Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Autóhifi
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
válasz
marcusa #46184 üzenetére
Ennek a benchmarknak amúgy nem az a lényege hogy összehasonlítási alapot nyújtson? Vagyis ez beállítástól független? Ahogy nézem az összes eddigi eredmény amit belinkeltetek 270/270x kártyákkal mind 43-47 avg fps-t adott, ez nem fura?
Nekem szintén 46 avg fps. Szerintem marhára mindegy minden lowon 640x480-ban vagy ultra highon 4k-ban van belőve a display settings, a benchmark rohadtul ugyanolyan beállításon fog futni
Elnézést ha tévedek
-
bombibmw
veterán
válasz
marcusa #46129 üzenetére
Ugyanannyi lett sima Very High-on(8X szűrés),mint fentebb az alapórajeles eredmény.
Valami tényleg nem kóser.
Holnap ledarálom a rendszert,vagy csak a driver-t és nézek úgy egyet.(#46130) swagger55:
Jó,ez már XT szint.
De azért dobhatnál egy screenshot-ot.
Tudod,print screen,be Paint-be,mentés,azt fel ide. -
=HG=
addikt
válasz
marcusa #34527 üzenetére
Miért is ? Az hogy elméletben low grafikán proci limited legyen egy jóval gyengébb procinak kéne a vga mellett lennie, ami 100 %-on teker..Gyakorlatilag a processor számítási feladatát könnyedén megjeleníti egy nagyobb teljesítményű vga...(elég nagy különbségnek kell lennie....) Viszont egy i7 és 7870 között nincs ekkora technikai különbség, tehát a proci limit nem minimum grafikán fog jelentkezni, mivel ennél többet tud a proci..
Tételezzük fel, hogy ez a pont High grafikai megjelenítésen érkezik el, amikor a mellé rakott i7 100%-on teker..
Viszont az ultra beállításra már nincs elég ereje, nem tud elégséges számítási feladatot ellátni, tehát itt jelentkezik a proci limit..Már tényleg nagyon sok az off! (bünti lesz)
-
katt777
félisten
válasz
marcusa #33614 üzenetére
Mert tényleg durva lett volna az a sebesség. nVidia Xperience-t igényes user nem használja! Viszont legalább nincsenek muszájból csalások a driverben, ez azért jó pont nekik.
aleister: Majd DX11.2-ben lesz érdemes összehasonlítani.
Ezért kényszerültem én is AMD-re megint.
b4u: Ilyen magas alapból az órajele? Tegyél föl egy GPU-Tweak-et, és állíts be alacsonyabb profilt, vagy nézd meg ASUS honlapján, van-e javítás hozzá. Anno HIS3850-eknél volt így lqrva bios.
-
RetepNyaraB
veterán
-
Steve198310
őstag
válasz
marcusa #32304 üzenetére
Az lehet de még is hüvibb a zafír mint az MSI. Volt Asusom is az is faxa minőségi alkatrészből tervezett cucc. Itt nem a borításról beszélünk mint már megírtam nem a borítástól lesz egy kártya jó. Hanem attól, hogy minöségi alkatrészt használ.
A boritásod az MSI Twinen meg még melegít. Hol vezeti azon a kártyán a hőt. Látsz valami csatlakozást a bordára? mert a levegő hőhidat alkot. De semmi köze annak a lemeznek a hűtéshez -
lowzor
veterán
válasz
marcusa #28721 üzenetére
De pont az írtam, hogy a legrosszabb példányokban is bennevan a 40-45% tuning, szóval olyan szó szerint antituning darabot lehetetlen kifogni, inkább a többi 7950-hez képest viszonyítva lehet az. A 7950 a legjobb tuningban az egész 7*** szériában, mert gyárilag nagyon levan downclock-olva.
-
-
Sondi1986
addikt
válasz
marcusa #28721 üzenetére
Miből hallasz többet hogy a 7950-es mennyire nem lehet húzni vagy 670-es mennyire szereti a tuningot?
A tesztekre az nv kiválogatott példányokat oszt szét amiknek a Boost is eleve magasabb, és jó tuningolhatók.
Itt egy tuningos 650ti boost egy alap 650ti boost ellen: [link] -
Zso2
őstag
válasz
marcusa #28567 üzenetére
Meg is adta a választ, nincs megoldása,egyelőre így használja , megvárja,hátha kiadnak valami frissítést.
(#28569) HSM Nem Ipon-os , megpróbálom kicsréltetni,mert ez így nem jó,nem tudok várni,ki tudja soha nem adnak ki semmit rá.
(#28568) Algotis valószínű nekem is az lesz,csere...
-
Algotis
addikt
válasz
marcusa #27416 üzenetére
Így van, de szerintem jó vétel volt ez is. 2 év múlva majd lesz cserélve, addig jó lesz ez. Úgyis csak BF3-mal meg pár régebbi játékkal játszom, arra meg jó ez is
!SZERINTEM! Nem volt ez se rossz választás.
Kicsit amúgy is húzatom, és így tud már annyit, mint egy 660.
PONT. -
Algotis
addikt
válasz
marcusa #27412 üzenetére
Esetleg még számíthat az is, hogy AMD procija van.
Mellesleg tuningban picit meghúzva, még alapfeszen jobban tud teljesíteni.
a GE címekben nem is, de az AMD címekben biztos.
Példa:
asdxv talált egy durván tuningolt gtx660 tesztet, ugyanazzal a procival amit ő használ.
Azonos órajelen sokkal jobb a 7850, de még alapon is csak pár ponttal marad le tőle.
1050mhz-n meg már ugyan az, és azt keni a legtöbb kártya alapfeszen.NEM mondom, hogy 7850-et vegyen, de azért figyelembe kell venni ezt-azt is...
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Solesz84
aktív tag
válasz
marcusa #20837 üzenetére
Álltalában be szoktam kapcsolni mindig a VSync-et, de majd akkor megpróbálom úgy is, h kikapcsolom.de érdekes h a dead space 3-ban sem ment fel egyszer sem 99%-ra ha jól emlékszem olyan 40-50 között volt, de a hőfok is olyan 44C volt kb.tehát ha megvan az FPS akkor ne aggódjak?Azért kérdezem mert én úgy tudtam h 99%-on kellene menni a VGA-nak mindig.Lehet h ez a proci lenne hozzá kevés még 4,2GHz-en is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autóhifi
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elhalasztva a Galaxy S25 Edge piacra kerülése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Hibátlan - COLORFUL Geforce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 128bit videókártya
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest