul mindent feltelepitek mert lusta vagyok 3 sort elolvasni" marhak meg meg is erdemlik...
Ne erts felre, senki se mondja hogy androidra, vagy barmelyik okostelefonra ne letezne virus, mert van. De ettol fuggetlenul az en velemenyem is az, hogy androidra antivirust felrakni total felesleges, 99%-ban csak szivatja a felhasznalot minden marhasaggal, az osszes tobbi pedig tenyleg minimalis erofeszitessel mukodeskeptelenne teheto.
(Van amugy olyan app is, ami a kulonbozo bankoldalakba valo bejelentkezesed segiti ugy, hogy megadod az appnak a bejelentkezesi adataidat, es innentol eleg az app ikonjat megerintened, es bejelentkezik neked a banki oldaladra...
)
-
punky10
addikt
válasz
CoolBoy323 #43226 üzenetére
Elmegy...bárki is csinálta...
Igy utolag én is köszönöm,nekem sokat segített.. . -
AceOwner
csendes tag
Ha javasolhatok valamit, az ASTRO-hoz hasonló file rendező, Galaxy ACE-n nálam bevált: AirDroid. Marketről free.
-
darvinya
titán
Egy csúnya észrevétel.
Ezt a Viber-t mikor lesz frissítése, mert r**dtúl fogja a rendszert.
Minden sz**rt elindít egy hívás/üzenet miatt. -
scapegt
őstag
Most csöppentem ebbe a topikba, így előre is elnézést kérek, hogy nem olvasom el ezt a rengeteg hsz-t. Nem tudom hogy keressek rá, ezért "halkan" megkérdem inkább:
Vodafone Mátrix 1 tarifacsomagban vagyok és ahhoz keresnék progit ami számolja a hívás és sms költségeket. A Droidstats-ot használtam amíg nem kerültem ebbe a díjcsomagba, viszont ezzel szerintem nem lehet használni. Vagy ha mégis, akkor valaki világosítson fel, ha kérhetemMilyen progit ajánlotok a beállításokhoz? Dióhéjban a csomag: van 90 egység amit smsre és percre is fel lehet használni, bármelyik szolgáltató irányába. Ha elfogy, kapok 90 percet amit viszont csak Vodás irányba használhatok fel. Ha smst küldök az első 90 egység elfogyása után, azt már számlázzák. Köszi előre is a segítséget!
-
St3ven
addikt
Egy napja raktam fel a telómra az ICS-t, és nagyon tetszik az egésznek a kinézete. NOVA launcher volt hozzá, de a gondom az, hogy nem nagyon marad bent a memóriában, azaz mindig újraindul ami elég idegesítő.
Most nagyon amatőr lesz a kérdés... de ha felteszek egy másik launchert - aminél esetleg beállítható, hogy tartsa mindig a memóriában -, attól még megmarad ez az ICS-s kinézet a lenti dokkal meg elválasztó vonallal?
-
randras
veterán
válasz
Speeedfire #43212 üzenetére
Hát mert az elég kevés!
-
Speeedfire
félisten
Ki lehet valahogy kapcsolni a kevés hely üzenetet? 50MB szabad hely van, de akkor is kiírja.
-
grotib
tag
A kártékony vírusokkal nincs tapasztalatom de az, hogy olcsóak lennének a programok már megkérdőjelezném. Persze ha egy-egy progiról beszélünk tényleg elhanyagolható az összeg de, ha több (10-20) progiról van szó azért már szépen kikerekedik a számla végösszege, nem is beszélve arról, hogy ha ebbe belekerül egy-két 3000-4000 ft-s darab is, márpedig az igazán jó cuccok e körül kostálnak. Én bizony warezolok, mert egy progit nem lehet igazán kipróbálni egy-két óra alatt, arra több nap kell, hogy eldönthessük azt, hogy azt hozza amit elvárunk tőle és egyáltalán szükségünk van e rá, aztán ha minden klappol akkor megveszem a jogtiszta változatot, eddig 5-öt pedig a többszörösét próbáltam ki.
-
fatal`
titán
Mivel a marketen több ember fér hozzá, ezért egyszerűbb ott terjeszteni, sajnos.
(#43206) air: Google.
Már nem tudom, valami fórumból jött a válasz, a 4.0-ban SGX540 van, a 4.2-ben SGX530.
(#43205) gatto_: Vagy akkor hogyha a fejlesztője elhagyta az előző verzió aláírófájlját és így újra alá kellett írnia, persze a kulcs nem fog egyezni, így minden vevőnek / usernek, aki telepítette újra kell raknia.
(#43204) dekrer: Sok ám a fals riasztás is. Ha valaki elolvassa mi mihez kér engedélyt, akkor egyáltalán nem kell.
-
Deck
titán
válasz
jegenye77 #43194 üzenetére
Cikk róla: [link]
Amúgy valaki szerinte feleslegesek a vírusirtók androidra, van aki szerint nem. Én az utóbbiba tartozom. Jelzett már, Playről leszedett programra is.. Meg igazából nem fogyaszt semmit, ha folyamatosan is fut csak akkor keres stb, mikor leszedsz valamit akkoris egy pillanat alatt, nem merül gyorsabban a telefonom tőle. Az meg, hogy nincsenek vírusok androidra hülyeség.
Sms-ekkel okoz károkat az androidos kituri trójai
A pénztárcákat sem kimélik az androidos vírusok
Banki adatokra pályázik a legújabb androidos károkozóÉs stb.. Inkább legyen és ne kelljen, mint fordítva. De mindenki eltudja dönteni akar-e használni vagy sem
Amúgy meg a programokat, játékokat telefonomra megvettem, nem warezolok. Olyan olcsók a programok/játékok, hogy felesleges.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kutya topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 1 / 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest