Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- AMD FX
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok. Követője vagyok a forumnak és nagyon az az érzésem, hogy lehet a TCL gyönyörű megjelenítéssel rendelkezik (ezt olvasom sok helyen) ugyanakkor a szoftveres hibák is eléggé jelen vannak (akadozás, fagyás) ez azért nem a legjobb érv mellette nem ?
-
BenQhunria
tag
Sziasztok.
Vásároltam egy TCL 50C645 csak nálam iszonyatosan lassú a rendszer állandóan lefagy, nem reagál ha nyomok a távirányítón bármit, egy nála lényegesebben olcsóbb Hisensen már a videót nézem a youtubon mire azon a kezdőképernyő tölt, egy LG nanocell is fényévekkel gyorsabb. Én ronthattam el bármit is?Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
Parmezan77
junior tag
válasz mikrofon #28189 üzenetére
Képminőségben (nincs black crush, sokkal jobb a shadow detail, peculiar highlight, black level, fényerő ergo HDR, motion handling). Hangban sokkal erősebb, van felfele lövelő hangszóró Dolby Atmoshoz. Nagyjából enyit jegyeztem meg.
A "conclusionben" mondta, hogy nagy előrelépés a 845-höz képpest. De még várok azért egy "profibb" rewiet. -
pistabyte
tag
válasz rumkola #28196 üzenetére
Köszönöm. Majd akkor én is teszek egy próbát, hogy az adrenalin szoftverben kikapcsolom az élesitést,és a monitorban is kikapcsolom a super sharpnesst. Csak elvileg ezt a VA panel sajátossága a Ghosting effekt, ips-nél tudtommal ilyen nincs.
De a lényeg hogy tv-nél ez jobban orvosolható. -
rumkola
nagyúr
válasz pistabyte #28195 üzenetére
Ez mindegyik TV-mnél megvolt nálam, ha túl élesítve volt a kép.
Sajnos PC módban nem lehet megszűntetni, mert ott alapból maximum a sharpness és nem állítható.
Game képmódban teljesen megszüntethető, a shapreninget nullára kell lehúzni (nvidia szűrővel sem szabad rátenni pluszban élesítést, mert az is előhozza).
Nálam 99%-ban PC kijelzőnek van használva, el tudtam tűntetni és hibátlan a kép.75c645
-
pistabyte
tag
Sziasztok kedves csoport tagok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni, remélem tudtok válaszolni.
A napokban vásárlásra kerül a sor egy 75C805 vagy 85C805 Tcl mini led tv-re. Ami nekem egy lényeges kérdés lenne, hogy jelenleg nagy részt PC-re lenne kötve és úgy menne rajta a gaming. Szóval van nekem egy Acer Xz321qu VA paneles monitor (sima edge ledes, semmi fald,semmi local dimming)
Nehéz ezt szavakba leirni de azért megpróbálom. Játékok alatt a monitornak van egy olyan csúnya nyűgje, hogy vibrál a kép, ha elhúzom a egeret, legjobban növényeknél látható ez a fura vibráló effekt. Ez sajnos ilyen elvileg ghostingnak hívják a jelenséget, de ami számomra tényleg fontos lenne lényegében ezért vennék tv-t és persze filmre is, hogy ez az anomália ennél a mai TV-k nél is jelen van? . Jelen esetben ezt csinálja egy mini ledes C805 is?
Találtam róla egy videót, úgy jobban látható a hiba.Ez lenne az egyik, árnyékoknál látható a növényzeten.
[link]A másik meg ez a vibráló dolog
[link]Azért is kérdezem mert a C805 is VA paneles,és vajon örökölte tovább ezeket a hiba jelenségeket? Akinek esetleg ilyen tv-je lenne tapasztalt hasonlót játék során?
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz droti25 #28187 üzenetére
Mert valamiért nem kompatibilis ezért csak a hdr10 részt játsza le belőle. Én kodinerds kodit használok ( még a nexus verziót) és eddig minden dovi filmet doviban játszott le. Azt hiszem már a play áruházban lévő kodi omega is lejátszik minden dovi formátumot esetleg próbáld ki. Kodira van plex addon ( pm4k a neve) és így a plexet használod csak kodi a lejátszó.
-
mikrofon
veterán
válasz Parmezan77 #28153 üzenetére
Miben nagy előre lépés a c845-höz képest a c855?
-
droti25
őstag
Miért van az, hogy egyes Dovi filmeket dolby vision módban játszik le a tv plexen(c805 v098), más Dovi filmeket csak HDR-be?
-
atti1848
senior tag
Köszi
Megprobalok itthon lenni mikor hozzak. Szerencsere nem kell sokat cipekedni, fszt-s ház, remélem nem fog problémázni és gondolom amugy is ketten kell behozzuk, így pedig meg tudjuk nézni rendesen.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
rumkola
nagyúr
Aki hónapok óta szenved a készülékével, az miért nem adja el akár bukóval is? Én azonnal megszabadulnék tőle, biztos nem idegesíteném magam...
-
mrmft
senior tag
válasz Parmezan77 #28147 üzenetére
Neki ez irrelevans, mas chipset, mas FW.
#28157 klaya86
Ez igy van, jol latod.[ Szerkesztve ]
-
vata666
tag
Nem szeretnék annyival többet fizetni érte... 449 volt múlt héten.
Vata666: Samsung 77S95D, LG OLED48A13, Asus vivobook S15, Xiaomi pad 5 256 GB, Apple iPad Air 2020 cellular, Yamaha RX-V6A, Dali spector 5.1, Dali atmos, Yamaha Yas-306, Yamaha musiccast 50, Yamaha musiccast 20, JBL tune 770nc, Zidoo Z9X, DS 918+ NAS, Samsung Galaxy S24 ultra, Xiaomi AX3600
-
vata666
tag
Akkor neked szerencséd volt és valóban újat kaptál. Használd egészséggel.
Vata666: Samsung 77S95D, LG OLED48A13, Asus vivobook S15, Xiaomi pad 5 256 GB, Apple iPad Air 2020 cellular, Yamaha RX-V6A, Dali spector 5.1, Dali atmos, Yamaha Yas-306, Yamaha musiccast 50, Yamaha musiccast 20, JBL tune 770nc, Zidoo Z9X, DS 918+ NAS, Samsung Galaxy S24 ultra, Xiaomi AX3600
-
Till@
tag
válasz atti1848 #28128 üzenetére
A legjobban akkor jársz el ha a futár jelenlétében kibontod. Kb.5perc az egész.A 75 colos tévéket olyan dobozba teszik, hogy ha levágod a pántolást, akkor az egész dobozt le lehet húzni felfelé, a tv megáll a hungarocell alapzatban, a zacskóját letolod és látod hogy mi van.Meg egy papírt is aláírat veled, hogy kibontottad e a jelenlétében, vagy lemondasz a lehetőségről.Aki hozzám jött, ő nagyon rendes volt, még a 220-ba is bedugtuk félig a dobozban.Ha baj van akkor át se veszed.
-
vata666
tag
Szia. Hol vásároltad? Nekem kedden az eMAG kihozott egy full leharcolt, használt és törött darabot. Már kb sehol nem lehet kapni. Főleg nem olyan áron, mint a múlt héten.
-
kezdő
senior tag
Kezditek meghozni a kedvem a frissen vásárolt 75c935-höz
Most fogom beüzemelni, kell valamire figyelni?
Ez ugye 2022-es széria, erre mehet a frissítés (ha talál magának) vagy inkább ne? -
vata666
tag
válasz atti1848 #28128 üzenetére
Szia. Ma délután visszautalták a vételárat szállítási díjjal együtt.
-
droti25
őstag
Ha jól látom a 098-as firmware márciusi kiadás. Azóta jött már ki gondolom OTA-n újabb, nem is egy. Akkor miért nem dobja fel szerintetek?
-
kenicsab
tag
válasz Celtis #28138 üzenetére
"felhős IPS paneles tv szintjét hozza. Nagyon vicces a local dimming. Van egy állandó alap fény és foltokban világosabb a képernyő, illetve nem azok a zónák világosodnak ki, ahol a világos tartalom van."
Nálam dettó , ua. a helyzet, amióta visszajött szervízből, olyan mint ha a tv teljes hátsó részét cserélték volna ki egy bontásosra, az lcd maradt szerintem mert avval a gyári fóliával kaptam vissza amivel elküldtem, a tv 65c805 a menü viszont 75c755-öt mutat, ami egy nagyobb tv bontására utal, ekkor még v028 fw volt rajta.
A local D broblémán nem segített semelyik frissítés sem, a képernyő alsó felén durvább a jelenség, olyan mintha minden zóna
eggyel lejjebb működne , vagy a zóna kábelkötegeit összecserélték volna a vezérlő panelen?!
Nem tudom visszaküldjem-e még, mert félek egyre rosszabbat adnak majd vissza.
U.i: nem bekapcsos volt előtte egy pendrv. hibából kifolyólag.[ Szerkesztve ]
-
Csorbi
addikt
válasz Zsmester89 #28164 üzenetére
Igen. Ezek szerint ez egy P635(7) és nem P635/8(EU) verzió. (?)
-
ETOM
addikt
Pár hozzászólást láttam külföldi oldalakon, hogy a V613-t elkezdték rendes frissítéssel terjeszteni. Mondjuk nekem nem ajánlja fel.
-
Csorbi
addikt
válasz Zsmester89 #28160 üzenetére
Akkor nem a jótállás felé kellene venni az irányt?
-
Stealth
senior tag
-= Stealth =-
-
Csorbi
addikt
válasz Zsmester89 #28155 üzenetére
Van arra esély, hogy mivel valószínűleg kétféle (?) P635 van (MT05 és AT01) így eleve rosszat tettél fel rá, és azért kerül bootloop-ba?
Legalábbis a Telegramon megkülönböztetik őket, P635(7) és P635/8(EU) néven.
Mit tettél fel rá? -
klaya86
senior tag
válasz Parmezan77 #28152 üzenetére
Dolby atmost írtam,nem vision. Vágom,mi a kettő 😉 nemsokára megnézem egy 2160p dv, d.atmos 7.1es hang, filmmel. Bár egyébként én full hd-ba szoktam nézni a filmeket, többnyire hdr10 be.
-
Csorbi
addikt
válasz Zsmester89 #28151 üzenetére
Tegnap jött ki hozzá a V620 OTA, esetleg az?
FAT32-es USB-re másolva a zip simán, és úgy megetetni a TV-vel manuális frissítés menüponttal.szerk: olyan mintha kétféle P635 lenne. MT05 vagy AT01 a tiéd?
[ Szerkesztve ]
-
Parmezan77
junior tag
válasz Oraculus #28149 üzenetére
Én már nagyon várom, hogy Vhiktor kapjon egyet és írjon róla. Amerikai kritikák nagyon jók. Mondjuk azok a QM851 amerikai modelről szolnak, de elméletileg a 855 ugyanaz lesz. Van fent egy spanyol review a 855-ről, azt mondja, hogy nagy előrelépés a 845-höz képpest viszont sehogy nem sikerült neki 2500 nittnél többet mérni, prdig a TV 3500-at ígér. (az emrikai modelen mértek 5000 feletti fényerőt is, iggaz csak pár másodpercíg és Vivid módban)
Az ár az még biztos fog esni. Még most kezdenek bejönni raktárra, eddig csak mutatóban volt fent a régi árral. Realisan 10-15% al a 845 fölött lehet majd az ára 1-2 hónap múlva. -
Zsmester89
őstag
válasz Zsmester89 #28142 üzenetére
Délután megyek folytatni a beavatkozást, esetleg valakinek tipp?
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem meg a 75C845 típust. Olvasgatva a sok panaszos hozzászólást, kicsit elkezdtem tartani a TV-től.
A C845 tulajok tudnának adni információt a készülékről ( csak TV-ézésre, filmek, streaming-re fogjuk haszálni) ? Náluk is jelentkeznek ezek a problémák? Esetleg van hozzá egy jó beállítás lista, hogy miket kell módosítani, hogy a legjobban tegye a dolgát?06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Oraculus
tag
C855 frontvonalon nagy leárazás (de sajnos még mindig nem elég )
65C855 -> 770.000 Ft helyett 630.000 Ft (kb. -15%)
75C855 -> 1.100.000 Ft helyett 750.000 Ft (kb. -31%)
85C855 -> 1.600.000 Ft helyett 1.200.000 Ft (kb. -25%)
98C855 -> 2.330.000 Ft helyett 1.650.000 Ft (kb. -29%)."This is usually the part when people start screaming." - Gabriel Gray (Sylar)
-
klaya86
senior tag
válasz Parmezan77 #28147 üzenetére
Feldobtam a v619et. Én nem tapasztaltam hibát eddig. Próbáltam sima full hd filmmel , illetve full hd, hdr10, dolby atmos filmmel. Hibátlanul játsza .
-
-
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Családban lévő 55p635 tv a tcl és google felirat után újra és újra indul. A bekapcsolós sw. telepítéssel próbáltam V8-R51MT05-LF1V468-ből a img-re az alábbi üzenet fogad:
"The validation of update package failed and system update stopped!" (rufus, ntfs)
A korábbi file-ok, formátumok és esetén spontán azt írta ki, hogy nem talál file-t.Tudnátok segíteni, hogy honnan s mit töltsek le hozzá? Köszönöm!
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Swenk
aktív tag
válasz classic B #28139 üzenetére
Szia! Én annó olyan infókat szereztem be, hogy a hivatalos szervíz sem rendelkezik szoftverekkel. Ha alaplap cserére van szükség, akkor vagy a gyártótól megrendelik az alaplapot, és azon már rajta van a telepített szoftver, vagy -mivel nehezen jutnak, vagy jutottak hozzá alaplapokhoz, -megfelelő / pl: kijelző hibás/ tv-ből bontott alaplapot tesznek a cserésbe, tehát nem 0 kilóméterest. Ezt az infót egy budapesti szervíztől kaptam, akik vállalják a TCL tv-k javítását, de nem gariba. Nekik sincs szoftverük, az alaplap telepítve érkezik a TCL-től, beszerzése nehéz. Lehet, hogy nálad az történhetett, hogy betettek egy bontott alaplapot, amin még egy régebbi szoftver volt. Ha ez baromság és nem igaz , akkor bocs, de nekem az eddigiek alapján hihetően hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz classic B #28127 üzenetére
Na, a szervizből visszakapott tv egy felhős IPS paneles tv szintjét hozza. Nagyon vicces a local dimming. Van egy állandó alap fény és foltokban világosabb a képernyő, illetve nem azok a zónák világosodnak ki, ahol a világos tartalom van.
A teszt videón megy egy kis fehér kocka, és a képernyő sötét részein világosodnak ki zónák.
Ez annyira sz.r, hogy inkább frissíteni akartam, de nem talál újabb szoftvert.Írtam is egy szerelmes levelet a TCL-nek.
-
rumkola
nagyúr
válasz vidaila #28133 üzenetére
1. Activate Quick Start (EVEN if you have this option ON, just do TURN OFF AND TURN ON THIS OPTION once AGAIN)
2. Turn off (hold power button on remote control 5 seconds and say YES/ OK to turn off question and unplug the TV and of course after 10-15 sec, plug in powercord to TV again)
3. Turn on the TV
4. Let it load all the GTV UI
5. Turn off the TV with the remote control button (but not completly, just one short click - to quick start standby mode)
6. Turn the TV back ON with the button on the remote
7. Put the movie or series with Dolby Vision
8. Enjoy, finally, the movie or series without brightness changes in the scenes -
flash-
veterán
Tudja valaki hogy a főoldalon(google tv) a telepitett alkalmazások alatt mjert nincsen youtu.be ajánlás?
-
klaya86
senior tag
Én is arra tippelek, hogy hardveres problémák ezek, pontosabban inkább rosszul optimalizált szoftver, aminek az alapja a proci. Lehet, hogy erősebb,mint egy közép kategóriás tévében általában,de valahogy nem okés hozzá a szoftver rész.
Egyébként felment a v599 a c645re. Semmi probléma nincs vele. Előtte is max a sebesség nem tetszett, a kép és lejátszás rendben volt. Ezzel a szoftverrel valóban gyorsult a rendszer. A bekapcsolasi idő, alkalmazás megnyitás (youtube, netflix) is kb fele idő,mint előtte. Úgyhogy számomra nagyon rendben van a tv. Ennyi pénzért, képminőségben, mind szolgáltatásokban, sebességben meg hát méretben úgy érzem best buy lett. Ha később sem tapasztalok problémákat ezzel a v599 sw-el, akkor valószínűleg ezzel megy nyugdíjba a Tv nálam.
-
Imi1981
veterán
válasz boborján2 #28132 üzenetére
Én ahogy olvasgatom a fórumot úgy vettem észre, hogy a x2 procis modellekkel van probléma. 835 az x1-es.
Olyan brutál dolgokat is írnak amiket nem tapasztalok én 55C745 x2 -n. Fényerő ingadozás, mikroakadozás lejátszás közben nálam például egyáltalán nincs. Persze nálam is van hiba de az mindenkinél van. Azzal én együtt tudok élni de ilyen fényerő ingadozás és mikroakadozások biztos kiakasztanának! -
vidaila
senior tag
válasz pictigjis #28121 üzenetére
Személyes tapasztalatként leíom:
Első lépésem Reset shop/reset all
Ez után felraktam a v592-es (elvileg) legfrissebb IMG módos szoftvert.
Biztos ami biztos alapon újból reset all/shopEzek ellenére is megmaradt ez a bosszantó fényerő váltakozás a dolby vision tartalmaknál. Sajnos úgy tűnik valami hardveresen lehet benne a C735-ös TV-ben ami ezt okozza.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
boborján2
aktív tag
Ezt a sok szívást olvasva, egyáltalán nem bánom hogy a közelemben elérhető utolsó C835 kiálított darabot becsomagltattam és elhoztam.
A rajta lévő bevalt firmware-t pedig 2HDD -n őrizgetem + egy mentés a felhőben.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Imi1981
veterán
-
atti1848
senior tag
válasz vata666 #28060 üzenetére
Én épp ma rendeltem meg emag-ról a 75C845-t, de ahogy olvastam az eseted írtam is az emag-nak. Azt a választ kaptam, hogy meg kell várnia a futárnak a kicsomagolást, legalább is az ellenőrzést, de az már nem biztos, hogy egészen behozza a házba én meg kint az utcán nem csomagolom ki. De elvileg a videófelvételt elfogadja az emag, így mivel már én is tartok a szállítástól mindenképp videó rögzítéssel fogom kibontani és bekapcsolni. Az üzenetváltást le is mentettem, hogy az is meglegyen, mert ügyintéző is írhatja rosszul, de ebben az esetben akkor félretájkoztatás lenne és véleményem szerint mindenképp cserélniük kellene. Na de remélem hibátlan állapotban hozzák, elvileg CURIER HU futárszolgálattal küldik, nem tudom kik ők.
Majd lszi írj, hogy mi lett a vége, bízom a legjobbakban.06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
classic B
senior tag
válasz Celtis #28108 üzenetére
Az alaplapcsere borítékolható volt. De bmeg hogy ilyen ősrégi szart tettek rá az meglepő és egyben felháborító. Nyomd fel őket a fogyasztóvédelemnél. Nyomorék support és szerviz. Én belefáradtam az egészbe, hónapokig levelezgettem a tcl-lel és küldözgettem a tévét hiába. Inkább eladtam nyomott áron és lelki békére találtam.
-
-
Imi1981
veterán
válasz Lackó1984 #28100 üzenetére
Nálam mikroakadozás sincs! Olyan van, hogy néha akad egyszer kétszer egy film alatt de mikroakadozás és hosszan sosem. V098 volt ebben a legrosszabb nálam és ott többször fordult elő egy film alatt akadás. Az már engem is zavart.
Előző tévém samsung 48 h6400 is akadt néha néha mert nem tudott kadenciahelyes lejátszást! Az mellé vettem is egy coreelec-es lejátszót és a probléma meg is szűnt. Na a lényeg hogy a TCL 55C745 nálam jobb lejátszásban mint a Samsung h6400 tévém volt! Sokkal ritkábban akad! Fényerő ingadozás meg nem is volt.
Nekem a v101 van fent és úgy nagyjából elégedett vagyok vele. A dv sötét módban indulás idegesítő kicsit meg utána a dinamikus képmódra váltás dv anyag stop után. -
Lackó1984
tag
Ezt válaszolta az ügyfélszolgálat:
"Ebben az esetben a következőket ajánljuk:
1. Áramtalanítás 5-10 perc, húzza ki a dugaszból a TV-t majd dugja vissza.
2. Ellenőrizze az internet kapcsolatot: Wi-fi vagy ethernet kábelen keresztül van összekötetve a TV?
3. Állítsa vissza a készüléket gyárí beállításokra a szervíz menüből:
- Távolítsa el az összes termináleszközt és CI-kártyát a TV-ből.
- Válassza ki a TV forrást.
- Beállítások > Kép > Képmód > Szabvány.
- Beállítások > Kép > Speciális mód > Fényerő beállítások.- Menjen a Kontraszt lehetőségre OK gomb megnyomása nélkül és írja be a 6425 számot.!!! FIGYELEM !!! Nincs beviteli mező a Kontraszt opciónál, viszont a távirányítón lenyomjuk a „6-4-2-5” számokat, amíg a Kontraszt opció van kijelölve.
Megjelenik egy felugró ablak balról fent a képernyőn.
- Menjen le a „Reset all” lehetőséghez és válassza ki.
- Menjen le és válassza ki a „Reset shop” lehetőséget.
- A TV zöld vagy fekete lesz.
- Kapcsolja ki a TV-t a távirányítóból, ha lehetséges.
- Húzza ki a TV-t 2 percig.
- Dugja be a tápcsatlakozót.
- Ezek után kövesse a TV telepítésének lépéseit." -
vidaila
senior tag
IMG update hogy is van? A zip le van töltve, innen hogyan tovább? Megpróbálnám frissíteni IMG módján, hátha beragadt régebbről ez a fényerő ugrálás, hiába raktam fel mindig a friss OTA update-eket.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Sindare
csendes tag
Az normális, hogy a 805 elől hátul olyan mint egy radiátor? Úgy tűnt fel, hogy elsétáltam a tv előtt és éreztem, hogy valahonnan ömlik a meleg. A tetején lévő fém szélező is forró, illetve a hátsó műanyag is mindenhol.
-
droti25
őstag
válasz Celtis #28108 üzenetére
Én főleg Netflix és Plex használó vagyok. Tapasztaltam akadozást elég sokszor mindkét esetben. Viszont jött rájuk(netflix, plex) frissítés és azóta minden okés. Annyit változtattam még hogy DV sötét módot fényesre tettem(szebb így). Hogy most emiatt vagy az app frissítések miatt szűnt meg az akadozás azt már nem tudom.
-
Klitschko
tag
Itt érzem a komoly bajt. Veszek egy tv-t szórakozásra, utána meg a fenébe kívánom a sok car miatt. Főleg, hogy lehetne akár szuper is, de nem az...., szándék sincs rá, hogy javítsák.
-
Klitschko
tag
Sziasztok!
TCL65c805 tv vásárlásán gondolkodtam, közben el kezdtem olvasni ezt a fórumot.
Tényleg ennyire rossz szoftveresen? Elkeserítőek a tapasztalatok, amiket írtok.
Tesztekben meg (pl Youtube) megy a felmagasztalás.... -
Celtis
veterán
Bevizsgálásra vitték el a C805-ömet a V098-on akadozó streaming miatt. Persze semmit nem vizsgáltak be, hanem kicserélték az alaplapot. Ezen egy ősöreg, 2022-es M053 verzió van.
Kb 5 percet játszottam vele. a NF nem akad, sima a lejátszás, de ennyi idő alatt kétszer is összeomlott szoftver. Egyszer csak az alakalmazásból lépett ki egyszer a tv is újraindult.
Csodálatos!Kíváncsi vagyok mikor mászik fel rá a V098.
-
Lackó1984
tag
Írtam én is az ügyfélszolgálatnak.
Kíváncsi vagyok, mit reagálnak. -
Cseri0058
őstag
Kicsit hozzászólva a témához.
Nekem 55c645 van. Nekem csak annyi problémám volt, hogy kb. minden 2. filmnél volt mikro laggolás. Én az elejétől kezdve csak ota-n updateltem, nem volt semmiféle img vagy gyári beállítások visszaállítása. A legutóbb kiadott v619 nekem nagyon bevált. Mondhatom, hogy kb. 90%-ban már nem laggolnak a filmek. Sőt most néztünk yt, netflix, disney, plexet és mind, mind tökéletesen mentek rajt. Szóval én nagyon ajánlom ezt az fw-t. -
mrmft
senior tag
-
klaya86
senior tag
Sziasztok. 65c645. OTA nem talál frissítést. V576-ról szerintném frissebb verzióra frissíteni. Oké,no problem. Letöltöttem hozzá zipbe a v599et. Pendrive leformázva fat32-re, felmásoltam rá az zipet . Természetesen semmi más nincs a pendrivon. A hely frissítésnél viszont azt írja a tv, hogy a külső tárolón nem található telepítő fájl. Mi nem tetszik neki? Vásárlás előtt pont azért filóztam a TCL miatt, mert olvastam, hogy kikapcsolt automatikus frissítés mellett is frissített jópár embernek a Tv 😀 nekem meg még manuálisan sem oké. Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest