- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
válasz
Celtis #28108 üzenetére
Az alaplapcsere borítékolható volt. De bmeg hogy ilyen ősrégi szart tettek rá az meglepő és egyben felháborító. Nyomd fel őket a fogyasztóvédelemnél. Nyomorék support és szerviz. Én belefáradtam az egészbe, hónapokig levelezgettem a tcl-lel és küldözgettem a tévét hiába. Inkább eladtam nyomott áron és lelki békére találtam.
-
droti25
őstag
válasz
Celtis #28108 üzenetére
Én főleg Netflix és Plex használó vagyok. Tapasztaltam akadozást elég sokszor mindkét esetben. Viszont jött rájuk(netflix, plex) frissítés és azóta minden okés. Annyit változtattam még hogy DV sötét módot fényesre tettem(szebb így). Hogy most emiatt vagy az app frissítések miatt szűnt meg az akadozás azt már nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest