- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
Yettel féle 5G otthon netem van. A modem bridge módban van és utána egy ASUS RT-AC65P OpenWrt 22.03.3 / LuCI openwrt-22.03 Firmware-rel funkciónál routerként.
Kipróbáltam a Yettel TV szolgáltatást. Amihez adtak egy tv box-ot. Klasszikus androidos médiabox Yettel alkalmazással telepítve és internethez kapcsolódva jönnek a tv adások.A probléma az, hogy a router a modem és a box között van, mindegy hogy LAN-on vagy WiFi-n akkor a Yettel tv alkalmazás azt írja hogy nincs hálózati kapcsolat és nem játsza le a tv adásokat. De maga a box kapcsolódik az internethez és el is éri.
Az is mindegy hogy a modem bridge vagy normál router módban van.Tehát nekem úgy tűnik hogy az Asus routeren az openwrt egyszerűen kiszűri, nem engedi át a tv adás tartalmat.
Még annyi hogy semmi egyéb funkció nincs beállítva és telepítve OpenWrt-ben. Csak LAN, WiFi, DHCP, néhány fix IP, és néhány port továbbítás van konfigurálva.Mit kellene beállítanom vagy engedélyeznem hogy jó legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest