Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • azbest

  félisten

  válasz Knobber #13944 üzenetére

  usb burning tool v2.0.7.2_build2 van nekem feltéve. Amikor telepíted, akkor fel akar telepíteni egy drivert is. Arra szükség van, anélkül nem megy. (maga a driver azt hiszem ott van a telepített könyvtárában is valahol)

  Ha a telepítése után win 10-ről win 10 aniversary-ra frissítettél, akkor újra kell telepíteni a burning toolt, mert a drivert elcseszi a frissítés.

  Indítom a burning toolt, ez averzió alapból kínai, a második menüpontban angolra lehet váltani (english-t angolul írja). Más verzó lehet alapból angol, elvileg más verzióval is működik.

  Fájl, import image. Itt betallozod az img filet. Az én eseteben a kitömörített rar-ból update_MINIM8SII_rv109.img került elő, ezt választom. (jelen esetben v88 pro -ra normálisabb rendszer flesselése a téma, azért az) Ha nem panaszkodik semmire betöltéskor, akkor megnyomom a start gombot.

  A boxra nem dugok semmit. Az usb A-A kábellel összedugom a pécét a box 4-es, hátsó portjábval. Ha nem megfelelő az usb a-a kábel, akkor nem fog sikerülni. (pl charger doctor különböző bemeneteiből összekombinált a-a nem megy, először azzal próbálkoztam :D )

  Ezután a boxot elcsípi a boot elején és elkezdi frissíteni. Ha előbb dugod be és utána indítod a start-ot, akkor nem sikerül, mert a box normál bootot kezd el az usb-n kapott áramot használva.

  Ha mégsem sikerül valami, akkor a hdmi-re dugj egy monitor és úgy próbáld meg. Ez nem segít, de látod, hogy mi történik. Ha flash módra vált, akkor piros-kék-zöld képet váltogat. Ha bebootol, akor androidot mutat vagy persze hibát.

  Elsőre egy update fájl segítségével nekem is sikerült elcseszni a boxot (gyári szoftver rootolása kapcsán), de az A-A kábeles megoldás mindig működött. Csak a sorrendet kellett kitapasztalni. Külön tápot nem dugtam rá, pont azért, mert úgy elkezdene bootolni az android.

  Ne legyen túl hosszú, toldozott, előlapi usb, mert úgy lehet kevés tápot tud csak adni. Ha nincs más, akkor állítólag usb hoszzabbító kábel anya végéről leszedve a fém keretet lényegében A-A kábelt kapsz.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés