Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenicsab
tag
válasz
Celtis
üzenetére
"felhős IPS paneles tv szintjét hozza. Nagyon vicces a local dimming. Van egy állandó alap fény és foltokban világosabb a képernyő, illetve nem azok a zónák világosodnak ki, ahol a világos tartalom van."
Nálam dettó , ua. a helyzet, amióta visszajött szervízből, olyan mint ha a tv teljes hátsó részét cserélték volna ki egy bontásosra, az lcd maradt szerintem mert avval a gyári fóliával kaptam vissza amivel elküldtem, a tv 65c805 a menü viszont 75c755-öt mutat, ami egy nagyobb tv bontására utal, ekkor még v028 fw volt rajta.
A local D broblémán nem segített semelyik frissítés sem, a képernyő alsó felén durvább a jelenség, olyan mintha minden zóna
eggyel lejjebb működne , vagy a zóna kábelkötegeit összecserélték volna a vezérlő panelen?!
Nem tudom visszaküldjem-e még, mert félek egyre rosszabbat adnak majd vissza.
U.i: nem bekapcsos volt előtte egy pendrv. hibából kifolyólag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Robotporszívók
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor