Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Üdv!
Nem tudja valaki itthon lehet e valahol venni ID-COOLING FROST X45 pasztát? Neten bogarászok, de „csak” X25-öt találtam, kintről nem akarok rendelni, tudom hogy hülyeség, de szeretem üzletben személyesen átvenni, legyen az egy félmilliós videókártya, vagy csak egy ilyen paszta. Elvileg jobb mint a TG Kryonaut és szerintem olcsóbb is.
Köszi! -
Igor's Lab új hővezető paszta adatbázis. Top GPU pasztákra szűrtem le.
https://www.igorslab.de/en/the-worlds-first-interactive-thermal-paste-database-real-measurement-data-material-analysis-and-objective-fact-check/ -
-
Kayn
csendes tag
Artcic MX-6 nekem is rosszul teljesített GPU-n. Minden héten 1-2 fokot fentebb szökött a Hotspot hőmérséklet (5700 XT), másfél-két hónap után már ilyen 25+ fokos eltérés volt, míg a GPU edge 70 fok körül, Hotspot már köszönőviszonyban volt a 100-al.
Így nézett ki a paszta: [kép1] [kép2]
Újrakentem, jobb lett, majd megint ismét szökött felfelé, azóta vettem helyette mást és ott nem jelentkezett ez a probléma.
TLDR: Nálam se jött be az MX-6 -
-
D55
senior tag
Sziasztok!
4 hónapja felkent MX-6:
(Az IHS-ről már épp letöröltem, de azon is ugyanúgy látszott a feltűnő elfolyósodás)
Nem unalmamban szedtem szét, hanem felfigyeltem a napokban a böngészés közben egyre gyakrabban felpörgő hűtésre, majd terhelés alatt nagyon gyorsan 100°C throttlingra futó procira.
Külföldi fórumokon rögtön hasonló panaszokat találtam a tavalyi év második feléből, egy részük állítólag felbontás után a fecskendőben is elfolyósodik, szétválik rétegekre (mások szerint meg semmi gond, de megy a találgatás, hogy valószínűleg eltérések lehetnek gyártási sorozatok között).
Javaslom a háttérokok feltárásáig nem ajánlani a típust, főleg hogy most olvastam emiatt az MX-5 típus hasonló okokra visszavezethető beszüntetéséről és még olyan találgatások is vannak jelenleg, hogy talán ez egy csak egy trükkös kármentő marketing húzás volt és valójában MX-6 név alatt ugyanazt a formulát vitték tovább (a korábbi problémák valószínűleg sikertelen kijavításával).
Külföldi panaszok forrása:
https://www.techpowerup.com/forums/threads/arctic-mx-6-shelf-life-is-just-a-couple-months.321984/ -
Werkly
őstag
Sikerült beszereznem Noctua 2-es pasztát. Pötty vagy elkenés a kupakon a jobb megoldás? Doboz ajánlása közép nagyobb sarkok 4 kicsi. Szerintem ez nem jó. Kösz a tippet!
-
Ébri
senior tag
Még egyszer köszönöm a válaszokat, közben rátaláltam, hogy az alaplapom nem nagyon veszi figyelembe az Intel ajánlásokat, tehát 4,6 Ghz-en pörgeti a procit egy percen túl is, ami 224w max tdp, a hűtőm meg 150 volt, tehát lecseréltem egy dark rock 5-re, amiből pont volt raktáron és 210et tud elvileg, most a cinebench multi core alatt nem igazán ment 75 fok fölé, s ide kb. be is állt. Valószínű játék mellett néztem leterheltséget, ami nem használt annyi core-t, illetve így már érthető, miért lassult be pár játék egyszer csak ha meleg volt bent is. Remélem a be quiet paszta ami jött a hűtővel sokáig bírja majd.
-
Werkly
őstag
Érdemes NT-NH2 pasztát megvenni ha van itthon MX4-em? A 14600K-NH-D15 pároshoz? Kösz!
-
carl18
addikt
GD900 anyaga elég jó.
és ez több mint 4 éves.
-
carl18
addikt
válasz
Pyttawrx #3385 üzenetére
Pontos részlet.
Asus B450f Strix Ryzen 5 3600.
Manuál voltage 1.168v Ccd 4250mhz.
Így lett alul feszelve a Biosba.Cinebench alatt van 56-58 Celcius maximum.
Deepcool Gammaxx 400S a cpu hűtő de kapott egy új Artic P12 ventilátort amivel még hatékonyabb lett.47 fok ilyen 30 százalék terhelés körül lehet.
Gta 5 maximum grafikán megy nyáron 50 fok körül 52 fok a vége.Csak gondoltam írok hátha valaki olcsón kell gazdagságos paszta előtte Artic Mx4 volt nekem de ez a GD900 nagyon közel van hozzá.
Laptop, Ps3, fater gépe, a Gtx 1660 Super mindenre ezt kentem és minden helyen meg állja helyét. Még mindig van belőle rengeteg 80%+. És az állaga se romlott, szerintem ez igazi Value pack.Biztos jó a SYY-157 csak ez akkor éri meg ha az embernek nem filléres gépe van és sokat Renderel.
-
carl18
addikt
Üdv.
4 éve talán Vagy 5 vásároltam 30 gramm GD900 pasztát Aliexpressen. 2022 óta van a Ryzen 5 3600 procin és elég jó a tapasztalat tartós és sok termékre elég. 3 év alatt semmit se romlott és 1000ft volt anno a 30g. Budget pasztának kíváló és elég sok gépre is elég.
Átlagba 47-50 fok között van a processzor talán nyáron nagyon melegbe van ez 52 is ha bent 26 fok van.Még Anno néztem egy jobb paszta se tud sokkal többet. 47 helyet 45 fok lenne a processzor ez a 2 fok nem sokat jelent.
-
Gee_-
tag
Sziasztok
Nemsokára összerakom az új szerzeményem, ehhez szeretnék tanácsot kérni. Én idáig mindig úgy kezdtem hogy amit gyárilag adtak hűtőre paszta foltokat mindig lemostam és én magam pasztáztam. Szerintetek ennek van értelme, vagy csak feleslegesen szórakoztatom magam?
Ezek lenne a cpu, hűtő páros.
CORSAIR NAUTILUS 240 RS ARGB
AMD Ryzen 5 7600X3DNem szeretnék a géphez sokáig hozzá nyúlni, ha nem muszáj.
Ti mit javasoltok? Érdemes újra pasztázni a gyárit vagy nem? Ha igen akkor melyik pasztát ajánljátok?
-
Ébri
senior tag
Köszi, közben megnéztem, házventik maximumon mennek, proci automatán, de 60 fok felett már 100%-on pörög (és tényleg 1500 RPM HWMonitor szerint is). Egyéb hőmérsékletek szép alacsonyak, szóval ház nem akadályozza, hűtőnek még valamennyi OC-val is bírnia kéne, szóval remélem tényleg paszta lesz.
-
Kayn
csendes tag
-
Ébri
senior tag
Sziasztok! Van egy I7-10700-am egy be quiet rock 2-vel, ami már több mint 4 éves, most egy x264 kódolásnál szembesültem vele, hogy 100% proc-nál (midnegyik core) a hőmérséklet is felugrott 100-ra (ill úgy látom afelett nem mér), vagyis a maghő 90-100 között ugrálgatott több core-on is, most minimál használatnál 30 fok küruli (mondjuk nem értem, BIOSnál miért láttam 48 fokot, míg most HWINFO minden CPU érétkem max. 40 fokot mutat), na mindegy, arra tippelek, hogy szemben előző gépemmel a hővezető kiszáradása okozza a dolgokat. Szerintetek? (Eddig nem néztem CPU hőt, de játszok is, azt hiszem ha 100 fokon ment volna 4 évig, akkor már nem nagyon működne. De ha mégis, akkor a ház teteje elvileg lecserélhető ventisre, viszont nekem így jobban tetszik, hogy nem hullhat be fentről semmi.)
Mivel utálok gépet szerelni (szerintem kb. húsz éve nyúltam CPU-hoz kapcsolódó alkatrészekhez, gépeket szereltettem, mivel nekem egy összerakás kb. egy nap lenne), de ahogy elnézem azért annyira nem bonyolult szétszedni és lecserélni a pasztát. Van ilyen konfigra vonatkozóan valami ajánlat? Fentebb láttam hővezető lapot, az szóba jöhet? Ha igen, a 38x38-as? [link]
-
Werkly
őstag
Van itthon MX-6 pasztám. Jó lehet procira vagy vegyek más fajtát inkább? Kösz!
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Ryzen 7 7800X3D és Noctua NH-D15S közé melyik paszta lehet a legjobb választás?
Eddig Noctua nt-h2 volt2. Milyen paszta eltávolítót ajánlotok a régi paszta eltávolítására?
Ezeket találtam eddig:
ARCTIC MX Cleaner
NOCTUA NA-SCW1Köszönöm szépen!
-
Kayn
csendes tag
Sose kedveltem a merev padokat. Nagyon pontosan kell legyenek méretre vágva, illetve ha sikerülne kicsit összenyomni, akkor az igencsak úgy marad és nem tágul ki. + Sokkal könnyebben szakadnak az én tapasztalataim szerint.
A puha padokra bátran rámernek hagyni +0.1 mm-eket, tud helyezkedni magának, illetve ha össze is nyomódnának túlságosan akkor a hő hatására visszatágulnak és jobban kitöltik a teret. -
Kayn
csendes tag
Első tapasztalatok Thermal Grizzly Aeronaut-al GPU-n eddig nagyon jók
Kíváncsi vagyok 1 hónap alatt mennyit változik, főleg a delta a Core és a Hotspot között.
(RX 5700 XT, ~200W Asic, ~240W TBP) -
Ribi
nagyúr
Igor rakott fel új cikket padokról és hát kicsit fura az eredmény.
Hard pad az nemjó sehova, mindenhova is a legjobb a puha akármi. Csak ez így nekem kicsit gyanús. Mik ezzel a tapasztalatok vagy én értek félre valamit? -
válasz
Jácint83 #3364 üzenetére
https://thermalpad.eu/thermal-pad-sizes/msi-geforce-rtx-3080-suprim-x-10gb/
A pad jó, de néhány helyen 1,5-est is írnak. -
Jácint83
csendes tag
Sziasztok. van egy msi rtx 3080 suprimem egy 12gb-os verzió! Nem TI. Thermal padeket szeretnék cserélni a VRAM-kon. Azt szeretném kérdezni 2mm es padek jok e tutira mert mindenhol azt írják de nem vagyok biztos benne. https://thermalpad.hu/termek/gelid-gp-extreme-hovezeto-lap-80x40x2mm-12w-mk-tp-gp01-d/ én ezt nézetm ki jó lehet szerintetek? Vagy ha valakinek van tapasztalata ossza meg velem elöre is köszönöm
-
mrzed
senior tag
Ha egy marék szotyinál többet ér az alkatrész amit tisztítani szeretnétek, akkor meg kell venni az izopropil alkoholt. Ez való elektronikai alkatrészek, nyákok tisztítására, tutira nem fog kárt tenni semmiben.
-
blp85
senior tag
Én vattát szoktam használni (pamut kozmetikai korong), azt itatom át alkohollal (pár éve vettem finom elektronikához is jó alkoholt (denaturált szesz, az még egy darabig jó lesz, de működhet az is, ha féktisztítót (izopropil alkohol) fújsz vattára. ami a processzor oldalára száradt azt pedig fogpiszkálóval szoktam fellazítani.
Arra azért figyelj, ha processzorról szeretnéd eltávolítani és a hűtő is rajta van, akkor egy kicsit járasd a gépet (akár tesztprogram vagy játék is lehet), hogy könnyen le tudd venni a hűtőt és ne processzorral együtt jöjjön le.Honnan szeretnéd eltávolítani?
-
moven
tag
Hello!
Tud valaki hazi megoldast, hovezeto paszta eltavolitasara?
Olvastam hogy sima papirtorlo megteszi, esetlek gyogyszertari alkoholos torlokendo?Koszi a helpet!
-
snake1977
őstag
válasz
Pyttawrx #3345 üzenetére
Bocsi picit kapkodtam, és már szétszedtem a kártyát mire eszembe jutott hogy kellene egy előtte teszt is, de arra fixen emlékszem hogy 72 fok körül állt meg superposition alatt. A gyári paszta meglepő módon még nem száradt ki teljes mértékben, a subzeroval még így is 4 fokkal hűsebb lett 68 fölé nem ment, ami egy kétventilátoros gainwardhoz képest szerintem egész jó mértékű javulás. [kép]
-
Arkar
aktív tag
Közben VGA topikban visszaolvasva , megtaláltam a választ, nem működik a vastagabb pad, viszont az Artic pad az egymásra tehető
, erre nem gondoltam
.
Mx-6 tal át lett pásztázva a powercolor red dragon 5700, nemsoká jön remélem a subzero, illetve a [Streacom TX13] .megnézem majd azokkal is. -
Arkar
aktív tag
Sziasztok!
Videokártya GPU hőmérsékletnél számíthat, hogy a memória illetve a vrm padok eltérnek a gyári értéktől? Az eltérés az kb 0,5mm vagy annyit össze lehet még húzni a csavarokkal? -
marquuard
veterán
Sziasztok, csak infóként hagyom itt amit sikerült elérnem újrapasztázással. Gép: HP Elitebook 840 G8. Idle mérések átlaga (45 perc).
MX-2 (2023.04) - Core: 50°C / Package: 55°C
MX-2 (2025.01) - Core: 46°C / Package: 53°C
CryoFuze (2025.01) - Core: 41°C / Package: 45°CSzerintem maradhat, már nem bőg fel az idle.
-
snake1977
őstag
Sziasztok, tudtok ajánlani gpu-ra egy jobbféle pasztát?
Két napja nézegetem a témát, syy 157 volt tervben de az amazonon több vásárló is azt mondja hogy a 2022-es/utáni batch már nem igazán jó, folyékonyabb lett és és ezzel együtt hajlamos pump outolni. Az MT9 illetve 10-et néztem még ami elérhető emagon, és a pc cooler EX90-et. Ezekből érdemes valamelyiket megvenni vagy van jobb lehetőség is ami itthon elérhető?
Néztem még a phase change-es lapokat is, Upsiren pcm-1 elérhető aliexpressen.
Egy 3060Ti Gainward ghost lenne az alany, a gari lejárt áprilisban szerintem már ideje lesz lecserélni a hővezető közeget. -
kocsiska15
tag
válasz
FoLey-v #3338 üzenetére
A tisztítás természetes, az gyakran megvan, már be is szereztem egy palack sűrített levegőt erre.
Közben lett egy kis szerencsém, havernak van "Be-quiet DC2" pasztája, így azt fogom használni. Bár nem értek hozzá, de nem tűnik rossznak, főleg ha azt nézem, hogy ilyet adtak a proci-hűtőjéhez.Köszönöm a segítséget és a tippeket!
-
FoLey-v
addikt
válasz
kocsiska15 #3334 üzenetére
Videokártya pasztázás sem nehezebb. Azt figyeld,hogy rakod vissza a hűtőjét. Illeszkedjen és feküdjön jól és csavart is addig húzd ameddig lehet.
Azért nem ártana a poros ventilátorokat is kifújni.
A thermal padokra is figyelj,hogy óvatosan szedd le. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok most biztos furcsát fogok kérdezni bár a topik erről szól.
Melyik az a hűtőpaszta tipus amivel jól lehet "dolgozni" Az nagyon tud idegesíteni amikor próbálom elkenni és olyan ha hozzáérek mint egy rugalmas anyag -
kocsiska15
tag
Igyekszem, nagyon zavar a dolog... pláne, hogy nem állok úgy anyagilag, hogy csak úgy kockáztathassak ilyesmivel. Szóval a másik topikban is aktív vagyok.
A driver hiba is lehetséges, tolok majd egy DDU-s tiszta telepítést + friss chipset és társai. Köszi!#3333
Hát... sajnos az a helyzet, hogy nagyon limitált az összeg, amit ilyesmire tudok költeni... szóval abból kell gazdálkodnom, ami van. Persze igyekszem nem ázsiai betűkkel ellátott "márkát" venni azértValahol meg kell találnom az ár-minőség rációt.
Még sosem pasztáztam életemben egyébként
CPU még csak-csak, de a VGA-tól kicsit tartok. Vagy az is hasonló?
(Ill. ha van bármilyen általános tippetek/figyelmeztetés szívesen fogadom) -
FoLey-v
addikt
válasz
kocsiska15 #3331 üzenetére
SYY-157-el itt aprón egyik kollégától megveszed 7k-ért,mert abban az összegben 2db paszta és kiegészítő is jár hozzá. Az egy darabért csak maga a paszta,mivel bontott,de el is fogja magyarázni.
Az egyik legjobb paszta garantálom. A posta 1-2 nap alatt hozzád megjön.
Amúgy is RX 5700-re erősen is javaslom ezt a fajta pasztát.Járhatok rosszul egy random fajtával?
Igen meg nem is! Ha nem megfelelő hővezető képességű és silányt pasztát vásárolsz. -
válasz
kocsiska15 #3331 üzenetére
Persze, 5 év után mindenképpen megéri újrapasztázni, bár ennek a dolognak járj utána, ne hagyd így.
Még driver hiba is eszembe jutott. -
kocsiska15
tag
Igaz. Tegnap sikerült egy kisebb próba-tesztet csinálnom is, HWiNFO nevű programmal. Fogok csinálni egy jobbat, de ha jó dolgokat nézek, a logban a CPU hőmérséklet legmagasabb értéke 61°C... kihasználtság is kb. ennyi % a maximum. Szóval ha ez igaz, akkor könnyen meglehet, hogy mégsem a CPU hűtésével van a gond. (A biztonság kedvéért állítottam saját értékeket a ventihez, eddig minden alapon ment, de jól működött
).
Igen, a tápegység elég furcsa egyébként... sajnos gyorsan kellett, és ez volt az egyetlen az üzletben. Belenéztem a gépbe tegnap és nagyon durván felszívta a port kb. 4 hónap alatt, (a PC ki lett tisztítva akkor) - ezt letakarítottam, nem tudom ez vagy valami más közrejátszhatott-e. Ha lenne valami tipped, szívesen fogadom egyébként.De hogy a fórum témájánál maradjak, a kérdésem ebben az esetben akkor az lenne, hogy azért érdemes-e így 5 év után mégiscsak újrapasztázni, ha nem is ezzel van a gond?
Köszi. Valszeg benézek egy boltba érte, szóval nem biztos, hogy lesznek pont ilyenek. Járhatok rosszul egy random fajtával?
-
válasz
kocsiska15 #3328 üzenetére
Annak, hogy valami túlmelegszik a gépben, nagyon egyszerű utána járni. MSI Afterburner + RivaTuner. A beállított szenzorokat kiírja a monitorra és ott tudod figyelni, hogy mi hány fokos. Ha ezek rendben lesznek, akkor más probléma lesz, nekem még a tápegység is gyanús, bár ez a config alig eszik valamit.
-
válasz
kocsiska15 #3328 üzenetére
Szia.
Pl:
- SYY-157 (Ezt itt hardverapron megtalálod)
- Noctua NT-H2 -
kocsiska15
tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem, remélem jó helyen járok.
A kb. 5 éve vásárolt Ryzen 5 3600-omhoz keresnék pasztát. Gyári hűtője helyett egy "Artic Freezer 34 eSports"-t rakattam a gépbe akkoriban, a paszta még soha nem volt lecserélve... eddig nem is volt gond (tegnapig, egy kis leírást mellékelek a dologról lentre, ha esetleg valaki ránézne és mégsem CPU gond lenne, mert én nem vagyok szakértő).
Gondoltam ennyi idő után ráférne a csere egyébként is, de még soha nem csináltam ilyet... A kérdésem az lenne, hogy mennyire kell ezt túlgondolni? Nem stresszelnék 1-2 fokon, nem akarok OC-t, semmi ilyen extra; leginkább csak azt, hogy stabilan jó maradjon a hűtés és ha lehet ne kelljen gyakran újrapasztázni.
Ezesetben elég egy sima "akármilyen" paszta, amit a boltban lehet kapni, vagy érdemesebb az itt ajánlottakat venni inkább? Ill. akkor milyet ajánlanátok, ami azért nem túl drága?
Az alaplapom: MSI B450M Mortar Max
GPU: RX5700 Sapphire Pulse - ez sem volt még újrapasztázva... kellene?
Ha van bármilyen tippetek az egésszel kapcsolatban, azt is szívesen fogadom.
Köszi szépen előre is!
A tegnap felbukkant probléma:
egy CPU-heavy játékot játszva/közvetítve elsötétült mindkét monitor és a PC teljesen lefagyott (zene továbbra is játszódott, nem emlékszem, hogy ismétlődve-e), csak a hosszan lenyomott power gomb segített, újraindítás után pedig egy ideig még hangosak voltak a hűtők. -
LordofFire
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam erről a méretre vágható PTM7950ről
Egy új gépben egy 7800x3d lesz az alany. Valamilyen AIO vízhűtés kerül majd rá. Arctic Cooling Liquid Freezer III 360 vagy Lian Li Galahad II 360
Egyértelmű hogy a maximumot akarom majd kihozni.
Van valakinek tapasztalata ezzel a PTM7950-el? Véletlenül 7800x3d-n? Vagy bármin. -
-
Gondoltam megosztom ezt a szösszenetet, személyesen Igor Wallossek is az Alphacool Subzerot ajánlotta VGA-ra.
Szerk.: ha túl kicsi a kép, akkor jobb klikk, kép megnyitása új lapon!
Forrás: [link]
-
Egy kis update :
Május elején pasztáztam újra a VGA-t és a CPU-t is [Alphacool Apex] -el . Jelentem nincs pump out. Legalábbis a hőfok ( gpu /hotspot ) most is annyi mint amikor felkentem. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ma megjött az Alphacool Subzero!
2db rx5700xt-t is újra pasztáztam vele, egy Rog Strix-et, és egy Sapphire Nitro+-t. Mindkettőnél hozott a hotspot-nál -20c-t átlagban az mx4-hez képest. Elég jó cucc!
De holnap veszem át a postán az SYY-157-et, mivel erről is csak jókat lehet olvasni, vettem ilyet is, elfér a polcon alapon. -
Amazonon még népszerű, kevésbé pump outoló paszta: Kooling Monster KOLD-01
-
Ez a PCCooler egyébként egy érdekes cég, most dobtak piacra egy rüszmeteg nagy procihűtőt, előtte én személy szerint nem hallottam róluk. Vagy egy teljesen új belépő, vagy nem tudom...
-
JasL
őstag
Ezt raktam a 9950X-re. Viszlát kencézés meg takarítgatás meg légbuborékok
85fokon van a proci vele maximum, szénné hajtva is! Életem egyik legjobb döntése volt.
-
Pöttön
őstag
Köszönöm a linkeket!
Berendeltem a 3,5g-s subzero-t! -
Kayn
csendes tag
Én 5700 XT-re kentem fel a fentebb említett EX90-et, lassan már egy hónapja és nagyon jónak tűnik eddig. MX-4 nagyon gyorsan, MX-6 lassan de az is degradálódott, pumpoutolt és elkezdett felszökni a hotspot.
Ennél egyáltalán nem látok hőmérséklet emelkedést, nekem nagyon bevállt. Kissé noname szar-nak hangzik, én emagon találtam, de abszolút ajánlani tudom!
[link] -
Szia. Annyit tehetsz még, mert oda kevés az mx-4, amit te is írtál.
- syy 157 - Ide haza nem találtam forgalmazót (Ti honnan rendelitek?)
Ez van itt a hardveraprón is én is onnan rendeltem, gyorsan megjött. A 2x 4g válztozatot rendeld, vagy marad a
-Alphacool Subzero - 1g kiszerelésben.
Értem hogy drágána találod, de ha ezzel jobbak lesznek az értékek, akkor már megérte. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Van ez a problémám.
Milyen pasztát tudnátok javasolni rx5700xt-re?
A cél a hotspot hőmérséglet csökkentése lenne hosszútávon.Amiket eddig néztem:
Thermal Grizzly Kryonaut Extreme - piszok drága, de ha nem találok más alternatívát lehet ez lesz
Thermalright tf9 - Ide haza nem találtam forgalmazót
syy 157 - Ide haza nem találtam forgalmazót (Ti honnan rendelitek?)
Alphacool Subzero - 1g kiszerelésben találtam eddig, és ez is baromi drága
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest