Új hozzászólás Aktív témák
-
marcellx
csendes tag
A játékok nagyon akadoznának vagy nem és nem nagyon szoktam multizni csak a Battlefield 3-mal szóval az elmenne rajta hogyha leveszem a grafikát teljesen low-ra?
-
-
marcellx
csendes tag
Sziasztok.
Szerintetek egy FX-4300-as ki tud hajtani egy R9 270 vagy nem mert a monitorom csak 1366x768-at tudja kezelni?
Ha nem akkor megérné megvenni mert új processzort max 1 év múlva tudok csak venni? -
kona005
senior tag
Én azt mondom Heaven 4.0 a legjobb mindenféle tesztelésre, melegedésre és tuningra is...
Ha a Heaven nekem lefutott akkor egyik játéknál sem volt baj, ellenben 3DMARK mikor -100Mhz-el talán nem fagyott ki az adott gém
-
do3om
addikt
válasz
CirrMee #50793 üzenetére
Azért régen volt. De sokan mondják hogy fegyelmetlenségből károsodhat is. A fórumban is találkoztam olyannal aki órákra engedte rá aztán hibás lett a vaga. Végén kiderült hogy csak tesztelni akarta aztán ment vagy fél napot a furmark. Ki tudja milyen elzárt házban meg hány fokra főtt szerencsétlen vga.
-
do3om
addikt
válasz
profisher. #50785 üzenetére
De buzi egy program, elég ha játéknál megnézed, akkor durva még amikor valaki úgy írja hogy az ő vga-ja 2 óra furmark után ennyi meg ennyi fokos, na az kap rendesen.
-
do3om
addikt
válasz
profisher. #50783 üzenetére
Vannak páran ilyenek mint te, de ez mégis mi akar lenni?
Játék még nem volt de a fos furmak már megy rajta, aztán hátha jönnek a képhibák.
Én sosem indítottam rá, és nem is fogom. -
profisher.
tag
Sziasztok!
Egy Sapphire R9 270 Dual-X-el lépek be a topikba. Kb. fél órája tettem be, játék még nem volt, furmark alatt 70 fokot produkált, szerintetek ez elfogadható?
fisher.
-
szika87
aktív tag
Belefutottam egy hibás processzorba és most sok egyéb költségem van, ezért csak egy kis g630-as két magos kis intel cput tudok venni az 1155-ös lapom alá.A kérdésem az lenne h ezzel ártok bármit is a kártyának, vagy csak szimplán kb ilyen 30-50% hatásfoka lesz? Egy tahitis 7870-ről van szó egyébként.
-
trufa12
addikt
válasz
Dany007 #50773 üzenetére
Azt sem értem miért van itt mindenki befeszülve, 280 asus vga-m van, hangszigetelt házba, OC-zva, 80-90 fok, még nem szállt el, ha elszáll meg ott a gari, ha valaki aggódik vegyen újat 65 ezer
ha akarnám még oldalra, meg fentre tennék be ventit (van pár swif 2 tartalékba ) de ha nem bírja az a gyártó baja, gari van így minek strapáljak még 2 ventit, amire kevesebb a gari .Asus- MSI v giga, aki ezt vesz tuti nem lő mellé .
-
khes
tag
Bocs a dupláért, de hogy tudom ténylegesen szabályozni a feszültségét a hd 7850 kártyámnak? Illetve miért 1050 Mhz a Max a magra? Egy Sapphire Dual-x 2gb van szó. Az 1050/1450-et viszi szó nélkül alapon, de ha a feszt lejjebb állítom, nem tarja be. Elméletileg minden be van állítva ahhoz, hogy működjön. A gépem adatait megtaláljátok a profilomon.
-
Steve198310
őstag
-
Dany007
veterán
válasz
vick33 #50770 üzenetére
Hibásat bizony mindegyikből lehet kapni. A kérdés, hogy mekkora az esélye, hogy Asus-ból vagy MSI-ből hibásat kapsz és mennyi a Sapphire-nek?
Ha maradsz a Sapphire-nél akkor min Vapor-X-et vegyél. Azokkal tényleg nem nagyon van gond. Ugyanezt biztos, hogy nem venném a helyedben. Semmi értelme. Eredetileg is kár volt.
Hátmég másodszorra.
A vram hűtéseket meg felejtsd el a pi...ba. Semmi értelme ha az ember nem akarja szénné húzni a kártyát. Semmi szükség rá gyári órajeles használat esetében.
Ha meg így is cpu limites vagy, akkor gondolom úgyse fogod még tovább húzni a kártyát... Tehát emiatt aggódni felesleges.
Egy normálisan szellőző házban nem fog túlmelegedni a kártya ha a gyártó által beállított alapórajeleket használod. -
djculture
félisten
-
vick33
tag
válasz
Steve198310 #50755 üzenetére
Na visszakértem a pénzt. Igaz 14 nap lesz amíg átutalják(meg a molex kábelt elkutyultam azt még meg kell keressem vagy az újból áttenni), de holnap veszek egy másik kártyát. 3 opció van:
1. Veszek egy ugyanilyet és adok neki mégegy esélyt.
2. Veszek másik gyártótól 270-et, vagy 270x-et, de 270x-et nem kifejezetten szeretnék így is procilimites vagyok:-) Sajnos a youtube az összes gyártótól tele van artifactelős videókkal, az asusról azt írják nem hűti a vramot az msi-ről az csak a fele vramot hűti.. A gigabyteon sincs borda a vramon... A sapphire-on van egyedül az összes vramon borda.
3. Veszek egy nvidiát, de azokat egyáltalán nem ismerem... -
blu79
addikt
válasz
Steve198310 #50764 üzenetére
szia, igen a patch-eket feltettem, és kösz neked is a választ
, amúgy nagyon simán és jól megy a játék csak ritkán akad megy egy pillanatra(ha autózok csak akkor szokta ezt csinálni). Azért gyanakodtam kicsit mert ez egy régebbi játék(maf2) és fürcsának tűnt ez a dolog.
-
Steve198310
őstag
Nem hardveres!
A játék amúgy sem jól optimalizált vannak benne hibák. Fel tetted a Patch-eket. Én mát meg szoktam kb 20x végig toltam már.
Ja az Apex-et kapcsold ki és még simább lesz. Játék ujra indítása és mehet tovább
A GTAIV nem híres az optimalizáltságáról. Pont olyan két játékot tettél ide ami igen gyengém optimalizált(#50759) vick33 Ez kicsit vicces azt hiszem
-
vick33
tag
válasz
GGenius #50760 üzenetére
Én csak annyit tudok mondani, hogy E8400-al használtam és single-ben simán 50fps volt HIGH beállítások mellett.
BLU: power options > change plan settings > change advanced power settings > hard disk > turn off hard disk after ekkor nem fog lekapcsolni, de az a helyzet, hogy ha a játék a vinyón van nem ez a fő, baj hanem, hogy a véletlen hozzáférés lassú és ez főleg az ilyen open world játékokban MMORPG-kben necces. Feleségem LOTRO-zik és az R9 270 el is volt olyan hogy beszaggatott leesett 10-re az fps és fél napig töltögetett, áttettem az SSD-re 10 sec alatt betölt és 60fps(vsyc ) beton stabil
-
blu79
addikt
válasz
vick33 #50759 üzenetére
ezt nem figyeltem meg, két hdd van a gépbe, ssd 120gb(rendszer) és 1TB wd green(tároló), azt megfigyeltem hogy netezés közbe ha rámegyek a wd-re zenét hallgatni vagy valamit csinálok rajta akkor kicsit kell várni hogy beinduljon(felpörögjön) aztán már jó is gondolom energiatakarékosságból leáll ha nem használom. egyébként lehet ez ellen csinálni valamit mert néha zavaró.
-
GGenius
tag
Sziasztok!
Egy Athlon II X4 760K ki tud hajtani egy R9 270-et?Ha igen akkor BF4-ben FHD-ban milyen minőégben tudnák játszani? -
blu79
addikt
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy elkezdtem játszani a mafia 2-vel, full grafikán, és néha néha megakad egy pillanatra a játék, de nem sűrűn csinálja, ugyan ez a jelenség volt a gta4- nél is de ott sűrűbben fordult elő, a gta4-nél driver újratelepítésével megoldódott a probléma, de nem tökéletes, olyan érzésem van hogy a régebbi GTX 560Ti-mel jobban futott a játék (gta4). Más játékoknál nem vettem észre ilyen problémát, még a WD -nél sem. Valaki tudja esetleg mi okozza ezt a problémát? Vidkárty:Asus R9 270X DC2T driver 14.4, proci: i7 4771, 8GB ram, win 8.1.
-
vick33
tag
válasz
Steve198310 #50755 üzenetére
Ja én is találtam most MSI-vel meg ASUS-szal is hasonló videókat a youtubeon... fordítottam egy memtestcl-t ami jól megy GCN-en is, hogy valami hasznom is legyen. Sajnos már nem vagyok a PC-m közelében, de lehet addig nem adom le a kártyát amíg ezt ki nem próbálom.
-
belinho
senior tag
válasz
vick33 #50751 üzenetére
Általában az szokott lenni, hogy fennmarad az előző driver, vagy rátelepítik, de akkor mivel nálad friss telepítés van ez nem áll fenn. Esetleg ha van ismerős, akkor ki lehetne próbálni másik gépben, ha ott is rossz akkor gari, de ha ott jó, akkor esetleg megkímélheted magad egy hosszabb garanciáztatástól.
-
-
Dany007
veterán
válasz
vick33 #50748 üzenetére
Hát nézd, a Sapphire-ről már volt itt anno egy pár nagyobb vitánk. Kár belefolyni megint, mert a vége ugyanaz lesz.
Jók a Sapphire termékeke is, de nem a legolcsóbb dual-x verziók.
Van belőle a Toxic meg a másik aaa nem is tudom már mi a neve. No de azokkal még nem volt probléma.Gondolom neked is az egyik legolcsóbb Dual-x-es verzió van. Azokkal már több probléma is volt itt a fórumozók között.
Szóval na, a vita egyoldalú. Nem véletlenül a legolcsóbbak egyike ha nem a legolcsóbb...
Hát, amit tudsz tenni, hogy drivert cserélsz - ahogy olvasom már megvolt - plusz visszaveszed gyári órajelre a gpu-t. Ha ezek után is hibázik a kártya, akkor az sajnos garanciális probléma lesz. Mást nagyon nem tehetsz.
Sőt, ha nem tudja a gyári órajeleket, az is garanciális probléma. Tehát igazából az underclock sem megoldás, csupán segít kitalálni a hibát.Persze, én se attól félek ilyen esetekben, hogy nem cserélik ki vagy nem fizetik vissza stb... hanem pontosan attól, hogy mondjuk 3 hét a bevizsgálási idő és ha szarakodnak akkor ez lehet simán akár 1-1,5 hónap is. Na nekem már csak ez a szívás elkerülése is megért pár ezer forinttal többet, mert kb ennyi különbség van a gyártók között.
-
vick33
tag
válasz
Dany007 #50747 üzenetére
Nem akarom őket védeni, mert pénzt fizettem a kártyáért. Lehet kicsit kevesebbet, mint mondjuk egy MSI-ért, de nem volt ráírva a dobozra, hogy nyomokban vacakot tartalmazhat:-) Visszaviszem a boltba és meglátom mi lesz. Igazából nem attól tartok, hogy nem cserélik ki, csak attól, hogy rengeteget ülnek rajta és ha nem a kártyával volt a baj akkor kapok visszakapom, vagy kapok egy másikat ami ugyanezt tudja. És hátha csak, be kell pipálni valamit és minden szép és jó lesz:-)
Mindegy most kiszedtem és délután viszem vissza, ha valaki nem tud meggyőzni, hogy mégis én csinálok valamit rosszul:-) -
Dany007
veterán
Hehe, ahogy látom a jó öreg Sapphire még mindig ontja magából a
"minőségi"kártyákat.
Már akkor is ez volt, mikor rendszeresen voltam a topikban, de most, hogy pár napja megint figyelem, még mindig ugyanaz megy.
Hát igen, nem véletlenül a legolcsóbb gyártó... -
vick33
tag
11.én vettem egy SAPPHIRE 11220-00-20G R9 270 2GB GDDR5 Boost OC PCIE kártyát. Jó öreg 4850-et cserélte és sebességbe tényleg pöpec de artifectel... Nem overclockoltam semmit soha ilyeneket csinál
Artifact1
Artifact2
valamint egy kis videó
Ezeket a fekete izéken kívül néha színes foltok és villódzások is vannak:-)
Viszont az a helyzet, hogy egyetlen egy tesztprogiban sem hibázik, se furmarkban sem occt-ben egy óra alatt se. De hasonló artifecteket produkál produkál Rome II-ben és tomb raiderben is, de általában kell játszani egy fél órát, ezért félek, ha visszaviszem ülnek rajta két hetet és érintetlenül visszakapom... Sajnos 1 nappal kifutottam a 3 munkanapos cseréből, nem volt időm tesztelni... Mit javasoltok:-)? Előre is köszi -
Bossi
őstag
Sziasztok,
ez mennyire jó választás egy 270X helyett? elég jó áron van...
-
Lpety
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne felétek. Lehet ti már találkoztatok ilyen problémával.
Van egy sapphire 270x toxic kártyám,és ritkán produkál olyan jelenségeket hogy játék közben szürke csíkos lesz a kép. De újraindítás uzán minden jó.
Segítséget előre is köszönöm.
LP -
belinho
senior tag
válasz
Steve198310 #50727 üzenetére
Nem az én világom, de ezen is jól látszik, hogy szépen megkajálta a 2GB Vram-ot
-
Nemt0m12
tag
Én csak 30perc utáni furmarkot tudok írni 270x Toxic esetén max 68 fok volt a gpu hőm mellette pedig szinte nem is hallani, hogy pörögne a ventije.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Steve198310 #50727 üzenetére
Hasonló értékeket kapok. Am megy az kontrollerrel de csak boxossal.
-
Bossi
őstag
(#50715) thomeef
(#50717) Steve198310köszönöm a válaszokat és a javaslatokat.
-
Clemi
veterán
válasz
haypro #50719 üzenetére
Mértem egy újabbat, de most több opciót bekapcsoltam ami a Maximum értéket rögzíti.
Most így nézett ki egy újabb óra után:
Az a 127 fok nem tudom mi volt.
Egyébként az Asus mellett a legfőbb érv a 3 év garancia volt, és nem mellékesen hibátlan állapotban most adtam el az előző kártyám (3 év és pár hónap után) ami szintán ASUS volt
Valahogy megbízom a márkanévben. Mióta PC-t használok (kb 1988 óta) csak ASUS alaplapom volt eddig
-
haypro
senior tag
Nem sikerült túl jól az Asus R9 270X. A 72 fok elfogadható lenne, de a piros grafikon mellette mutatja, hogy előtte jóval több volt, legalább 80 körül. Csak azért ment lejjebb, mert letetted az asztalra a játékot, gondolom.
Az MSI és a Sapphire modellek 60 pár fokosak játék közben, és legalább ilyen halk a hűtésük, főleg az MSI-nek.
A 127 fokos VRM az sok... -
Clemi
veterán
Csak érdekességnek, hátha valakit érdekel, illetve egy 270x kártya vásárlásán gondolkodik.
Én egy Asus mellett tettem le a voksom, abból is a TOP verziót választottam, úgy érzem nem volt rossz döntés. Igaz, baromi nagy, majdnem 30 cm a teljes hossza, így a házból ki kellett vennem a 3,5"-os HDD keretet, hogy rendesen elférjen de szerencsére átalakítókkal sikerült a 2 HDD-t áthelyezni a nagyobb tartó keretekbe, az SSD meghajtóknak pedig találtam máshol helyet.
A kártya baromi csendes, gyakorlatilag én még nem hallottam a ventilátorok hangját a hőmérsékletek ennek ellenére teljesen korrektek. A kártya erejével se volt még eddig semmi gondom. A BF4-el kezdtem el használni, bár a "Mantle"-t nem sikerült életre keltenem (nem jelent meg a grafika beállítások menüben) a javító path és a Catalist 14.4 ellenére, de az FPS értékek így is 60 fölött vannak a Fraps 75-ös átlagot ír, de a maximumok 90 fölöttiek.
A lényeg, hogy csak ajánlani tudom a kártyát mindenkinek
A GPU-Z szerint így néz ki a kártya kb 1 óra BF4 után.
Ahogy elnézem, proci limitem ráadásul nincs
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Vigyázzatok a 8.1 64 bites változatánál a frissítésekkel,mert valamelyiket ha felrakja akkor nem települnek fel 14.4-től felfelé.Én már itt kérdezgettem mindenkit hogy miért nem,hát sikerült rájönnöm hogy ez volt a gondd.Csak jó lenne tudni hogy melyik lehet az,mert én letöröltem vagy 20 darabot aztán tudtam csak feltenni a 14.7-et.
Most letiltottam,hogy ne keressen frissítésekre rá. -
Bossi
őstag
Sziasztok,
új VGA-t szeretnék nagyon max. 65000 forintot szánnék rá, inkább kevesebbet...
amit néztem R9 270X ebből konkrét típust még nem..., elbírna vele a CPU vagy inkább kisebb VGA-t kell néznem?
Amennyiben viszont van értelme nagyobb VGA-nak ebbe a gépbe a véleményetek alapján, kérem írjátok meg, abban az esetben lehet használtB85M-HD3 alaplap
i3 4130 CPU
4GB ram
120GB SSD
chieftec 600w tápköszönöm.
-
törölt tag
válasz
seav7n #50711 üzenetére
A hűtésre oda kell figyeni, mert megnövelik a hardverek élettartalmát és stabillitását. A légcsatorna a PC-n belül jőn létre, ha megfelelően van átszellőztetve.
Elől és alul (esetleg oldalt) befúvatod a hűvős, hátul és felül kifúvatod a felmelegedett levegőt, akkor ilyenkor keletkezik egy légcsatorna az áramlási irányban.
-
seav7n
újonc
válasz
#00137984 #50710 üzenetére
Köszönöm szépen a támpontokat ! Először is hűtőt most tervezek venni a számítógépbe, de mivel mini alaplapom van ezért nem gondolom hogy a top hűtőt bele tudom vásárolni a mérete miatt.....
Hallottam olyat is hogy légcsatornát kell bevezetni a számítógépbe. Ez az ami engem érdekel mivel sokaknak ez segített ahogy olvasgattam. Erről valami útmutatót tudok kérni ?
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
seav7n #50709 üzenetére
Ezért van a fórum... vagy nem? Röviden... Catalyst driver verzió, használt felbontáson túl magas beállitások, VGA és CPU tuning esetén történő instabillitás, hőmérsékletek túl magasak nagyobb terhelésen, a tápegységnek a 12V-os ága alulméretezett ehez a teljesitményigényedhez. Ellenintézkedések... Használhatsz régebbi megbizhatóbb drivert: 13.12-öt vagy 13.9-et. Visszavehetsz a tuningból és a játékbeállitásokból. Javitani kell a szellőzésen, főleg most nyáron. Elég Ampert és feszültséget (V) képes leadni, nem-e alulméretezett a tápegység. Tápegységet monitorozni játékok közben (CPUID HWMonitor) vagy kimérni műszerrel. A játékhoz érkezett-e friss update csomag, mert ez is javithat a futatthatóságán. Néhány játéknak már határeset a 4GB DDR3 RAM, mert a 8GB kezd az alap elvárás lenni. Remélem tudtam használható támpontot adni.
-
seav7n
újonc
Üdv mindenkinek !
Előre is szíves elnézéseteket szeretném kérni hogy itt terjesztem a problémáimat de még új vagyok ezen az oldalon, megpróbálom a mondandómat minél rövidebbre fogni...
A lényeg annyi lenne hogy én éjjel nappal játszok amikor az időm tartja.. Viszonylag nagy gépigényű játékokkal játszok és a probléma itt kezdődik : Akármikor elkezdek játszani, a játékok folyamatosan akadoznak( A kép befagy a hang megakad, egyes játékoknál a kép fekete marad de mintha még mindig játszanék és veszi a futást a játék és hallom hogy mozgok de kép nincs ) Máskor vissza jön a kép de ezt nagyon sűrűn csinálja. Néha mikor megpróbálok megnézni egy videót ( nem youtuben ) akkor a kép elsötétül és azt írja a számítógép egy 10 másodperc után hogy az " AMD videókártya nem válaszolt, stb.... "
A processzor 60 fokon fut 2 perc játék után, a processzor nem gyári de a hűtő igen.OP Rendszer: Windows 7
Processzor : AMD Fx(tm) 4130-Quadcore processor (4CPUs , 3.8GHz )
Videó kártya : AMD Radeon HD 7770 Series
RAM : 4GbHiba üzenet : http://www.kephost.com/image/ZU4
Előre is köszönöm bármi útbaigazítás is legyen.
Üdv.! -
Dany007
veterán
Na, felraktam a 14.7-et és sebességben még jó is lehet, talán egy kis javulás érzékelhető volt...
Ellenben Rivals alatt előjöttek ilyen random megakadások. Van hogy másodpercre is mintha lefagyna a kép... érthetetlen...
Mindegy, egyelőre marad. Úgyse voltam oda azért a játékért.
Egyébként a gyári 13.12 -nél ilyen nem volt. -
belinho
senior tag
válasz
kona005 #50706 üzenetére
Amikor a CPU eléri a 70fokot, ott már a magok is 75 vagy fölé mennek, az pedig már elég sok, ezért nem is erőltetem. Persze télen más a helyzet, de ez a nyári időjárás+ az Intel gyenge pasztája már túl sok.
Vízzel lehetne még csökkenteni, de nem költök feleslegesen, meg a kártya is elég jól termeli a hőt a házban, szóval az sem segíti a Freezer 13Pro dolgát, ami pedig csodálatosan teljesít. Csökkenteni kéne a CPU feszt, de sajnos az MSI lap feszkezelése nem az igazi, MSI-nél máshogy értelmezik a tuning és az energiagazdálkodás fogalmát . -
-
belinho
senior tag
válasz
kona005 #50702 üzenetére
Én is visszább vettem a beállításokból, mert engem is nagyon zavart, hogy 60,aztán leugrik 35-re, majd vissza 60-ra. Már nem emlékszem miket vettem visszább de sikerült beállítani 50-60fps környékére.
Valószínűleg az optimalizáció az oka, nem sikerült i7-es procit szerezni, hogy megnézzem, de azt tudom, hogy a 3570K magjai dolgoztak rendesen, sokszor 100%-on, miközben a kártya nálam is pihent.
Afterburner-el lehet monitorozni a magok kihasználtságát, ott mutatja szépen a max tüskéket és az FPS viszonyát. 8magot/szálat használ a játék, szóval egy erősebb procival biztosan nem ugrálna ennyire, bár ahogy a végére jutottam inkább az AMD driver és az OpenGL lett a gyanúsított, mert a 280X is sem bírta a fix 60-at high beállítások mellett, míg a GTX 770 igen! -
belinho
senior tag
válasz
123sylaar #50696 üzenetére
Akkor csak jól mondtam, hogy nincs minden maxra-húzva!
A PPF-t fel lehet rakni 64-re,ahogy az SR-t 8192-re vagy az SSR-t High-ra, persze custom beállítások mellett, na akkor van minden maximumon. De neked is csak high-ig engedi GQ-t, mert nincs 2GB+ Vram.kona005!
Nagyon erős a PS4, Abu85 szavait idézve:"100 GFLOPS-os processzorrész és 1,84 TFLOPS-os grafikus vezérlő,egységes virtuális memória, egységes címtér és teljesen koherensen megosztott memória" és hasonló finomságok.
PC-ből erőművet kell venni, aminek az ára is olyan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest