- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Röhögve megér annyi különbséget is. De ha körülnézel, találsz olyan helyet, ahol hasonló árban vannak. Sapphire 280 is most 58k, de volt nem rég 55k is a PCX-ben.
A 280kb 900 mhz-en van olyan szinten, mint a 270X 1300 mhz-en. És a 3 giga VRAM, meg a 384 bit még ott van bónusznak. -
blu79
addikt
szia, hallottam, hogy másnak is van ilyen gondja evvel a kártyával, nekem is ez a kártyám van csak nem a sima, hanem az R9 270X DC2T, én nem tapasztaltam semmilyen problémát vele, nagyon jól működik, nekem is 10 percre van beállítva de visszajön mindig a képernyő egérmozgatásra, én is kíváncsi lennék mi áll a probléma hátterébe, lehet , hogy driver probléma???

-
haypro
senior tag
Nem sikerült túl jól az Asus R9 270X. A 72 fok elfogadható lenne, de a piros grafikon mellette mutatja, hogy előtte jóval több volt, legalább 80 körül. Csak azért ment lejjebb, mert letetted az asztalra a játékot, gondolom.
Az MSI és a Sapphire modellek 60 pár fokosak játék közben, és legalább ilyen halk a hűtésük, főleg az MSI-nek.
A 127 fokos VRM az sok... -
bajzal
őstag
Nekem eddig ez az R9 270X a második asus kártyám, előtte GTX 560 volt az is OC-s és nagyon jó kártyák. Nem volt velül semmi baj, hűtésnek semmi hangja nincsen, de még is lehűti a gpu-t. Meg a 3 év garancia miatt is az Asus-t ajánlom. Csak arra figyelj, hogy elférjen a kártya, mert ezek az Asus kártyák elég nagyok, nekem fél cm hely maradt a kártya vége és a hdd kerett között

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Linux felhasználók OFF topikja
- Battlefield 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) nekem semmi gondom nem volt eddig vele 
Nekem is ritkán csinálja.Csak már bennem van a félelem mert az előző videókártyám MSI R9 270X hibás volt úgy lett cserélve Gigabytera garanciában
....egyébként AMD-Catalyst-14.6-RC2-Windows-June23 ezzel még nem szaladtam ebbe a hibába, de ez lehet csak a véletlen műve 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)