Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
eric.cartman #69599 üzenetére
Akkor egyelőre nincs más ötletem ha minden egyéb jó, pl. kábelek, beállítások.
-
-
blakey
titán
válasz
eric.cartman #69597 üzenetére
Erősítő jól van beállítva? Lehet, hogy az szól bele a dolgokba. Közvetlenül a TV-re kötve nem próbáltad?
-
-
blakey
titán
válasz
eric.cartman #69595 üzenetére
A HEVC-t kapcsold be, indtsd újra a boxot és ellenőrízd.
-
-
blakey
titán
válasz
eric.cartman #69593 üzenetére
Engedélyezési listát nem kell kitölteni, a felbontás oké, maradhat, a képfrissítés legyen 60Hz, a többi elsőre oké. A Beállítások/Rendszer/CoreELEC alatt mi van beállítva?
-
-
kovakovi77
tag
válasz
kovakovi77 #69590 üzenetére
Gyorsan vissza is léptem Nightly vonalra, hogy lássam ha valami elromlik
tar file /storage/.update bemásol reboot. Mivel-e nélkül a köv kiadásik 9.2.2-n ragadnék.
CoreELEC (official): nightly_20200415 (Amlogic-ng.arm)
Működik minden. -
blakey
titán
válasz
Monngoose #69589 üzenetére
Olyankor szokott ilyet csinálni, ha a képernyő beállításainál az engedélyezési lista nem üres, ill. a felbontást 4K-ra állítottad. - biztos vannak olyan boxok/SoC-ok amiknél így van de GT-Kingen, X96 Air-en és Vim3 Pro-n nem volt így, ott normálisan vált HDR-re 4K GUI esetében is.
-
kovakovi77
tag
válasz
Beni2360 #69577 üzenetére
Első hozzá szólásodnál Ezt írtad:
"A95X MAX. 2/32 GB"
Én V81-ből csak 4/64 (ilyet használok)
V10 ből pedig 4/32-es verziót ismerek. (ilyen is van, de csak arra, hogy 2hetente elrontsam és ujra huzzam)
Vagy csak elírás, vagy készült ilyen kivitelben is?
Örülök, hogy meg javult. Nekem nem kellett telepítenem semmit, mióta Csicsókával össze hoztuk a ssd-kernel boot+data felezés és oda a rootfs, azóta az fut ujra telepítés nélkül.
Ismeretségi körömben még vagy 4 helyen.
Frissitett gond nélkül 9.2.2-re. Szaggatás megoldódott, a tv-m lehetett meg bolondulva egy áramszünet óta nem sikerüt elő idéznem.
CEC-be nem tudok segíteni. -
Monngoose
aktív tag
válasz
eric.cartman #69585 üzenetére
Olyankor szokott ilyet csinálni, ha a képernyő beállításainál az engedélyezési lista nem üres, ill. a felbontást 4K-ra állítottad.
Ne kérdezd miért, de azt szereti, ha a felbontás 1920x1080p és a box automatikusan vált 4K-ra, csak így küldi át a HDR-t. Ha "készen kapja" a 4K-t, akkor valamiért nem.Ja, fontos még hogy a:
"Képfrissítés gyakoriság beállítása": Indításkor/Leállításkor
"Lejátszás szinkronizálása a kijelzőhöz": Kikapcs.
legyen. -
blakey
titán
válasz
eric.cartman #69587 üzenetére
Egyáltalán nem égő, lefotózod vagy a megfelelő menübe lépve ssh-n kiadod a
kodi-send --action="TakeScreenshot"
parancsot majd a Screenshots mappából átmásolód a képeket. -
-
blakey
titán
válasz
eric.cartman #69585 üzenetére
Sajnos HDR10+-t nem tudom kipróbálni de a beállításaidat azért megmutathatnád, mert nálam minden HDR-nél felugrik a kis ikon, tehát jól működik az SDR-HDR váltás viszont ha nálad a menü is HDR akkor nem fog felugrani lejátszás indításánál semmilyen jelzés.
-
Helló Urak,
GT-King (B922) @ CE 9.2.2 stable:
A HDR10+ videók "csak sima" HDR10-ben mennek a box-ról a TV-be.
Illetve az a furcsa, hogy a TV minden más lejátszóm esetében (nem CE) amikor indul a lejátszás kiírja a bal felső sarokba (Samsung), hogy HDR10 vagy éppen HDR10+
CE esetében nem ír semmit sem soha (pedig az info gomb megnyomására ott van, hogy HDR UHD a jel - és persze valóban HDR is látszik jól).Esetleg ötlet?
Másnál megy a HDR10+ ? -
Polllen
félisten
Köszönöm!
-
Polllen
félisten
S905-s boxra, az utolsó CoreELEC alá tudtok valami jó snes/c64 emulatort?
-
Beni2360
félisten
válasz
Pelican #69578 üzenetére
Köszi válaszodat.
Közben megtaláltam a CEC beállítást és ott alapon be van kapcsolva. Kikapcsoltam pár gombot és már nem kapcsolja le a TV-t.
A lekapcsolás is simán gyorsan megy igaz a usb hubon a led ég továbbra is mint a 2.1.0-nél. Igaz nekem van egy távos dugajjom amit ki szoktam kapcsolni. Na a boot idő evvel vagy csak a távval való bekapcsolása egyforma. 25 mp.
Más: A ZIDOO X10 távja kikapcsolásnál bekapcsolja ezt a boxot. -
Beni2360
félisten
válasz
kovakovi77 #69552 üzenetére
Na tegnap éjjel felraktam egy SD kártyára A95X MAX v10. CE 9.2.2-t 2. nekifutásra sikeredett. Nálam a pause utáni hang torpanás rövidebb lett jóval kb 1 mp vagy szinte semmi. Kockásodás szaggatás nincs. Igaz a kikapcsolás nyűgösebb lett nem alszik ki a kijelző és nem találom mit kell csinálni, hogy a kijelző nem csak a boot-t mutatja.
Van remote és vfd fájljaim de azokat a gyökérbe másoltam. De az egyiket máshova kellene (vdf configba másolta most)
NA az óra helyre állt. Kikapcs is megy de lekapcsolja a TV pedis semmi cec nincs -
nfsu17
veterán
válasz
ginola #69573 üzenetére
Elméletileg api key létrehozásakor három id keyt kapsz, és ezeket kell a megfelelő helyre illeszteni:
Api key
Client id
Client secret
Elég hosszú mindegyik.
Nekem megy minden, de az elég vicces, hogy minden feliratkozott csatornára be tudok lépni, egyedül a Magyarósiba nem enged be.
Csak annyit ír, hogy a directoryba belépés nem sikerült. Na mindegy, már meg sem lepődök semmin, a feliratkozás résznél azért hozza a videókat szépen. -
snipr
aktív tag
Sziasztok!
Realtek RTL8822BS chip-es boxok esetén (nálam egy x96max+) van már esetleg valami workaround CE alatt az akadozó bluetooth audio promlémára?! Bevallom nem követtem mi történik a témában, pár keresés nem nagyon adott találatot... néha ráfrissítek kézzel a nightly-ra, de még mindig szaggat a hang (maga a device mintha jól látszódna egyébként, próbálgattam mindenféle paraméterrel hangolni, de egyelőre zéró sikerrel... valaki esetleg látott/talált már erre valamit?!)
Köszi!
-
Beni2360
félisten
válasz
Boxtárs! - A95X MAX. 2/32 GB
Miért nem tudom pendriver-ről felrakni a 9.2.2 CE-t?
Mindhárom 3.0 kipróbáltam, dumi zippet is de semmi csak hibára fut.
Most egy új SD-re raktam és a 5. sornál pörög. -
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Újabb gondom támadt, melyben kérem segítségeteket:Egy X96 Max Plus, melyre felment az új CE9.2.2. Azelőtt feltettem rá a nightlyt.
Mindkettőnél az a gondom, hogy a box elején lévő kijelző nem működik sem kikapcsolt sem bekapcsolt állapotban.
Szerintetek mi a megoldás? -
pinnacle
nagyúr
válasz
blakey #69564 üzenetére
Köszi! Feliratkozásokat, előzményeket, hogy tudnám megjeleníteni? Könyvtárakban bejelöltem mindent, de csak ez látszódik.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #69459 üzenetére
Tudnátok segíteni? Megcsináltam az API-t, viszont az előzmények, feliratkozások nem jelennek meg, hiába jelölöm be. Erre van valami ötletetek? Lehet ez már nincsen? Nem tudom, hogy kell-e még bejelentkezni, de ugyanaz van mint régen, a 2. nem működik.
-
zgospel
őstag
válasz
Beni2360 #69561 üzenetére
Ahhh, tudtam hogy én vagyok a gigantikus balfasz...
A dtb.img lépés kimaradt valahogy. Így már be is bootolta a CE-t, folytatom is a beállítást (meg röhögök magamon), de innen már akkor menni fog szerintem.Nagyon kellett, hogy valaki higgadt fejjel elolvassa mit szerencsétlenkedek, egyből meg is lett így.
Köszönöm! -
zgospel
őstag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek mert mindjárt idegösszeroppanást kapok... biztos én vagyok a balfasz de már 7-8 órát legalább elcsesztem és nem jövök rá hogy mit csinálok rosszul.
Egyszerű dolgot szerettem volna: Plex appot futtatni, mert a TV-mhez nem elérhető, és a tv-be épített DLNA böngésző elég kényelmetlen. Apple TV 4K kézenfekvő lett volna, mert egy iPhone 8-at használok, de 60 ezerért erre az egy célra elég drágának tartom, ezért vettem egy ilyen eszközt: X96 MAX Plus 4GB/64GB Amlogic S905x3Android 9-cel jött, gondoltam az fasza, mert feleségemnek Galaxy S10 van, akkor majd arról mindent tudok rajta irányítani és könnyedén telepíteni. Hát bazira nem így van. A Plex appot feltéve az app működik, a hálózaton megosztott filmeket látja is szépen, be is rendezte ahogy kell, de lejátszáskor "an error occured" és ennyi, nem játszik le semmit. PC-ről indítva se, telóról indítva se, sehogy se.
Ezután leszedtem rá az Androidos Kodi appot. Ez se százas, mert bár sikerült beállítani a Samba kapcsolatot, bazira nem olvassa és rendszerezi be a filmjeimet, nekem kell egyesével a mappák között böngészni és elindítani a filmet. UPNP-n keresztül pont ugyanaz az eredmény. Lejátszáskor ráadásul a hang tompa, nem olyan mint kéne.
Ennél még a TV-be épített DLNA böngésző is jobb és ott a hanggal sem volt bajom, a DTS kivételével mindent visz a TV.Ekkor elkezdtem túrni itt a fórumot, és a leírásaitok alapján eljutottam a CoreELEC-hez. Kiírtam Rufus-szal egy pendrivera, az eredmény jónak tűnik, 512 mega szabad helyet mutat. A toothpick methoddal megpróbáltam újrabootolni, de sikertelen, az X96 kezdőlogója megjelenik, utána minden elfeketedik és nem történik semmi.
Ezután letöltöttem Androidra a "Reboot to LibreELEC" appot, ez támogatja a CoreELECet is. Ezzel elindítva a rebootot pontosan ugyanaz történt, mint a reset gombot nyomvatartva: elindul a boot, megjelenik az X96 logó, aztán fekete minden és nem történik semmi.Hab a tortán hogy az eszköz Androidján egyedül a Miracast működik jól és gyorsan a Galaxy S10-zel. Az Airplayhez, vagy DLNA böngészéshez, vagy kvázi bármi nekem alapnak tűnő funkcióhoz fizetős appokat kellene vásárolni...
Mit csinálok rosszul?
Se a Plex lejátszás nem akar működni, se a CoreELEC, az androidos Kodi pedig korlátoltan működik.
Az összefoglalót természetesen végigolvastam, végigpróbáltam amit tudtam.
Pénzt akartam spórolni, de a rászánt időmet és baszakodást forintosítva vehettem volna ennyi erővel bármi mást is sokkal többért.Előre is köszönök bármi segítséget
-
kovakovi77
tag
válasz
nfsu17 #69555 üzenetére
Beépített ssd-n lementett anyagnál volt, és az volt az érdekes, hogy a ctrl+shift+o kombó nem mutatott eldobott framet-miközben szaggatott.
[Pelican]
Köszi de ma reggelre ugy riadtam, hogy nem tudom elő idézni a hibát. Éjszaka volt egy áram szünet, de nem hiszem, hogy ez oldotta volna meg hiszen előtte többször volt áramtalanítva ujra indítva. Lehet a tv-volt meg bolondulva(nem hiszem mert pause-nál nem történik freki váltás)? Majd sasolom hátha ujra elő jön. -
-szabi-
addikt
Sziasztok
Nem igazán konkrét probléma inkább jelenség.
Miért van az, hogy pendrive-om filmnézésre rádugom a dobozra (s905x, s905w) és pár perc múlva a pendrive jelentősen felmelegszik, forró?
Miközben más dobozokra dugva (s905x, s912) ugyanazt a filmet nézve, semmi melegedési gond nincs.
üdv
szabi -
Pelican
őstag
válasz
Nyugodtan írd be, szívesen javítom, ha gondolod.
-
kovakovi77
tag
válasz
Ezt : "(későn induló hang nélüli pause hibákat láttam de ilyet nem .)" -arra értettem, hogy itt a fórumban olvaot hibákat láttam , nállam nem jelentkeztek de a szaggatás igen.
Csak pöppet nagyon szétszórt vagyok ma. -
nfsu17
veterán
válasz
Ez a pause hiba csak hálózatos lejátszásnál szokott előjönni - a többieknél- , nem?
Csak mert usbs lejátszásnál nem látok hibát.
YT-nál néha előfordul, hogy bedarabosodik a lejátszás, akkor egy tíz sec. visszapörgetés észhez téríti. -
garga pista
őstag
Sziasztok!
Amiko A4K box (S905), analóg AV-n összekötve CRT tv-vel. Sajnos kilóg a kép és az összefoglalóban említett funkció nincs a tv-n, a képarányt tudom váltani 16:9 és 4:3 között. Alapból a box beállítasiban lévő letter box-nak sincs hatása, mindegy hogy pan scan, vagy mit állítok be, a box mindig 4:3 arányú széthúzott képet küld ki AV-n, de mindegy a tv-n manuálisan átállítom 16:9-re. De íg is kilóg egy sáv alul (felüls is minimálisan), de alul pont az lóg ki, ami a csatorna lista szereksztőben leírja melyik gomb mit csinál..A beltérin az andoridon belül nincs valami manuális belenyúlás, hogy ugyan nyomja összébb a képet? Próbáltam a felbontásokat állítani, de nem változott semmi. Van a boxban tv kép beállítás, de azt csak HDMI-n keresztül engedi. Ha nincs bedugva hdmi kábel, letiltja a menüt.
És bár régi a tv (Sony Trinitron) de másik set top box-al AV-n keresztül (4:3 letter box) tökéletes a kép, nem lóg ki, szóval a tv jól van beállítva. -
kovakovi77
tag
A95X MAX v81. CE 9.2.2
Inditás jó, film szépen végig megy de ha pause van utánna mintha rossz képfrissítésen játszana le, szaggat.
Beállításokban freki váltás indítás/leállításra állítva de mindegyiknél ezt csinálja.
Film pld :mi kis falunk 720x404p
(későn induló hang nélüli pause hibákat láttam de ilyet nem .)
Mielött meg szólnának, hogy nem ide kell jelenteni, a fejlesztők sem magyarul sem kínaiul nem beszélnek, minden esetre videóval forrás anyagal, holnap jelentem google translettel a ce forumon.
Másnál is van ilyen pause hiba? -
huberpe
aktív tag
most, hogy belekerült a 9.2.2 changelog-jába a Fixed resume after pause in Kodi tétel, végre nálam is csinálja.
eddig egyszer sem fordult elő. van rá megoldás vagy vissza 9.2.1-re?
-
ginola
addikt
NG boxok közül melyik ajánlott, amivel nincs probléma és jó ár/érték arányú?
GT-King, X96 Air pl? -
fucsaj
csendes tag
Minix neo u9-h-t nézegetek.
Ez: [link] Valami kamu lehet? Csak mert eddig drágábban láttam.
hardverapron is 32k [link] .
Melyiket vennétek?
még egy kérdés: az androidnál maradva erre is feljön az iphone youtube app-ban a lehetőség, mint az okostv nél ( csak itt a minixre), hogy inkább ott játssza le a videót? Tehàt nem kell magán az eszközön kikeresnem egy adott videót?
köszi! -
ssgt1981
senior tag
válasz
DoItYourself #1 üzenetére
X96 Max Plus-t lehet TV távirányítóval kezelni (Samsung Smart Remote)?
-
Mankó
veterán
Az új frissítés után össze vissza megy a távirányító (eddig a tv-ével is jó volt), hol megy, hol nem.
tudtok linkelni egy a 9.2.0 -ás CE-hez passzoló fájlt, amivel vissza áll az eddigi TOP állapot? Beelink GT KIng.
Köszi -
Csicsóka
őstag
Nem kell tudni, bár ez már régen kitárgyalt dolog itt a fórumon. LE alatt is rugóztunk rajta eleget. Attól, hogy ezt a fejlesztők az esetlegesen előforduló problémák miatt kiszedték a kikapcsoló menüből, legalább 90%-ban hibamentesen használható az összes boxon. Értelme szerintem sincs, de ha aktiválva van az említett konfig fájlban ezzel a power menüvel megy.
Vagy 1xerűen a power gomb funkcióját módosítva is elérhető a keyboard.xml-be ezzel:<keymap>
<global>
<keyboard>
<power>Suspend</power>
</keyboard>
</global>
</keymap>Vagy ha nem a power gomb, bármelyik számgombra is rátehető, pld7-es.
<keymap>
<global>
<keyboard>
<seven>Suspend</seven>
</keyboard>
</global>
</keymap> -
-
blakey
titán
válasz
ORCA58 #69533 üzenetére
Ha ezt átállítom, akkor jobb oldalt megjelenik az ondemand vagy peformance. Ezeket eltüntetni már nem engedi. Viszont ha újra indítom a CE-t, akkor újra csak a CPU governor látható. Ez szándékosan ilyen? - nem, gondolom a régi SoC-on el van cseszve vagy nem tudja normálisan kezelni.
Hasonló a helyzet az USB Power kapcsolóval. Újra indítás után ki állásba áll át. Ledes Pendrive-al próbáltam. A LED kikapcsolás után elalszik, függetlenül attól, hogy be volt kapcsolva vagy nem.
Ezek a beállítások ne menthetők? - elvileg elmenti csak ugyanaz a szitu, minr fentebb, jelezni kell a fejlesztőknek, én nem látom, mert ng boxokat használok.
Az előfordulhat , hogy a gyári HDMI kábel nem tudja a CEC-t? - igen -
gsc73
aktív tag
-
darvinya
titán
válasz
korcsi #69536 üzenetére
Pontosan mi.
Felraktam CE-t SD-re, és kikapcsolom menüből, akkor gyári távja már nem kapcsolja be.
Ha gyári távval egyszerűen kapcsolom ki, akkor valójában csak alvó módba megy.
Ezt onnét tudom, mert Tv-n be van kapcsolva a CEC és arra feléled.
Viszont menüből kapcsolva ki nem. -
nfsu17
veterán
válasz
ORCA58 #69533 üzenetére
Az ondemand visszaveszi a frekit, ha nincs szükség 'erő're, a performance meg végig a teljes erőt adja.
Az ondemandban picit hűvösebb hőmérsékletet lehet elérni. X3 esetén ez úgy néz ki, hogy;
Perfor.: min. 1908 mhz
Ondemand: min. 668 mhz
Ha kell az erő, akkor meg feljebb tolja.
A többit nem tudom, vagyis nem értem, amit írsz.
Én még nightly alatt beállítottam ondemandra. Tehát belementem a cpu governor menübe, abban volt ez a két lehetőség: performance és ondemand. Kiválasztom amelyik kell, oké, és aktiválódik. Azóta is azon van.
Stabil alatt még nem állítottam ezt át, lehet azóta módosítottak rajta. -
ORCA58
addikt
válasz
nfsu17 #69498 üzenetére
TX9S box.
Igen governor. Ezzel kapcsolatban van is kérdésem. Ha ezt átállítom, akkor jobb oldalt megjelenik az ondemand vagy peformance. Ezeket eltüntetni már nem engedi. Viszont ha újra indítom a CE-t, akkor újra csak a CPU governor látható. Ez szándékosan ilyen?
Hasonló a helyzet az USB Power kapcsolóval. Újra indítás után ki állásba áll át. Ledes Pendrive-al próbáltam. A LED kikapcsolás után elalszik, függetlenül attól, hogy be volt kapcsolva vagy nem.
Ezek a beállítások ne menthetők?
Az előfordulhat , hogy a gyári HDMI kábel nem tudja a CEC-t? Közelebb tettem a boxot a tv-hez, így kicseréltem a kábelt rá, és azóta nem működik. A másik túl hosszú, most vegyek egy rövidet amivel jó?Dolphine
Eddig nekem minden tökéletes, hozzá teszem nincs NAS stb., csak egy HDD van rákötve, meg online film játszásra használom. -
cof
veterán
-
Mcleod
tag
Sziasztok!
905X2-es Magicsee box-om van CoreElec-kel, ami eddig teljesen jól működött némi hack-eléssel, azaz egy Gblan-USB3 átalakítóval röccenésmentesen ment a legnagyobb méretű 4k film is a hálózaton. Erre ma jött egy frisítés, és azóta sajnos nem működik csak wifi-vel, ami nem az igazi...Gondolom számomra negatívan frissült valami driver.
Van arra mód, hogy egyszerűen visszahozzam a legutolsó verziót ami számomra még jó volt?
Köszönöm! -
ztsoft
őstag
Örülök, hogy sikerült működésre bírni az SSH-t. Ha jól tudom, az alvó mód ki van kapcsolva a CE-ben.
Más. Visszatérve a 3D-s hibára a 9.2.2-esben, tegnap hiba nélkül lejátszott jó pár filmet, demót, az viszont hozzá tartozik, hogy bekapcsolás után el kellett mennem (több órán keresztül be volt kapcsolva a box), majd haza érve jó volt. Ma ismét tettem egy próbát és ismét jelentkezett a hiba. Nem igazán értem, hogy miért van ez, egyszer jó, máskor nem (persze a 9.2.0-ás mindig jó).
Az SSH-hoz, nálam sem volt probléma frissítéskor, igaz kulcsos belépést használok.
-
cof
veterán
Megnéztem ezt az alvó módot, ez nem is fog menni itt CE alatt, inaktív szürke ez a mező. Ez az alap Kodiból visszamaradt funkció, mert ahogy írod Android alatt és most megnéztem Windows alatt is állítható. Csak a CE fejlesztők nem vették ki a menüből.
De amúgy nem gáz a boot idő, max. fél perc, vagy nem kell kikapcsolni, nem sokat fogyaszt.
-
gsc73
aktív tag
válasz
darvinya #69520 üzenetére
Én biztosan nem fogalmaztam egyértelműen az utolsó hozzászólásomban: az én célom, hogy alvó módba tudjam kapcsolni a box-ot CoreElec alatt és onnan felébreszteni az eredeti távirányítójával. (ahogy olvastam lehet ezt fokozni, de én nem akarom).
Jelenleg nem elérhető az alvó mód, csak a kikapcsolás (H96ProPlus). -
Dolphine
addikt
Akkor most a 9.2.2 frissítés mehet vagy sem?
Az alany egy Minix Neo U9-H.
-
darvinya
titán
válasz
korcsi #69511 üzenetére
És blakey, nfsu17
Ha van UBoot-ban bejegyzés és infra táv kód jó, akkor működik kikapcsolt állapotból (nem alvó!) való bekapcsolás.
De eddigi box-on (T95N, X96Mini, X96Max) nem íródik semmi UBoot-ba ezzel kapcsolatban, nem kapcsol be (nem alvó!).CEC még UBoot-ba íráskor sem működik.
De lehet simán keveritek alvó módot, a kikapcsolással, mert akkor működik tökéletesen, de az nem valódi kikapcsolás.
-
hunaqua
addikt
Nekem sem volt egyik dobozzal sem SSH problémám.Sokat nem tudtam tesztelni a 9.2.2-t,de ez alatt az idő alatt nekem nem volt gond vele. (X96Air)
-
gyűrű
addikt
válasz
blakey #69507 üzenetére
Kíváncsiságból én is feltettem a Gt-Kingre a 9.2.2-t minden működik nálam is. Most még marad egy ideig, egyelőre nem látom hogy jobb lenne mint a februári nightly.
Akinek gondja volt ezzel, írja már le légyszi hogy mi?
Megnézem hogy nálam is előjön-e.
Egyelőre minden teszt kb. ugyanolyan működést eredményez mint az eddigi volt.. -
alázógyík
addikt
válasz
blakey #69497 üzenetére
Ha minden igaz, a Ph!-n is ajánlott, olvasott Dual Bootot tettem fel.
Mikor kész lettem vele, még működött mind a 2 op.rendszer.
Megpróbáltam még 1x, és ugyanúgy a CE tölt be.
Tehát tényleg lett valami gond a Tanixal, csak nem tudom hogy mikor és mi.
Resettel a gyári Android jönne be és a CE törlőden? Vagy hazavágnám vele a mediaplayert? -
válasz
DroiDMester #69502 üzenetére
Ez a készülék lekezeli a DTS hangot, HDR 4K videót probléma nélkül Kodi alatt?
-
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Visszaálltam 9.2.0-ra és láss csodát, működik az SSH, minden programmal.
Most már csak a bekapcsolás problémakörét kell megoldanom, ugyanis továbbra sem lehet az alvó módot kiválasztani az Energiakezelésnél, ami Android alatt egyébként működik. Ha sikerül, megosztom veletek.Üdv: G.
-
válasz
DroiDMester #69502 üzenetére
Köszi. Gondolkodom, hogy lecserélem a Raspberry Pi 4-et egy ilyenre.
-
mzsol
tag
Felraktam kodi-ban a youtube-ot. Nem enged belépni, keresni stb, valami API hibát ír ki. Mit kell még vele csinálni?
-
-
Sziasztok!
Ugoos X2 / X3 Pro vásárlásán gondolkodtam, de látom, hogy az X96 MAX Plus kedvezőbb áron van.
Az is jó márka, támogatott teljes mértékben CE vonalon?Köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900x, 32GB RAM, 1TB SSD) Beszámítás! (25)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest