Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CES 2026: Itt a legújabb tévés tapéta
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
És elég sokáig elvittem amig gp-ben elerheto volt, es talán a legnagyobb problema vele, hogy borzaszto lassan indul be. 5-6 orat siman bele kell rakni, de lehet tobbet is, aztan egyszer csak eletre kap a jatek, es rohadtul szorakoztato lesz. Teljesen mas a ritmusa, mint egy nyugati cimnek, idot kell neki adni, de meghálálja

Nemrég bagoert megvettem, es a technikai reszet mar kijavitották, szepen is fut, jol is nez ki.
-
GodGamer5
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez pontosan így van. Sajnos ezt a legtöbb ember fel sem fogja.
-
csakdzsó
tag
Én azt tartom furcsának,hogy nem került fel az Ncore-ra.
-
Daelion
őstag
Gamepasson játszottam addig amíg ki nem jutottam a 'open world' területre.
Ott sikeresen belefutottam valami bugba ami miatt elakadtam mert teljesen máshova mutatta a quest markert mint ahova menni kellett volna elvileg de persze ezt csak neten olvasgatás után találtam meg, hogy előfordulnak ilyenek. 'ez még a megjelenés utáni verzió volt'
Az a open world része nekem már nem tetszett a játéknak szal hagytam is a fenébe, kár mert a többi része/dizájnra tetszett. 'Bioshock összes részét végig vittem, van amit nem is 1x' -
Low Noise
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Így van, azok a leg borzasztóbbak.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Mesélj még. És mindennek mi köze van ahhoz a tényhez, hogy ezt a játékot részben a kurrens ruszki rezsimet aktívan támogató propagandisták finanszírozták? Semmi? Valóban.
"A világ összes nagyobb játékkészítője véres érdekcsoportok kezében/tulajdonában van..."
Kevesebb mi gatyánk/deep state konteós hülyeséget nézzél/olvass szerintem.
"Nem tudom, mióta elvárás, hogy a játék finanszírozása mögött jó emberek legyenek?"
Hát annyira mindenképpen, hogy ha biztosan tudom hogy nem jó emberek állnak mögötte, és a pénzemet arra használják majd hogy egy értelmetlen, felesleges területszerző háborút finanszírozzanak belőle, akkor nem adom nekik.
"Amúgy általában bármelyik játéknál tudod, hogy kik finanszírozták annak a fejlesztését?"
Nem, és biztosan rengeteg olyan dolgot vásárolok, amivel akaratlanul is olyan emberek zsebébe teszek pénzt, akiknek egy forintot sem adnék, ha tudnám, hogy az az ő zsebükben landol. És pont ez a különbség köztünk: míg én ha tudnám hogy hol köt majd ki a pénzem ilyen esetekben, akkor nem vásárolnám meg az adott terméket vagy szolgáltatást, addig te csak a saját leszaromizmusodat próbálod relativizálni ezzel a kérdéssel. Teljesen más dolog nem tisztában lenni ezzel, és úgy megvenni a játékot, mint tisztában lenni vele, és beleszarni az egésznek a közepébe.
"Minden, ismétlem, minden sikeres vállalkozásnak vannak kapcsolatai az adott országok kormányával, mindenkire rá lehet húzni, hogy kormányközeli."
Csűrheted-csavarhatod, de akkor még 1x: itt egy imperialista, világrendet borogató, területszerző háborút folytató rezsimről van szó, és propagandistákról, akik aktívan támogatják ezt a rendszert.
-
MageRG
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az hogy miből finanszírozták, semmit nem mond a játék minőségéről.
Ez etikai kérdés: pl. hogy megvegyük-e a cipőt, amit éhbérért dolgoztatott indonéz gyerekmunkások raktak össze. Attól még lehet egy fasza cipő.
Az volt a whataboutism, hogy ez nem számít, mert máshol is ezt csinálják.
Hát nem, Oroszországon kívül nem feltétlenül kell az érvényesüléshez hogy egy kormányhoz bejáratos oligarcha pénzeljen. Az indie szcéna a legékesebb ellenpélda.
De mint tudjuk, Amerikában meg verik a négereket...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Citrone39
üzenetére
No igen. Compulsion megpróbálta a We Happy Few-val, de az sem siekredett túl jól. Nem úgy a South of Midnight, ami nagyon is jól sikerült, csak ugye politika...
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy végigjátszottam, de ennek inkább időhiány okai voltak. Nekem a hangulata nagyon tetszett, a főhőst aláírom, egy idő után irritáló tud lenni a flegmasága, ez lehet az "orosz humor" hibája is, nem tudom. DLC-khez se volt már szerencsém, akkor ezek szerint nem is nagyon lesz...
-
Citrone39
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én nem emlékszem túl sok Bioschock-like játékra az elmúlt évekből, így ebben nem volt nehéz dolga. Arra viszont emlékszem, hogy az atmoszféra ellenére mindenki csak egy közepesen jó játéknak könyvelte el. A főszereplő is kifejezetten idegesítő, a 3 DLC-t pedig még azok is szidják, akiknek tetszett az alapjáték.
-
cucka
addikt
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nekem tetszett a játék alapötlete, végül megnéztem 1-2 reviewt és inkább nem vettem meg, majd 1-2 év múlva, amikor pár eurós árszintre esik.
A review-k egyike sem említette ezt, hogy milyen oroszok mennyi pénzzel voltak benne. Szerintem teljesen irreleváns amúgy. Játék dizájnban voltak inkább problémák, meg teljesítményben - látszik, hogy viszonylag tapasztalatlan fejlesztők készítették. Illetve az egész egy ilyen alsó polcos, zsé kategóriás bioshock hangulatát adja.
Nem tudom, mióta elvárás, hogy a játék finanszírozása mögött jó emberek legyenek? Amúgy általában bármelyik játéknál tudod, hogy kik finanszírozták annak a fejlesztését?
És ez, hogy "orosz kormányközeli figurák" - ez az amivel mindenhol mossák az emberek agyát. Minden, ismétlem, minden sikeres vállalkozásnak vannak kapcsolatai az adott országok kormányával, mindenkire rá lehet húzni, hogy kormányközeli. Az egész arra jó, hogy ez a jelző, akivel a sajtóban megjelölik a rossz embereket és cégeket, hogy tudd, kit kell nem szeress.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jaja, sejtem, az én 12ezer forintom is, amit a Ratchet&Clankért fizettem egy hete a gyíkember háttérhatalom kasszájába vándorol épp.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Usákia hány helyre ment háborúzni a II.VH után, ahol semmi keresnivalójuk nem volt? Legutóbb épp a közelkeletről vonultak ki, miután szétverték a helyi rezsimeket és hagyták az embereket magukra. Mindenki a maga pogácsáját sütögeti és annyi illúziót hagy a szabadságból, amennyit éppen akar.
#8 Bad Pritt: A világ összes nagyobb játékkészítője véres érdekcsoportok kezében/tulajdonában van vagy ilyenek propagandáit fújja. A kicsiknek pedig általában a gazdasági célja az, hogy egy ilyen felvásárolja őket. -
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A világ összes játéka véres pénzből készülne? Kétlem.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Oké, csak a nyugati femnáci, lgbtq akármi lobbisták valószínűleg nem támogatnak aktívan imperialista autoriter kormányokat, amelyek a II. VH utáni világrendet próbálják borogatni éppen, miközben rengeteg embert ölnek meg teljesen feleslegesen. De ettől függetlenül én is hányok az ilyen lobbizástól, és skipelem azokat a játékokat, ahol ezt túltolják. Mert a f#sz kíváncsi arra hogy valaki éppen egy videójátékban szeretne barokk stílusú asztallábként coming outolni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egyszerű, offolni kell azt is meg ezt a ruszki szemetet is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
A nagy nyugati játékokba lobbisták vannak meg olyan szörnyetegek, mint a BlackRock vagy a Vanguard...
-
Fitzgerald
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A probléma inkább az volt amennyire emlékszem, hogy orosz propagandisták, kormányközeli figurák voltak benne pénzzel, és nem feltétlenül az, hogy oroszok csinálták.
-
melega
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egyetértek,
-
TESCO-Zsömle
titán
Szegény játék mit kapott csak azért, mert oroszok csinálják, pedig az utóbbi évek egyik legjobb Bioschock-like játéka, nagyon egyedi atmoszférával.
Új hozzászólás Aktív témák
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7600X/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- Eladó ASUS TUF Gaming B450-PLUS II alaplap + AJÁNDÉK Ryzen 3 1200
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2028
- Eladó AOC C24G2AE 23,6 ívelt gamer monitor garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest