- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
KingBradley #11156 üzenetére
Nincs mit.
-
Vartanus
őstag
válasz
KingBradley #11154 üzenetére
Szerintem a te alaplapodnál is lenni kell Integrated Graphics Share Memory-nak.
-
Vartanus
őstag
válasz
KingBradley #11151 üzenetére
MSI Biosban így kell beállítani legalább is nálam az A85XA-G65-nél:
SETTINGS(Mainboard settings)>>Integrated Graphics Configuration>>ITT a képen a végső beállításokat jól mutatja.
-
varmi2
nagyúr
válasz
KingBradley #11151 üzenetére
Így van, ahoz nem kell semmit húzni.
-
varmi2
nagyúr
válasz
KingBradley #11149 üzenetére
Egy 5800k-hoz miért veszel fapados lapot? még +3-4k, és vettél volna normálisat. Ebben ne nagyon húzogasd se a cput, se a grafikus magot. Az alaplapi fetken nincs hűtőborda sem, először azok pukkanánnak el.
-
Konfigos
őstag
válasz
KingBradley #10893 üzenetére
Kibasz*tt érdekesen használhatsz olyat,amikor itt van nalam 1 hete lefoglalva,de ha csak hülyitettél irdatlan feketét vésetek be neked amiért ilyen inkorrekt voltál,sok mindent utálok de ez viszi a pálmát.Legalább annyi bőr lenne a képeden hogy szólnál,de még az se,no comment.
Másoktól sorry az offért,de elég pipa lesz az ember ha Így kell megtudnia hogy hülyére veszik.
-
varmi2
nagyúr
válasz
KingBradley #10893 üzenetére
KB 30% javulás.
Ha húzod a ramot feljebb, akkor még több. -
Vartanus
őstag
válasz
KingBradley #10792 üzenetére
az sosem baj ha van egy tartalék IGP,amit letilthatsz biosból.
Egyik ismim járt úgy hogy gariztatni kéne a VGA-t és addig nem tudta a gépét használni. Akkor de örült volna egy 5800K szintű IGP-nek.
-
Vartanus
őstag
válasz
KingBradley #10788 üzenetére
Attól függ hogy a játék motorja hogy van megírva
DG esetén elsődleges VGA az IGP,először biosban be kell állítani utána a Catalyst automatikusan fel kínálja hogy akarod-e a DG-t használni és onnantól a játékon múlik,DE itt már sok embernek mondtuk hogy nem jó a DG-ra alapozni mert elég bugos mai napig,és volt aki kipróbálta és utána kínlódott vele és belátta elég gyerekcipőben jár(és gyanítom nem is lesz jobb sokkal soha),ha ennyire fontos a teljesítmény vegyél inkább egy 750/760K procit mellé egy 77xx-es karit és akkor nem lesznek bugok stb -
Stonerice
őstag
válasz
KingBradley #10784 üzenetére
Feszt nálam nem kellett adni a memóriának. Valamiért a kingmaxnál , az nem ér semmit
. Ugyanúgy 1,5volton használom, csak az időzítést kellett lazítani (ez memória típusonként változhat). AZ enyém 11-12-11-30-an ment 2133mhz-t. Egyébként, ha kellene neki fesz, akkor 1,65voltig el lehet menni. Ebben az esetben sem kell hűtés neki.
-
Stonerice
őstag
válasz
KingBradley #10775 üzenetére
A legtöbb 1600mhz-s ram megy 1866mhz-n is. SŐt , van amelyik 2133-an is
(mint az én kingmax-aim)
.
-
Johnie
tag
válasz
1600-as rammal használva szerintem kb 5 % sebességcsökkenést vennél esetleg észre ...."szerintem"
-
atti_2010
nagyúr
válasz
A dual chanell kb +30% dob rajta ha nem többet.
-
Mirman
őstag
válasz
A dual vs single chanellről nem régen beszéltünk , nálam először single-be volt rakva és át raktam dualba , elég számottevő a javulás
-
Gainka
őstag
válasz
KingBradley #10654 üzenetére
Nekem sok jàtékban nem hajtja ki a 7750-t . Én is vàltani akarok nagyobb procira...
Ha màr itt vagyok , az alaplapomba bioszfrissitésel menne egy ricsi?
-
stratova
veterán
válasz
KingBradley #10654 üzenetére
Esetleg megnéznéd videót?
HD 7770 mellé egyébként inkább A8 vagy 750K való általánosságban. A "kihajtás" pedig mint a linken majd láthatod, erősen játékfüggő. -
TaylorXIII
őstag
válasz
KingBradley #10651 üzenetére
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
KingBradley #10651 üzenetére
7750/7770 szerintem ehhez a prochoz is jó lehet.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
KingBradley #10614 üzenetére
Az tudtommal nem támogatja a DG-t.
videó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged