- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
fatal` #49424 üzenetére
APK Toolal kibontottam a SystemUI.apk-t. Így megvan a res/values mappa. Már csak azt kéne tudni melyik fájlt kéne szerkesztenem, mivel azt akarom, hogy ami állandóan ott van az értesítésben (Eset Mobile Security) ne szürke háttér legyen szürke szöveggel, hanem fekete háttér fehér szöveggel.
-
bepken
veterán
válasz
fatal` #48414 üzenetére
szerintem át fognak térni ők is.... kíváncsi lennék amúgy egy kimutatásra (ha van ilyen, ne kíméljetek), hogy hogyan alakul egy adott weboldal mobilról való látogatása a "hagyományos" pc-ről való látogatáshoz képest
nyilván vannak, lesznek olyan oldalak, melyeket nem fogok a büdös életben mobilról felkeresni...de én spec elég sokat netezek a telefonomról, és nem hiszem, hogy csak én...szerintem rohadt nagy az igény arra, hogy minél több oldal kompatibilisebb legyen mobil eszközről való böngészés terén! de van ahol még az "m.xyz.com" féle mobil változatot se képesek megoldani
ezért is hatalmas pacsi a PH-s csapatnak!
-
bepken
veterán
válasz
fatal` #48392 üzenetére
áhhááá! most akkor korán örültem, ezek szerint...(szokásom)
egyébként nyilván olyasmi formában lesz majd elérhető, ahogy Te írtad...csak ők erre még lehet nem gondoltak
egyébként kb. 2 perc alatt kaptam választ a support-tól (ezek szerint mindenkire legalább 1,5 ügyintéző jut google-éknál
)
na de a lényeg, hogy válaszként megnyugtattak, vissza fogom kapni a pénzem, mivel maga a tranzakció nem történt meg! a bank nem vett le pénzt, hiába jött ki az sms, csupán egy tranzakciós megbízás történt, melyet töröltek (fogalmam sincs miért)
azt mondjuk nem tudom biztosan, hogy mind a két levétel után változatlan maradt e az egyenlegem. ahogy azt sem értem, miért vették le kétszer az összeget, ha egyszer törölve lett a tranzakció
a minap "kinevetett" kollégától (aki ugyanígy járt) elnézést kérek, és egyet értünk...én is örülök, hogy mindezt egy 225 forintos app-al tapasztaltam meg...ha mondjuk valamelyik fizetős navi-val jártam volna így, már biztos földhöz is vágtam volna a telefon! -
smirdex
tag
válasz
fatal` #47534 üzenetére
Igazad van , lehet telepíteni nem root-olt telefonra is, mert kipróbáltam most egy Hero-n. Azonban telepítés után hibaüzenetben jelezte,hogy root jogok szükségesek és nem is lehet engedélyezni a blokkolást. Viszont az említett dual sim-es Lenovon nem volt hiba üzenet, lehet engedélyezni is a hívás sms blokkolást és azt gondolom root-olva is van (superuser, root exploler programok is futnak rajta)...
-
punky10
addikt
válasz
fatal` #47176 üzenetére
Igen,pl pont az Xperia az,ahol 2.3.4-ről frissit ICS-re,de talán a Samsung már a 2.3.7-et használt(igaz nem is biztos,hogy kapnak Jégkrémet...tehát kell nekik a frissebb verzio...
)
De az is lehet,hogy az LG az...Most láttam,hogy Xperia Pro a kérdéses telefon tipusa,eddig elsiklottam felette...
-
fdisk
őstag
-
Kakumix
senior tag
válasz
fatal` #46920 üzenetére
A Spicás és egyéb telefonokhoz adott verzió régi buta program volt (bár nekem még így is a legkorrektebb), de ez egy Primo verzió. Még mindig szeretném, ha legálisan használhatnám az iGO-t vagyis most már az iGO Primo-t, ezért kérdeztem, tud-e valaki olyanról, ami szerint mégis lesz hivatalosan elérhető iGO Androidra vagy mi a f.sz van
Megint minden gépen lesz már Primo, mire a NavNGo egyáltalán bejelenti, hogy elkezdték fontolgatni az androidra fejlesztést. Aztán mire kijönnek, már csak azon sajnálkozhatnak, hogy inkább warezolják az emberek az igot, minthogy fizessenek érte. Nem értem. -
tybsen
addikt
válasz
fatal` #46367 üzenetére
Nekem valahogy a gyari fb ertesitesi rendszere gyorsabbnak tunik. Friendcaster es FB is van a telefonomon, ha valami akcio van (like, megosztas, stb), akkor eloszor a FB kuldi az ertesitest es csak ezutan jon a Friendcaster. Olyan is volt viszont, hogy a Friendcaster ertesitett, hogy xy kedveli ezt es ezt - a FB viszont nem jelezte.
Most probalom megint, hogy mennyire megbizhato a Friendcaster, mert amikor korabban probaltam, akkor nem volt tul jo (par honapja). A reklamok eleg zavaroak. Ha valamit az app segitsegevel ir az ember, akkor a falon triplan latszik a friendcaster: eleve ott van ugye, hogy "Friendcaster for Android használatával" irtam a bejegyzest, aztan a bejegyzes alatt egy "get friendcaster" ikon, amire ra lehet klikkelni, ha valaki szinten akarja az alkalmazast. Mellette pedig megegyszer ki van irva, hogy "Friendcaster for Android használatával".
-
válasz
fatal` #46315 üzenetére
Kösz! De nem valószínű, hogy élek vele. Az általam linkelttel tökéletesen meg vagyok elégedve, ingyenes, magyar nyelvű ( ami nagyon fontos a beállítások miatt), ezt is lehet olvasni adatkapcsolat nélkül, természetesen, ha előtte volt frissítés. Lehet szöveget másolni belőle, linket közvetlenül küldeni stb. Beágyazott képeket is kezeli és ami nekem szimpatikus, hogy puritán, 625 KB foglal a memóriából.
Egy képmontázs a felhasználói felületről: [link] -
darvinya
titán
válasz
fatal` #45244 üzenetére
Sajnos azt vettem észre, hogy ami tényleg jó app az nincs fenn, csak a csilivili.
(És nem a tiedre értem, megközbe meg van böngésző hiba.
Mivel hasznos és jó és kicsi, egyszerű reklám mentes és ez nem tetszik nekik.)
Milyen kis méretű app nem is gondolná az ember ennyi az egész. -
-
-
darvinya
titán
válasz
fatal` #45160 üzenetére
Kösz így már nagyjából érthető a „telepítés” helyett „frissítés”.
Egy javaslat.
Mivel 454x800-as képernyőn ütö alatt hely rakd oda az érzékelést az irányításhoz.
Az meg a legjobb lenne két sakon érintő irányítás.Vannak eltűnő lépésék.
Magyarán leütött téglához viszonyítva a visszatérő labda eltünik, úgy kb. 10 pixel mire visszatér. -
Kakumix
senior tag
válasz
fatal` #45013 üzenetére
Passz. Próbáld ki
Nagyon egyszerű xls-t, xlsx-et megnyitott, szerkeszthető és képletezhető is. Megnyitottam egy 1.1MB-os doc formátumú e-könyvet, 1-2 percig töltötte, majd szerkesztésnél további 2-5 másodperc volt egy karakter, de az alapvető formázást visszaadta (cím középre, bekezdés, stb.) -
Kakumix
senior tag
válasz
fatal` #45009 üzenetére
Mindig kell valamit a következő frissítésre is hagyni és akkor majd szenzációként bejelenteni, hogy már lehet kattintani az oszlopfejlécre és azzal rendezni a listát (pl. árra kattintva).
szerk.: nézegettem az AppBraint is, mert emlékszem régebben a megvásárolt, de éppen telepített alkalmazásaim egy lista végén voltak egy kupacban. Market vagy AppBrain már nem emlékszem, de most egyiknél sincs így, viszont az OfficeSuite Pro 6 akciós 225Ft!
-
tvamos
nagyúr
-
chab7
addikt
válasz
fatal` #44760 üzenetére
Én össze is vetettem ezeket a dolgokat keleten, szabolcs megyében és érdekes eredmény született. A navteq térképek egyes települések esetében részletesebb mellékutakkal rendelkezik mint a topmap
sőt ha még a "fontosabb" földutakat is belevesszük akkor még jobban billen a mérleg a navteq irányába, topmap pl nem is nagyon tartalmazza azokat.
A főváros környéke már más tészta, ott a navteqben hiányzott körforgalom ami a topmapban megvolt.
(És újra megtapasztalom a főváros másik "ország" mint a keleti része szindrómát - még a navi térképekben is)
-
atillaahun
veterán
válasz
fatal` #44131 üzenetére
Szerintem system app sem kapcsolhatja. Legalábbis nálam az Elixir kiegészítője be van téve a /system/app-ba, de attól még nem tudja.
A második mondattal egyébként én is egyetértek. Nem sok logika van ezekbe a változtatásokba.
(#44137) vinikorn
1 hétig ingyen lehet kipróbálni. Bár már fogalmam sincs honnan szedtem azt a verziót.(#44136) St3ven
Biztosan nincs felrakva 2 sms app? Factory reset után is csinálja? Másik SIM kártyával esetleg?
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged