- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
classic B #28139 üzenetére
Szia! Én annó olyan infókat szereztem be, hogy a hivatalos szervíz sem rendelkezik szoftverekkel. Ha alaplap cserére van szükség, akkor vagy a gyártótól megrendelik az alaplapot, és azon már rajta van a telepített szoftver, vagy -mivel nehezen jutnak, vagy jutottak hozzá alaplapokhoz, -megfelelő / pl: kijelző hibás/ tv-ből bontott alaplapot tesznek a cserésbe, tehát nem 0 kilóméterest. Ezt az infót egy budapesti szervíztől kaptam, akik vállalják a TCL tv-k javítását, de nem gariba. Nekik sincs szoftverük, az alaplap telepítve érkezik a TCL-től, beszerzése nehéz. Lehet, hogy nálad az történhetett, hogy betettek egy bontott alaplapot, amin még egy régebbi szoftver volt. Ha ez baromság és nem igaz , akkor bocs, de nekem az eddigiek alapján hihetően hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Linux Mint
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Autós topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Philips 55PUS8209 4K UHD QLED VRR
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SSAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest