Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
Sondi1986 #46169 üzenetére
Csak a Texture filteringet tudnám 8x-ról 16-ra állítani, más minden be van kapcsolva, pipálva. Very High preset:
A Display fülön pedig Fullscreen, FHD, és Vsync off.
De ha gondolod, szívesen levideózom a beállításokat, és utána a bench-et.
Nekem sem alapon ment a kártya, hanem 1293/7280Mhz-en, proci 4,2Ghz-en. -
marcusa
addikt
válasz
Sondi1986 #46158 üzenetére
Ez Very High beállítás, vagy mást is állítottál?
Én is lefuttattam mos hogy hazaértem melóból, és nekem is nagyon hasonló eredmény lett. -
-
marcusa
addikt
válasz
katt777 #46146 üzenetére
Igen, pont ez volt a problémám, hogy ennyit írt, hogy mindent max-ra... Az elmosódás pl hogy van max-on bekapcsolva vagy kikapcsolva? Melyik terhel jobban? Nekem nem tiszta...
Épp ezért összehasonlítani a legjobban úgy lehet, ha a gyárilag legmagasabb profilt kiválasztod, és úgy hagyod, majd lefuttatod a tesztet.
-
marcusa
addikt
válasz
lowzor #40279 üzenetére
Az, hogy ennyien kapnak kupont, nagyon lenyomja az árakat. Nézd meg a Splinter cell Blacklist-et, vagy az új batmant, 2-3k között lehet kapni már őket aprón, boltban meg mégis 8-10k körül van az áruk. Nem azt mondom, hogy lehetetlen eladni 6k-ért, de nem hinném, hogy annyiért kapkodnának érte, bár ne legyen igazam.
-
marcusa
addikt
válasz
rayoliviero #38342 üzenetére
Mert 64bit-esek, és csak 32 bit alatt írja ki az AB.
-
marcusa
addikt
válasz
HUNgaroczel #34624 üzenetére
Amit tutira bírni a kell a gyári értéken felül, az 0 Mhz... Sőt, ha garanciáztatod, ott is biztos lehetsz benne, hogy teljesen alapon fogják tesztelni, így te is így tedd. Ha ott is kijön a hiba, akkor valóban gariztatni kell.
-
marcusa
addikt
válasz
PandaMonium #34532 üzenetére
+1 :k
pont ezért mert kb ugyan annyira van terhelve a proci grafikus beállítástól függetlenül, jön elő proci limit low-on előbb, mert ott jóval több az fps. -
marcusa
addikt
Nem.
pont hogy low grafikán a 7870 olyan sok fps-t tud adni, amennyihez már a proci nem tud eleget előszámolni. Ahogy egy régi i5 nem lenne elég egy 7970 kihajtásához full grafikán, mert a kártya tudna 100fps átlagot, ugyan így a 7870 tud low grafon Ennyit vagy többet, a proci ugyan ugy keves hozzá, mig full beállításon tud 60-at, azt a proci még lehet hogy kiszolgálja.
:k
Mod.: most csináltam is egy gyors tesztet, bf3 minden ultra, 4x msaa, hbao fhd, vga végig 100%, proci 80-100% között
low beállítás, alig Nőtt az fps, proci majdnem végig 100%, vga 60-80% között. -
-
marcusa
addikt
válasz
katt777 #34332 üzenetére
De akkor azt mivel magyarázod amit én írtam? Nekem a Crysis 3 minden Very High + FXAA-val megy, a nem füves részeken 99%-on megy szinte folyamatosan a VGA, de amint elérek a füves pályára, leesik a vga kihasználtság 50-70%-ra, és az FPS is 30-ra, míg ott a proci 100%-on megy...
-
marcusa
addikt
válasz
katt777 #34323 üzenetére
Pedig ezek nagyon is jól mutatják a valóságot... Nekem az i5-2400-am, ami azért erősebb mint az A10, limites 660ti mellett BF3-ban és Crysis3-ban a fűvel borított részeknél. Proci 100%-on jár, VGA 50-70% között. Máshol elég, de van ahol nem, és engem ez eléggé zavar, gyengébb procit biztos hogy rögtön cserélnék.
-
marcusa
addikt
válasz
RetepNyaraB #33630 üzenetére
Hát, most az utolsó pályán vagyok, itt egy hatalmas vár városában vagyok, nincs nagyon nyitott tér, de megnézem majd...
-
marcusa
addikt
válasz
RetepNyaraB #33628 üzenetére
Meg kell hogy kövesselek, mert félrevezettelek, de nem szándékosan...
Az Nvidia Experience progi az optimális beállításokat alkalmazta, ami azt jelenti, hogy minden ultra, de ez az Ubersampling nincs bekapcsolva. Így tényleg tudta tartani a vsync-el behatárolt 60 fps-t... Most letiltottam a progit, és kézzel bekapcsoltam, így már nálam is kevesebb az fps, bár picivel jobb a helyzet...:
[link] [link] -
marcusa
addikt
válasz
->Raizen<- #33615 üzenetére
Itt van a konfigurátor beállítása, Ultra + a látótáv Far-ra van állítva, mert az ultra normálra teszi.
-
marcusa
addikt
válasz
RetepNyaraB #33613 üzenetére
Igen, Witcher 2 most beléptem és ellenőriztem mégegyszer, semmit nem tudok magasabbra állítani, teljesen maxon van, FHD.
-
marcusa
addikt
válasz
RetepNyaraB #33610 üzenetére
Nem hinném, hogy egy 7870XT-n berosállna... Nekem is minden maxon van, és szinte végig megvan a vsync-el tartott 60fps.
-
marcusa
addikt
válasz
Steve198310 #32312 üzenetére
Nem ismerem egyik hűtését sem, csak arra reagáltam, hogy rosszabb a fém, mert felmelegszik, erre írtam, hogy az vezeti a hőt, a műanyag meg szigetel, ettől még lehet a sapphire a hatékonyabb.
-
marcusa
addikt
válasz
Steve198310 #32303 üzenetére
Ez nem így van, a fém vezeti a hőt, a műanyag szigetel...
-
marcusa
addikt
válasz
Fr@nkieWilde #31015 üzenetére
Az 1GB-s néhány %-kal még gyorsabb is azonos órajelen, amíg elég az 1GB vram... Viszont ha FHD-ban játszol, akkor sokszor az miatt fog akadozni, hogy kevés. Techpowerup-on volt egy teszt az 1 és a 2gigás különbségéről, és ott is ez jött ki.
-
marcusa
addikt
válasz
->Raizen<- #30954 üzenetére
Mondjuk ott gondolom már minden valamire való effektet ki kell hozzá kapcsolni...
-
marcusa
addikt
válasz
- = Zk = - #30717 üzenetére
Furi, ilyennel nem találkoztam...
-
marcusa
addikt
válasz
- = Zk = - #30713 üzenetére
A Grafikai beállításokon belül van a bench.
-
marcusa
addikt
válasz
->Raizen<- #30313 üzenetére
Csak irigykedsz
-
marcusa
addikt
válasz
Algotis #28788 üzenetére
Ha elég hosszúak a tápod kábelei, akkor alsótáposban gondolkodnék, ha nem, és felsőtápos kell, akkor a legjobb választás: AC silentium t11
Sereghajtóként végzett egy több mint 40 házat tartalmazó tesztben.http://shellkretor.hu/index.php/8-hirek/10-arctic-cooling-silentium-t11
-
marcusa
addikt
válasz
Sondi1986 #28724 üzenetére
Ahogy írtam is a hsz-ben amire válaszoltál, AMD oldalon sokkal nagyobb a valószínűsége a jó tuningpotenciálnak, amire reagáltam asdxv-től, hogy minden 7950-ben van 40-45% tuning, az nem igaz. Nagyon sokban megvan amiről olvastam, de nem mindben, ezt nem lehet garantálni.
-
marcusa
addikt
válasz
Sondi1986 #28224 üzenetére
Ez meg milyen megnyílvánulás megint?
Egyedül én írtam hogy várom szeretettel a tesztet, amit egyébként asdxv-től hallottam először a 660 topicban...
Én nem vagyok Nvidia fan, egyszerűen megszólalok, ha a hozzád hasonló elvakult AMD fanok valótlanságot állítanak, ennyi... -
marcusa
addikt
válasz
Algotis #27426 üzenetére
Nem kell kiabálnod, senki nem állítota az ellenkezőjét annak, hogy nagyon is jó vétel a 7850, videókaris topic-ban is rendszeresen azt ajánljuk 50k-s kategóriában. Csak arra reagáltam amit írtál, hogy az új játékokban hú de sokkal jobb a 7850 a 660-nál, ami nem igaz, pont fordítva van. pont.
-
marcusa
addikt
válasz
Algotis #27409 üzenetére
Nem is azzal van a baj, hogy azt írod, hogy TR-ben gyorsabb(ami mondjuk a 314.22-vel már>>itt<< és >>itt<< is látszik, hogy nem feltétlenül igaz), hanem ez:
"Régebben a gtx 660 erősebb volt, mostanra azonban sorban jönnek az új driverek, amikkel több FPS-t is hoznak a 7850-ek.
Újabb játékokban pedig már mindenképpen a 7850 a jobb."
Pont hogy régen volt egy szint a 660 a 7850-nel, az új játékokban már gyorsabb... Crysis 3 és a Bioshock is GE cím, még is gyorsabb a 660 még a 7870-nél is... -
marcusa
addikt
válasz
BomiBoogie #22346 üzenetére
Elvileg a 15.15 bios-szal nem hibázik.
-
marcusa
addikt
válasz
BomiBoogie #22344 üzenetére
Pedig sajna ez nem user error úgy tűnik...
bogyo112 kollega is ezzel szív, .015-ös végű bios kellene a kártyára, azzal jó a venti vezérlés. -
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #22296 üzenetére
Ez vicces
-
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #22292 üzenetére
Ezt hogy érted?
(#22294) papírzacsi
De hát ott van a listán a 660, vagy mire gondolsz? Sajnos nem volt lehetőségem személyesen tesztelni se a 7850-et, se a 7870-et, így csak oda tudom helyezni, ahova ez vagy a többi grafikon... -
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #22285 üzenetére
Onnan talán ez a legfrissebb:
-
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #22283 üzenetére
Ez a tábla még a 12.11béta catalyst előtti.
-
marcusa
addikt
válasz
papírzacsi #21986 üzenetére
A valley nem jól írja, még korábban mikor tesztelgettünk, én is írtam hogy nem jó:
http://prohardver.hu/tema/nvidia_geforce_gtx_660_ti/hsz_1635-1635.html
1300Mhz-et ír a GPU órajelre, annyit még böngészés közben se bír -
marcusa
addikt
válasz
->Raizen<- #21584 üzenetére
Nem füstölt el, csak kb olyan volt mint egy képregény...
-
marcusa
addikt
válasz
csucsbicep #21581 üzenetére
Jaja, azt annó az akkor megjelent 9600GT 512Mb-al próbáltam elindítami max beállításon, hát nem sokáig maradt úgy
-
marcusa
addikt
válasz
->Raizen<- #21571 üzenetére
Hát... annyira nagy különbség nincs azért köztük szerintem, én nagyon szépnek látom a low-os képet is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit GeForce Dual RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 - Számla + Garancia
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT - garancia - eladó!
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest