Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru23
aktív tag
Amikor ezek a vga-k piacra kerültek még bőven gyártották ezeket a monitorokat,sőt hogy mondjak valamit a monitorom 2hónapos, [link]tehát a mai nap gyártják,ugyhogy az hogy a karin nincs D-SUB semmit nem jelent figyelmeztetésképp.Annyi eszem persze nekem is van hogy ilyen karit nem 1280x1024ben hajtok,de nem is full hdre való már,1600x900-ban megy.
-
katt777
félisten
Sejtettem.
Az a lényeg, hogy megvan.
adam.zoltvai: UNINSTALL!!! (Beállításokkal.) Mint mondtam, először csak driver, azzal tesztelni, AB-t majd akkor telepíted (nem a finalt), ha úgy is fellép a hiba. Addig nyoma se legyen sehol!
Aki nem tud vagy akar olvasni, főleg ennyiszer egymás után, annak hiába próbál segíteni bárki.(lásd még: #51716) Képzeld, nálam is befagyott vele, ezért szóltam.
Nem azt kell beállítanod, ami az én cikkemben van, mivel az 7870XT-hez készült (oda van írva), azért linkeltem, hogy lásd, mit és hol lehet szabályozni.
zsizsef: Ez az, szívasd meg!!!
(És sikerült is!!!
)
Zsébernardo: 2 lehetőség van.
1: 270X-re nem érzékeny. Egy eltérő fázisvezérlés már elég lehet ahhoz, hogy egyik kártyán jó legyen, másikon meg nem. Ha MSI-é hasonló, mint az ASUS-é, akkor fut, Sapphire meg vsz. más. Pedig próbáltam az extended módot is.
2: Nem tuningoltad komolyan a VGA-t.
Azért a ROG GPU-Z-nek csak fel kellene ismernie egy ASUS kártyát... -
katt777
félisten
Kétlem. Kereső bedobja Guru3D-t, az alatt vagy 20 régebbi verzió linkjét is megtalálod, legalábbis, ha valaki nem lusta legörgetni az oldalt.
Illetve célszerű sosem letörölni a régebbi verziót!
Egyébként ha vkinek 7870XT-hez (vagy másik karihoz, módosításra) módosított tartomány, beállítások kellenek, azt is tudok küldeni.
adam.zoltvai: Nem szükséges, csak ha AB-t felteszed, ne maceráld a túlhajtást. A pusztán driver-t viszont érdemes megnézni, de akkor Catalyst uninstall, restart, majd csak driver telepítés eszközkezelőből (telepítőből kibontás után kilépés).
-
CsIrKeRaToR
tag
Tudtommal,ha tuningolsz elveszik a garancia.
(#51452) sephi: "A GPU Tweak programot használtam itt be lehet állítani olyat hogy "power target (%)" fórumon ajánlották rakjak rá vagy 20%-ot. tehát 120%-on van. "
(#51453) joysefke: Örülök,hogy meg tudtalak nevettetni.
Azt elhiszem, erősebb kártya kéne, vagy alacsonyabb grafikai beállítások. Nem a kártyával van a baj...
Igen,kéne,nem ártana,de ez van. Nem állítottam,hogy a kártyával van baj.
Ez elég kevésnek tűnik, de vígasztaljon a tudat, hogy 7850-nél nem a memória tunning fogja a kártya teljesítményét elsősorban meghatározni...
Próbálgattam,nem sok szerencsével sajnos. Mondtátok,hagyjam a memóriát,úgy is tettem. Vajon ennél a sorozatnál,vagy csak az enyémnél nem lehet húzni?
Tehát dúrván instabil volt. 1 kék halál is sok, nemhogy rendszeresen jelentkezzen...
Azért a +20% power limitet Catalyst Control Centerben rápakoltad? Ha nem, akkor ideje lenne megtenni, sőtt igazából úgy kellett volna kezdeni (akár van tunning akár nincs)...Evidens,hogy durván instabil. Azért írtam,mert volt már hogy az indulás pillanatában kaptam kékhalált. De szerencsére ezen a beállításon stabil. Írtam hogy a GPU Tweak programban +20%-ot adtam a power targetnek.
Még nem játszottam vele, de a korábbi TW játékok nagyon igényelték az egyszálas teljesítményt (gyenge programozói munka
) ami egy Bulldózer-FX-nek nem éppen erőssége, tehát nem vagyok róla meggyőződve, hogy azzal kéne tesztelned. Én inkább az Unigine benchmarkokat futtatnám le
Erről én is hallottam. Igazad lehet. Lefuttatom az Uniginet is.
Egyébiránt az FPS növekedésről nem tudok vitatkozni. Emeltem,futtattam,felírtam és így tovább.
-
Apóca12345
újonc
Nem akartam vitát kiváltani ezzel a mondatommal,egyszerűen csak örülök, hogy tanácsaitokkal sikerült megtalálni a hiba forrását, mert nem kicsit b...zta a csőröm, hogy ennyi pénzért EZT kaptam. Az előző
kártyáimmal semmi probléma nem volt, igaz a legerősebb egy HD 6790 volt. -
-
Nuada herceg
őstag
Hát végülis sehol. De azért mindig a kisebbik rosszban bízik az ember.
Remélem driver hiba és kész!
Ha meg nem, akkor meg én vagyok kész.Egyébként van valami mellék program a kataliszt mellé, az az AMd Gaming evolved akármi.
Feltettem 3 napja. Egyszer megpróbáltam vele videót rögzíteni 1 játékról, 20 mp múlva kék halál,
meg egyszer csak így simán netezés alatt, az asztalon kék halál, amit írtam is korábban.
Másfél napig volt fent, amíg ezeket az érdekes dolgokat produkálta, aztán töröltem is.Azóta nem volt kékség.
Kopp-kopp.
Csak leírtam, ha esetleg más is járna majd így.
-
-
juve600
nagyúr
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2014-06-24 at 13:19:18
Build Version: 1.13, May 23 2014
================================Average FPS: 179.0
Minimum FPS: 136.0
Maximum FPS: 351.0Number Of Frames: 13738
Average Frame: 5.588ms
Minimum Frame: 2.849ms
Maximum Frame: 7.355msMachine Name: SNIPER
Monitors: 1
Operating System: Windows 8 Professional (build 9200), 64-bit
System RAM: 8147MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz
Number of Cores: 4GPU Name: AMD Radeon R9 200 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1280
Dedicated VRAM: 2030MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: MEDIUM
Shadows Detail: MEDIUM
Draw Distance: MEDIUM
Anti-aliasing: OFF
Advanced Shadows: OFF
Supersampling: OFF
Anisotropic Level: 1
Compute Shaders: OFF
Ambient Occlusion: OFF
Motion Blur: OFF
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: ON
Stereo 3D: OFFMULTI miatt van ilyen beállitás
-
bozont
veterán
Ahogy elnézem tényleg cpu limit lesz: [link]
Na mindegy, 1-2 hónap és érkezik a kártya mellé egy i5 4670K is. Addig félreteszem a játékot. A Tomb Raider viszont elég jól fut ultrán FXAA mellett és DoF nélkül (mert azt az effektet utálom), talán még a Tress FX-et is be tudom kapcsolni, de még csak a benchmarkot futtattam, majd játék közben kiderül. -
kaszas19
senior tag
Milyen ventiket akarsz rákötni?
Lehetőleg ne olyan nagy amperrel rendelkezőt kös rá ami nagyon húzza a vezérlést ne hogy megadja magát a fet.
Bár nem tudom hogy ar arctic-nak a ventijei mekkora amper vesznek fel,bár párhuzamosan kötve nem adódnak össze.Holnap jön a kártyám most kaptam az e-amilt. jeeeeeeeeeeeeee jeeeeeee már várom
-
kaszas19
senior tag
Természetesen látnia kel mivel 4 szálból 2-tő a +piros, -fekete, sárga elvileg a fordulatszám,kék pwm vezérlő szál, de ez eltérhet szinenként de a kiosztás ugyan az.
Ha jól megnézed pl: a Arctic's Accelero Xtreme IIIhűtőt akkor láthatod hogy rá lehet kötni a kártyára és kártyával vezérelni.
Mindig csak egy ventilátor fordulat számát közlő szálat lehet rá kötni mert kettőnél vagy megbolondúl és nem lesz fordulatszám kijelzés vagy össze adódik. -
Dany007
veterán
Így van. Az az "idle" érték volt. Azért néztem csak be ilyen csúnyán, mert GTA4 alatt csak mindössze 60-67%-on dolgozik a GPU, ezért meg se moccant az IDLE értékekről, ugyanis csak 64 fok fölött indulnak be igazán. Addig tartja azt az 1100 körüli fordulatot.
@EnterR:
Kb negyed órát ment. De már előtte 5 perccel beállt ez a hőmérséklet 64-66 közötti ingadozása. Igazából játék alatt, ami mondjuk megdolgoztatta a kártyát, Black Ops2 full-full-on AA-val mindennel együtt, na ott órás játék után is "csak" 64 fokot dobott ki, mint maximum érték.
De úgy rémlik hogy azért 1600-as fordulaton már van hangja, akkor hallom, mikor kijárok cigizni. Mert amúgy zárt fejhallgatóval játszok, oda meg végképp nem jön be semmilyen hang. -
Dany007
veterán
No, tessék:
Rog skines gpu-z.
Legújabb verzió... Aida-val stresszeltem a gpu-t. Úgyhogy végig 100%-on pörgött.
1120rmp-n indul idle. És direkt figyeltem, 64 fokig nem is emeli följebb. 64 foknál indult be. Hangja nem volt vészes.
A végső hőmérséklet látható a képen. Itt már csak 66-64 fok között ingadozott. És mint látható 1664-es fordulaton. Játék közben eddig a max 64 fok volt. Most 66-ot is elért. De így is csak 1664-ig ment fel, venti fordulat 41%.
Szvsz ez nem olyan rossz. -
lukaszokni
aktív tag
Szép lett!
Majd hőfokokat toljál róla.
+kérdés mindenkitől, bocs ha láma:
- Ez a ZeroCore működik Asus HD7870-nél is, csak driver függő? Jó lenne, ha nem pörögne feleslegesen a venti.
- Illetve melyek azok a programok, amikkel hitelesen le tudnám tesztelni a karit hőfokok tekintetében? Mondjuk egy óra BF3 alatt/után. Tehát mik legyenek a screenshoton? -
Dany007
veterán
Jó lett, de a csavarokat másként oldanám meg. Legalábbis más típusú csavarfejjel, mert ez így nem illik az összképhez.
Olyan mezei facsavar kinézete van. Plusz nincs belesüllyesztve se. Esetleg érdemes lenne belesüllyeszteni a csavarfejet és lefújni feketére. Ha már a külső számít.
-
Dany007
veterán
Hehe.
megnézem majd otthon.
GPU-z ben néztem és x órányi játék után - vegyes Black ops2, gta4 stb - néztem egy maximális venti fordulatot és százalékot. Meg persze hőmérsékletet. Aztán ennyi. Nyilván furmarkkal nem fogom terhelni mert az egy baromság úgy ahogy van.
De majd késő este mikor gép előtt leszek otthon megnézem. Majd csinálok screent.szerk.:
tessék két teszt:
Itt egy másik. Azt írja: "The Direct CU II cooler is fantastic. The dual fans only spin at 1,100rpm when idle and this rises to 1,700 rpm under gaming load and 1,900 rpm under synthetic Furmark load. It is significantly quieter than the single fan reference cooler."
Na majd megnézem nálam mennyi a maximum. 2000 alatti az biztos. De hogy ezer hányszáz arra most nem emlékszem.
-
Dany007
veterán
Okés!
De ha már design, akkor valami szálcsiszolt / szálhúzott alu-t tennék rá. Vagy plexit, megvilágítva éléből valami leddel.
Persze csak akkor ha látszik a házadban kívülről az egész.Mert ha zárt házad van plexi oldallap nélkül, akkor fölösleges időpocsékolás az egész.
-
Dany007
veterán
Én is úgy tudom, hogy a zöld oldalon nincs ennyi baki.
De ettől függetlenül egy ekkora tétel esetében szerintem mindenki utána néz kicsit a neten. Vagy ha ő nem is ért hozzá akkor egyrészt méginkább vagy megkér egy ismerőst aki járatosabb a témában és ő néz utána.
Mert ugye itt azért közel 50+k-s tételekről van szó. Nem olyan téma hogy bemegyek a média marktba és veszek egy random rádiót.
Aki meg se hozzáértőt nem kérdez, se nem néz utána az bizony kockáztat. Egy tökéletes világban persze nem így kéne ennek működnie de hát ez közel sem az.Ezért stresszelek most én is, hogy melyiket vegyem. 7870 vagy 270x. Próbálom minimalizálni a szívás kockázatát azzal, hogy kizárólag Asus vagy Msi terméket veszek, de ugye még így sem holtbiztos.
-
Trevi
tag
Nálam Volt egy Asus HD7850-DC2-2GD5 A ventije olyan hangos volt mint ha felrobbant volna a gyors pörgéstöl.
Meg az 1. játéknál a Counter Strike-nál sajnos 5mp alatt elhalálozodott úgy hogy be se lehetett kapcsolni a gépetMegbízható gyártó úgyan már sose voltak megbízható gyártók az abit-on kivűl
Amúgy a kártya sorsa gariba kicserélték egy nvidiára gtx 660-ra + kp
Amúgy ez amd sara sajnos. -
BogyóBP
addikt
Én nézegettem tesztetek, meg úgy általánosságban is, de nemigazán találtam semmi olyanra utalót hogy az Nvidia most szerencsétlenkedne. Nem igazán irtak a forumon sem arról hogy ilyen olyan hibás a 6xx,7xx széria de majd beletúrom magamat. Sőt van valami nagyon jó kis játékoptimalizáló szoftverük is beépitve a driverbe ami szerintem szintén egy jó pont. Sztem az AMD túlzott és indokolatlan megugrása a b..zi Battlefield játékkal kezdődött aztán jött a többi hozzá hasonló cucc, Dirt sorozatok, amik kifejezetten AMD tesztkörnyezetre íródtak. Nvidinál max csak a BF3 ban volt szivás, az ismeretlen elszállással ami rettentő sok usert érintett és a mai napig nem tudták doktorálni.
-
-
BogyóBP
addikt
Nekem nem olyan van de azon mért lenne szükséges? Az artic ventik nem szoktak csak úgy csapágyhibásak lenni ellenben a többi gyártóéval. Nekem mondjuk coolermaster HyperTX EVO 3 van és már az első héten lekerült róla az igencsak gázos venti amit rápakoltak, borzasztóan hangos volt indokolatlanul, mindig felpörgött szintén indokolatlanul..nem is értettem.
-
BogyóBP
addikt
Ezért nem értettem én sem. A lapátok jóval túllognak a hűtőlamellákon, tehát gyakorlatilag van egy csomo kiltöltetlen rész amire szimán lehetett volna még húzni pár disszipáltató lamellát ezzel is megnövelve a hűtőbordázás felüleltét ha már ekkora légkeverő került rá. Számomra iszonyat fontos a halk gép mert utálom ha zaj jön ki a dobozból. Bár most a tápom csinálja csak az egyedüli cirkuszt mert az hangos, de majd idővel talán azzal is tudok valamit kezdeni. Direkt megnéztem egy képen 50A.s
Venti van rajta. Na az már kisebb tornádót is tud kreálni, nem hiszem hogy ekkora hűtés kéne egy sima 750W os GX tápegységre. Amúgy nincs hibája félre ne értsetek de ez akkor is vicc hogy a gyártók hogy leszarják az emberi igényeket.
-
BogyóBP
addikt
Ha már a jó hűtésnél tartunk és hanyagoljuk a heat pipe megoldás rejtelmeit akkor inkább a vízhűtés a legjobb megoldás. Bár az bizony nem olcsó és sajnos elég költséges fenntartani is, ugyanakkor viszont nincs semmilyen zavaro hang nincs szükség extra ventikre sem, ami egyedül pörög max az a Tápegység ventie mert arra nehezen lehetne vizhűtést tenni
-
do3om
addikt
Egy link lemaradt igy nem volt érthető amit írtam:
[link]Kipróbáltam mit írtam, de jobb lenne sokkalta ellenőrzöttebb körülmény között. Folyamatos fix hőmérsékletet biztosító fűtőtesten mert a gpu bizony pár fokokat ingadozik. Bár én nem furmarkal mértem hanem Heavennel, előbbi nincs fent és nem is szeretem, de most lehet hatásosabb lett volna.
Gép normál állapotban szellőzés maximumon. 58 fok, venti 42%, szellőzés levéve (csak cpu) 67 fok 52% venti.
Gép lefejel szellőzés maxon 58 fok 41% venti, szellőzés kikapcs 68 fok 54%.Ezek mind méréshatáron bőven belül vannak. Azt hittem lesz hatása ha a hőcsőnek felfelé kel szállítani a meleget, de úgy látom a belső kialakítása minden helyzetben működik.
Pedig azt akartam vitatni mért nem tesztnek bordázatot a kártya hátuljára így normál helyzetben ideálisan szállítaná a túloldalt alatta elhelyezkedő gpu-ról a hőt.
Meg így amit gondoltam is hiábavaló ötlet, egy gépház amit úgy forgatsz ahogy akarsz.
[link] Ilyen gépház kialakításnál ez gond nélkül megoldható lenne, a fülekre gondolok. Csak akkor értelme nem sok van -
do3om
addikt
Mire megtaláltam lejárt a szerkesztésidő:
Szóval itt is gond volt ha a csövek lejtettek a GPU-tól. Persze ezek szerintem nem olyan kialakításúak mint amiket a VGA hűtőkön használnak. Belső kialakításra gondolok ha elvágnánk.
Valaki el is vághatna egyet hogy mivel oldják meg a gravitáció legyőzését
-
rayoliviero
veterán
-
gali777
őstag
Hát egy ilyet találtam, ha valakinek ez mond valamit
Elvileg ugyanez a szériás tápom van. Én is azt olvastam/hallottam, hogy régen voltak jó hipro tápok is.
-
ez szépen hangzik, de nem igaz. nézd meg ezt a tesztet - itt elég jól körbejártam, hogy ha zajlanak az események, akkor bizony kell a gyors CPU.
ettől függetlenül, az eredeti felvetésre válaszolva, a 7870 mellé nem rossz az i3-3220 - de nem fog maradéktalanul kihozni mindent a VGA-ból.
-
mexel
veterán
Köszi a linket, még nem olvastam ezt a tesztet. Nem full hd a monitorom, 1680x1050-es. Ahogy néztem a játékok alatt nem is mindig annyira jön ki a procik közötti különbség. Egyelőre marad a 3220 és egy 7870 vagy 7850, és ha majd kevés lesz lecserélem egy i5-re. Afölötti procit most nem vennék, feleslegesnek érzem magamnak.
-
proci985
MODERÁTOR
az, hogy mennyi pénze van az embernek teljesen mindegy multimonitornál ekkora felbontásban: pl Crysis3nál akármit raksz alá, jelenleg még semmivel nem lesz meg a stabil 60 fps (Titan quad slivel sem). régebbi játékoknál szintén lehetnek kompromisszumos helyzetek, amikor nem skálázódik rendesen a játék valami miatt.
mediumra egyszer kellett eddig levenni, az a Crysis 3 volt, ott pedig a játék hevében nekem annyira nem tűnt fel, hogy nem kimaxolva tolom, sőőőt. illetve kétszer, a második a Metro2033, de az elég furán skálázódik, plusz játékként szerintem szörnyű. de ha nem megy jól eyefinityben, még mindig vissza tudok állni egy kijelzőre...
elsősorban nem játék miatt van több kijelzőm, az csak a bónusz*. CFet meg mindig is ki akartam próbálni, egyébként meg egy 6950 2GB is már kompromisszumokkal/nem mindenre, de elfogadható volt az eyefinity (Race07 pl zseniális volt, az meg nem GPU igényes).
*melóhelyen is többség 2-3 kijelzőket használ.
-
kisza25
félisten
-
Steve198310
őstag
Stabil 1125mhz ment 1200 mv vel és játék alatt 60C alatt maradt. Most játék alatt a max 70C volt és stabil 1200mhz volt.
Tesztekben ment stabil (valley) 1200 át 1225mv-n de nem a tesztre gyurtam hanem a játékok stabilitására. 100-150mhz+ jelent nem 20-at. A hője kielégítő.
-
katt777
félisten
Akkor ez jellemzően megint egy pompás és haszontalan AMD-fejlesztés.
A ki-be kapcsolgatás tutira nem növeli a VGA élettartamát!
Mondjuk nálam sem létszükséglet, hiszen ált. úgyis csinálok vmit a gépen, de ha mondjuk eyte ott hagyom videót kódolni kikapcsolt monitorral, hogy majd X idő múlva kapcsoljon le, nyilván nem lenne rossz, ha a VGA sem menne már fölöslegesen.
HSM: Monitor hangszóró amúgy sem ér szart sem, az enyémben nincs is, viszont van audio kimenet, és ez egyrészt közelebb van a hifi-hez (2 kábellel megy most bele a hang a gépből, hogy elérjen odáig), másrészt arra is gondoltam, hogy ha HDMI-n menne ki a hang, és a TV-ből az erősítőbe, akkor talán kisebb lenne az elektronikus zaj (hallani persze így sem lehet). Csak időm nem volt még kipróbálni, meg mindent átállítgatni (viszont a HDMI kábel 2/3 annyiba került, mint a DVI-D lett volna).
-
sb
veterán
Nem kapcsolgatja be, ha nincs aktív ablak, amire érzékeny lehet... főleg ami használ gpu-t, pl. egy flasht tartalmazó böngésző.
Változott valami oprendszer szinten is, mert Win7 alatt bekapcsolgatta nekem is a ventit kb. 1 percenként (majd utána azonnal újra ZC-ba visszament) azután is, hogy letiltottam minden vackot, ami ennél sűrűbben felébresztette (pl. Speedfan, vagy Afterburner ikonban megjelenő hőmérsékletek, popup ablakok, stb...), de Win8 alatt az Afterburner szerint simán kikapcsol és konstans úgy marad. nagy ritkán néha látni, hogy feléled, de csak esetenként, mondjuk 10-15 perces periódusokban kb...
És ez igaz futó (és otthagyott ablakú) TotalCMD, uTorrent, stb... esetén is.
Otthagyott böngészőre is lemegy néha ZC-ba, ahogy írtam, de 90%-ban inkább nem. Azt érdemes tálcára lecsukni. -
-
necrobin
tag
Mondom, karácsony előtt lecserélem a lapot, addig nem nagyon nyúlok a procihoz, és húztam már fel processzorokat, nem ez lesz az első, csak éppen az alaplapokhoz egyáltalán nem értek, majd idővel annyival is okosabb leszek, hogy azokról is tudok majd valamit mondani, egyenlőre nem.
A lényeg, hogy most egy darabig akkor nem piszkálnám a procit, felhúznám 3.2-re, és úgy vígan ellesz, beraok még 4GB ramot a 4Gb mellé, elég lesz. A kártya karácsony után már jól kifog használódni, addig is legyen megvéve.A tudásomat meg nem kell lenézni, lehet hogy nem tudok annyit mint te, de én is tudok valamit, bár nem eleget, idővel fogok többet is. -
PandaMonium
őstag
Édes Istenem, meddig fognak még ezek a tévhitek itt lebegni? Most nem kifejezetten neked írom, hanem úgy mindenkinek mert mindig ebből van később a szájkarate, hogy "kihajcsa-e". Medium beállításokon és ultra beállításokon is (jó eséllyel) ugyan annyi a processzor használat, viszont utóbbiból nem lehet releváns tesztet kihozni és itt a miértje: Ha a tesztet egy GTX Titan -al végzik ultrán akkor már a CPU lesz a szűk keresztmetszet a legtöbb esetben, de még így sem garantált, ha viszont valami gyengébb VGA-val akkor úgy is arra limitálódik az FPS amit a kártya meg tud hajtani, tehát lehet a diagramon a felső 4 procinál már ugyan annyi lenne az átlag FPS amivel lényegében értelmét veszíti a teszt. Így viszont mindenki látja a processzorok közti különbséget és otthon magának ki tudja sakkozni, hogy nála mi lesz a limitáló tényező. Pl. ha valaki úgy dönt, hogy ő 7970 Crossfire-t fog használni akkor tudja majd, hogy melyik procival nagyjából hány % -al több FPS-t tud kisajtolni a rendszeréből, viszont ha valaki csak HD7850 -el nyomja az tudja, hogy felesleges a legkomolyabb CPU-t megvennie, mert semmivel nem lesz több FPS-e Crysis 3-ban egy i7 4770K -val mint egy FX-6300 -al.
-
Milka 78
nagyúr
4555mhz/1.360v-n,megy a gép 24/7-be,tehát isten igazából nincs agyonfeszelve.Viszont itt van egy nagyon hasonló gép(2600k 4.4ghz+Powercolor PCS+ HD 7870 Myst Edition CF) és itt alapon 578w-t kér a gép a konnektor felől.
HSM : És a fenti teszt tükrében?Az itt a kérdés,hogy eljutok e egyáltalán az OP-rendszerig,mert ugye a Trixx-es profil,csak akkor töltődik be,jól tudom?
-
Algotis
addikt
Azt, hogy 1250 felett azonnal befagy azt úgy értem, hogy próbáltam 1300-tól 1260-ig mindent, és 5 perc után csík, 1250-en viszont elvan, szóval azért használom ezen.
De hogyha ez eléggé a határ, akkor 1230-ra rakom oszt cső.A TÖBBIEKNEK, AKIKNEK A KÁRTYÁJA AZ 1200-AT IS VISZI: Menjetek a *melegebb éghajlatra*
(#31927) kovsol 1225-re rakom és akkor talán jó lesz mindenkinek, még a kártyának is
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Jogász topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 Pulse
- GPU / Videokártya Hűtés Szerviz - NVIDIA Thermalpadozás 3060 3070 3080 3090 Ti 4060 4070 4080 4090
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest