Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vektornfl
tag
Egy hónapos próbálkozásom után sem ért még véget a kálváriám
(Előre is elnézést kérek a hosszú posztért)
Nagyon röviden az előzmények: Volt egy ds218+om, amin DSM6 alatt csomagokként futtattam a /plex/jackett/sonarr/radarr programokat. Minden álomszerűen működött. 1 hónapja váltottam ds920+ra és az új konfigurációra, már a DSM7et raktam fel, amivel viszont a sonarr és társai csomagként nem akartak működni (valószínűleg a mono hibák miatt). Utána olvasás és rengeteg próbálkozás után telepítettem a dockert és az alá feltettem a jackett/sonarr/radarr/transmission alkalmazásokat, mellettük csomagként maradt plex. Úgy tűnik minden tök jól működne, de arra sehogy nem találok megoldást, hogy miután transmission letöltötte a filmet/sorozatot a docker/transmission/downloads/complete mappába utána a letöltött tartalom átkerüljön a célhelyre (pl. 2es kötet video2/sorozat2 mappába).4 hdd van a nasban mindegyik külön-külön kötetként szerepel basicre formázva raid nélkül. Mindegyik köteten video megosztott mappával és film, sorozat, stb. almappával. A követhetőség miatt sorszámozva (tehát például a 3as kötetnél így néz ki: video3/sorozat3, stb.). Ezért is lenne fontos, hogy külön-külön az előre beállított mappákba helyezze át a letöltéseket.
Arra tippelnék, hogy a kötetek elérése van rosszul megadva, mert dockerben (hiába olvastam rengeteget utána) továbbra is teljes homályon vagyok, mi a mappa struktúra.
dockerben sonarr kötet beállítás
Olvastam olyat is, hogy a hardlinkeket kell engedélyezni sonarrban/dockerben, de ilyen lehetőséget sehol nem találok.
Nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni a beállításokban, mert teljesen elvesztem és kezdek reményvesztett lenni
Zárójelben jegyezném meg, hogy úgy tűnik a fentiek mellett a download station nem tud letöltő kliensként működni, de transmission úgy látszik rendben megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest