Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vektornfl

tag

Egy hónapos próbálkozásom után sem ért még véget a kálváriám :D
    (Előre is elnézést kérek a hosszú posztért :B )
    Nagyon röviden az előzmények: Volt egy ds218+om, amin DSM6 alatt csomagokként futtattam a /plex/jackett/sonarr/radarr programokat. Minden álomszerűen működött. 1 hónapja váltottam ds920+ra és az új konfigurációra, már a DSM7et raktam fel, amivel viszont a sonarr és társai csomagként nem akartak működni (valószínűleg a mono hibák miatt). Utána olvasás és rengeteg próbálkozás után telepítettem a dockert és az alá feltettem a jackett/sonarr/radarr/transmission alkalmazásokat, mellettük csomagként maradt plex. Úgy tűnik minden tök jól működne, de arra sehogy nem találok megoldást, hogy miután transmission letöltötte a filmet/sorozatot a docker/transmission/downloads/complete mappába utána a letöltött tartalom átkerüljön a célhelyre (pl. 2es kötet video2/sorozat2 mappába).

4 hdd van a nasban mindegyik külön-külön kötetként szerepel basicre formázva raid nélkül. Mindegyik köteten video megosztott mappával és film, sorozat, stb. almappával. A követhetőség miatt sorszámozva (tehát például a 3as kötetnél így néz ki: video3/sorozat3, stb.). Ezért is lenne fontos, hogy külön-külön az előre beállított mappákba helyezze át a letöltéseket.

Arra tippelnék, hogy a kötetek elérése van rosszul megadva, mert dockerben (hiába olvastam rengeteget utána) továbbra is teljes homályon vagyok, mi a mappa struktúra.

Így néz ki a kötet szisztéma:

dockerben sonarr kötet beállítás

Olvastam olyat is, hogy a hardlinkeket kell engedélyezni sonarrban/dockerben, de ilyen lehetőséget sehol nem találok.

Nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni a beállításokban, mert teljesen elvesztem és kezdek reményvesztett lenni :D

Zárójelben jegyezném meg, hogy úgy tűnik a fentiek mellett a download station nem tud letöltő kliensként működni, de transmission úgy látszik rendben megy.

Új hozzászólás Aktív témák