Hirdetés
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- eGPU tapasztalatok
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Az eleg gaz akkor, az en 7870-nek 1285 a vege kb...
Alap fesszel 1200/1500 on vigan elketyeg. -
kona005
senior tag
válasz
marcellx
üzenetére
Már írtam neked tegnap hogy jó lenne hozzá, de még így is maradna benne szvsz...
(#50830) djculture: Azért ez elég nagy baromság, hogy inkább monitort vegyen mint VGA-t elvégra attól több FSP-e lesz nem?
Egy FX 6300-al azért annyira nem malmozna a 270, nem egy húhha azért...Nekem Phenom II X4 955 + HD 7870 , 1440*900-ban elég jól ment a kari Singel-ben, azért meg bírta hajtani de nem 100-on persze... Multi az más ott volt 30% is

-
kona005
senior tag
válasz
marcellx
üzenetére
Az qrva zavaró amúgy
A proci limitbe az a legnagyobb köcsögség hogy azt nem tudod orvosolni kisebb grafikai beállításokkal, ergó ha leveszed low-ra még nagyobb proci limited lesz...Én azt mondom multi az fix 60fps, de én is játszottam úgy néhány hónapig, el lehet viselni, meg azért nagyrészt jó lesz, de nagyon mozgalmas szituációkban droppolni fog

-
-
kona005
senior tag
Én azt mondom Heaven 4.0 a legjobb mindenféle tesztelésre, melegedésre és tuningra is...
Ha a Heaven nekem lefutott akkor egyik játéknál sem volt baj, ellenben 3DMARK mikor -100Mhz-el talán nem fagyott ki az adott gém

-
-
kona005
senior tag
Valaki tolja az új Wolfenstein-t? Az lehet hogy proci limitem van egy i5 3570k-val? Full HD-ben játszok, de ilyen 25-30FPS-em van általában full maxon de a kártya csak 40% körül megy...
Ha 60FPS-re felszalad néha akkor is csak ilyen 70%-on teker... Elég idegesítő. -
kona005
senior tag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Igen arra

Volt már 7870-em de ott többre emlékeztem... Valamint az a VRM 255 fok?

-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Vissza tértem hozzátok egy MSI R7870 OC-val...
Nem nagyon tuningoltam, az előző tulaj azt mondta elég jól bírja, mondom akkor egy 1200/1400-at adok is neki első nekifutásra...Le is futott minden szépen de arra lettem figyelmes hogy a VRM-nél 255 fokot ír a GPU-Z

Meg szerintem rohadt kevés fesszel megy a karim nem? -
kona005
senior tag
-
kona005
senior tag
Single-ben "elég" neki, de ha multi is megy akkor min i5 ez az én véleményem. BF4-ben , 1440*900-ban még az alap i5 3570k sem tekeri meg mindig 99%-on a VGA-t, és "csak" egy sima 270-em van.
-
kona005
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Meg fagy az egész először csíkos kép, majd elmegy az egész és fekete kép van csak, video input elvileg van mert azt nem írja hogy elment...
(#48953) belinho: Még azt megnézem de ha nem akkor nem fogok vele itt sz@pni, Win reinsall oszt jónapot... AMD oldaláról van a 14.4 de a 13.12 már csak TechpowerUp-on találtam meg, mondjuk szerintem full ugyan az csak oda is fel lett töltve...
Köszi mindenkinek a segítséget

-
kona005
senior tag
válasz
belinho
üzenetére
User Error van nálam is haver, nem bírok egyszer az Eltávolításra, egyszer pedig a Telepítésre kattintani...
Vagy valamelyik struct-ot vagy tömböt kellett volna átírnom...

(#48947) hackeeeee: Mind1 nem is akarok vitatkozni, ezt úgy is csak az tudja aki megélte ezeket...
-
kona005
senior tag
Nekem már nagyon sok Nv és talán még több AMD(ATI) kártyám volt és bizony tényleg nincs ennyi szopás a zölddel. Egyszer sem volt gond driver cserénél nem kell napokat olvasni hogy melyik driver-t kell feltenni, meg a mantle helyett inkább csináljanak normális drivert. Játékok alatt "simább" egy zöld nekem ne legyen egy 45k karival 120 a max fps-em BF4-be de ne is droppoljon le 30-ra
Az másiknál az volt a tapasztalatom hogy lehet nincs 90 de az biztosabb és nem droppol. Személyes vélemény nem vita indítás, de sajnos ez van. -
kona005
senior tag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan hogy feltett egy driver-t és mikor a Win betölötte azt elkezdett maxon pörögni a kártya és elment a kép? 14.4-et szerettem volna felrakni, de most meg már ha a 14.2 rakom vissza akkor is ilyen csíkos lesz a kép... A faszom kivan már az egész AMD-s szutyok szarral, sajnálom már nem tudok szebben fogalmazni

-
kona005
senior tag
-
kona005
senior tag
R9 270/X-hez tud valaki linkelni egy megbízható BIOS editort ha szépen megkérem?
-
kona005
senior tag
Szerintem simán elképzelhető, bár attól még hogy 2 tápcsati van rajta nem fog szerintem többet menni, mint egy sima 1 csatis, a komoly mókolásnál (BiosEditor + fesz emelés) ott már jól jöhet a 2 csati. De egy jó tuningolható darabnál áldás lehet a 2x6 pin
Nem is értem miért kellett lespórolni róla azt a 2ft műanyagot 
Gondolom MSI AB sem engedi?
-
kona005
senior tag
Na bakker lejárt a szerkesztési idő...
Egyébként van olyan itt aki BIOS moddal adott plusz feszt egy sima 270-nek?
Most csak unalomból ki szeretném próbálni mit tudna úgy, mennyi a max amit nyugodtan adhatok neki?
Az 1 tápcsati miatt lehet kiugrana a TDP limitből, ezért az 1-ért akartam Gigat
GPU Tweak "elvileg" engedné az 1.245-öt, szóval az Asus-ék szerint sem károsítja a karit...
-
kona005
senior tag
Settings => Tune settings => Overclocking range enhancement-hez pipa.
-
kona005
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Ja ezt elfelejtettem megkérdezni, neked itt mennyin ment?
-
kona005
senior tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Nekem lehet adni neki feszt GPU Tweakben, maxot 1.245 ot adtam neki de ma meg megnezem. Alap fesszel ez nagyon jo

-
kona005
senior tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Húúú ez nagyon jó

Mennyi fesszel illetve hogyan tudtál neki 1200Mhz -et adni? Nekem 1100 a plafon...
-
kona005
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát ez van na

-
kona005
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem csak azért, de ha új a kártya mindig az az első
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Játék meg nincs most a gépen mert újra húztam a Win-t

-
kona005
senior tag
Na jó lett a kártyám
PCI ROM -ot át kellett állítani UEFI-ről Legacy-ra nem kérdezzétek hogy miért 
Szedem is a 3DMark-ot

-
kona005
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Semmi led nem ég, vagyis minden úgy ég mintha pacek lenne minden.
De azért egy zsír új kártya ne szivasson már meg, amúgy meg nem tudom de ha bent van a kártya integráltal sem megy hiába van arra állítva a boot, mintha nem engedné felállni a rendszert vagy én nem tudom

-
kona005
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Elvileg beleraktam rendesen (2x is), a kakaóval sincs baj szerintem mert világít rajta egy zöld led.
Én ilyet még nem láttam, egyszerűen nem megy tőle a gép, boot-nál nincs csipannás a végén meg semmi, full süket az egész
Lehet ez a Win 8.1 től? Lehet visszarakom a tiszta 7-et és megnézem azzal is...Valamint régebbi driver bezavarhat? Egy 4870-et használtam előtte, 13.4 es driverrel de szerintem mennie kellene, volt már hogy Nv driver volt fent és betettem egy AMD kártyát és ment, persze driver nélkül.
Kezdem nagyon elveszíteni a bizalmat az AMD -vel szemben VGA téren is, proci téren már rég nem is gondolkodtam AMD-n.
Szerk.: Mind a két slotba néztem már. 4870-el tegnap este ment hibátlanul a gép. Sajnos most nincs másik gép amibe meg tudnám nézni...
-
kona005
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Semmi, azzal kezdtem

-
kona005
senior tag
Na valami nem oke...
Betettem a kartyat, de mikor inditom felporog minden ahogy kelle majd varnam a csippanast ami nem kovetkezik be. Szetb...sz mar ideg hogy allandoan csak a opas van ezzel a szarral. Nem tudja valaki mi lehet? Zsir uj kartya most bontottam ki...
Ja es nem az integraltrol akar bootolni meg mielott felesleges koroket futnank.
Koszontem
-
kona005
senior tag
Na nem bírtam várni amíg megjön az XFX 7870 gariból inkább lebeszeltem a formával egy Asus R9 270-re
Ahogy nézem koppra ugyan az mint a 7870 csak az orajelek masok de az meg sosem volt akadaly 
Csak az franya 1x6 pin aggaszt.
Na mind1 zsir uj az a lenyeg, megyek hazafele mar, ha hazaertem megy is a teszt ezerrel
-
-
kona005
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Köszi szépen a választ! Megnézem mindjárt

Feszültség állítására is tudsz esetleg valamit javasolni?
-
kona005
senior tag
válasz
CirrMee
üzenetére
Na ne csináld, tényleg

Azóta csinálja amióta megvan az új kártya, de nem tudom mi lehet... Amúgy megy rendesen minden...
Más: Feszültség állítására milyen lehetőségek vannak? Mert se GPU Tweak, se az Afterburner nem engedi...
Firestrike alatt max 1,219 mV volt a fesz, de sajna így csak olyan 70Mhz-et tudok ráhúzni stabilan...
Mennyit lehet adni neki max, amitől még hosszabb távon se lesz baja? -
kona005
senior tag
3dmark11-ben nincs firestrike vagy csak én vagyok a süsü?

Megnézem mit tud az új szerzemény... -
kona005
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Nekem nincs húzva pedig, 1050/1250 a gyári órajel és azon megy amúgy most felraktam a 13.12-őt és "kopp kopp" most mintha nem csinálná de most visszaraktam a gépemet a monitorra ami 1440*900 és itt viszont észreveszem a Mantle-t mert folyamatosan 99%-on van a GPU, és a proci teljesítmény úgy 20%-kal kevesebb.
Szóval megy vissza a beta, 14.1-el kezdem.XFX-em van am, hol tudok feszt állítani vajon?
-
kona005
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Nekem ilyen volt a BF4 a 14.3-as driverrel, de még a böngésző is

-
kona005
senior tag
Na megjött a kártya!

Még nem tesztelgettem, egy kör BF4 alatt nem volt semmi gond, most még egy pár napig nem húzgálom, hogyha esetleg valami baja lenne akkor az kitudódjon.
Első tapasztalatom a kártyával hogy nagyon halk

Amúgy egy XFX 7870, 2 ventis verzió.Viszont amit nem tudok hova rakni, hogy simán Windowsba mintha kicsit ilyen "homályos" lenne a kép

Integráltat használtam előtte azzal mintha élesebb lett volna, vagy olyan kicsit mintha nem a TV felbontásába menne a cucc... -
kona005
senior tag
Na úgy néz ki nekem is úton van a kártya egy XFX R7870 Black Edition Double D. Remélem viszi majd az 1200-at.
Azt hallottam elég jó tuning potenciállal bírnak az XFX-ek (tudom hogy nem számít sokat). -
kona005
senior tag
Hát nem tudom, személyes tapasztalatom ugyan nincs még az új WF3-mas hűtővel kapcsolatban, azt mondják talán egy kicsit hangos, bár ez relatív. Volt már egy pár Giga kártyám, semmi gond nem volt velük szerintem ha jó árban van nyugodtan veheted, de majd mindjárt megmondja valaki aki ilyet használ

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OTP Bank topic
- Energiaital topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Abból gondolom mert egy FX 4300 egy 6300 -ra nem nagyon akarja cserélni...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tényleg eljött az ideje hogy megrántsam a procit, 4.8-ig meg se állok...
De így már azért játszható...
Azért vicces, a WD is meg ez is egy rakás kaki PC-n...
Ha 60FPS-re felszalad néha akkor is csak ilyen 70%-on teker... Elég idegesítő.

Megrendeltem este, és le is vették a webshop-ból lehet ilyen utolsó megtalált darab volt mert 1 hónapja még (már) nem volt...
[\troll]
Az másiknál az volt a tapasztalatom hogy lehet nincs 90 de az biztosabb és nem droppol. Személyes vélemény nem vita indítás, de sajnos ez van.

Gomb ugyan nem volt, de volt egy olyan beállítás hogy AUTO Adjustment vagy valami ilyesmi...