Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
Pityke78 #68698 üzenetére
S912 vagy 905X3 procival készült boxox, melyeken jól megy a CE.
Azt tapasztaltam, hogy S912-es boxn mind 720p mind 1080P esetén, ha a bitráta eléria 8Mb/s-ot, akkor darabos a lejátszás. Volt film, mely végig jó volt 1080p-ben más 720-ben is több helyen kicsit darabos. -
Gino20
őstag
válasz
Pityke78 #68693 üzenetére
Netflix, HBO esetén fontos, hogy a legtöbb kínai motyó nem rendelkezik hivatalos támogatással, így ezeken talán HD-ben lesznek elérhetőek vagy még abban sem. Ha innen folytatod, és jön a kadencia helyes lejátszás, 4K-t, illetve többcsatornás HD hangsávok kezelése, akkor szerintem jelentősen leszűkültek a lehetőségek. Ha nem tévedek, akkor ezek maradtak: Horror áron [link] vagy talán ez [link] , de lehet van még egyéb termék is.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok, de nem biztos, hogy a legjobb topikba írom, de egyelőre jobbat nem találtam.
Szóval az egyik szobában van egy kb 10 éves Panasonic plazma TV, amiben semmilyen mai kornak megfelelő extra funkció nincs és szeretném, ha ezen a TV-n is tudnám használni az alábbi lehetőségeket.
- HBO GO, Netflix előfizetés nézése
- média file-ok kadencia helyes lejátszása (ha már beruházok, akkor jó lenne ha tudná már a 4K-t, illetve többcsatornás HD hangsávokat, ki tudja mit hoz a jövő)
- bluetooth csatlakozás -> zene, film lejátszás telefonról is
- iphone képernyő tükrözési lehetőség
- asztali PC elérése, ott tárolt filmek lejátszása
- és mindezt wifi hálózaton keresztül, mert oda nem igazán tudok hálókábelt húzniVan olyan eszköz (nem feltétlenül csak asztali médialejátszó) manapság, ami ezeket mind tudja?
Ha igen, akkor milyen irányba kellene elindulnom, illetve milyen szempontokat kellene még figyelembe vennem a jövőt illetően?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
demmer123
őstag
Sziasztok.Érdemes lenne lecserélni a több éves x96 s905x lejátszomat egy újabbra hogy jobb legyen a képminőség?Ce rendszert használok.
Ezt néztem ki x96 max plus
Jelenleg ezt használom
Lenne képminőség terén sok javulás?
Oled B8 tv használok és legfőképp 4k hdr anyagokat nézek vele külső merevlemezről.
Köszönöm a választ.
-
Monngoose
aktív tag
Kérdésem lenne.
CE-vel használom a box-ot. Bekapcsoláskor a rákötött USB-s wincsi elindul, majd szinte azonnal kikapcsol egy pillanatra (hallani a kattanást), majd újra elindul. Ezt androiddal nem csinálja. Feltehetően linux specialitás, mivel egy másik linux-os gépem (VU+) is ugyanezt csinálja.
Nem örülök a dolognak, mert ez indításonként dupla ki-, bekapcs a vincsinek + gondolom az se tesz jót hosszú távon, ha állandóan kirángatják alóla a feszt.
Lehet esetleg tenni ellene valamit rendszer szinten? (Külső tápos USB hubos megoldást nem szeretnék). -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Gino20 #68680 üzenetére
A Vorke HD12-ről tudtam, ami biztosan jó volt másnak. Sajnos ahogy most látom mára eléggé kifogyóban van. Az Ali/Gearbest/Geekbuying-on biztos van ilyen egy csomó más márkájú, de ezekről nem hallottam semmi biztosat. De ha úgy alakulna, akkor a 18GB-es sávszélességre és a 4K / 60Hz / HDR áteresztőképességre mindenképpen érdemes figyelni.
És van egy magyar HDMI shop is, ott is biztos vannak ilyenek és még a 14 napos elállásod is meglenne.
-
Gino20
őstag
válasz
darvinya #68683 üzenetére
Végig néztem mindent (még az abszolút irreleváns almenüket is), de nincs ilyen opció.
blakey: Megtörtént, vagyis kilőttem mindent a display alatt (SDR to HDR, stb,...), de sajnos nem történt változás.
Telón rendszeren belül van olyan, hogy szoftverfrissítés, de boxon nem látok ilyet sehol. Erre gondolsz? vagy az OTA mást jelent? -
blakey
titán
válasz
Gino20 #68677 üzenetére
Droidot OTA-n tudod frissíteni ahogy a telefont, HDR-ben boot-ol a Beelink és lehet, hogy úgy is marad, ez lehet az oka, hogy nem látod a képét. Elképzelhető, hogy az EDID infókat nem tudja megfelelően betölteni. Első körben droid alatt kapcsolj ki minden HDR-re vonatkozó opciót. Képernyőbeállításoknál kell lennie.
-
Gino20
őstag
válasz
SunMount3r #68678 üzenetére
Valóban. Soundbar Samsung hw-n850 ami elv 4K HDR képes. Ez alapján tudsz esetleg olyat linkelni ami jó lehet?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Gino20 #68673 üzenetére
Én azért mondtam, hogy kapcsold ki az összes eszközön a CEC-t hogy lecsekkold és biztosabb legyen hogy ez e a hiba. De amúgy sokszor még ez sem segít, csak az a CEC-less adapter amit írtam.
Amit te linkeltél az 2 be 1 ki "közösítő", és te ötleted szerint neked épp 1 be 2 ki "splitter", "elosztó" kellene. Ez megint bonyolítja a dolgokat, mert ha a TV-den 4K / HDR videókat is néznél és a Soundbar-od nem 4K / HDR átengedő képes (avagy HDMI 1.4-es), akkor csak nagyon drágán van ilyen elosztó ami működne vele. Ha viszont igen, akkor van olcsóbban is. De olcsóbban van még olyan ami a HDMI-ről le tudja választani SPDIF-en a hangot (extractor), ha van ilyen bemenete a Soundbar-nak, a HDMI kimenetén pedig küldi tovább a képet a TV-be.
-
Gino20
őstag
válasz
blakey #68676 üzenetére
Ahhoz nem nyúltam. CE a bithub-ról elérhető legfrissebb CoreELEC 9.2.1 van. Nem értek hozzá. Droidot, hogy kell frissíteni? Ha a box nem a hangkeltőn keresztül csatlakozik a TV-hez hanem közvetlen, akkor működik rendesen a CE és droid is. Ezek alapján is lehet, hogy droid verzióval van a gond?
-
-
Gino20
őstag
válasz
darvinya #68670 üzenetére
Igen, de ez esetben (lehet most marhaságot írok) elvileg a TV továbbra is dekódolja a hangot (ezt nem akarom, mert nem támogat minden hangsávot, pl samu tv-m a DTS-t) vagy valamit belebabrál, mert egy biztos. Ezzel az összekötéssel voltak tartalmak, ahol nem volt hang vagy x másodpercenként elment egy pillanatra, majd írták, hogy nem jól van összekötve. Átdugdostam és valóban megjött a hang mindenhol.
SunMount3r: Kipróbáltam és érdekes a jelenség. Összeségében nem segít. Boxon kikapcsoltam a CEC-t majd TV egy ki és bekapcsolással feléledt a droid képe, de ezt csak egyszer sikerült előhozni. Amúgy TV-n nem tudom kikacsolni a CEC-t, mert hangprojektor csak így működik, sehogy máshogy, pl CEC kikapcs projektor HDMI CEC-ben fel sem ismeri a TV és a NEM CEC HDMI-k esetén a TV látja a projektort, de úgy nincs hang.
Ha a box-ot csak simán a TV-vel kötöm össze, akkor nincs ez a szarakodás szóval van kép droid alatt is, de a fentebb leírtak miatt nem jó.Valami ilyesmi nem segítene [link] ? és akkor menne a box a TV-be + box a projektorba is
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
15.000 Ft magasságig keresek boxot. 1080p filmek lejátszására kellene (később lehet 4K is), WiFi-vel, a filmek routerre kötött HDD-n vannak (de kábelezés is megoldható) VLC és Kodi lenne használva, a box HDMI-vel erősítőre kötve, így a passthrough megléte fontos.
A Tanix TX5 Pro-t néztem ki. Ezzel vagy elődjével van valakinek tapasztalata? Esetleg más típus, amit ajánlana a tapasztalatok alapján?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Gino20 #68668 üzenetére
Pedig az nagyon CEC-es gubancnak tűnik. Ha pl. a Box FW-jébe rosszul implementálják, vagy a vezérlője olyan, akkor sok TV-vel összeakadhat. Én csak a Box-on próbálnám először kikapcsolni, ha úgy sem jó, akkor pedig az összes többi eszközön is. Legalább lásd, hogy ez e a gubanc. Ha úgy rendbe jön, akkor pedig van párezres CEC-less HDMI adapter az Amazonról, amit a Box HDMI kábelére dughatsz, így azzal nem lesz CEC, de a többi eszközön bekapcsolva maradhat.
-
Gino20
őstag
válasz
Beni2360 #68666 üzenetére
Sajnos jól látod
A CEC-t nem engedném el. Szerintem jó dolog az 1 távirányító, de ha pl CE-t zavarná is, akkor tudom állítani, hogy kapcsoljon, ne kapcsoljon stb...jelenleg nincs optikám, de tudtommal ez (CEC) nem működne és lehet, hogy a nem hozzáértésem miatt, de nem látom azt, hogy ez hogyan segítene a problémámom (droidra váltáskor megszűnik csak a kép).
Nekem ez akár egy alap - egyszerű config-nak (triónak) tűnik, ami gyanítom másoknál tökéletesen működik csak nálam van valami gebasz / anomália. -
Beni2360
félisten
válasz
Beni2360 #68666 üzenetére
Az utolsó mondat törölve.
CEC-l kevertem.
ARC kábel hang továbbítás -
Beni2360
félisten
válasz
Gino20 #68665 üzenetére
Látom még mindig kínlódsz evvel a trióval.
Vegyél egy optikai kábelt és kösd össze a TV-vel a projektort.
Állítsd a TV hang kimenetet optikai kimenetre és akkor ha a TV megy simán akár 5.1 is hallható a projin.
A CEC-t meg kapcsold ki mert be fog zavarni az egészbe.Tv bekapcs és a proji bekapcs és élvezet. Film nézésnél meg a Beelink fog hangot adni a projnak. Ilyenkor lekapcsol a TV hangszórója.
Ui: De ha jól értelmezem a leírását a projinak akkor 1 db HDMI ARC képes kábellel a box bekapcsolása nélkül a hangnak meg kellene szólalni.
ARC képes a HDMI kábeled? -
Gino20
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire topikba vágó, de már nem tudom, hogy hol érdeklődjek.
Adott egy TV + hangprojektor és egy Beelink box CE-vel. Indításkor (CEC miatt minden feléled) bejön a CE, de ha innen ,,vissza" megyek androidra, akkor szó szerint hang van (hallom, ahogy lépkedek a menüben) kép nincs, de talán az is előfordult, hogy TV azt írta nincs forrás.
Jelenleg így van összekötve:
Médialejátszó HDMI out --> projektor HDMI in, projektor HDMI ARC--> TV HDMI ARC.
Egyéb megoldással szintén nincs kép droid alatt + TV forrásnál nincs hang:
Box HDMI out --> projektor HDMI in1. Projektor HDMI ARC --> TV HDMI in1. TV HDMI ARC --> projektor HDMI in2.
A Boxon csak 1db HDMI kimenet van, így nem tudom közvetlen a TV-el is összekötni.
Van esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond?
Ha abszolút rossz helyen járok az is nagy segítség ha tudtok javasolni megfelelő topikot -
-
Hyena
senior tag
Szombaton rendeltem egy X96 Max Plus 4/64 mediaplayert a geekbuying olasz raktarabol ami mara mar meg is erdekezett.
Feltelepitettem ra az aktualis ng generic nightly romot (sd kartyara) ami elsore rogton sikerult is, a remote.conf filet hozzadva a taviranyito is jo orom es boldogsag.
Az egyetlen problema , hogy ambar be van allitva az automata frekvencia valtas a filmnek megfeleloen, 4k filmeket mindenaron 4k 60fps-re valtva akar lejatszani es az 1080p felbontasu filmeket szinten 60hz-en.
Probaltam whitelistre tenni a 4k 23,978 es 4k 24 fps, 1080p 23,978 felbontasokat , ha mar automatan nem megy de hiaba.
Nem tagit a 60 fpstol.
Masnak van ilyen problemaja, hogy csak a 60hz megy? Netan ez egy hiba lehet a nightlyban, vagy valami mas otlet esetleg? -
tobias40
veterán
Vhogyan be lehet azt állítani hogy a kikapcsolás parancsot ne engedje a CE, csak menüből lehessen kikapcsolni vagy újra indítani a boxot?
Illetve a 220-as kábel ki-be dugásával lehessen ki-bekapcsolni?Hosszú leírni hogy miért szeretném..
-
stifi82
aktív tag
Szépen mennek a filmek 5.1 hang minden.
De ha a hálózatról amin rajta van a laptop van rajta plex meg servio. Hogy tudok a megosztási mappából zenét hallgatni? Van rá mód és lehetőség ? Mit hogy csináljak? -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
berendeltem a 4/32-es X96 max+-t. lehetséges, hogy tudom majd használni a 3.5 jack kimenetét a jackes aktív hangfalaimmal? TV-men nincs jack kimenet, CoreElecet fogok használni plex-el
vagy problémás lesz a váltogatás a tv és a box között
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, a régi raspberry libreelec rendszerem szeretném kiváltani egy modernebb alternatívával. Ami fontos nekem, miracast/chromecast jelleg, a telefonom laptopom képének a kiküldése, spotify, netflix és hasonlóak jól menjenek, ezen felül 90% ban a NAS-ról mennének filmek sorozatok max 1080P. Szóval olyasmi legyen mint egy modern okos tv.
x96 ot nézegettem, olyan 20-25 000ft ig gondoltam. Igazából nem tudom milyet érdemes, érdemes e MAX verzió, ram mennyisége milyen érdemes?
-
deathtania
senior tag
válasz
ztsoft #68639 üzenetére
Köszi a tippet! Csináltam sima cache törlést, az sajna nem oldotta meg, viszont csináltam mellé egy factory resetet, utána legalább elindult és betöltött a droid.
Most nem töröltem semmilyen programot (korábban a Mobdro-t azonnal töröltem, mert nem használtam), és úgy néz ki, hogy működik, stabilan elindul. -
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #68637 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket, a megfelelő dtb-vel jó lett.
LE-nél egy "sima" 2GB_1G dtb kellett, figyelmen kívül hagytam, hogy CE-nél már kicsit másképp van.
Egyébként ugyanarra a kártyára tettem, amin a LE volt, látszólag (szerencsére) nem hibás. -
Beni2360
félisten
válasz
ginola #68642 üzenetére
Sima SD formatter progival win alatt max 2x formatálni.
-
-
ginola
addikt
A LIBRELEC-re használt pendrive, SD kártya eredeti mérete hogyan állítható vissza, ha másra használnám? Formázás után sem az eredeti méretét látom!
512 Mb lett a 16 Gb-ból. -
tobias40
veterán
Ígypróbálom de nem talál semmit a program.
Próbáltam csak simán rádugva is és próbáltam a fogpiszkálóval is de semmi.
Jól csináltam egyáltalán?Mit próbáljak még meg vagy ez ennyi és kész?
2.1.7.3 programmal is és a leírásban levő verzióval is megpróbáltam.
Laptopról próbálom gondolom ez nem gond,win10-el.
-
ztsoft
őstag
válasz
deathtania #68626 üzenetére
Szia!
Talán egy cache törlés megoldja. A recovery-ben tudod ezt megtenni.
-
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #68637 üzenetére
Amit nagyon köszönök is, de ettől függetlenül kérdeztem.
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Egy kis segítség kellene. Van egy Beelink Mini Mx Boxom (S905) amin CE 9.0.2 fut. Nincs erősítőm, hdmi kábellel van összekötve a tv- vel. Eddig is gondom volt, de mostanában meg már különösen zavar, hogy egész egyszűren nem hallom a filmekben mit mondanak. A TV -m egy régi lapos Samu.
A kérdésem, hogy ennek a combónak mi az optimális beállítása a CE-ben? Gondolok itt ilyenre, hogy csatornák száma, hangotvábbítás, keverés etc. Próbáltam már szinte mindent, de vagy nem volt hang vagy még rosszabb lett vagy semmi nem változott.
B terv: Mi az a minimális befektetés amivel javítani lehetne a hangzáson?
Köszönöm előre is. -
a.t.t.i.
senior tag
Feltettem az Aidát.
Az 1gb ramot ir,és P281-et,vagyis ha jól gondolom s905W -
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #68628 üzenetére
Csak a józan paraszti eszemmel, mert egyébként nem értek hozzá: akkor is döglött lehet a kártya, ha a boxból kivétele után gond nélkül felírtam rá a CE-t?
-
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Egy problémával szeretnék hozzátok fordulni.
A múlt pénteken tettem szert egy Vorke Z6 Plus-ra az egyik fórumtárstól. Kipróbáltam, minden működött szépen az Android rendszerrel. Mivel az ő acc-ja volt beállítva, így csináltam egy resetet az oprendszerből, utána pénteken még be is állítottam magamnak mindent, szépen játszott át mindent a NAS-ról, úgy, ahogy kell neki. Másfél évad AHS és 2 film minden gond nélkül ment, és némi Spotify is.
Vasárnap délután gondoltam egyet, és frissítettem a KODI-t rajta a 18.6-ra, de mivel az nem akarta a NAS-omat felismerni, így gondoltam visszateszem a gyári 17.6-ot. Más megoldást nem találtam, csináltam megint egy gyári resetet az oprendszerből. Ezután ismét a 17.6-os KODI fogadott. 3 rész AHS, 1 film lement. Kikapcs, este 11 körül be, 1 Rick&Morty rész simán lement, aztán kikapcsoltam.
Ma kapcsolnám be ebéd körül, és a boot-nál meghal az android, a boot képernyőn nem akar túljutni az eszköz. Próbáltam kihúzni, újraindítani, vártam fél órát, ugyanúgy semmi.
Van esetleg ötletetek, hogy mi lehet a gond? Mit kellene megpróbálnom, hogy ismét működőképes legyen?
Minden segítséget megköszönök! -
mexel
veterán
válasz
ginola #68623 üzenetére
A kártya mitől biztos hogy jó? Soha nem biztos semmi. Attól hogy 5 perce jó volt még elromolhat ( kicsi az esély, de ha van egy pendrive otthon a sok töprengés helyett gyorsabb kiírni arra is és tenni egy próbát. A kiírás, dtb átírás és indítás macx 5 perc szokott lenni. Termsézetesen nem biztos hogy megoldja, de akkor tudjuk hogy 1 hibát kiszűrhetünk. Ez nem csak boxoknál van így, minden hibábál az élet minden területén sokszor a kizárásos módszerrel a leggyorsabb előrejutni, pusztán logikusan haladva a láncon)
-
mexel
veterán
Azt neked kell tudni milyen dtb kell, de a sok kérdés előtt érdemes ezeket az alapdolgokat azért kipróbálni:
Több dtb ha nem vagy biztos milyen a box- 1Gb -2Gb- 100-as lan gigás lan. Ezeket kipórbálni 5 perc.
Ha nem indul kipróbálni a 905x helyett a sima 905-öst és azt is végigjátszani. Megint 5 perc.
Ha ekkor sem indul akkor sd-pendrive csere és másik író program. Megint 10 perc.Megnézni hogyan nem indul: ha recovery-ba megy akkor nem biztos hogy a dtb vagy a pen rossz hanem a box csak droid alól indítja a frissítést pl dummy.zip-el vagy más módon.
Ezeket előbb le kell próbálni és ha semelyik nem megy akkor kell töprengeni mi a gond.
-
-
TCr
veterán
Sziasztok,
A Mini M8S II egyik napról a másikra nem hajlandó SD kártyáról bootolni.
Lefagyott, majd újraindítás után az Android indult.A kártyán egy régi LE volt, gondoltam itt az ideje a CE-re váltásnak, kiírtam (balenaEtcher) a legfrissebb stabil verziót (listában megtaláltam, amúgy S905X) az összefoglaló alapján, de:
- fogpiszkálós módszer: az Andoid recovery menüje indul
- reboot to recovery app: restart után a 4K (gyári) boot logónál megáll
- UPDATE&BACKUP app: elkészítettem az SD gyökérbe egy üres boot.zip fájlt, be is tudom ezt tallózni az Android alól, vagyis a box látja a kártyát, de újraindulás után ugyanúgy megáll a gyári 4K boot logónál
Segítsetek kérlek, vajon mi lehet a gond?
-
tobias40
veterán
válasz
tobias40 #68583 üzenetére
Sztem attól lett tégla a Vontar gépem hogy a Mecool-on a legfrissebb CE 9.2.1 volt és arról csináltam backup mentést,és azt akartam feltenni a Vontar 9.2-re.
De hogy ez miért vágja agyon a droidot azt nem értem...
Most próbálok A-A usb kábelt szerezni azzal életre kelteni,nem tudom menni fog-e mert olyan az egész mintha még áramot se kapna... -
Csicsóka
őstag
-
a.t.t.i.
senior tag
Köszöi mindenkinek.
Minden dtb.fájlt próbáltam,ami jó lehet.
Megőróbálom Vilga ötletét. -
Hyena
senior tag
Mivel a Popcorn A500 Pro keszulekem rovid agonia utan megtert a teremtojehez (es mert nvidia shield pro sehol nincs most) rendeltem helyette egy itt a topicban jonak mondott X96 Max Plus mediaplayert.
A kerdesem az, hogy erre majd ha megjon az eppen aktualis nightly buildek (mert ha jol latom stabil release nincs meg amlogic s905x3-ra) kozul aCoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2-nightly_20200321-Generic.img.gz
vagy a
CoreELEC-Amlogic.arm-9.2-nightly_20200321-Generic.img.gz
jelut kell telepiteni azaz NG vagy sem?
Illetve majd melyik DTB file valo hozza tovabba, hogy telepites utan fog e mukodni a gyari tavkapcsoloja vagy kell e hozza masik remote.conf vagy ilyesmi?
A megrendelt keszulek 4/64-es. -
mexel
veterán
válasz
a.t.t.i. #68597 üzenetére
Akkor nem érdemes olyat linkelni ami eltér mert ahhopz más dtb kell. Ha 2gb-os akkor P212-es dtb kell olyan aminek a nevében 2G van és ha 100-as a lan akkor nem kell más. Azzal menni kell.
gxl_p212_2g.dtbEzt átnevezed dtb.img-re és ezzel mennie kell ha valóban 905X és 2Gb-os 100-as lannal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900x, 32GB RAM, 1TB SSD) Beszámítás! (25)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest